Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλε τι θεες ειστε εσεις???η ενδομητριωση μας ομορφαινει!!!:D:D:D και γω χθες εγινα ξανθια θα ανεβασω φωτο αυτες τις μερες!!!εχω περασει απο οοολα τα χρωματα και γω!!!:D:D:Dακομα την περιμενω την σεξυ!!

ξανθια ακουω;;;; χμμμμμμ... για ανεβασε φωτο να δουμε!!!!

Από πόνους πως πας μικρο μου;; Συνεχίζεται στην ιδια ενταση ή ειναι κάπως καλύτερα;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια, ενα θα σας πω. Η μικρολου μας εκτός από θεά είναι και πολυ ταλαντουχα! Να δείτε κάτι καταπληκτικά κοσμηματα που εχει φτιαξει να παθετε πλακα!!!!

Μικρολου, εχεις ερθει Χαλκίδα;;;;; Βρε ειδες; Μέχρι και ξενοδοχείο δικό σου εχεις!

JXFXp3.png

χαχαχα!!!ναι εχω ερθει και εχω και φωτο!!!να σαι καλα!!!με επιασε η εμπνευση με τα κοσμηματα ειχα και χρονο αρκετο...απο πονους ενταξει καθε μερα ξυπναω και εχω μια κραμπουλα νιωθω οτι θα αδιαθετησω αλλα μπαααααα...ναι απο ενταση πονων πολυ καλυτερα!!!λαρα τυφλα να εχει η τζολι!!!τωρα που ψαχνουν την νεα λαρα κροφτ πηγαινε στις οντισιον!!!:D:D:D

χαχαχα!!!ναι εχω ερθει και εχω και φωτο!!!να σαι καλα!!!με επιασε η εμπνευση με τα κοσμηματα ειχα και χρονο αρκετο...απο πονους ενταξει καθε μερα ξυπναω και εχω μια κραμπουλα νιωθω οτι θα αδιαθετησω αλλα μπαααααα...ναι απο ενταση πονων πολυ καλυτερα!!!λαρα τυφλα να εχει η τζολι!!!τωρα που ψαχνουν την νεα λαρα κροφτ πηγαινε στις οντισιον!!!:D:D:D

Να το εκμεταλλευτεις το ταλεντο σου!!! Ειναι φανταστικά!!!

ΑΛηθεια ψαχνουν τη νεα λαρα;;; Ετοιμαζω βαλιτσες κ εφυγα! ΧΑΧΑΧΑ!!!

JXFXp3.png

να σαι καλα!!!ευχαριστω!!!:)))κοριτσια να σας ρωτησω κατι που ντρεπομαι να ρωτησω τον γυναικολογο???οι επαφες μετα την λαπαροσκοπηση επιτρεπονται ε???ενταξει εμενα περασαν και 5 μηνες κοντα...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια και καλό μήνα να έχουμε! Εύχομαι ο Ιούλιος να αποδειχτεί τυχερός μας μήνας!!!:P:p Είπα να μπω νωρίς σήμερα γιατί δεν ξέρω αν θα έχω χρόνο αργότερα. Εν τω μεταξύ άφαντη η περίοδος ακόμη. Μετά το τελευταίο χειρουργείο έχει μεγαλώσει ο κύκλος μου. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά αύριο και μεθαύριο έχουμε γάμο και γλέντια, κι εγώ θα είμαι μες στο αίμα!:mad:

Lou, εννοείται ότι μπορείς να έχεις επαφές, μήνες τώρα!! Μόνο για 2-3 εβδομάδες στην αρχή δεν επιτρέπεται. Αν μας το είχαν κόψει κι αυτό τόσους μήνες δεν το συζητάω σε τι κατάσταση θα είμασταν όλες!!!!

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτος ο μήνας θα είναι ΣΟΥΠΕΡ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!! Κοριτσια μου, ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Εεεεεεε Οοοοοοοο!!!!! Γιουπι για για, γιουπι γιουπι γιααααα!!!

Ηρθε χτες το βραδυ κατα τις 12:30 κ τρελαθηκα απο τη χαρα μου! Κοριτσακια μου εχω μια ερωτηση. Η πρωτη σας περιοδος ήταν κανονικη; Γιατι ενω χτες το βραδυ ειχα κανονικα αιμα, σημερα, από το πρωι που σηκωθηκα, εχω μονο κατι σταγονες. Ειναι φυσιολογικο αυτο;

Μικρολου μου, οπως ειπε κ η μακαπουλα φυσικά και μπορείς να εχεις επαφες!

Σας αγαπω πολυυυυυυυυυυ ολες!!

