Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμχμχμ κλαψουριζω και δεν ειναι καμια εδω, δεν μπορω βαριεμαι πολυ δεν θελω να ερχομαι στη δουλεια!!!, βεβαια εδω που τα λέμε δοξα το Θεο που εχω δουλεια και ερχομαι αλλα τουλαχιστον ασ περασει ο Αυγουστος μπας και κουνηθουμε λιγο εδω μεσα και περναει ο χρονος γρηγοροτερα επισης αν περασει ο Αυγουστος θα δω και το μωρακι μου που το πεθυμησα...

σημερα θα παω αγορα να παρω ενα σουτιεν μεγαλητερο απο το μοναδικο που μου κανει και φοραω πλυνε-βαλε δεν το μπορω αλλο αυτό νομίζω οτι θα σπασουν τα κοκκαλα μου

ασχετο εχει ακουσει καμια σας οτι απογορευονται οι μπανελες στα σουτιεν στην εγκυμοσυνη η κατι τετοιο??? γιατι λεει αποτρεπει τους αδενες να παραγουν γαλα!?! θα σας γελασω, καπου επεσε το ματι μου και το διαβασα αλλα δεν ξερω κατα ποσο στεκει!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλησπέρα.. ήρθα κι εγώ στη δουλειά μετά από ένα υπέροχο τριήμερο στη μαγευτική Μάνη και αν σας έλεγα ότι δεν σκυλοβαριέμαι ψέμματα θα σας έλεγα.. Ευτυχώς όμως έχω ακόμη μια βδομάδα διακοπούλες αρχές Σεπτέμβρη κι έτσι έχω κάτι να περιμένω..

Babitsaki οι μπανέλες και καλά απαγορεύονται διότι το στήθος είναι που είναι πρησμένο και πονάει, αυτές το ζορίζουν περισσότερο.. Κι εγώ όταν έμεινα έγκυος το μόνο που μπορούσα να ανεχτώ ήταν σουτιέν χωρίς τίποτε πάνω του.. βέβαια έχω και μεγάλο στήθος και με ενοχλούσε ακόμη περισσότερο αλλά ο πόνος του ήταν απίστευτος.. Φιλάκια στο ροδακινάκι μας..

Και ναι, να λέμε ευτυχώς που έχουμε δουλειά τη σήμερον ημέρα..

L2qIp2.png

καλημερα!!! αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια!!! αχ σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα εχω ενα παροδικο πονο αριστερα χαμηλα!! πηρα τον γιατρο και ειχε και αυτος ορεξη για κουβεντα!! περα απο ολα τα αλλα τα ασχετα που ειπαμε (μαλλον και αυτος βαριωταν) μου ειπε οτι ειναι ή το έντερο ή στρογγυλευει η μητρα καλο ειναι ομως να μη ποναω αντε βγαλε ακρη!!

Μου ειπε επίσης οτι μπορει να με βάλει μια μέρα στη κλινικη χωρισ να πληρωσω να με δει εκει ελεγκτης του ικα και να μου δωσει επαπηλουμενη, στην αρχη του ειπα αν δω τα ζορια θα το κανουμε!! και μου ειπε καλητερα πριν δουμε τα ζορια.. σκεψουτο!!

και γω το σκεφτομαι τι να κανω?? να παρω τον οματιον μου και να παω στη ησυχια του σπιτιου μου και οτι θελει ας γίνει στη δουλεια?

ή να κανω τον χρυσο υπαλληλο, να τα εχω καλα με το αφεντικό και να πέρνω και το μισθό μου κανονικά και να φυγω σε 3 μηνες οπωσ προβλεπετε??

αα!! δεν σας το πα απο το ικα πηρα για 30 μερες 390 ευρώ τα υπολοιπα μου τα χρωσταει ο εργοδοτης και γυρευε ποτε θα τα παρω!!

δεν ξερω φοβαμαι πως αν φυγω θα χαθει η μπαλα με τα λεφτα και θα χασω πολλα γιατι ειμαστε πολυ χυμα ηδη με χρωσταει 3 μηνες +τα υπολοιπα του ικα αν φυγω κιολας!!!! κλαφτα!! απο την αλλη όμως εκνευριζομαι εδω μεσα μόνο που ανοιγει το στομα του και πλεον δεν μπορω να ανεχτω τις ειρωνιες του!! βοηθηστε με τι να κανω???

