Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Μάλλον δεν συγχρονιστήκαμε....κι εγώ που χάρηκα πως θα τα λέγαμε λιγάκι! Δεν πειράζει!!!

Στη δουλειά είσαί βαβιτσιομανούλα;

Εγώ είμαι σπίτι και ετοιμάζομαι να βγώ έξω για κάτι δουλίτσες...να βρω δωράκι στον ανιψούλη μου που έχει τα πρώτα του γενέθλια αυτή τη βδομάδα...Κατα τ'αλλα , τη Δευτέρα επιστρέφω πίσω στη δουλειά:rolleyes: Τι ωραία! Τι χαρά!!!

Πώς είσαι συ κοιλίτσα φουσκωμένη;

Δομνινάκι καλημέρα σου και σένα...

AAA!! γεια σου μομεντακι μου!! ναι οντως δεν συγχρονιστηκαμε δεν πειραζει τουλαχιστον μπαινει και καποιος αλλος εκτος απο μενα, χαθηκε και η δομνινα που εμπαινεκαθημερινα, αα!!!! μαλλον ειναι διακοπες!!

να το χαιρεσαι το ανηψακι σου!!!

η κοιλιτσα μου ειναι σαν μιση μπαλα του μπασκετ, σημερα θα παμε στον γιατρο και ισως δουμε και το φυλλο, οποτε αυριο ή και το απογευμα θα χω πολλα νεα να σας πω!!

ναι στη δουλεια ειμαι και το ποσο βαριεμαι δεν λεγεται, αντε να σε δω και σενα απο δευτερα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια κοριτσάκια μου..

Υγιαίνετε;;;; το ελπίζω.. Μομεντάκι αρχίζει η καινούργια σχολική χρονιά;;; είμαι σίγουρη ότι καλοκαίρι δεν κατάλαβες φέτος.. Ας ελπίσουμε να σου αρέσει και το καινούργιο περιβάλλον..

Babitsaki τι κάνει το ροδακινάκι μας; ελπίζω να μεγαλώνει μια χαρά και να μην ταλαιπωρεί τη μανούλα..

Εγώ εδώ, στο γραφείο... η φίλη μου η περίοδος ήρθε νταν.. στις 26 μέρες ακριβώς.. κάτι είναι κι αυτό..

Σας φιλώ όλες!

μα δεν το πιστευω μαζι γραφαμε!! γυρισες??!!! πως περασες!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου γλυκό..

Πόσο χαίρομαι που μεγαλώνει η κοιλίτσα και κατά συνέπεια το ροδακινάκι μας.. Άντε να πάτε στο γιατρό να μας πεις τα νέα σας.. που σίγουρα θα είναι πολλά και ευχάριστα! Έτσι για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας ρε γαμώτο!

L2qIp2.png

Αντε βαβιτσιάκι μου αύριο θα περιμένουμε τα νέα σου τότε με ανυπομονησία!!!:D

Δομνινάκι μου όντως δεν πολυκατάλαβα καλοκαίρι΄αλλά δεν πειράζει...Καλά να μαστε!!! Οσο για το νέο περιβάλλον είδομεν!!!

Πώς είσαι συ; Ψυχολογικά εννοώ...δεν άντεξα να μη ρωτήσω:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αντε βαβιτσιάκι μου αύριο θα περιμένουμε τα νέα σου τότε με ανυπομονησία!!!:D

Δομνινάκι μου όντως δεν πολυκατάλαβα καλοκαίρι΄αλλά δεν πειράζει...Καλά να μαστε!!! Οσο για το νέο περιβάλλον είδομεν!!!

Πώς είσαι συ; Ψυχολογικά εννοώ...δεν άντεξα να μη ρωτήσω:rolleyes:

καλημερα κοριτσακια μου για να μας μετρησω... α σημερα ειναι και ενα παραπανω ουπς ειναι αυτο που εχω στη κοιλιτσα μου!!!! 80% κοριτσακι μας ειπε ο γιατρος δεν φαινοταν πουθενα τσουτσουνακι.. τον αλλο μηνα θα ξερω σιγουρα όμως, οπότε θα αντεξω στον πειρασμό να μη αγορασω ακομα ροζ φορμακια!! κατα τα αλλα ειναι πολυ καλα ζυγιζει 199 γραμμαρια, το υψος δεν μπορουσαμε να το μετρησουμε κουνιωταν συνεχως και γω ειμαι καλα μονο εχω πολυ λιγο αναιβασμενο θυροειδη οποτε θα επαναλλαβω καποια εξεταση. εκανα χθες το τριπλο τεστ... (καθε φορα μου βγαζει και κατι) οσον αφορα τον υπερηχο ηταν ολα οκ περιμενουμε τωρα την εξεταση αιματος.

