Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Καλημέρα κ εγώ πολύ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά έχω πάρα πολλές συγγενείς ελιές πάνω μου. Αλλά αυτήν εκεί κάτω δεν της έδινα ιδιαίτερη σημασία 🤭 δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. 

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

Καλημέρα επιτέλους επιτέλους επιτέλους ήρθε! Είχα πολλά χρόνια να χαρώ που την είδα 😂 εσύ τώρα περιμένεις πρώτη μετά την αποτυχημένη ετ σωστά ή έχω μπερδευτεί; 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Kαλέ! Εδώ είμαι!!! Συγνώμη και πάλι για την καθυστέρηση αλλά μετά από μία μέρα άγχους και κολλημένη πάνω στο κινητό μου καθώς έκανα μάθημα μη με πάρει ο γιατρός, το μεσημέρι πληροφορήθηκα πως γονιμοποιηθήκανε τα 3 από τα 4!

Να σας πω την αλήθεια και έκλαψα και στενοχωρέθηκα λιγάκι γιατί καθόλου καλή δεν μου ακούγεται η όλη πορεία...λίγα ωάρια...δεν γονιμοποιηθήκανε και όλα...Ητανε ένα άγχος απο την αρχή που μου λεγε ο γιατρός να σταματήσουμε..μετά να συνεχίσουμε...μετά πάλι να σταματήσουμε...και αγχώνομαι πια με το παραμικρό...

Η επόμενη πια ενημέρωση θα είναι το Σάββατο που θα ξέρουμε πως μεγαλώνουνε...Τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να πάμε το Σάββατο για εμβρυομεταφορά και είναι κάθετος..μου είπε όχι...θα δοκιμάσουμε να πάμε τη Δευτέρα:rolleyes: Καταλαβαίνω πως πρέπει να δούμε την εξέλιξη τους σε βλαστοκύστες αλλά δεν είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να προχωρήσουμε με τρία μόλις εμβρυάκια;:rolleyes:

Το συζητήσαμε με τον μομέντο μου...και όντως σκεφτήκαμε πως με το να ζητήσουμε εμβρυομεταφορά 3 ημερών και αν δεν πετύχει τότε δεν θα ξέρουμε αν μεγαλώνουνε πέρα της 3ης μέρας όπως και τις προηγούμενες 4 φορές!:rolleyes: Αλλά και από την άλλη πόσο καλός ήτανε τελικά ο κύκλος αυτός ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα;

Από την άλλη μου λέει και ο μομέντος αν μείνουμε με ένα θα κάνουμε εμβρυομεταφορά με ένα;:rolleyes: Καλέ...δεν έχω ιδέα τι μου γίνεται...ξέρω μόνο πως είναι αγχωτικό όλο αυτό και βάζω πολύ τα δυνατά μου να κρατηθώ!

Ευτυχώς που έχω και τον μομέντο που μου θυμίζει πως πρέπει να σκεφτόμαστε το τώρα...την κάθε μέρα...και ό,τι είναι να ρθει θα το αντιμετωπίσουμε όταν θα ρθει! Και τώρα, σήμερα, έχουμε 3 εμβρυάκια που μεγαλώνουνε! Θέλει να νιώθουμε τυχεροί με αυτό που έχουμε...και ίσως να έχει δίκιο...αλλά...:rolleyes: Αχ καταλαβαίνετε τι εννοώ;

Κι εγώ συνεχίζω να προσεύχομαι...και προσπαθώ πολύ να ελπίζω...

ουφ...σας έπρηξα! Η γνώμη σας έχει σημασία....Δομνινάκι μου περιμένω καθοδήγηση σε παρακαλώώώώώ όπως πάντα....

Καστεράκι μου κι εμείς εδώ μαζί σου ευχόμαστε να πάνε όλα καλά...και θα σου πάνε όλα καλά μέχρι τέλους! Θα το δεις!:D Αλήθεια πότε είναι να ξαναπάς στο γιατρό;

Βαβιτσιάκι πώς είσαι; Πώς ήτανε η δουλειά σήμερα; Πότε σκοπεύεις να σταματήσεις και να κάτσεις σπιτάκι ο ε ο?