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Babitsaki μου γλυκό,

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η δική σου ψυχική ηρεμία για το καλό του μωρού σου... Το καλύτερο θα ήταν να είσαι στη δουλειά, να παίρνεις κανονικά το μισθό σου και το περιβάλλον να είναι ήρεμο.. από τη στιγμή όμως που δεν γίνεται αυτό τότε θα πρέπει να σταθμίσεις τι είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή και πιο αναγκαίο... Ο μισθός σου ή η ψυχική σου ηρεμία.. Για μένα καλύτερα θα ήταν να είσαι στο σπίτι σου και να παίρνεις ότι λεφτά δικαιούσαι από το ΙΚΑ.. που θα τα παίρνεις σίγουρα.. Το καλό είναι ότι για ένα χρόνο δεν μπορεί να σε απολύσει..

Αλλά τις δικές σας ανάγκες τις ξέρεις εσύ και μόνο εσύ καλύτερα από την καθεμία μας.. Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λιγουλάκι..

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

Babitsaki μου γλυκό,

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η δική σου ψυχική ηρεμία για το καλό του μωρού σου... Το καλύτερο θα ήταν να είσαι στη δουλειά, να παίρνεις κανονικά το μισθό σου και το περιβάλλον να είναι ήρεμο.. από τη στιγμή όμως που δεν γίνεται αυτό τότε θα πρέπει να σταθμίσεις τι είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή και πιο αναγκαίο... Ο μισθός σου ή η ψυχική σου ηρεμία.. Για μένα καλύτερα θα ήταν να είσαι στο σπίτι σου και να παίρνεις ότι λεφτά δικαιούσαι από το ΙΚΑ.. που θα τα παίρνεις σίγουρα.. Το καλό είναι ότι για ένα χρόνο δεν μπορεί να σε απολύσει..

Αλλά τις δικές σας ανάγκες τις ξέρεις εσύ και μόνο εσύ καλύτερα από την καθεμία μας.. Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λιγουλάκι..

Σε φιλώ!

Δεν το συζητω εχεις απολυτο δικιο αν δεν με χρωστουσε ουτε που θα το σκεφτομουνα αλλα οσο ειμαι στη δουλεια μπορω και κοντρολαρω λιγο την κατασταση με τα καθηστερημενα πιεζοντας αν φυγω θα ξεφυγει και το ποσο, αν δεν τα παρω δεν θα μπορουμε να κανουμε τιποτα για το μωρακι μας εστω και λιγα λιγα να τα περνω δεν με πειραζει αρκει μεχρι να φυγω να με εχει ξοφλησει..συνεχιζω να μη ξερω τι να κανω..

lJiup3.png

M1otp3.png

και επίσης ειναι κακό που ΜΟΝΟ για εναν χρονο δεν μπορει να σε απολυσει, μετα τι γινετε?? ποιος μου λεει οτι δεν περιμενει πως και πως να περασει αυτος ο χρονος???

lJiup3.png

M1otp3.png

και επίσης ειναι κακό που ΜΟΝΟ για εναν χρονο δεν μπορει να σε απολυσει, μετα τι γινετε?? ποιος μου λεει οτι δεν περιμενει πως και πως να περασει αυτος ο χρονος???

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο δυστυχώς... Ότι με το που γυρνά κάποια κοπέλα στη δουλειά της μετά την παρέλευση του χρόνου που δεν δικαιούται το αφεντικό να την απολύσει, είναι με το ένα πόδι στην έξοδο.. Είναι ένα ρίσκο που αναγκαστικά το παίρνουν όλες οι κοπέλες που μένουν έγκυες..

Αν νομίζεις ότι μπορείς να κοντρολάρεις κατά κάποιον τρόπο τα λεφτά που σου χρωστάει και ότι μπορείς να τα παίρνεις λίγα λίγα... κλείσε τα αυτιά σου σε ότι ακούς εκεί μέσα και κάνε υπομονή..:-P

L2qIp2.png

καλημερα!!! αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια!!! αχ σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα εχω ενα παροδικο πονο αριστερα χαμηλα!! πηρα τον γιατρο και ειχε και αυτος ορεξη για κουβεντα!! περα απο ολα τα αλλα τα ασχετα που ειπαμε (μαλλον και αυτος βαριωταν) μου ειπε οτι ειναι ή το έντερο ή στρογγυλευει η μητρα καλο ειναι ομως να μη ποναω αντε βγαλε ακρη!!