JXFXp3.png

καλημερα στις ομορφες....τι κανετε?εγω χαλια,χρειαζομαι συμπαρασταση,κανονιστε...λοιπον χθες ηρθε η περιοδος,σημερα πρωτη μερα κανονικη ροη,αρα αυριο η πρωτη ενεση...εγω μεσα στο χαλι..δεν τρωω καλα,δεν κοιμαμαι καθολου καλα,δεν μιλαω με τον αντρα μου,δεν εχω ορεξη για τιποτα..οσο παει χειροτερευει..με εκανε εκπληξη χθες ο αντρουλης,μου εφερε μια ιταλικη ταινια,περι ερωτος,που ενα απο τα κομματια του ηταν κ ενα ζευγαρι στην διαδικασια εξωσωματικης..τελικα ολα πηγαν καλα γιαυτους,πολυ πετυχημενη ταινια κοριτσια,παιζει κ η μπελουτσι,πολυ γελιο κατα τα αλλα, αλλα...εμενα να με πιασει ενα παραπονο,ενα κλαμα..μου φανηκε πολυ ακυρο να βλεπω μια τοσο σχετικη με την ζωη μου ταινια..κ αντε στην ταινια πετυχε η εξωσωματικη..με την πραγματικοτητα τι γινεται?με αγχωσε αντι να με χαλαρωσει...πες μου κι εσυ ρε συμπεθερα..πως νιωθεις?γιατι δεν νιωθω καλα?πως να αλλαξει αυτο?παιδι θελω οσο τιποτα στον κοσμο..οχι ετσι ομως,αλλιως το ονειρευομουν....δομνινα εσυ πως ξεκινησες?με τι ψυχολογια?ρωταω τα κοριτσια που επιχειρουν με εξωσωματικη..για τις αλλες ελπιζω απλα να μην χρειαστει να φτασουν εκει,να τους ερθουν ολα πιο ευκολα....σας επρηξα το ξερω....:|

fUCCp2.png

svjYp2.png

κι εκει που εισαι μεσα στην μαυριλα,ερχεται η λαρα να μας πει τι????μπραβο κοριτσαρα μου μπραβο μπραβο μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα..η πρωτη δικη μου περιοδος κρατησε λιγοτερο κ οντως ειχα λιγοτερο αιμα..μετα στις επομενες ολα καλα...κανονησε κυρια μου..τερμα το τσιγαρο,κ αρχισε χαλαρα χαλαρα να προετοιμαζεσαι να γινεις μανουλα..ειπαμε,οι πρωτοι μηνες μετα τις αρβεκαπ ειναι γονιμοι...πολυ γονιμοι...........χαχαχχαχαχαχχααχχαχα!!!!να,ειδες?γελασα λιγακι!!!!:mrgreen:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Kriskris ψυχουλα μου γλυκια!!! Κανείς δεν μπορεί να σου υποδείξει πως να νιώσεις ή να σου επιβαλλει να νιωθεις καλα. Όταν μπαινουμε στη διαδικασία "παιδιου", σίγουρα καμια μας δεν σκέφτεται ότι τα πραγματα μπορεί και να αποδειχθουν τόσο περίπλοκα! Και φυσικά όλες σκεφτόμαστε ότι η μητρότητα και το να μείνεις εγκυος είναι το πιο φυσιολογικό πραγμα (και είναι) και ότι απλά ερχεται. Δυστυχώς για μερικές κοπέλες είναι πιο δύσκολο και εννοειται ότι εσυ, οπως και καμια άλλη, δεν φανταζόσουν ότι για να κάνεις ενα παιδί θα περναγες από τοσα κύματα. Καλό μου, μη το βάζεις κάτω... Αλλωστε από φύση μας οι γυναικες είμαστε αγωνιστριες. Ναι, πεφτουμε κάτω, χτυπάμε, τρώμε τα μουτρα μας.. είμαστε ομως φτιαγμενες για να ξανασηκωνομαστε και να αγωνιζομαστε με νυχια και με δόντια.

Προσπάθησε να μην σκεφτεσαι τιποτα, ουτε θετικά ουτε αρνητικά.. Απλα ασε το ρευμα να σε παρασυρει... Καρδουλιτσα μου, δεν ξέρω τι να σου πω να σε κάνω να νιωσεις καλύτερα. Δεν έχω μπει σε διαδικασια εξωσωματικής οποτε μαλλον δεν ειμαι ο καταλληλος ανθρωπος να σε συμβουλευει. Ξερω ομως και το έχω εμπεδωσει πλεον (μετα από αρκετα δυνατα χαστουκια), ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. ΟΛΑ ομως!!!

