Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημερα!!! αχ κρισακι μου τι τελεια που τα βαφτησατε τα ζουζουνια σας, χανω ενα ονομα όμως Στελιος, Σαββας και.. να ειναι γερα και καλοφωτιστα τα μωρακια σου και να μη παιδευουν πολυ τη μαμα τους!!! επισης τελειο που καταφερε τελικά ο κρισος σου να ερθει στη θεσσαλονικη εστω και για δυο χρονια, ξερεις τι ειναι δυο χρονια!! θα μπορουν στον παιδικο θα πανε τα παιδακια σου και ως τοτε θα τα χαιρεστε μαζι!!!

εγω ειμαι μια χαρα!! και εννοια σου εχω το βαβιτσιο που και να μη θελω με ταιζει και φρουτακια και απ΄ολα γενικα με προσεχει πολυ και ολο με μαλωνει.. αυτος διαβαζει το βιβλιο της εγκυμοσυνης περισοτερο απο μενα οποτε ειναι ενα βημα μπροστα παντα..

περιεμενουμε φωτογραφιες εεεε!!!! αν δεν μπορεις εδω βαλτε στα e-mail μας δεν ειναι δυσκολο!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά.. επιτέλους άργησες αλλά εμφανίστηκες.. και είχες τόσο χαρούμενα νέα να μοιραστείς μαζί μας.. Τώρα πια τα αγοράκια σου είναι καλοί χριστιανοί.. Μπορείς να μου στείλεις όποιο θες.. ή μπορείς και να μου τα στέλνεις εναλλάξ.. Να είσαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να διατυπώσω κανένα παράπονο.. Και πόσο χαίρομαι που κατάφερε ο Κρίσος να πάρει μετάθεση για Θεσσαλονίκη.. να' χεις κι εσύ τον άνθρωπό σου δίπλα σου βρε αδερφέ.. Στην πρώτη ευκαιρία υπόσχομαι να έρθω να σας δω όλες...

Babitsaki να προσέχεις το ροδακινάκι μας..

Εγώ σας αφήνω για 10 μέρες αλλά θα επανέλθω δριμύτερη..

Μομεντάκι νομίζω ότι το να μιλάς στα φάρμακα είναι το μόνο που δεν έχεις κάνει ακόμη.. για σκέψου το!

L2qIp2.png

Πο πο πο!!! Τι ωραία που εμφανίστηκε το συμπεθεράκι μου!!! Πολύ μας έλειψες τριδυμομανούλα! Πολύύύύύύύ!!! Αχ μεγαλώνουνε οι αγόραροι σου; Και είναι ζωηρούλικα; Να σου ζήσουνε τα νεοφώτιστα και όπως σου είπε και το βαβιτσιάκι να μας στείλεις φωτογραφιούλες στο email αν δεν θες να βάλεις εδώ! Αχ τι όμορφο να ακούς για νέα μωράκια..και τριπλά κιόλας!!! Ειναι τα πρώτα μωράκια της παρέα μας και μετά θα καταφθάσει και η βαβιτσιομπεμπίτσα!!!:D Όσο για τις ευχούλες σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Χαχαχαχαχαχα αν το να μιλήσω στα φαρμακάκια θα βοηθήσει θα το κάνω καλέ!!!:D Να μπαίνεις όποτε μπορείς εντάξει;;;; Μας δίνεις πολλή χαράάάάάά!!!

Βαβιτσιάκι μου πώς είσαι σήμερα; Ο βαβίτσιος σε πήρε από κοντά ε και σε προσέχει; Μπράβο του! Υπεύθυνος πατερούλης θα γίνει! Σκέψου της κόρης του τι θα της κάνει!:D

Δομνινάκι μου αρέσει που έχετε και β μέρος διακοπών!!! Καλά να περάσετε! Να χαρείς την κάθε σας στιγμή!!! Φιλάκιααααααααα!!!

Καλό απόγευμα σε όόόόλεςςς!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσακια μου γλυκά καλημέρα!!!!!!

