Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Καλημέρα κ εγώ πολύ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά έχω πάρα πολλές συγγενείς ελιές πάνω μου. Αλλά αυτήν εκεί κάτω δεν της έδινα ιδιαίτερη σημασία 🤭 δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. 

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

Καλημέρα επιτέλους επιτέλους επιτέλους ήρθε! Είχα πολλά χρόνια να χαρώ που την είδα 😂 εσύ τώρα περιμένεις πρώτη μετά την αποτυχημένη ετ σωστά ή έχω μπερδευτεί; 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου πολύ καλημέρα σας και μια υπέροχη βδομάδα να έχουμε.. Βλέπω τα καλά νέα αρχίσανε να καταφτάνουν από το σβκ κιόλας.. Καστεράκι θερμά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου... Με το καλό να πάρεις το αποτέλεσμα της χοριακής που θα επιβεβαιώσει αδιάσειστα την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να το κρατήσεις και στην αγκαλιά σου..

Μομεντάκι μου εγώ θετικά τα ακούω όλα αυτά.. είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα καταφέρετε να πάρετε 5 τέλεια ωαριάκια τα οποία θα εξελιχθούν σε 5 τέλεια εμβρυάκια.. Το Μομεντάκι σου κρύβεται μέσα σε αυτά τα 5 κοριτσάκι.. Κι εγώ σε κάθε προσπάθεια με 5 και 6 ωάρια πάλευα και είχα και εγκυμοσύνη.. ασχέτως καταλήξεως.. Μη το βάζεις κάτω.. είσαι μαχήτρια εσύ..

Κρις κρις φιλεναδίτσα μου.. φτάσανε κιόλας 7 μηνών τα καμάρια μας; τι αγώνα έχεις δώσει βρε κοπελιά και τι ιδρώτα έχεις χύσει για να τα φτάσεις μέχρι εδώ.. Όμως όταν σου χαμογελάνε είμαι σίγουρη ότι λιώνεις.. Κουράγιο τριδυμομανούλα... τα αγοράκια σου σε ανταμείβουν για όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε..

Εγώ είμαι καλά.. Μεθαύριο περιμένω περίοδο και 4 Οκτώβρη ραντεβού στον γυναικολόγο..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω!!! κόσμος εδω μέσα και τι χαρα!!!

καστερακι μου συγχαρητηρια τους την σκασαμε τις αβερκαπ χα!! αντε περιμενουμε τα αποτελέσματα της χοριακής σου!!! να εχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

μομεντακι μου δεν θα ειμαι η εξαιρεση.. και μενα τελεια μου φαινονται αυτα που ειπατε με τον γιατρο.. κατι μου λεει οτι αυτό το πιο μικρουλι θα ειναι το τυχερο το μομεντακι σου!!! σου ευχομαι ολόψυχα να ειναι πετυχημένη αυτη η προσπάθεια σου και να ξεκουραστεις και συ βρε κοριτσακι μου!!!

κρισακι δεν πειραζει ρε οταν πανε φαντάροι τα μωρα σου στειλε απο κει καμια φωτογραφια για την κορη μου να διαλεξουμε κι ολας!!! χαχαχαχα!!! φτασανε 7 μηνων δεν το πιστευω!!! μπραβο ρε αγορομανα μια χαρα τα καταφερες!!! συνεχισε!!ουτε να το σκεφτεσαι οτι σε παραταν οι δυναμεις σου κοπελια, τωρα φανταζομαι πως θα μπουσουλαν και δεν θα ξερεις ποιο να μαζεψεις!!! χαχαχα τελεια θα θελα να σε εβλεπα απο μια μερια!!!

καλη εβδομαδα και φιλια σε οοοοολες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Δομνίνα μου σε ευχαριστώ κορίτσι μου να 'σαι καλά.Χοριακή δεν έκανα και δεν μ'εστειλε να κάνω.

ευχαριστώ και σένα πολύ πολύ.Μόλις γύρισα απο τον γιατρο και κορίτσια δεν το πιστεύω ακόμη.Είμαι περίπου 2 μηνών λόγου του οτι δεν είχα περίοδο δεν μπορέσαμε 100% να το υπολογίσουμε ισωσ γιαυτο δεν έκανα και χοριακή δεν έχει νόημα.Όλα τέλεια πάντως ήταν ακούσα και την καρδούλα του που χτυπούσε σαν τρελλή!

