Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Ελπίζω να είστε όλα καλά και να ακούμε μόνο ευχάριστα νέα.. Εγώ γύρισα χθες από ένα πολύ όμορφο σβκ και ειλικρινά δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή να σχολάσω.. Γιατί να πρέπει να δουλεύουμε;;;

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Ελπίζω να είστε όλα καλά και να ακούμε μόνο ευχάριστα νέα.. Εγώ γύρισα χθες από ένα πολύ όμορφο σβκ και ειλικρινά δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή να σχολάσω.. Γιατί να πρέπει να δουλεύουμε;;;

ειλικρινα, ειλικρινα ομως ακριβως το ιδιο πραγμα σκεφτομαι ολη μερα να περασει η βρωμοωρα!! και γιατι πρεπει να δουλευουμε?? δεν θα με χαλαγε καθολου να καθομαι να μεγαλωνω 10αδες παιδια στο σπιτι και να δουλευουν μονο οι αντρες γιατι ασχημα περνουσε η γιαγια μου??? μια χαρα ηταν.

lJiup3.png

M1otp3.png

Γεια σας και από μένα!

Οι διακοπούλες μας τελειώσανε...ή τουλάχιστον του μομέντου....Αλλά μαζί μερούλες να πάμε εκτός δεν έχουμε πια....ουφ....δεν πειράζει! Λίγες και καλές ε;

Δομνινάκι μου χαίρομαι να σε ακούω να πηγαίνεις βολτούλες...γενικώς χαίρομαι να κάνεις πράγματα που σου αρέσει....Με λίγα λόγια χαίρομαι να είσαι καλά!:D

Βαβιτσιάκι τελικά τι θα κάνεις με το θέμα της δουλειάς; Αποφάσισες; Είδηση δεν πήρα....για πες!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σας και από μένα!

Οι διακοπούλες μας τελειώσανε...ή τουλάχιστον του μομέντου....Αλλά μαζί μερούλες να πάμε εκτός δεν έχουμε πια....ουφ....δεν πειράζει! Λίγες και καλές ε;

Δομνινάκι μου χαίρομαι να σε ακούω να πηγαίνεις βολτούλες...γενικώς χαίρομαι να κάνεις πράγματα που σου αρέσει....Με λίγα λόγια χαίρομαι να είσαι καλά!:D

Βαβιτσιάκι τελικά τι θα κάνεις με το θέμα της δουλειάς; Αποφάσισες; Είδηση δεν πήρα....για πες!

προς το παρον μομεντακι μου καθομαι στη δουλεια και οσο αντεξω αν δεν ηταν τα λεφτα δεν με ενοιαζε τιποτα, θα εφευγα και θα ερχομουν σε εναν χρονο αλλα ετσι δεν μπορω να φυγω. θα κατσω σιγουρα και τον Σεπτεμβριο και το ξανα βλεπω μετα αν αντεξω δηλαδη και αν πανε ολα καλα φυσικα. κατα τα αλλα που ήσουν εσυ παραπονιαρικο που μου θες κι αλλες διακοπες!! δεν χορτασες αντε να πας και συ στη δουλεια να μαζευομαστε παλι γιατι δεν μπορω σας θελω ολες εδω!! καλε μια λαρα που γυρνουσε προς τα δω καμια φορα που χαθηκε??? λαρούκοοοοοο που εισαι μαρή?????

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Kαι πολύ καλά κάνεις βαβιτσιάκι μου! Ωσπου αντέχεις θα πληρώνεσαι κιόλας!!! Είναι σημαντικό αυτό!!!

Όντως λαρούκο αγνοείται! Οβερ!!! :P Χμ...ελπίζω να κάνει το γύρο της καμιά φορά...Υπό διάλυση είμαστε εδώ αλλά δεν μασάμε!!!! Κρατάμε γερά!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Bonjour κι από μένα...

Μέσα σε δυο βδομάδες θα πρέπει να αδειάσω το σπίτι της μητέρας μου και να μεταφέρω τα πράγματα στο χωριό... Αχ βαχ... Θα πάω όμως πρώτα τις διακοπούλες μου και μετά..

Τη κάνετε ωρέ κόρες;

L2qIp2.png

Φιλεναδίτσα μου, κρισομανουλάκι με τους 3 γιους πολύχρονη, να ζήσεις να ευτυχήσεις και να είσαι πάντα καλά.. Ακόμη περιμένω τον Στέλιο να ρθει.. ή το ξέχασες ότι μου τον έταξες;;;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

Χμμμμμ μήπως να το κλεισουμε τελικά το μαγαζι???

Kαλημέρα βαβιτσιομανούλα!!! Πώς είσαι;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μάλλον δεν συγχρονιστήκαμε....κι εγώ που χάρηκα πως θα τα λέγαμε λιγάκι! Δεν πειράζει!!!

Στη δουλειά είσαί βαβιτσιομανούλα;

Εγώ είμαι σπίτι και ετοιμάζομαι να βγώ έξω για κάτι δουλίτσες...να βρω δωράκι στον ανιψούλη μου που έχει τα πρώτα του γενέθλια αυτή τη βδομάδα...Κατα τ'αλλα , τη Δευτέρα επιστρέφω πίσω στη δουλειά:rolleyes: Τι ωραία! Τι χαρά!!!

Πώς είσαι συ κοιλίτσα φουσκωμένη;

Δομνινάκι καλημέρα σου και σένα...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερούδια κοριτσάκια μου..

Υγιαίνετε;;;; το ελπίζω.. Μομεντάκι αρχίζει η καινούργια σχολική χρονιά;;; είμαι σίγουρη ότι καλοκαίρι δεν κατάλαβες φέτος.. Ας ελπίσουμε να σου αρέσει και το καινούργιο περιβάλλον..

Babitsaki τι κάνει το ροδακινάκι μας; ελπίζω να μεγαλώνει μια χαρά και να μην ταλαιπωρεί τη μανούλα..

Εγώ εδώ, στο γραφείο... η φίλη μου η περίοδος ήρθε νταν.. στις 26 μέρες ακριβώς.. κάτι είναι κι αυτό..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...