Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Δεν μίλησα με τον γιατρό μου, λέω να τις δώσω διορία μέχρι την πέμπτη και μετα θα τον πάρω.Κοίτα να δεις που τώρα παρακαλάω να έρθει, θα τρελλαθώ στο τέλος.Όσο για το να είμαι εγκυος......μπα τόσο γρήγορα αποκλέιεται σιγα να μην είμαι τόσο τυχερη.

Φυσικά και θα σας ενημερώσω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μίλησα με τον γιατρό μου, λέω να τις δώσω διορία μέχρι την πέμπτη και μετα θα τον πάρω.Κοίτα να δεις που τώρα παρακαλάω να έρθει, θα τρελλαθώ στο τέλος.Όσο για το να είμαι εγκυος......μπα τόσο γρήγορα αποκλέιεται σιγα να μην είμαι τόσο τυχερη.

Φυσικά και θα σας ενημερώσω

Όσες πιθανότητες και αν έχει αυτό σου εύχομαι να είσαι τυχερή πάντως!!!:D Πόσο σε καταλαβαίνω για το ότι παρακαλάς να έρθει...Το τι πανηγυρισμούς έκανα όταν αδιαθέτησα μετά τις αρβεκάπ...ουυυυυυυυυυυυυυ!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Να δείς πως με κοιτάει ο άντρας μου σαν να βλέπει ούφο όταν λέω πότε θα έρθει. καλέ νομίζω δεν μπορουν να καταλάβουν, αν τα τραβούσαν αυτοί όλα αυτα θα γκρίνιαζαν συνέχεια

Εννοείται πως δεν μπορούν να καταλάβουν...πώς μπορούν έξάλλου; Σαν έργο επιστημονικής φαντασίας είμαστε για αυτούς!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερα!!! σημερα στη θεσσαλονικη γινετε ενας χαμος εχουμε μια μεγαλαη συναυλια, αυτη των πυξ λαξ, ξεκιναει αυριο η διεθνης εκθεση και... βρεχει!!! αναμενονται επεισοδια απο γσσε αδεδυ κτλ, οποτε μπορειται να φανταστητε σε τι κατσταση ειναι το μικρο κεντρο αυτης της πολης και μη ξεχνανε εχουμε και εργα μετρο χροοονια τωρα... το πρωι ακουσα οτι καναν βολτα 30 μηχανες της ομαδας διας και καμια 1500 αστυνομικοι ειναι γυρω γυρω. εγω γιατι δεν αισθανομαι ασφαλης???

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον μομεντακι βρηκα τι φταιει... με εκνευρισε οτι ολοι το περιμεναν και δεν ενθουσιαστηκε κανεις, επρεπε να τους πω ψεματα να πω οτι ειναι αγορι και να τους τη φερω. νομιζω οτι αυτο λειτουργησε αρνητικα μεσα μου και μου εβαλε ενα φρενο μεχρι να το επιβεβαιωσω στα σιγουρα. βεβαια η αδερφη μου με συμβουλεψε να μη παρω πολλα πραγματα και να μη κανω καν δωματιο ακομα να περιμενω να γεννηθει πρωτα με το καλο και μετα.. να τρεχω... εγω ομως δεν θελω να σκεφτομαι οτι μπορει να γινει κατι κακο δεν θελω να σκεφτομαι καν οτι υπαρρχει τετοιο ενδεχομενο!! με αναστατωνει οταν μου λενε τετοια... και δεν ειπα οτι θα παρω αυριο τα επιπλα σπιτι.. τεσπα θυμωσα τωρα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα!Τί κάνετε?Αχ babitsia μου τι ωραία που έχεις κοριτσάκι!Φαντάζομαι οτι για το καλό σου σου λένε να μη τα πάρεις απο τώρα, και εγώ αύριο μεθαύριο πρώτα ο Θεός αφότου γεννήσω θα τα πάρω αλλά εσύ να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί.

Εγω καλά είμαι, τι καλά δηλαδή ακόμη στην αναμονή 93 ημέρες σήμερα.Το πρωί βέβαια ξύπνησα με πόνο κάτω δεξιά και τώρα μπορώ να πω οτι σταμάτησε αλλά τζίφος.... πουθενά η Εγώ

Ευχαριστ'ώ πολύ babitsia μου, είστε πολύ φιλόξενες!Αχ μακάρι να είναι όπως τα λές.Νομίζω πως και εσύ μετα απο κάποιο διάστημα απο τις arvekap έμεινες έγκυος ε?Σας λέω τα δίαβασα όλα απο την αρχή, 90 σελίδες ώρες ατελείωτες.

