Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα!!

α είσαι από αυτές εσύ!!! Εγώ θα πάω κατευθείαν για χοριακη! Πότε πας; Δευτέρα εγώ! 

Παρασκευή του αγίου βαλεντινου ❣️

Αντέχεις να κρατηθείς; Καλά αποτελέσματα! 

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, είναι νωρίς ακόμα. Είσαι 6η μέρα με την ημέρα της εμβρυομεταφοράς; 

Όχι, από την επόμενη μου είπε να μετράω. Την παρασκευή είναι να κάνω χοριακη, στην 9η μέρα δηλ. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια..

Διάβασα με μεγάλη προσοχή αυτά που έγραψε το γλυκό μας Μομεντάκι.. συμφωνώ απολύτως με τον Μομέντο.. αν μη τι άλλο ο γιατρός θα έπρεπε να είχε προλάβει ορισμένα πράγματα και κάποιες εξελίξεις.. Έναν ολόκληρο χρόνο ταλαιπωρείσαι και μια σωστή και ολοκληρωμένη προσπάθεια τελικά δεν έχετε κάνει.. Και κόπος χαμένος και χρήμα και συναισθήματα και ελπίδες.. Προσωπική μου γνώμη... να την ολοκληρώσεις την συγκεκριμένη προσπάθεια κοριτσάκι.. Αν μη τι άλλο έχεις ήδη φορτώσει τον οργανισμό σου.. λίγο ακόμη και που ξέρεις, μπορεί κάποιο από τα 4 εμβρυάκια σου να είναι και το τυχερό σου..

Ξέρω πόσο στενοχωρημένη είσαι τώρα, πόσο στρεσαρισμένη και απαισιόδοξη.. Η πρότασή μου είναι πάντα ανοικτή.. Έλα Αθήνα όποτε θες να πάμε και στο δικό μου τον γιατρό να πάρεις και μια άλλη γνώμη... Το σπίτι μου είναι ανοικτό και σας περιμένουμε όποτε το αποφασίσετε..

Φιλάκια στα μαγουλάκια.. και Μομεντάκι... λυγάνε ωρέ τα παληκάρια;;;; Ζαμέ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τις 3 για τη συμπαράσταση σας και τις απαντήσεις σας...

Καστεράκι μου ελπίζω να συνεχίσει άλλο αυτή η ταλαιπωρία και παρά τη δύσκολη αρχή να έχει καλή συνέχεια η όλη προσπάθεια..Με σένα τι γίνεται τελικά; Εμφανίστηκε η ακατανόμαστη; Κανένα τεστάκι έκανες;

Βαβιτσιάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου....Οταν έχω νεότερα θα σας ενημέρωσω ...για να δούμε τι μας περιμένει!Όσο για σένα μη στεναχωριέσαι μαζί μου...Δεν κάνει!!! Χαμογελάκια μόνο μανούλα ακούς;:D

Δομνινάκι μου ακριβώς αυτά που λες έλεγε ψες ο μομέντος αγανακτισμένος! Μα ακριβώς ομως! Το σίγουρο είναι πως αυτή ήτανε η τελευταία μας προσπάθεια εδώ...Το είχα πει και πριν ξεκινήσουμε αυτή τη φορά πως η επόμενη μου προσπάθεια αν είμαστε καλά, θα είναι στην Αθήνα...Για την ώρα πρέπει να πάρω μια απόφαση για την τωρινή φάση όμως...και αυτό θα γίνει το Σάββατο όταν θα έχουμε πιο ξεκάθαρα δεδομένα μπροστά μας...Αν όλα πάνε καλά και μόνο ο αριθμός είναι το αρνητικό σαφώς θα συνεχίσουμε...και ο Θεός βοηθός...Αν όμως έχουμε ενδείξεις πως κάτι δεν πάει καλά από τον υπερήχο και τις αναλύσεις τότε δυστυχώς θα το σταματήσουμε εδώ...Ξέρω πολύ καλά πως με καταλαβαίνεις...και πως είσαι "εδώ"...σε ευχαριστώ...