Αααααααααααααααα!!!! Ακούσατε και καρδούλα καστεράκι μου; Αχ είσαι μια μανούλα με βούλα και κτύπο κανονικότατο!!!:D:D:D Τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοπέλα μου!!! Αχ τι όμορφα!!!:D

images?q=tbn:ANd9GcTMlFgvZo9cNGXj-kFZR8RkknsDM6J_ylN2W4CLlmx-kxMlrAAimND2X_Xizw Κεραστείτε καλέ...πίνουμε στην υγειά της νέας μανούλας της παρέας μας! Και φυσικά βαβιτσιάκι για σένα είναι ειδική παραγγελία χωρίς αλκοόλ!:D

Συμπεθεράκιιιιιιιιιιιιιιιιι μου αχ εμφανίστηκες και πάλι! Μια τρέλα πρέπει να είναι με 3 αγόραρους στο σπίτι! Δίκιο έχει το βαβιτσιάκι..άμα αρχίσουνε να μπουσουλάνε δεν θα ξέρείς ποιον θα πρωτομαζεύεις!!! Σε ευχαριστώ για τις ευχούλες σου! ΄

Αχ πώς περνάει ο καιρός! 7 μήνες κιόλας ε; Πάντως ισχύει η προσφορά μας για να βοηθήσουμε με τα αγοράκια σου! Δεν είναι δομνινάκι;:P

Tα δικά μου νέα είναι ότι απόψε έκανα την πρεγκνύλ και πάμε γία ωοληψία την Τετάρτη...Συνεχίζω να ελπίζω και να προσεύχομαι...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα!!!!! καλά ε δεν το πιστευω!!! μπραβο καστερακι μου δεν ξερεις ποσο χάρηκα, ακούσατε και καρδούλα ρε θυρία!!! ειναι καταπληκτικό που μετα απο 6 μηνες χωρις περιοδο θα συνεχίσεις χωρις την ακατανομαστη μπραβο του οργανισμου σου παντως, αληθεια ο γιατρος σου τι είπε το περιμενε??

μομεντακι μου καλη αρχη κοπελαρα μου να ειναι το επομενο μωρακι εδω μέσα το δικο σου !!!!

καλα η μπεμπα μου ειναι πολυ ζωηρή!!! απο τετε που την ενιωσα δεν σταματαει!!! ήθελα να ξερα ποτε κοιματε αυτο το παιδι!!! πλησιαζουν και οι μερες που θα κανω τον β΄επιπεδου, επιτελους αντε μου λειψε θελω να το δω.. και να μου βγει αγοραρος????!!! θα παθουμε ολοι μαζι πλακα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Μomentaki μου γλυκό χίλια ευχαριστώ!Νομίζω ότι ήρθε η σειρά σου κάπου σ'αυτά εκεί μέσα κρύβεται το τυχερό σου momentaki είμαι σίγουρη θα πάνε όλα καλά θα το δεις!

babitsia ναι ακούσαμε καρδούλα και τρελαθήκαμε γιατί είχα μία φοβία μήπως δεν κατάλαβα καλά και τελικά δεν είμαι έγκυος.Ο γιατρός μου είπε να παίξουμε κανένα λόττο που πετύχαμε την ωορηξία χωρίς περίοδο, χάρηκε πολύ και μου είπε ότι ο λόγος που δεν συμβαίνει συχνά είναι ότι τα ζευγάρια περιμένουν την πρώτη περίοδο χωρίς να έχουν επαφές.Καλά ε νομίζω συμβαίνει σε άλλη δεν το έχουμε πιστέψει ακόμη!

Ειλικρινά χαίρομαι απίστευτα για κάθε μια από σας ξεχωριστά αλλά και για όλες μαζί..

Καστεράκι όντως ήσουν πολύ τυχερή που το τσάκωσες με την πρώτη.. είμαι σίγουρη ότι όλα θα εξελιχθούν τέλεια.. όπως ανέμελα ξεκίνησε η εγκυμοσύνη σου έτσι ανέμελα να τελειώσει.. με έναν πόνο..

Μομεντάκι μου η σκέψη μας θα είναι μαζί σου την Τετάρτη.. Όλα θα πάνε τέλεια θα το δεις και είμαι σίγουρη πως το τυχερό Μομεντάκι που θα σε κάνει τη δική του μανούλα κρύβεται ήδη ανάμεσά τους..

Babitsaki ότι και να είναι το ροδακινάκι μας θα το αγαπάμε εξίσου.. γερό και δυνατό πάνω απ' όλα..