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Momentaki νομίζω πως ο αριθμός είναι κάλος, δεν ξέρω ας πουν και τα άλλα κορίτσια, εγώ αυτό που ξέρω είναι πως απο τα τρία θέλουμε το ένα....ή μάλλον τα δύο....ή και τα τρία.Και όσο για την εμβρυομεταφορά νόμιζα οτι κάνετε σωστά που δεν θα πρόχωρήσετε το Σάββατο.Να δεις καλή μου που την Δευτέρα θα έχουν μεγαλώσει!Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξη!

Όσο για μένα στο γιατρό θα πάω στις 13 Οκτωβρίου, άσε πολύς μου φαίνεται ο καιρός.Προς το παρόν σήμερα το βράδυ έχω ραντεβού στη Θεσ/νίκη με την αιματολόγο μου για το θεματάκι που έχω με την πήξη του αίματος, αν και εχθές οι εξετάσεις βγήκαν πολύ καλές.Θα δούμε σήμερα.

καλημερα!! εδω ειμαι και γω!!

μομεντακι μου γλυκο, προσευχομαστε όλες να πανε καλα τα πραγματα αυτη τη φορά, μην απογοητευεσαι, να σαι αισιοδοξη και όλα θα πάνε καλά βρε κοριτσάκι μου!!!

δομνινάκι μου καλως την δεχτηκες την κυραπεριοδο ο οργανισμός σου ρολόι!!!

καστερακι εγκυακι τικερακι δεν θα βάλεις???!!!! δεν αντέχεις την αναμόνη για τον γιατρό?? που να δεις οταν πια θα ειναι ένας μικρός ανθρωπάκος τι θα πάθεις !!!!

εγω φοουσκώνω νομίζω οτι αυτην την εβδομαδα μεγάλωσε λιγο απότομα η κοιλια μου δεν ξερω ,μπορεί να είναι και τα ρούχα! περιμένω πως και πως να έρθει η επόμενη πέμπτη να κανω τον υπερηχο!! καθε μήνας περναει και πιο αργά βρε παιδι μου!!

μομεντάκι απ τη δουλειά κανονικά πρεπει να φύγω 11 Δεκεμβρίου αλλά δεν το βλέπω καθε μερα υπάρχει μια στιγμή που με εκνευρίζουν!!! θα δω το συζηταμε...

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κι από μένα..

Μομεντάκι μου γλυκό.. Απλά θα σου θυμίσω την περίπτωση της Chemin μας η οποία στην τελευταία προσπάθεια έκανε 11 ωάρια από τα οποία γονιμοποιήθηκαν τα 5. Όταν πήγε για εμβρυομεταφορά την 3η μέρα ο γιατρός της είπε ότι δεν ήξερε ποια να διαλέξει και της πρότεινε να τα αφήσουν βλαστοκύστες.. Έτσι και κάνανε.. Προχωρήσανε τα 2 από τα 5, τα μεταφέρανε και τώρα περιμένει διδυμάκια!!!! Γιατί να μην ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία;;;; Λίγη υπομονή ακόμη και πίστη στα εμβρυάκια σου και να δεις που το Σάββατο θα ακούσεις πολύ ευχάριστα νέα.. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό..

Μην αγχώνεσαι και μη στενοχωριέσαι.. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται να το ξέρεις..

Babitsaki μου χαίρομαι που αρχίζει και πετάει ξαφνικά η κοιλίτσα... Και που είσαι ακόμη.. Δεν είναι μαγικές αυτές οι στιγμές; όχι πες μου..

Καστεράκι με το καλό ο πρώτος υπέρηχος!

L2qIp2.png

Γειά σας και απο μένα φιλεναδίτσες μου!!!!

babitsia μου όντως μου φαίνονται πολλές οι 3 εβδομάδες και κάτι και ο καιρός δεν περνάει με τίποτα.Είμαι άσχετη με τα τικεράκια δεν ξέρω ούτε που τα βρίσκετε ούτε πως τα βάζετε.

Δομνίνα είμαι σίγουρη οτι χαίρεστε όπως θα πετάξουμε και εμεις απο την χαρά μας για εσάς όταν έρθει η δική σας ώρα σας με το καλό!

Momentaki συμφωνώ απόλυτα με την Δομνίνα.Και εγώ πιστεύω οτι θα πάνε όλα καλά το Σάββατο.Καλέ τον έκανα τον πρώτο υπέρηχο που ακούσαμε και καρδούλα για τον δεύτερο ανυπομονώ.