αυτα ειχα τσουπριτσες μου ξανα θα το δω σε εναν μηνα και... αντε παλι να περιμενω..

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Εδώ είμαι κι εγώ.. Είμαι σε αναβρασμό εργασιών μιας και πρέπει να φτιάξουμε το διαμέρισμα της μητέρας μου για να το νοικιάσουμε και να πάρουμε μια ανάσα οικονομικής φύσεως.. Όμως αυτό συνεπάγεται κούτες, και κούτες και κούτες και διάφορες άλλες εργασίες.. Δεν πειράζει όμως.. με κρατάνε απασχολημένη όλα αυτά..

Μομεντάκι παραδόξως είμαι πολύ καλά.. Σκέφτομαι ότι η μητέρα μου στον ουρανό είναι ευτυχισμένη, είναι με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου και ότι δεν πονάει ούτε υποφέρει πια.. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.. Είναι όμως το μνημόσυνο αυτό το Σάββατο.. ξέρω πως θα μελαγχολήσω λιγουλάκι αλλά εντάξει.. θα περάσει κι αυτό..

Babitsaki μου νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε ένα μήνα ακόμη για να σιγουρέψουμε το φύλλο.. και μετά βουρ στα μαγαζιά για ψώνια... Πολύ χαίρομαι για σένα κοριτσάκι!

Μομεντάκι αύριο παρουσιάζεσαι; Καλή αρχή και καλό κουράγιο μικρούλι!

L2qIp2.png

Καλημέρααααα!!!

Δομνινάκι μου τη Δευτέρα παρουσιάζομαι...έχω ακόμη λίγες μερούλες...ουφ...

Είναι ωραίος ο τρόπος που βλεπεις και νιώθεις τα πράγματα...Κι εγώ πια πιστεύω πως είναι κάπου καλύτερα και η μαμά σου, και ο μπαμπάς και ο αδερφός σου...και΄ολα τα πρόσωπα που χάνουμε...Δεν το πίστευα όταν ήμουνα μικρότερη...αλλά τώρα πια νιώθω πως είναι μαζί μας...με τον τρόπο τους....Εντάξει πάντα τα μνημόσυνα φέρνουνε λύπη και στενάχωρα συναισθήματα...αλλά περνάνε κι αυτά...

Το ότι θα νοικιάσετε το διαμέρισμα είναι καλό γιατί σίγουρα θα βοηθήσει οικονομικά...Δεν ξέρω βέβαια πόσο ψυχοφθόρο είναι να "ξεσηκώνεις" τα πράγματα της μαμάς σου...Στο συγκεκριμένο θέμα πάντα ο καθένας νιώθει διαφορετικά...Το σίγουρο όμως είναι πως η ζωή συνεχίζεται...Κουβέντα ψυχρή (με θυμώνει κατακρίβειαν άμα μου τη λένε) αλλά έτσι είναι...δεν είναι; Είτε το θέλουμε είτε όχι...

Ουφ...με πιάνει ένα κατιτίς να θέλω να σου πω τόσα πολλά...για αυτό και γράφω ένα κατεβατό...Τέσπα...σε τρέλανα...

Βαβιτσιάκι μου θα περιμένουμε νεάκια σου σήμερα ε!!! Αντε με το καλό!!!:D

Εγώ εδώ δουλίτσες...κάτι βρίσκω να ασχολούμαι συνέχεια...και τα απογεύματα ξεδίνω με περπάτημα ή ποδηλασία. Ότιδήποτε με ξελαμπικάρει και με κάνει να κινούμαι ΄μου αρέσει και με βοηθάει πολύ....

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σας κοριτσια τι κανετε??? Διαβάζω τισ ιστορίες σας και πραγματικά εύχομαι στην καθε μια σας κουραγιο καλη επιτυχία και πραγματικά να αποκτήσετε οτι επι8υμείτε. Δυστυχώς ενω παρακολουθώ τις συζητήσεις σας δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί είμαι μόλις 19 χρονών και δεν ξέρω πολλά από αυτά οπου συζητάτε... Θέλω να σας ρωτήσω κάτι αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ξέρετε αν μπορώ να μείνω έγκυος ενώ εχω κάνει την τρίμηνη arvekap( στις 10 Αυγούστου έκανα τη δεύτερη)??? Ο γυναικολόγος μου μου έχει πει πως ειναι σχεδόν αδύνατον αλλα τωρα που είμαι στην αρχη της δεύτερης και αν ειχα περιοδο θα έπρεπε να μου ερθει αύριο έχω κατι πονάκια ένα πρίξημο ζαλάδες και φοβάμαι λιγο γιατι δεν είμαι και ιδιαίτερα προσεκτική....