Μου ειπε επίσης οτι μπορει να με βάλει μια μέρα στη κλινικη χωρισ να πληρωσω να με δει εκει ελεγκτης του ικα και να μου δωσει επαπηλουμενη, στην αρχη του ειπα αν δω τα ζορια θα το κανουμε!! και μου ειπε καλητερα πριν δουμε τα ζορια.. σκεψουτο!!

και γω το σκεφτομαι τι να κανω?? να παρω τον οματιον μου και να παω στη ησυχια του σπιτιου μου και οτι θελει ας γίνει στη δουλεια?

ή να κανω τον χρυσο υπαλληλο, να τα εχω καλα με το αφεντικό και να πέρνω και το μισθό μου κανονικά και να φυγω σε 3 μηνες οπωσ προβλεπετε??

αα!! δεν σας το πα απο το ικα πηρα για 30 μερες 390 ευρώ τα υπολοιπα μου τα χρωσταει ο εργοδοτης και γυρευε ποτε θα τα παρω!!

δεν ξερω φοβαμαι πως αν φυγω θα χαθει η μπαλα με τα λεφτα και θα χασω πολλα γιατι ειμαστε πολυ χυμα ηδη με χρωσταει 3 μηνες +τα υπολοιπα του ικα αν φυγω κιολας!!!! κλαφτα!! απο την αλλη όμως εκνευριζομαι εδω μεσα μόνο που ανοιγει το στομα του και πλεον δεν μπορω να ανεχτω τις ειρωνιες του!! βοηθηστε με τι να κανω???

Γεια σου και από μένα Βαβιτσιάκι μου!!! Συμφωνώ και με τις δύο απαντήσείς που σου έδωσε το Δομνινάκι....ειδικα΄η δεύτερη βολεύει πολύ φτάνει να μπορείς να βάζεις από το ένα αυτάκι και να βγάζεις από το άλλο!:D Πάντως έτσί ενημερωτικά πολύ με εκνευρίζει ο εργοδότης σου και γενικώς η δουλειά σου με τα βρώμικα αποχωρήτηρια!!! Γκρρρρ!!! (ναι...ακόμα μου τη δίνει το ότι καθάρισες εσύ)

Γεια σου και σένα δομνινάκι μου...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

αχ μομεντακι μου με εκανες και γελασα!!! λοιπον τα αποχωρητηρια ειναι πλεον πεντακαθαρα!! μη το σκεφτεσαι εμένα δεν με πειραζει τοσο αυτο γιατι στο κατω κατω σε μενα εκανα καλο!! και το boss ειναι γενικα με τις ωρες του απλα εγω δεν μπορω να ανεχτω πλεον τιποτα λογω των ορμονων μου, 12 χρονια δεν με ενοχλουσε τιποτα τωρα που πρεπει να τα γραψω ολα στα παλια μου τα παπουτσια τωρα με νιαζει και με ενοχλει μα τι αναποδοσ ανθρωπος!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο δυστυχώς... Ότι με το που γυρνά κάποια κοπέλα στη δουλειά της μετά την παρέλευση του χρόνου που δεν δικαιούται το αφεντικό να την απολύσει, είναι με το ένα πόδι στην έξοδο.. Είναι ένα ρίσκο που αναγκαστικά το παίρνουν όλες οι κοπέλες που μένουν έγκυες..

Αν νομίζεις ότι μπορείς να κοντρολάρεις κατά κάποιον τρόπο τα λεφτά που σου χρωστάει και ότι μπορείς να τα παίρνεις λίγα λίγα... κλείσε τα αυτιά σου σε ότι ακούς εκεί μέσα και κάνε υπομονή..:-P

αυτό θα κάνω κοριτσια μου!! ισως το κανω λίγο αργότερα κατά τον οκτώβρη προς το παρον καθομαι και ακουω...

καλημερα σας ειπα δεν σας ειπα!! καλημεραααα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια..

Εδώ κι εγώ, στη δουλειά και σκυλοβαριέμαι μέχρι αηδίας.. πήρα άδεια από το αφεντικό να φύγω νωρίτερα πάντως... πάλι καλά.. αύριο θα πάμε στο εξοχικό φίλων μας για σβκ και ελπίζω να ευχαριστηθώ θάλασσα...

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...