Φιλάκια...μόλις έχω νεότερα θα σας πω εννοείται!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου τι είναι το Σάββατο; ούτε δυο μέρες μακριά... υπομονή κοριτσάκι μου και πάνω απ' όλα ελπίδα... Εμείς θα αγωνιούμε για σένα... Φιλάκια και στον Μομέντο.. για να μη νιώθει παραμελημένος!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα!δεν μπορω ουτε να γραψω.εχθες ολη την ημερα δεν αισθανομουν καλα και λεω σημερα το πρωι θα το κανω.το βραδυ πριν κοιμηθω παρακαλεσα την Αγια Αννα να μου δειξει ενα σημαδι και ειδα ονειρο οτι το εκανα και βγηκε θετικο.

το εκανα τελικα απο το πρωτο δευτερολεπτο βγηκε ενα μεγαλο +++++ μαλλον ειμαι εγκυος?

congratulations_newborn-992.gif

Αααααααααααα!!! Καστεράκι μου είσαι εγκυούλαααααααα!!! Το ήξερα και το περίμενα για κάποιο λόγο!!! Μπράβο κοπέλα μουυυυυυυυυ!!! Βουρ για χοριακή τώρα!!!

Αχ τι ωραία να έχει τέτοια κατάληξη η σπαστική φάση των αρβεκάπ; Όλα τα ξεχνάς μετά!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα βαβιτσιάκι και δομνινάκι!!!

Για εμφανιστείτε να δείτε τα ευχάριστα νέα από το καστεράκι μας!!!:D

Το λοιπόν έτοιμες να σας αραδιάσω τα νέα μου;...Πήγαμε στο γιατρό το πρωί στις 8...ο μομέντος ήτανε ακόμη κοιμισμένος οπότε ήτανε και ήρεμος με το γιατρό:-P Νομίζω κάνει υπομονή να δει πού θα βγει όλο αυτό και μετά θα του τα χώσει.....του είπε μερικά πράγματα όμως περί οικονομικού κλπ...και ήτανε σαφές πως δεν είμαστε ευχαριστημένοι με όλα αυτά πυο έγιναν...:rolleyes:

Τα 4 ωαριάκια μου δείχνουνε να μεγαλώνουνε εντάξει...Στα 16 χιλιοστά πάνω κάτω..και ένα πέμπτο μικρούλικο στα 10!:rolleyes: Για ακόμη μια φορά μας είπε πως δεν είναι ευχαριστημένος αλλά πως αξίζει να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια αν αυτό θέλουμε κι εμείς γιατί ΄μπορεί σε αυτά να κρύβεται το ένα που θέλουμε, καλό και υγιέστατο!

Επίσης ρωτήσαμε για το κόστος και μας είπε πως με την ωοληψία και τη γονιμοποίηση θα είναι στα 800 ευρώ...και μετά είναι το μεγαλύτερο κόστος για το μεγάλωμα των εμβρύων και την εμβρυομεταφορά...Κοστίζει από την αρχή δηλαδή η ανατροφή ενός παιδιού!:-P Τέσπα...οπότε με το ένα και με το άλλο αποφασίσαμε να συνεχίσουμε κι ελπίζουμε!!!

Εξάλλου ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε αν αυτά είναι χαμένη ή όχι; Και τα 11 που είχα την προηγούμενη φορά τι μου φέρανε; Μόνο πίκρα και αρνητικές χοριακές...Χμ...λάθος σκέφτομαι;:rolleyes:

Το απογοητευτικό είναι πως μάλλον δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να τα αφήσουμε για βλαστοκύστες γιατί απ ότι μας είπε αν είναι καλά στις 3 μέρες προτιμά να τα βάλουμε τότε...γιατί μετά ίσως τα χάσουμε! Οπότε ο στόχος μας να διερευνήσουμε αν έχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας εμβρύων που να μεγαλώνουνε πέρα των 3 ημερών μάλλον δεν θα επιτευχθή...Θα τα αφήσουνε λέει για βλαστοκύστες μόνο αν είναι πολύ μέτρια την 3η μέρα και δεν αξίζει για εμβρυομεταφορά και θα τα αφήσουνε για διευρευνητικούς σκοπούς....Πραγματικά δεν ξέρω τι φοβάμαι περισσότερο από όλα αυτά τα σενάρια!!!