Έχω εξαφανιστεί, το ξέρω.... Από τη δουλεια δεν μπορώ να μπω καθώς το αφεντικό έβαλε κάμερα πάνω από το κεφάλι μου (δεν ξέρω κατα πόσο επιτρέπεται κάτι τέτοιο)... και πλέον μετά τη δουλεια είτε ασχολούμαι με τον εαυτό μου (ποδηλατο, γυμναστική κτλ) είτε με την βαφτιστήρα..

Δομνίνα μου, διάβασα για την απώλειά σου.. Το μόνο που θα πω είναι ότι η μανούλα σου ξεκουράστηκε. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι νιωθεις και έξω από τον χορό ο καθένας λέει τα δικά του. Ομως, θαυμάζω τον τρόπο που διαχειρίζεσαι όλο αυτο! Σου εύχομαι να περάσεις καλά στις διακοπούλες σου, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να επιστρέψεις γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία.

Μπαμπιτσιάκι!!!! το μπιζελάκι μεγαλώνει και σε λίγους μήνες θα το κρατάς στην αγκαλιά σου!!!!! Προσπάθησε κοριτσάκι μου να μη δίνεις σημασία στα της δουλειάς (μου φαίνεται το αφεντικό σου πρέπει να κάνει παρέα με το δικό μου). Ωστε μάλλον κοριτσάκι εεεε;;;; Αχ, και θα ψωνίζεις φορεματάκια και ζουζουνιάρικα φουστάκια!!!!

Μομεντάκι μου, σε έβλεπα στον ύπνο μου πριν λίγες μέρες! Είχα έρθει με τον Λάρο λέει στην Κύπρο και ήρθαμε στο σπίτι σου για καφέ, το οποίο είχε έναν τεράαααστιο καταπράσινο κήπο, με δεντρα, λουλούδια, κούνιες και εμείς καθόμασταν σε μια αιώρα και κουβεντιάζαμε! Και ήταν λέει και τα αδερφια σου εκεί (2 αγορια) και έκαναν παρέα στο Λαρο...Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό... Λες να έρθουμε στην Κύπρο; Πολύ θα μου άρεσε! χαχαχα!

Κρισάκι μου, να σου ζήσουν οι νεοφώτιστοι! Να είναι γεροί, δυνατοί, ευτυχισμένοι και εσείς να τους καμαρώνετε κάθε μέρα!!! (Α, αν θες στέλνεις κι από εδώ ένα!)

Αγαπες μου, αυριο φεύγουμε επιτέλους για διακοπές!!! Ωωωωω ναιιιιιι!!!!! Θα πάμε στη Σκόπελο για 10 μερούλες να ηρεμήσουμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας.

Εγώ έκανα την σαλπιγγοφραφία (δε θέλω να ξαναζήσω κάτι τέτοιο...) και μπήκαμε σε έναν δρόμο αλλά δεν είναι του παρόντος. Τα δικά μου θα τα πούμε άλλη φορά.

Σας φιλώ γλυκά!

JXFXp3.png

καλημερα!!! αχ!!!! μα τι χαρα ηταν αυτη που πηρα μεσα σε ενα 24ωρο και το κρισακι αλλα και το λαρακι!!! λαρακι μου ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα το ποιο αφεντικο ειναι πιο στραβο και αν ειναι ιδιοι παντως σοι δεν ειναι και αυτο με τη καμερα δε νομιζω οτι επιτρεπετε αλλα αν σας ειπε οτι ειναι για κλεφτες και τετοια κουλα τι να πεις....

και γω δεν το πιστευω πως περναει ο καιρος διανυω το 5ο μήνα.. αλλα κρατιεμαι ακομα προσπαθω να αποφυγω τις πολλες βολτες μη πεσω πανω σε κανενα βρεφικο καταστημα και το αγορασω ολο!!!