Ευχομαι αυριο που θα ξεκινησεις τις ενεσούλες να εισαι πιο ηρεμη και να δεις τη διαδικασία σαν μια αρχή για το καλύτερο. Να ξέρεις ότι κι εσύ και όλες οι φιλεναδίτσες μου εδω, είστε στις προσευχες μου κάθε μέρα. Και όλες θα γίνουμε μανουλες και μάλιστα ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ! Γιατί είμαστε και θεες, μην ξεχνιομαστε!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

εισαι ενας αγγελος λαρα μου..με εκανες κ ανατριχιασα...ναι,αυτες οι κουβεντουλες σου με βοηθανε..τις διαβαζω κ νιωθω καλα..κ αλλαξα διαθεση καπως,οταν ειδα πως σου ηρθε η ακατανομαστη..παιρνω θαρρος απο σας κοριτσια μου...τελικα βοηθαει πολυ να μιλαμε μαζι.....:mrgreen:

fUCCp2.png

svjYp2.png

εισαι ενας αγγελος λαρα μου..με εκανες κ ανατριχιασα...ναι,αυτες οι κουβεντουλες σου με βοηθανε..τις διαβαζω κ νιωθω καλα..κ αλλαξα διαθεση καπως,οταν ειδα πως σου ηρθε η ακατανομαστη..παιρνω θαρρος απο σας κοριτσια μου...τελικα βοηθαει πολυ να μιλαμε μαζι.....:mrgreen:

Χαιρομαι πραγματικά που νιώθεις έστω και λιγουλακι καλυτερα! Και ναι, βοηθαει πολύ που μιλάμε γιατι μπορουμε να νιωσουμε η μια την αλλη! Α! Και ετσι για ενημερωση, από χτες που πεταξα τον καπνο εκανα μονο ενα τσιγάρο (τρακα, χιχιχιχι) το πρωι με τον καφε! Αυτο μαλλον δε θα μπορεσω να το κοψω ποτε! χαχαχαχα!! Ε, από το ολοτελα κάτι ειναι κ αυτο! Ειμαι περηφανη για τον εαυτό μου! Μπραβο μου! :-D:-D:-D

JXFXp3.png

μπραβο λαραααααααα!!!!ειμαι η μονη που περιμενει τωρα ε???αντε αντε να ξεφυγουμε απ την αρβεκαπ!!!!:D:D:D kriskris καλη επιτυχια!!!οταν μου ελεγε η ψυχολογος για την θετικη ενεργεια μου εσπαγαν τα νευρα ελεγα εχω τα προβληματα μου εχω και τους αλλους να μου λενε για θετικη ενεργεια...μετα απο συνεδριες ομως καταλαβα ποσο σημαντικη ειναι...η σκεψη ειναι ενεργεια!!!εγω σκεφτομουν αρνητικα και δεν με βοηθησε,τωρα σκεφτομαι λιγο πιο θετικα και αμεσως το σωμα μου με βοηθαει!!!να φανταζεσαι τον εαυτο σου μανουλα!!!!:D:D:D επειδη ειμαι στο νησι τοσο καιρο δεν ημουν με το αγορι μου και τωρα ετυχε η επαφη...ευτυχωςςςς!!!!

thanks μικρουλακι μου για τα ωραια σου λογακια..θετικη ενεργεια..μμμμ...που να την βρω?πως ερχεται?ελπιζω να μου ερθει συντομα,την περιμενω!!επαφες οπως σου ειπαν,απο τον 1 μηνα γινεται.δεν πειραζει,εδωσες ρεπο στον οργανισμο σου!!!!φιλια!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

μπραβο λαραααααααα!!!!ειμαι η μονη που περιμενει τωρα ε???αντε αντε να ξεφυγουμε απ την αρβεκαπ!!!!:D:D:D kriskris καλη επιτυχια!!!οταν μου ελεγε η ψυχολογος για την θετικη ενεργεια μου εσπαγαν τα νευρα ελεγα εχω τα προβληματα μου εχω και τους αλλους να μου λενε για θετικη ενεργεια...μετα απο συνεδριες ομως καταλαβα ποσο σημαντικη ειναι...η σκεψη ειναι ενεργεια!!!εγω σκεφτομουν αρνητικα και δεν με βοηθησε,τωρα σκεφτομαι λιγο πιο θετικα και αμεσως το σωμα μου με βοηθαει!!!να φανταζεσαι τον εαυτο σου μανουλα!!!!:D:D:D επειδη ειμαι στο νησι τοσο καιρο δεν ημουν με το αγορι μου και τωρα ετυχε η επαφη...ευτυχωςςςς!!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Και στα δικά σου!!!!

Οσο για την θετική ενεργεια συμφωνω απόλυτα μαζί σου!! Η κολλητη μου ειναι ψυχολόγος και παρόλο που δεν κανουμε συνεδριες μου εχει δώσει να καταλάβω ποσο σημαντικό ρολο παιζει η καλή ψυχολογία!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...