Για κάποιο λόγο είμαι σχετικά καλά....προσεύχομαι και ελπίζω...όχι μόνο για την εξέλιξη της προσπάθειας αυτής αλλά και να βρούμε τη δύναμη κι εγώ και ο μομέντος για τη συνέχεια!

Αυτά! Σας τρέλανα πρωί πρωί!

Πάω για καθάρισμα...γκρρρρρρρρρρρρ!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Momentaki καλά τα νέα σου.Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λές οτι δε θα κρίνεις εσύ αν θα είναι χαμένα ή όχι, είδες και τα πόλλα δεν αποφέραν τίποτα.Εγώ πιστεύω οτι σ΄αυτα βρίσκεται το μωράκι σου, θα δεις:-P

Ευχαριστώ ακόμη δεν το πιστεύω.Εχθές το βράδυ παρακάλεσα την Αγία Αννα να μου δείξει κάποιο σημάδι και είδα όνειρο οτι έκανα τεστ και βγήκε θετικό.

Μomentaki να πάρεις τηλ στην μονή τησ Αγίας Αννας στην Σκούρτα Βοιωτίας και να δώσεις τα ονόματά σας εγώ πήρα την προηγούμενη Κυριακή και κοίτα τώρα!

Πάλι τα ίδια έγραψα!

Momentaki καλά τα νέα σου.Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λές οτι δε θα κρίνεις εσύ αν θα είναι χαμένα ή όχι, είδες και τα πόλλα δεν αποφέραν τίποτα.Εγώ πιστεύω οτι σ΄αυτα βρίσκεται το μωράκι σου, θα δεις:-P

Ευχαριστώ ακόμη δεν το πιστεύω.Εχθές το βράδυ παρακάλεσα την Αγία Αννα να μου δείξει κάποιο σημάδι και είδα όνειρο οτι έκανα τεστ και βγήκε θετικό.

Μomentaki να πάρεις τηλ στην μονή τησ Αγίας Αννας στην Σκούρτα Βοιωτίας και να δώσεις τα ονόματά σας εγώ πήρα την προηγούμενη Κυριακή και κοίτα τώρα!

Πάλι τα ίδια έγραψα!

Πώς να το πιστέψεις έτσι απρόσμενα που ήρθε;:D Τέτοιες εκπλήξεις, μικρά θαυματάκια, δίνουνε στη ζωή μας ένα άλλο νόημα ε;

Καστεράκι μου είμαι από κύπρο και τη μονή αυτή δεν την ξέρω...πρώτη φορά την ακουω..αλλά βοήθεια μας να ναι....όπως βοήθησε και σένα...Πώς γίνεται αυτό; Παίρνεις τηλέφωνο και τους λες τα ονόματα και μετά;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Πώς να το πιστέψεις έτσι απρόσμενα που ήρθε;:D Τέτοιες εκπλήξεις, μικρά θαυματάκια, δίνουνε στη ζωή μας ένα άλλο νόημα ε;

Καστεράκι μου είμαι από κύπρο και τη μονή αυτή δεν την ξέρω...πρώτη φορά την ακουω..αλλά βοήθεια μας να ναι....όπως βοήθησε και σένα...Πώς γίνεται αυτό; Παίρνεις τηλέφωνο και τους λες τα ονόματα και μετά;

Ax momentaki συγνώμη δίκιο έχεις είχα σκοπό να σε γράψω και το τηλ.αλλά το ξέχασα.Λοιπόν το τηλ είναι 2262058731 και δε ξερω αν για να πάρετε Ελλάδα βάζεται μπροστά κάτι άλλο (είμαι άσχετη).Ναι πέρνεις τηλ και απλά αφήνεις τα ονόματα σας.Εγώ είπα ότι προσπαθώ για παιδάκι και μου είπε όταν μείνω έγκυος να τους πάρω να σβήσουν τα ονόματα να μην τα μνημονεύουν.Εχω σκοπό να πάω απο εκεί.