καλα να περασεις στις διακοπουλες σου και περιμενουμε τα νεακια σου για την σαλπιγκογραφια μη μας κρατας σε αγωνια!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Ειμαι νέα στο καφέ, απο εχθές το απόγευμα διαβάζω τις ιστορίες σας με αγωνία, ειδικά για την kriskris με τα τριδυμάκια της και κάφε φορά που κάποια απο εσάς έμενε έγκυος χαιρόμουν και εγώ, αφού χαμογελούσα μόνη μου.Εκανα κια εγώ λαπαροσκόπηση στη θεσσαλονίκη και 2 ενέσεισ arvekap.Τώρα είμαι στην αναμονή της περιόδου, την τελευταία ένεση την έκανα 07/06.Έχουν περάσει 91 ημέρες, νοιώθω πως θα εκραγώ.Πρίν περίπου 2 εβδομάδεσ είδα λιγο ροζ αλλα μόνο αυτο και απο εχθέσ έχω λίγα καφε υγρα το στήθος μου έχει πρηστεί και πονάει πολύ.Αυτά προς το παρόν.

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ.

Καλέ!!! Εμφάνίστηκε και η λάρα μας!!! Τι ωραία! Σαν reunion είχαμε ένα πράμα!!!:D Λαρούκο θα περιμένουμε με κάθε λεπτομέρεια τα νέα σου από τη σαλπιγγογραφία...γιατί αν δεν το κατάλαβες αγωνιούμε!!!:D Οσο για το ονειράκι πολύ μου άρεσε...και ακόμη περισσότερο θα μου αρέσει αν έρθετε στην Κύπρο και στον ξύπνιο σας! χαχαχαχαχα:D Καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας!!!

Βαβιτσιάκι μου ακόμη συγκρατημένη είσαι; Πότε σκοπεύεις να πας να ξεσηκώσεις τα παιδικά; για πες!!!:D

Δομνινάκι καλά να περνάτε!!!:D

Καστεράκι μου καλωσόρισες στην παρέα μας!Κρίμα που μπήκες στη φάση των αρβεκάπ...καθόλου ωραία περίοδος δεν είναι...αλλά είσαι στο τέλος και αυτό είναι ωραίο! Ηδη είχες τα πρώτα σημαδάκια...και όταν αρχίσει να λειτουργεί ο οργανισμός σου κανονικά θα φύγουνε και τα πρηξίματα και τα πονάκια και θα ηρεμήσεις!!! Να σου ευχηθούμε για εγκυμοσύνη σύντομα;:D Πες μας λίγα περισσότερα για σένα αν θες να γνωριστούμε καλύτερα!:D Για ό,τι θες είμαστε εδώ...σε ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγώ σήμερα πήγα πρώτη μέρα δουλειά! Με περιμενει δύσκολη χρονιά αλλά δεν πειράζει! Δόξα σοι ο Θεός που έχουμε δουλειά να λέμε...

Καλό απόγευμα σε όλες!

Φιλάκιααααααα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα momemnts! Nαι, έχεις δίκιο είπα μόνο αυτά που με απασχολούν και τίποτα για μένα.Λοιπόν, καταρχήν, φυσικά να ευχηθείτε για εγκυμοσύνη.Με τον άντρα μου προσπαθούμε 4 χρόνια είχαμε κανει τα πάντα αλλα δεν βρίσκαμε ποτέ τίποτα η αλήθεια είναι ότι έπεσα και σε μία γιατρο που μας πήγε πολύ πίσω, μας πήγαινε σε λάθος μονοπάτια και με πολύ αργό ρυθμό.Ωσπου ευτυχως αλλαξα γιατρο και βρέθηκα σε ένα πολύ καλό άνθρωπο και ενημερωμένο κυρίως γιατρό.Κάναμε μαζί την λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση και βρίκε...και τι δεν βρίκε.Έναν πολύποδα ευτυχώς όχι πολύ μεγάλο, τη μια ωοθήκη κολλημένη στη μία σάλπιγγα και ενδομητρίωση.Ουφ αυτά!Οπότε όπωσ καταλαβαίνεις περιμένουμε το μπεμπέ πως και πως.