Γεια σας κοριτσια τι κανετε??? Διαβάζω τισ ιστορίες σας και πραγματικά εύχομαι στην καθε μια σας κουραγιο καλη επιτυχία και πραγματικά να αποκτήσετε οτι επι8υμείτε. Δυστυχώς ενω παρακολουθώ τις συζητήσεις σας δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί είμαι μόλις 19 χρονών και δεν ξέρω πολλά από αυτά οπου συζητάτε... Θέλω να σας ρωτήσω κάτι αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ξέρετε αν μπορώ να μείνω έγκυος ενώ εχω κάνει την τρίμηνη arvekap( στις 10 Αυγούστου έκανα τη δεύτερη)??? Ο γυναικολόγος μου μου έχει πει πως ειναι σχεδόν αδύνατον αλλα τωρα που είμαι στην αρχη της δεύτερης και αν ειχα περιοδο θα έπρεπε να μου ερθει αύριο έχω κατι πονάκια ένα πρίξημο ζαλάδες και φοβάμαι λιγο γιατι δεν είμαι και ιδιαίτερα προσεκτική....

γεια σου κατερινα, ευχομαι να περασεις και συ αυτη τη δυσκολη περιοδο οσο πιο ανωδυνα γινετε, αν καταλαβα καλά εχεις πονακια περιοδου και δεν ξερεις απο τι ειναί!! λογικά ειναι παρενεργεια της αβερκαπ ή αντιδραση του οργανισμου δεν νομίζω μεταξυ πρωτης και δευτερη αβερκαπ να σου ερθει περιοδος ουτε και να εισαι εγκυος.αργει λιγο ο οργανισμος να συνελθει απο την αβερκαπ παρόλα ισως ειναι καλητερα να προσεξεις λιγο εφοσον δεν το θελεις ειδικα μετα το περας του 3μηνου.

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημερα κοριτσακια μου για να μας μετρησω... α σημερα ειναι και ενα παραπανω ουπς ειναι αυτο που εχω στη κοιλιτσα μου!!!! 80% κοριτσακι μας ειπε ο γιατρος δεν φαινοταν πουθενα τσουτσουνακι.. τον αλλο μηνα θα ξερω σιγουρα όμως, οπότε θα αντεξω στον πειρασμό να μη αγορασω ακομα ροζ φορμακια!! κατα τα αλλα ειναι πολυ καλα ζυγιζει 199 γραμμαρια, το υψος δεν μπορουσαμε να το μετρησουμε κουνιωταν συνεχως και γω ειμαι καλα μονο εχω πολυ λιγο αναιβασμενο θυροειδη οποτε θα επαναλλαβω καποια εξεταση. εκανα χθες το τριπλο τεστ... (καθε φορα μου βγαζει και κατι) οσον αφορα τον υπερηχο ηταν ολα οκ περιμενουμε τωρα την εξεταση αιματος.

αυτα ειχα τσουπριτσες μου ξανα θα το δω σε εναν μηνα και... αντε παλι να περιμενω..

τα εγραψα τα νεακια μου μομενακι μου!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα...

Βαβιτσιάκι μου καλέ δεν πήρα είδηση τα νέα...αλλά κατα τ'αλλα μπαινόβγαινα μπας και πετύχω κάτι! :P Κοριτσάκι μάλλον ε ; Πο ποοοοο...μ'αρέσουνε τα κοριτσάκια και τα ροζ φορμάκια! Ο,τι και να ναι φυσικά φτάνει να είναι υγιές και γερό!:D

Κατερίνα μου δεν είναι και η καλύτερη περίοδος αυτή με τις αρβεκάπ..όπως σου είπε και το βαβιτσιάκι το πιο πιθανό είναι να μην ει΄σαι έγκυος αλλά τα πονάκια και οι ζαλάδες να είναι παρενέργειες του φαρμάκου...Καλύτερα να παίρνεις προφυλάξεις για να μην έχεις τέτοιο άγχος...ειδικά μετά το τρίμηνο των ενέσεων...και να ξέρεις πως μπορείς να μείνεις έγκυος μετά την τελευταία ένεση στο διάστημα μέχρι να αδιαθετήσεις για πρώτη φορά...Για ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ...

Δομνινάκι μου πώς είσαι; Προχωράνε οι δουλίτσες;

Σήμερα πήγα και πήρα τα φάρμακα για τη νέα προσπάθεια...Δεν ξέρω πότε θα αρχίσω...Οταν αδιαθετήσω με το καλό θα κάνουμε ορμονολογικές και θα δούμε ..Εχω ακόμη μερούλες...Απλά τα πήρα τώρα πριν πάω πίσω δουλειά και έχω ελεύθερο χρόνο τα πρωινά...Δεν σας κρύβω πως αγωνιώ..και πως υπάρχουνε στιγμές που ονειροπολώ και άλλες που φοβάμαι! Αλλά εντάξει! Είμαι υπό έλεγχο...:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου καλό..