Οσο για μένα εχθές η αιματολόγος με στεναχώρησε λίγακι γιατί μου είπε οτι σιγά σιγά πρέπει να φεύγω απο την δουλειά.Και ο λόγος είναι οτι οι αντιπικτικές ενέσεις που μου έδωσε καθημερινά δεν θέλουν κούραση και καθόλου βάρος.Της είπα οτι θα κάθομαι στο γραφείο και δεν θα κουνιέμαι ούτε αυτό της άρεσε.Η αλήθεια είναι οτι μου ψιλοκακοφάνηκε.Τι θα κάνω στο σπίτι απο τώρα όλη μέρα?Βέβαια προέχει το μωράκι μου το ξέρω και γι'αυτό προσεύχομαι καθημερινά.Μου έδωσε περιθώριο μέχρι τον άλλον μήνα.....

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσάκια μου,

μομεντάκι μου που εισαι καλό μου να μάθουμε τα νεακια σου!!!

καστεράκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα οι μέρες δεν περνάνε με τίποτα, όσο για την δουλειά φυγε και μη σε νοιαζει τίποτα αν μπορεις να πληρωνεσαι απο καπου π.χ. ικα δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι!!! μια χαρα περναει η ωρα στο σπιτι ετσι έλεγα και γω και τωρα που γυρισα στη δουλεια ψάχνω τροπο να φύγω!!! οσο και να καθεσαι απλά πισω απο ενα γραφείο κουραζεσαι θα το καταλαβεις αργοτερα, και γω πισω απο ενα γραφειο καθομαι, αλλα δεν βολευομαι, θέλω την καθάρη μου τουαλέτα κάθε μίση ώρα,και οποτε μιλαω στο τηλεφωνο εκνευριζομαι με τα κουλα που ακουω!!! οποτε καλυτερα σπιτι!! χιλιες φορες σπιτι!!!! να εισαι ήρεμη και εσυ και το μωράκι σου!!

φιλια σε όλες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Είμαι καλά.. πέρασα ένα όμορφο σβκ και ναι, ο Δομνίνος έκανε το Σάββατο το επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα και την καλλιέργεια.. Αποτελέσματα λόγω απεργιών το ερχόμενο Σάββατο και βλέπουμε τι μέλει γεννέσθαι..

Μομεντάκι περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

αχ δομνινακι μου ποσο χαιρομαι που σε ακουω γαληνια και ξεκουραστη!!! σας χρειαζονται τα ομορφα σαββατοκυριακα όλους μας χρειαζονται για να φορτωνουμε μπαταριες να μπορουμε να αντεξουμε ολη την βδομαδα!! φανταζομαι οτι πλεον ειναι μια εξεταση ρουτινας αυτη του δομνινου!!! ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι σουπερ!!!

οντως δομνινακι μου ειναι πολυ ωραια που φουσκωνει η κοιλια μου,και γενικα που το νιωθω εχω μονιμα ενα χαζο χαμογελο στα χείλη μου, σημερα στο λεοφωρειο σηκωθηκε μια κυρια να κατσω χρονια το ονειρευόμουνα αυτό!! ευχομαι πολυ πολυ πολυ συντομα και αβασανιστα και εσυ και το μομεντακι αλλα και το λαρακι μας να νιωσετε αυτα τα χαζα μεν αλλα πολυ ομορφα συναισθηματα

δεν φανταζεσαι ποσο το ευχομαι!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

αχ δομνινακι μου ποσο χαιρομαι που σε ακουω γαληνια και ξεκουραστη!!! σας χρειαζονται τα ομορφα σαββατοκυριακα όλους μας χρειαζονται για να φορτωνουμε μπαταριες να μπορουμε να αντεξουμε ολη την βδομαδα!! φανταζομαι οτι πλεον ειναι μια εξεταση ρουτινας αυτη του δομνινου!!! ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι σουπερ!!!

οντως δομνινακι μου ειναι πολυ ωραια που φουσκωνει η κοιλια μου,και γενικα που το νιωθω εχω μονιμα ενα χαζο χαμογελο στα χείλη μου, σημερα στο λεοφωρειο σηκωθηκε μια κυρια να κατσω χρονια το ονειρευόμουνα αυτό!! ευχομαι πολυ πολυ πολυ συντομα και αβασανιστα και εσυ και το μομεντακι αλλα και το λαρακι μας να νιωσετε αυτα τα χαζα μεν αλλα πολυ ομορφα συναισθηματα

δεν φανταζεσαι ποσο το ευχομαι!!!!!