Πάλι ξέφυγα στο ποστ που θα παει θα συνηθισω

Α ξέχασα να αναφέρω οτι έχω και θρομβοφιλία οχι πολύ σοβαρή όμως, αλλα όπως και να έχει στην εγκυμοσύνη θαπρέπει να κάνω κατευθείαν ενέσεισ αντιπικτικές και τώρα ακολουθώ αντιπικτικη αγωγή με χάπια.

kasteraki καλως ορισες!!! χαιρομαστε που εχουμε αλλη μια φιλη δεν χαιρομαστε καθολου για τον λογο που σε εφερε κοντα μας!! ευχομαι να αποκτησεις γρηγορα μωρακι και να παψει και για σενα η ταλαιπωρια. το καλο ειναι που ξερεις τι εχεις και πως να το αντιμετοπισεις οπότε με ηρεμια και θεληση ειμαι σιγουρη οτι πολυ γρηγορα θα γινετε καταπληκτικοι γονεις!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

μομεντακι!!!!! καλη αρχη στη δουλιτσα σου δε μασαμε εμεις απο δυσκολα ετσι δεν ειναι!!! αχ βρε κοριτσι δεν ξερω μεχρι ποτε θα αντεξω παντως ενα περιεργο πραγμα, μρχρι να μας πει ο γιατρος το φυλλο εκανα σχεδια για το δωματιο, χρωματα κοιτουσα σαϊτ με καροτσιακια και μωρουδιακα, μόλις εμαθα οτι ειναι κοριτσακι, σταματησα... δεν ξερω γιατι....

lJiup3.png

M1otp3.png

Ευχαριστ'ώ πολύ babitsia μου, είστε πολύ φιλόξενες!Αχ μακάρι να είναι όπως τα λές.Νομίζω πως και εσύ μετα απο κάποιο διάστημα απο τις arvekap έμεινες έγκυος ε?Σας λέω τα δίαβασα όλα απο την αρχή, 90 σελίδες ώρες ατελείωτες.

Βαβιτσιάκι μου μόλις άκουσες για κοριτσάκι λογικά το μόνο που θα έπρεπε να κάνεις είναι να προχωρήσεις στα ροζ, στα φούξια κλπ..Γιατί σταμάτησες καλέ;:rolleyes: Α σηκώνει ψυχανάλυση αυτό!!! Ελα ξάπλωσε στον καναπέ και σε ακούω....

Καστεράκι μου οπότε σου εύχομαι με όλη μου την ψυχή σύντομα να γίνεις μανούλα!!!:D Κρίμα που έπεσες σε λάθος γιατρό...δυστυχώς όλες πάνω κάτω το παθαίνουμε αυτό....Σημασία όμως έχει ότι το βρήκατε το πρόβλημα και πλέον μπορείτε να κινηθείτε πιο προσανατολισμένοι και ενημερωμένοι!!!

Το λοιπόν τα ροζ και τα καφέ ίσως να οφείλονται στην προσπάθεια του οργανισμού σου να επαναλειτουργήσει...και είναι φυσιολογικό να υπάρχουνε αυτές οι διαταραχές λόγω φαρμάκων...Επίσης φυσιολογικό είναι να είσαι και εγκυούλα:P...Αλήθεια, στο τέλος της θεραπείας είναι λογικό πως ο οργανισμός επανέρχεται και ωορρηξία κάνει και όλα...

Δεν ξέρω τι από τα δύο μπορεί να συμβαίνει...αλλά αν σε αγχώνει μίλησε και με το γιατρό σου για να νιώσεις και καλύτερα....και μετά πες μας κι εμάς εννοείται!:D

Όσο για το μέγεθος των ποστ μην σε αγχώνει!!! Εχουμε γράψει εμείς το ακατέβατο! Κι εσύ δικαιούσαι λοιπόν!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...