Καλα,ειπαμε αργω να μπω κ χανω γεγονοτα,αλλα να χασω κ ολοκληρη εγκυμοσυνη;;;;;;

καλως ορισες λοιπον καστερακι μου κ πολλα συγχαρητηρια!!!μα τι να πω για σενα;;;προφανως η αγια αννα αλλα κ λιγο το καφε μας,σου εφεραν τυχη!!πιο καλη εξελιξη μετα τις αρβεκαπ δεν υπαρχει!!συγχαρητηρια πολλα πολλα πολλα κ ολα να πανε καλα,καλα,καλα!!!!!!!!

τωρα να ομιλησω με το συμπεθερακι μου ολιγον τι...καταρχας θελω να σε μαλωσω.γιατι τα 4 και τα 5 ειναι λιγα;;μια χαρα ειναι!εμεις θελουμε ενα γερο κ γιατι οχι,κ δευτερο κ τριτο!!!αλλα κ το ενα μια χαρα ειναι!προχωραμε λοιπον κ εχουμε πιστη οτι ολα θα πανε καλα.κ σκεψου θετικα.οτι μετα και απο αυτην την προσπαθεια,αν κατι στραβωσει,φτου,φτου,θα πας σε νεο κεντρο,με νεα δεδομενα,νεα συστηματα,μεγαλα ποσοστα επιτυχιας..ενας αερας ανανεωσης βρε αδερφε θα φυσιξει!!!!!μη μου στεναχωριεσαι ματια μου,οτι ειναι να γινει,θα γινει.εμεις σε αγαπαμε πολυ κ φυσικα εεγω πιστευω οτι θα εχουμε καλα νεα απο τα ωαριακια μας...δεν θα πω παραπανω να μην σε επηρεαζω αλλα εγω πιστευω,κ θελω πολυ πολυ πολυ να τελειωσει εδω ο αγωνας σας...

μπαμπω μου γλυκια,εφτασες 20 εβδομαδες..τι συγκηνητικο ρεεεεε...αχ κοριτσακι μου,που κουβαλας την δευτερη νυφη μου,αχ!!!!!να μου την προσεχεις πολυ,να την χαιδευεις,να της μιλας...σιγα σιγα θα καμει αισθητη την παρουσια της με τις γνωστες κλωτσιες που θα σε κανουν να γελας απο ευτυχια!!!κ φυσικα μπορεις να κανεις ερευνα αγορας κ να αγορασεις ο,τι θθες..οι μεγαλυτεροι εχουν προκαταληψη πανω σαυτο το θεμα,κ να σου πω,εγω εν μερει συμφωνουσα..να,λιγο το κακο ματι,λιιγο τα λογια..ολα τα φοβομουν..βεβαια εγω ειχα κ μια σουπερ επικυνδινη εγκυμοσυνη κ μπηκα κ στο νοσοκοξμειο,οποτε οντως δεν ασχοληθηκα με τα ψωνια νωριτερα.αλλα εσυ καλα θα κανεις να οργανωνεσαι σιγα σιγα,αρχιζοοντας με μια λιστα που την βρισκεις στα λητω η στα μmothercare για να δεις πανω ακτι τι χρειαζεσαι,τι μπορεις να δανειστεις απο αλλους κλπ.εγω παντως ψηφιζω mothercare δαγκωτο για προικες μωρου κλπ.ο,τι θες να με ρωτησεις ματια μου που τα εχω κ προσφατα!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Δομνινακι μου καλη προσαρμογη σην καθημερινοτητα!!ειχες ωραιες διακοπουλεες κ ταξιδακιαγια να θυμασαι τωρα που χειμωνιαζει!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα,πολλα φιλουδια κ στο λαρακι μου..

εμεις ειμαστε ολοι καλα,κ οσο παμε ζωηρευουμε..αρχιζω να χανω την υποομονη κ οι αντοχες μου λιγοστευουν..αλλα τα βλεπω που μεγαλωνουν κ τα καμαρωνω!!7 μηνων εγιναν κοριτσια!!!σας φιλωωωωωωωωω οοοοοοοολες!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...