Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Sunshine. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Έκανα τεστ ούρων 6η μέρα εμβρυομεταφορας και φυσικά αρνητικό 🤣

Ξεκίνησα τον γολγοθά των τεστ τώρα…Για να δούμε… 

Καλημέρα!!

α είσαι από αυτές εσύ!!! Εγώ θα πάω κατευθείαν για χοριακη! Πότε πας; Δευτέρα εγώ! 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:-Pμολις μπηκα στον 5ο καστερακι μου οσο για αυτα τα ροζ που λες μίλησες με τον γιατρό σου?? μπορεί αυτό να ειναι η περιοδος και επειδη ειναι η πρωτη να ειναι ετσι δεν ξερω σκεψου πως ο οργανισμος σου εχει ταλαιπωρηθει αρκετα και προσπαθει να επανελει οπότε οτι κουλο και να κανει, δικαιολογημενος είναι..

lJiup3.png

M1otp3.png

Αχ τι ωραια με το καλο να φερεις στον κοσμο την κορουλα σας!

Mιλισα πριν απο λιγο και που ειπε να περιμενω μεχρι αρχες οκτωβριου και μετα να παω να με δει.Εμενα παλι μου φαινονται πολλες οι μερες δε νομιζω να αντεξω τετοιο πρηξιμο μεχρι τοτε θα δω ισως παω νωριτερα.Ο αντρας μου παλι λεει να παρω να κανω ενα τεστ....δε θελω να μπω παλι σε αυτην την διαδικασια.Ασε αγχωθηκα τωρα λιγο

Γεια σας και από μέναααααα!!!!

Βαβιτσιάκι τώρα που το είπες συνειδητοποιήσα!!! Μπήκες στον 5ο και ακόμη να αρχίσεις τα ψώνιαααα;;; Ααααααααααα!!! Θες να ρθω πάνω Θεσσαλονίκη να πάμε μαζί;:D Αχ διάβαζα και αυτά που έγραψες για το ότι ξενέρωσες λιγάκι επειδή μάλλον το περιμέναν όλοι για το κοριτσάκι...αλλά ρε συ ...δεν έχει σημασία αυτό! Θα γινεις μανούλαααααααα και άρχισε να το συνειδητοποιείς!!!!:D Σοβαρά όμως τώρα, προτιμάς να περιμένεις να γεννήσεις και μετά; Πολλές μανούλες το προτιμάνε αυτό...

Καστεράκι μου αφού νιώθεις τόση δυσφορία από το πρήξιμο και επειδή αγχώθηκες και λόγω του ότι το άγχος δεν βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ένα τεστάκι όπως λέει και ο αντρούλης σου! Και μετά να κάνεις και ορμονολογικές να ξέρεις πού βρίσκεσαι..έτσι θα ηρεμήσεις λιγάκι...γιατί προφανώς το να αφήνεις τις μέρες να περνάνε δεν βοηθάει καθόλου...αντιθέτως σε αγχώνει περισσότερο!

Οσο για τα δικά μου νέα σήμερα ήτανε η πρώτη μέρα που ηρθανε τα μωρά στο σχολείο...ήτανε ωραία! Ειδικά τα πρωτεάκια είναι σκέτα κουκλιά..και τα πιο αγχωμένα από όλο το σχολείο! :D

Δεν έχω περαιτέρω νεάκια...παω για μπανάκι και μετά να σωρισατώ στον καναπέ!

Δομνινάκι καλά να περνάάάάάάάάς!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kαλημερα και απο μενα!

Μomentaki τι ωραια δουλεια που εχεις τρελενομαι για τα παιδακια.Εγω παλι δουλευω με τελειως διαφορετικες ηλικιες, με ηλικιωμενους.

Οσο για μενα θα δω τι θα κανω το μονο που ξερω ειναι οτι νοιωθω καπως περιεργα αλλα αγχος δε μπορω να πω οτι εχω ιδιαιτερο.Θα δειξει...

Φιλια σε όλες

Διαφημίσεις

καλημεεεεραααα!!!! και καλη εβδομαδα!!!! αχ μομεντακι μου θα το θελα πολυ να ερθεις να παμε μαζι για ψωνια!!!!!! και γω δεν ξερω πως κρατιεμαι, μετραω αντιστρoφα, να κανω 30 του μηνα και τον β επιπεδου και μετα βουρρρρρ στην αγορα!!!!! και φυσικα δεν θα περιμενω να γεννησω πρωτα, το πολυ πολυ να πω να μου τα φερουν οσο πιο αργα γινετε δεν ξερω θα το σκεφτω τοτε αναλογα πως θα μαι πως θα γεννησω..αλλα οτι θα τα διαλεξω απο τωρα ειναι σιγουρο!! ηδη κοιταζω σε περιοδικα και site και αν βρεθει στο δρομο μου κανα μαγαζι θα μπω να παρω μια γνωμη βρε αδερφε!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα κοριτσάκια..