Εγώ είμαι στην αναμονή... Σας φιλώ!

L2qIp2.png

καταρχην ειμαι χαρουμενη γιατι οποτε και να μπω στο φορουμ καποιο κοριτσι εχει γραψει κατι σε αντιθεση με το καλοκαιρι που εμπαινα και διαβαζα τα δικάμου μνμ τα τραγικο!!

επειτα χαιρομαι ακομα περισοτερρο για τις θετικες εξελιξεις γι αυτο παρακαλω τον καλο Θεουλη ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ!!! και απο δω και περα μόνο να γιορταζουμε εδω μεσα!!! αντε γιατι!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Αχ σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ που είστε κοντά μου...και μιλάμε...Μ'άρέσει που τα λέμε και είμαστ εδώ η μια για την άλλη!

Βαβιτσιάκι μου το ίδιο παρακαλώ κι εγώ το Θεούλη...μόνο καλά νέα από δω και μπρος! Βρε λες να έχουμε την ανατροπή με αγοράκι;:P Αλήθεια πότε ακριβώς είναι η β επιπέδου; Μετά ξέρεις έχεις ψώνιαααααα!!!!:D

Καστεράκι μου πώς να το πιστέψεις έτσι που ήρθε από το πουθενά! Εμείς πάντως χαιρόμαστε πολυ για σένα...και το πιστέψαμε ήδη!!!:D

Δομνινάκι μου όσο και να διαρκέσει αυτή η αναμονή...λίγο ή πολύ...εγώ απλά θέλω να είσαι καλά...με ή χωρίς προσπάθεια στα σκαριά....Και φυσικά μετά εδώ θα είμαι να αρχίσουμε να αγωνιούμε μαζί για ακόμη μια φορά!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο΄μένα!!!

Έγινε και η ωοληψία! Πήραμε 4 ωάρια..υπήρχε και ένα πέμπτο αλλά τζούφιο! Πονάω λιγάκι αλλά εντάξει...υποφερτά πράγματα! Εχω απίστευτο άγχος για το τι θα ακούσω αύριο....θα με πάρει τηλ να μου πει πόσα γονιμοποιήθηκαν!

Το νεότερο είναι πως θα πάμε σε βλαστοκύστες έτσι κι αλλιώς...Ο γιατρός επιμένει πως εδώ που φτάσαμε πρέπει να δούμε αν προχωράνε πέρα της 3ης μέρας...Ουφ...εννοείται πως μόλις έχω νεότερα θα σας πω!

Βαβιτσιάκι μου πώς είσαι;

Δομνινάκι πώς πάει η μέρα σου;

Καστεράκι μου πολλά πολλά φιλάκια!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα και απο μένα!

Ax momentaki μου μπαράβο να δείς που όλα θα πάνε πολύ καλά, να είσαι αισιόδοξη!Για σένα μπήκα σήμερα να μάθω τι έγινε.Θα περιμένουμε νέα σου αύριο με αγωνία.Φιλιά πολλά σε όλες!

Καλημέρα κοριτσάκια..

Σήμερα λόγω απεργιών στα μέσα μεταφοράς στην Αθήνα δεν μπόρεσα να πάω στη δουλειά και έτσι τώρα είμαι σπιτάκι μου και σας διαβάζω..

Μομεντάκι μου συγχαρητήρια... Αυτό θέλαμε.. 4 στα 4.. άντε και τα 4 να γονιμοποιηθούν και να δώσουν γερά εμβρυάκια..

Καστεράκι το συνειδητοποίησες ή όχι ακόμη;

Εγώ μόλις υποδέχθηκα την ακατανόμαστη.. πιστότατη στο ραντεβού της.. άντε και στον άλλομήνα κορίτσια!

Babitsaki φουσκώνουμε φουσκώνουμε;

L2qIp2.png

Καλημέρα και από μένα!

Δομνίνα πόσο σε ζηλεύω που είσαι σπιτάκι σου δεν ξέρεις.

Ξέρεις τι δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω?Ότι ένα μωράκι μεγαλώνει μέσα μου!Είμαι όμως πολύ χαρούμενη και κάθε μέρα προσεύχομαι να πάνε όλα καλά.

Κορίτσια το cafe μου έφερε απίστευτη τύχη, σας ευχαριστώ όλες!!!

Μomentaki περιμένουμε νέα σου!

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...