Ξέρεις πολύ καλά ότι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ... Αλλά δεν αγχώνομαι.. Θα φύγω αύριο για τις διακοπές μου και όταν με το καλό επιστρέψω όλα θα γίνουν..

Χαίρομαι που τα πήρες τα φαρμακάκια σου.. Εμένα ευτυχώς μου έχουν περισσέψει και βρήκα και κάποιες μονάδες που μου λείπουν από κάποιο άλλο κοριτσάκι κι έτσι θα μπορέσω να κάνω την τελευταία - και ελπίζω και τυχερή μου προσπάθεια χωρίς να μπλεχτώ με το ΙΚΑ πάλι..

Με το καλό να ξεκινήσεις Μομεντάκι μου όποτε και όταν νιώσεις έτοιμη..

L2qIp2.png

διακοπουλες ακουω (διαβαζω) δομνινακι να πας κοριτσακι μου και να γυρισεις γεματη ενεργεια!!! καλα να περασετε!!! και οταν γυρισετε με το καλο εχει ο θεος ολα θα γινουν!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Βρε κοριτσαρεεεεεεες μου;;;;;;;;τι κανετε μωρεεεεεεεε;;;;χαθηκαμε..χαθηκα βασικα..εσεις εδω ειστε,εγω δεν προλαβαινω πια να μπω..τιι να σας πρωτοπω τωρα;

θελω να αρχισω με το δομνινακι..εστω και καθυστερημενα,θελω να σου πω ποσο λυπαμαι για την μανουλα σου..ειμαι σιγουρη οτι λυτρωθηκε η γυναικα,οπωως κ ολοι οσοι βασανιζονται απο τετοιες αρρωστιες.ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι παντα διπλα σου γιατι δεν θα το επιτρεψεις εσυ να φφυγει.οσο την σκεφτεσαι θα ειναι κοντα σου,κ εσυ θα την σκεφτεσαι σε καθε σου βημα.μανα ειναι μονο μια κ η απωλεια σου ειναι μεγαλη δομνινακι μου..ευχομαι να την αναπαυσει ο θεοουλης..

κι μετα να παω στην εγκυουλα μας;καλα μας ετοιμαζεις νυφη;;;;;;αυτα ειναι!!καλα εγω τοσο εξω επεσα;;;ξερεις ποσο χαιρομαι για σενα;;;;αχχχχ!!ηθελα κιι εεγω ενα κορτσουδι αλλα κ τα αγορουδια μου καλα ειναι μωρε..γερο να ειναι κ με το καλο να το υποοδεχτειτε!!!να προσεχεις τον εαυτο σου,ακους;κ να τρως φρουτακια!!

κ τωρα στο αγαπημενο μου συμπεθερακι..καλο μου κοριτσακι καλη αρχη να εχεις κ σου ευχομαι τα χριστουγεννα να εχεις ενα δωρακι στην κοιλιτσα σου!!ξεκινα με τσαμπουκα,οχι με το κεφαλι κατω!να λες θα τα καταφερουμε ρε!!κ θα γινει,να δεις!!μιλα κ στα φαρμακακια εν πασει περιπτωσει..πες τους να κανουν καλα την δουλεια τους γιατι αλλιως θα γινει χαμος!!μιλα κ στον θεουλη,αυτος θα σε ακουσει..ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Τα δικα μας τα νεα τωρα,ειναι λιγα και καλα!οσο μεγαλωνουν οι μπομπιρες γαιδουρευουν κ τρελλαινονται!!πολυ γκρινια σας λεω!!αρχισαμε κ κρεμες..ενας χαμος!την κυριακη ηταν η βαπτιση τους.εγω δεν καταλαβα τιποτα,,ενας χαμος γινοταν.αν παρω φωτο θα προσπαθησω να σας στειλω,αληθεια θα προσπαθησω!!!!κατα τα αλλα..κουραση,σπιτι,δουλειες..πηγαμε λιγες μερες διακοπουλες με τα παιδια κ τους γονεοις μου..ε,δεν θα τις ελεγες κ ακριβως διακοπες αυτες!!!καναμε κ την οριστικη μετακομιση απο αθηνα,μιας κ πηρε μεταθεση για τουλαχιστον 2 χρονια ο κρισος..ειχαμε κ εμεις κουτες κ κουτες δομνινακι κ σε κατταλαβαινω απολυτα.για τον ιδιο λογο αδειασαμε το σπιτι,για να το νοικιασουμε να παιρνουμε κανενα φραγκο μπας κ και χαλαρωσουμε λιγακι γιατι τα εξοδα μας εχουν πνιξει!!α κ δομνινακι θα σου στειλω τον σαββα τελικα!ειναι μακραν ο πιο τρελος!!!!!

αυτα κοριτσακια μου,θα προσπαθω να μη χανομαι κ να μη σας χανω!!!φιλουδια!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...