Όλες μας ανεξαιρέτως ευχόμαστε να νιώσουμε σύντομα αυτή την ευτυχία που αισθάνεσαι εσύ κοριτσάρα μου.. Και ξέρω πως εννοείς κάθε λέξη που γράφεις.. Είναι πολύ σημαντικό για μας η θετική σου ενέργεια..

Σε φιλώ!:)

L2qIp2.png

Kαλησπέρα και απο μένα!

Babitsaki αυτό με το λεωφορείο το έχω σκεφτεί και το ονειρεύομαι και εγώ χρόνια τώρα χα χα χα!!!Να σε ρωτήσω κάτι?Απο εχθές δεν έχω τόσο'εντονα τσιμπήματα χαμηλά και μου έχουν κολλήσει στο μυαλό πολύ άσχημες ιδέες, οτι κάτι δεν πάει καλά, λές είναι φυσιολογικό που σταμάτησαν σχεδόν?Άσε έχω αγχωθεί τρελά.

Momentaki που είσαι να μάθουμε νέα σου?

Δομνίνα να δεις που και για εσάς θα πάνε όλα καλά και θα την νοιώσετε και εσείς αυτήν την ευτυχία σύντομα!

Διαφημίσεις

Γεια σας...δοκίμασα και νωρίτερα να σας πω τα νέα μου αλλά τελικά έπρεπε να βγω...οπότε τώρα επανέρχομαι...

Τα νέα δεν είναι καλά...Το Σάββατο μας είχε πάρει ο γιατρός να μας πει πως τα τρία μας εμβρυάκια μεγαλώσανε..το ένα ήτανε αργό και τα άλλα δύο πολύ καλά! Ημασταν σε τρομερό δίλημμα αν θα τα αφήναμε για βλαστοκύστες ή αν θα κάναμε εμβρυομεταφορά το Σάββατο....Πήραμε το ρίσκο τελικά να τα αφήσουμε να μεγαλώσουνε για να δούμε την εξέλιξη της (γιατί είχε φανεί σε προηγούμενη προσπάθεια πως ίσως έχουμε θεματάκι με την ανάπτυξη των εμβρύων μας πέρα των 3ων ημερών)...Σήμερα ήμουνα μέσα στο άγχος όλη μέρα...και τελικά μάθαμε πως τα δύο τα χάσαμε:rolleyes: και το τρίτο μεγαλώνει ναι μεν ...αλλά αργά...και όχι ικανοποιητικά για την ώρα...Είπαμε να το αφήσουμε μέχρι το μεσημέρι για να δούμε αν θα υπάρξει καμιά αλλαγή...Το μεσημέρι τίποτα! Και μας είπε η εμβρυολόγος πως θα του δώουμε μια ευκαιρία μέχρι αύριο...Σαν θρίλερ είναι όλο αυτό...

Είμαι πολύ λυπημένη...και κουρασμένη...θα το ξεπεράσουμε...αλλά πονάει....

Ουφ...αυτά για την ώρα...αύριο θα σας πω νεότερα...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μομεντακι ειναι όντως θριλερ η ολη η κατάσταση και σεις ειναι φυσικό να κουραστηκατε κυρίως ψυχολογικά!! οτι και να πεις έχεις δίκιο περιμενετε μέχρι αυριο και το μικρούλη και μετα βλέπετε ποιες ειναι οι επόμενες κινήσεις

πάντως νιώθω πολυ αχάριστη, γιατι με εχω πιασει κανα δυο φορες να λέω οτι εχω δυσκολευτει με το θεμα παιδι!! και τώρα διαβαζω εσενα, την δομνίνα, την λαρα και θυμώνω δεν ξερω με ποιον αλλα θυμώνω γιατι ειναι μερικες γυναικες φτιαγμένες για μάνες και αυτες ο Θεούλης τις περνάει απο 40 κυμματα είναι αδικο!!!

καληνυχτα!!!