Επέστρεψα κι εγώ στη βάση μου, στην Αθήνα και στη δουλειά μου.. και δεν θέλω καθόλου λέμε... με το ζόρι μπήκα το πρωί στο τρένο.. Βλέπετε συνόδευσα και την ανηψούλα μου στην πρώτη της μέρα στο σχολείο.. Νήπιο πάει το χρυσό μου κορίτσια και μου φαίνεται σαν χθες που ήταν ένα φασόλι στον υπέρηχο.. και σήμερα αυτό το φασόλι κρατούσε τσάντα σχολική και πήγε σχολείο..

Είμαι καλά.. ηρέμησα, χαλάρωσα, χάρηκα το σπίτι μου, τον κήπο μου, τη θάλασσα τους φίλους και συγγενείς.. Δεν σκέφτομαι τίποτε, δεν αγχώνομαι για τίποτε.. Εφόσον υπάρχει δουλειά και υγεία όλα θα γίνουν..

Ανέβαλα και το ραντεβού με τον γυναικολόγο μου για τις 4 Οκτώβρη και όλα καλά..

Καστεράκι καλώς μας ήλθες..

Μομεντάκι καλή αρχή κοπελάρα μου..

Babitsaki μου καλά ψώνια..

Λαρούκο.. περιμένουμε νέα σου..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλήεβδομάδα και απο εμένα σε όλες!Πώς είστε?

Eυχαριστώ Δομνινα!

Εγώ τίποτα ακόμη στην αναμονή αρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα τεστ.Το στήθος μου παραμένει πρησμένο και που και που έχω κάτι πονάκια χαμηλά.Θα δούμε...

καλημέρα!!! τι κανουν τα κοριτσια μου??!! δομνινακι εσυ βλεπω ποσο καλα και ποσο ηρεμη εισαι και πραγματικα χαιρομαι πολυ πολυ για σενα!!!

καστερακι δεν το περνεις εκεινο το τεστακι τελικα γιατι αρχισα και γω να αγωνιω!!!

μομεντους πως παει με τα τερατακια σου προσαρμόστηκαν?? χιχιχιχιχι!!

εγω δεν εχω να σας πω τιποτα νεοτερο, εχω φτασει στην 20η βδομάδα και δεν ξερω αν εχω αισθανθει το μωρακι ακόμα κανει κατι περιεργα αλλα δεν ξερω αν ειναι το μωρο ή το σωμα μου που μου θυμιζει οτι αλλαζει?? τι να πω θα διξει!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου για πότε έφτασες κιόλας στην 20η βδομάδα; έφτασες στη μέση δηλαδή.. άντε, κοντεύεις σιγά σιγά.. σίγουρα αυτά τα περίεργα που αισθάνεσαι είναι το μωρό σου.. τι ευτυχία νιώθεις τώρα.. άντε με το καλό..

Καστεράκι δεν χάνεις τίποτε με το να κάνεις το τεστ... μόνο ένα δεκάευρο...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλες!

Βabitsaki σίγουρα είναι το μωράκι σου που κάνει αισθητή την παρουσία του.Πόσο ωραίες στιγμές ζεις!

Δομνίνα έχω κάνει 4 χρόνια τώρα άπειρα τεστ πιστεψέ με είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να το αποφασίσω, κάτι με κρατάει, ο φόβος ίσως.Η κοιλιά μου βρε κορίτσια είναι πρησμένη τί ειναι πάλι αυτο?

καλημερουδια!!! καστερακι παρε τεστακι να σου φυγει τουλαχιστον αυτο το αγχος, και να μην εισαι εγκυουλα με το να αγχονεσαι δεν βοηθας και τη περιοδο να ερθει.. παντως χαλαρωσε οτι ειναι να γινει θα γινει! δοκιμασμένο..

δομνινακι μου πως ειναι η επιστροφη στην εργασια? χαλια ε!! σε καταλαβαινω να περναω καθε μερα!!

μομεντακι σε φαγανε τα τερατακια?????? καλε αφηστε τη κυρα δασκαλα τη χρειαζομαστε!!!:-P:razz::-P

λαρουκο, κρισάκι ελπιζω να ειστε καλά!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Γεια σας και από μένα...

Είμάι πολύ στενοχωρημένη, απογοητευμένη:rolleyes: και ό,τι άλλο σχετικό...Μόλις επέστρεψα από το γιατρό...από τα 6 που είχαμε δει την προηγούμενη φορά τα 4 μεγαλώνουνε...Δεν πρόκειται να μεγαλώσουνε άλλα μου είπε και ίσως το πολύ να καταλήξουμε σε 5! Απ ότι φαίνεται επηρεάστηκε ο οργανισμός μου από τα αντισυλληπτικά που πήρα και έμεινε σε φάση καταστολής και γι αυτό δεν αντίδρασε σωστά στη διέγερση...:rolleyes:

Ο ίδιος στην αρχή εισηγήθηκε να σταματήσουμε εδώ γιατί δεν του φαίνεται να πηγαίνει καλά το πράμα και θα μπορώ μετά να ξαναπροσπαθήσω σε 2-3 μήνες (και αν κρίνω από το σώμα μου όπως αποσυντονίζεται μετά τα φάρμακα ίσως γίνουνε και 6)...Τέσπα...και πού ξέρω εγώ πως την επόμενη φορά θα έχω ανταπόκριση; Αυτή ήτανε και η τελευταία μου φορά που είχα το δικαίωμα να πάρω αρκετά από τα φάρμακα δωρεάν από το κρατικό νοσοκομείο...και πήγε η προσπάθεια έτσι; του βρόντου;:rolleyes:

Στη συνέχεια μου είπε αν είναι να συνεχίσουμε ακόμη λίγο..και ίσως τα 4-5 να είναι καλά...Πολλές κοπέλες με 4 και 5 μου είπε τα καταφέρανε μέχρι τέλους...Και πώς να προχωρήσουμε όμως σε βλαστοκύστες με 4 ωάρια; Αφού γι'αυτό κάναμε την προσπάθεια...για να δούμε αν μπορούνε τα έμβρυα μας να μεγαλώσουνε...:rolleyes:

Ηρθα σπίτι και τα είπα στο μομέντο τα καθέκαστα κι έγινε έξω φρενών...πως ήτανε δουλειά του γιατρού να προλάβει και να ρυθμίσει καταστάσεις...πως ένα χρόνο τώρα όλο "αναποδιές" γίνονται και δεν διερωτάται αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που να μην βλέπουμε...Δίκιο έχει άμα σκεφτείτε πως έκανα 4 εμβρυομεταφορές που η κάθεμια είχε και μια αναποδιά:rolleyes: και πως δεν μας παίρνει οικονομικά απλά να "δοκιμάζουμε" έτσι...χωρίς να έχουμε μπροστά μας κάτι θετικό να συνεχίσουμε...:-( Στενοχωρέθηκε πολύ κι άλλο τόσο κι εγώ μαζί του...και δυστυχώς το οικονομικό είναι ένας παράγοντας πολύ σημαντικός για το τι θα αποφασίσουμε...:rolleyes:γιατί ήδη δώσαμε πάάάρα πολλάάά...

Το επόμενο ραντεβού θα είναι πλέον Σάββατο πρωί και θα ρθει και ο μομέντος μαζί γιατί θέλει να εξηγηθεί λέει μαζί του....και να μιλήσουμε ειλικρινά για τη συνέχεια...

Εγώ παράλληλα με όλα α υτά θέλω να ελπίζω..και προσεύχομαι για ένα θαύμα...:-( γιατί πραγματικά μόνο ένα θαύμα μπορεί να βοηθήσει πια...τίποτε άλλο:rolleyes:

Αυτή τη στιγμή που τα γράφω με πήρανε τα κλάματα...και λυπάμαι πολύ....τίποτε άλλο...Θα κρατήσω την ελπίδα μου λιγάκι ακομα...και θα συνεχίσω να προσεύχομαι...δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο...

Αν με χάσετε για λιγάκι μην ανησυχείτε ε...Εδώ γύρω θα είμαι απλά ίσως λίγο πιο "σιωπηλή"....:-(

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Momenataki μην στεναχωριέσαι καλή μου.Απλά σκέψου : γιατί τα 6 να είναι αρκετά και τα 4 όχι?Γιατί τα 4 να θεωρούνται λίγα?Πιστεύω οτι και τα 4 θα είναι αρκετά!Αν είναι να γίνει το θαύμα θα γίνει ανεξάρτητα απο τον αριθμό.....και εσύ το πιστεύεις αυτό απλά τώρα δικαιολογημένα δεν μπορείς να δείς καθαρά!

Φυσικά καλή μου και να ελπίζεις σε ένα θαύμα.....απο μόνο του όλο αυτό είναι ένα θάυμα!Δυστυχώς κάποιες θα πρέπει να ταλαιπωρηθούν περισσότερο για να το ζήσουν σε σχέση με κάποιες άλλες.

Να προσεύχεσαι και θα συμβεί και σε εσένα!

Καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου!

momentaki μου δεν ξέρω γιατί αλλα με βρισκει απολυτα συμφωνη ο μομεντος σου πρεπει να ξεκαθαριστουν με το γιατρο καποια πράγματα αν ειναι παλι στο μπορει και να.. και δεν ξερω.. και αν ειναι να ξανα κανετε δοκιμες τοτε καλυτερα να την κανεις καπου αλλου ισως στην Αθήνα να ειναι καλυτερα δεν ξερω..

πραγματικα εχω στεναχωρηθει πολυ και αν περνουν εσενα τα κλαμματα περνουν και μενα, δεν θελω να στεναχωριεσαι, παρε οσο χρονο χρειαζεσαι σκεφτειτε και ειμαι σιγουρη οτι θα αποφασισετε το σωστό.

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...