ναι ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι πιο ευκολο να μεινεις μετα απο αβερκαπ γιατι εισαι καθαρη.. αλλα δεν εγινε ακριβως ετσι μετα μου βγηκε κατι (δεν θυμαμαι πια) και εκανα κρυοπιξια και μετα απο λιγο ξαναεβγαλα κυστη μικρη ομως και επερνα αντισυλληπτικα για εναν μηνα ε μετα και απο αυτο εμεινα εγκυος και ηρθε και η αποβολη και μετα απο 4 μηνες ξανα εμεινα εγκυος αφου πια δεν ειχει τι αλλο να παθω..

Να ξερεις παντως οτι ολα ειναι στο χερι μας θα ερθει για ολες που το θελουνε η σειρα τους ακουει ο Θεουλης τις καρδιες αυτων των γυναικων να εισαι σιγουρη!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Μακάρι να είναι όπως τα λές. Και εγώ νοιώθω κάπως πιο αισιόδοξη τώρα προς το παρόν παρακαλάω να μου έρθει γιατί έχω αρχίσιε να μην αισθάνομαι και πολύ καλά.

Διαφημίσεις

Μεθαύριο που έχω άδεια θα κατέβω θεσσαλονίκη με τη μαμά μου για κάτι δουλειές, φαντάζομαι τι θα γίνεται στους δρόμους πάλι θα ψάχνω να ξεμπερδευτώ.

αν ειναι να ερθεις θεσσαλονικη το Σαββατο και οι δουλειες σου ειναι στο κεντρο θα σου λεγα να το ξανασκεφτεις τη παρασκευη το βραδι ερχετε στη ΔΕΘ ο Παπανδρεου φερνει μαζι του βεβαια 11000 αστυνομικη δυναμη... αλλα φαντασου τι φοβαται για να το κανει αυτο, το σαββατο το πρωι εχει γενικη πορεια ακουσα οτι θα ειναι κλειστα και τα εστιατορια και τα καφε.. ψαξτο λιγο μη ταλαιπωρηθεις

lJiup3.png

M1otp3.png

Μακάρι να είναι όπως τα λές. Και εγώ νοιώθω κάπως πιο αισιόδοξη τώρα προς το παρόν παρακαλάω να μου έρθει γιατί έχω αρχίσιε να μην αισθάνομαι και πολύ καλά.

χαλαρωσε!!! ασχολησου με κατι αλλο να μη το σκεφτεσαι καστερακι μου, και θα ερθει η περιοδος σου οπως σε όλες μας!! το αγχος την καθηστερει.. αν δεν μπορεις να περιμενεις μίλα με το γιατρό σου μηπως σε στειλει να κανεις καπιες ορμονολογικες εξετασεις αιματος που δειχνουν τα επιπεδα τους σε τι φαση εισαι και ετσι ο γιατρος μπορει να προσδιορισει ποτε θα σου ερθει, τις εχω κανει αλλα δεν θυμαμαι ποιες εξετασει ειναι.. εμενα ο γιατρος μου ειχε πεσει πολυ μεσα γιατι και γω στεναχωριομουν, ελεγα ρε λες να εχει γινει κανα λαθος και να μη μου ερθει ποτε?? και ενα πρωι ετσι στα ξαφνικα χωρις πονακια χωρις τιποτα να την η κυρια!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

καλε καλημερα δεν σας ειπα καλημερα!!!!! χθες το βραδυ πηγαμαι οικογενειακος στη συναυλια των πυξ λαξ ηταν πολυ ωραια νομιζω οτι το χαρηκε και το ροδακινακι στη κοιλιτσα μου!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

χαλαρωσε!!! ασχολησου με κατι αλλο να μη το σκεφτεσαι καστερακι μου, και θα ερθει η περιοδος σου οπως σε όλες μας!! το αγχος την καθηστερει.. αν δεν μπορεις να περιμενεις μίλα με το γιατρό σου μηπως σε στειλει να κανεις καπιες ορμονολογικες εξετασεις αιματος που δειχνουν τα επιπεδα τους σε τι φαση εισαι και ετσι ο γιατρος μπορει να προσδιορισει ποτε θα σου ερθει, τις εχω κανει αλλα δεν θυμαμαι ποιες εξετασει ειναι.. εμενα ο γιατρος μου ειχε πεσει πολυ μεσα γιατι και γω στεναχωριομουν, ελεγα ρε λες να εχει γινει κανα λαθος και να μη μου ερθει ποτε?? και ενα πρωι ετσι στα ξαφνικα χωρις πονακια χωρις τιποτα να την η κυρια!!![/QUOT

Καλημέρα!Και εγω το ιδιο πραγμα λεω, λες να μην ξαναδω περιοδο?Εχθες ζοριστηκα πολυ το βραδυ στον υπνο μου, δεν μπορουσα με τιποτα μπρουμητα το στηθοσ μου πονουσε πολυ και η κοιλαι μου, μολις γυρνουσα μπρουμητα και πιεζοταν η κοιλια μου επρεπε να παω τουαλετα.Βεβαια σημερα το πρωι ειδα πάλι όπως πριν κανα 2 εβδομαδες λιγο ροζ-καφε αλλα αυτο τωρα τιποτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...