η ελπίδα πεθενει τελευταια...

lJiup3.png

M1otp3.png

Βρε συμπεθερακι,διαβαζα τα μηνυματα σου με μια αγωνια..τρελλαθηκα μεχρι να φτασω στο ττελευταιο!αχ βρε μωρακι μου,ποιος αληθεια μπορει να καταλαβει ακριβως τι περνας,πως αισθανεσαι;;ευτυχως εχεις εναν αντρα βραχο διπλα σου,κ ειστε ενωμενοι ατυτες τις ωρες..ενταξει λοιπον,εχουμε ενα εμβρυακι.τι διαρεσεων,ξερεις;ας του δωσουμε την ευκααιρια να μπει στην κοιλιτσα σου να γινει το μικρο μας μομεντακι..ας το φυλαει ο θεουλης γερο κ ζωντανο..εγω δεν καταλαβαινω κ πολυ τον γιατρο σας,αλλα ας μην τον κρινουμε επι της παρουσης.να,μονο που δεν καταολαβαινω με τοσο λιγα εμβρυακια πως παιρνουν το ρισκο κ τα πανε βλαστοκυστες..εμενα στο κεντρο μου το αποκλεισαν δια ροπαλου,κ αν θυμασαι κ εγω δεν ειχα πολλα,μονο 6,οπου τα αλλα 3 που τα αφησαν να γινουν βλαστοκυστες για να τα καταψυξουν,δεν αντεξαν..το οτι δεν αντεξαν αυτα τα τρια για βλαστοκυστες κ τα αλλα τρια που τα εβαλα την τριτη μερα εγιναν μωρα,τι μας λεει;οτι δεν φτανουν στις βλαστοκυστες δεν σημαινει οτι ειιναι κ σκαρτα ολα..βεβαια ειχατε κ το ιστορικο εεσεις κ θελατε να δοκιμασετε κατι αλλο..τι να πω ματακια μου,ελπιζω αυτο το ενα,να γινει κ το ενα κ μοναδικο πρωτο σας παιδακι,οχι μοναδικο,μοναδικο σαν πρωτοτοκο εννοω!να ειναι ενας μαχητης απο μικρο εμβρυακι,να γινει ενα μωρακι γερο,να γινει το ονειρο σας πραγματικοτητα..μακαρι ψυχουλα μου,στο ευχομαι μεσαα απο την καρδια μου...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Μπηκα λιγο αποτομα,αλλα ημουν συνεπαρμενη αποο την ιστορια της μομεντας μας..να χαιρετησω λοιπον της μανουλες κ τις μελλοντικες μανουλες μου!

μπαμπω μου θελω τοσο πολυ να δω κ εγω σε φωτοο εσενα με κοιλιτσα!κ απο κοντα φυσικα,τι στο καλο,κοντοχωριανες ειμαστε!!κ εγω ξερω οτι χρωσταω φωτο αλλα οπως εχω πει τοοοσες φορες,μπαινω απο κινητο κ δεν ξερω πως να στειλω φωτο σε μαιλ.ξερω μονο στο φατσοβιβλιο,αλλα εκει δεν θελω..κ οχι τιποτα αλλο,πρεπει να δει η πεθερα τον γαμπρο,να τον διαλλεξει!!σου εχω ποικιλια!!αντε με το καλο ο β επιπεδου ματια μου,θα ειναι αψογος!!

καστερακι θα σε φωναζω τυχερουλα!!εσυ να μας φερεις γουρι,οχι εμεις εσενα!κ μμην αγχωνεσαι για τα τσιμπηματα,δεν σου ειπε κανενας οτι θα τα εχεις συνεχεια!!αστα αυτα να φυγουν,τωρα μεγαλωνει το μωρακι σου κ ολα πανε μια χαρα!!

δομνινουλι εφυγα απο αθηνα κ το χαος μεγαλωσε κι αλλο με τια απεργιες..κ ομως μου ελειψε αυτη η πολη..το πιστευεις;ολα να πανε καλα με το σπερμοδιαγραμμα,μακαρι να δειτε ακομα καλυτερα νουμερα!!

φιλια σε ολες,ηρθθε η ωρα να την πεσω κι εγω..θα περιμενουμε αυριο τα νεα της συμπεθερας απο την κυπρον!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Kαλό μου momentaki είναι πολύ φυσικό να ννοιώθεις λυπημένη και κουρασμένη.Ομως πρέπει να κάνεις υπομονή και κουράγιο και κυρίως να μην χάνεις την πίστη σου στο Θεό και να μην σταματάς να προσεύχεσαι.Συμφωνώ απόλυτα με την kriskris το οτι κάποια δεν άντεξαν για βλαστοκύστες δεν σημαλιναι ότι και το άλλο δεν θα μπορέσει να γίνει μωράκι.Μακάρι κοπέλα μου μέσα απο την καρδιά μου το εύχομαι να αντέξει και να γίνει ένα γερό μωράκι.Μην σταματάς να ελπίζεις.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...