Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

Ναι σωστά θυμάσαι!Είχα στις 31 και τώρα έχω υπέρηχο στο κέντρο  πριν ξεκινήσουμε στις 26 /2 κ μετράω μια μια τισ μέρες😄

Περνάνε λίγο πιο αργά και βασανιστικά οι μέρες στα τελειώματα, αλλά θα περάσουν, πού θα πάει! 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

που ειστε βρε κοριτσακια μου?? εχω πολλα νεα να σας πω καταρχην χθες πηγαμε στο γιατρο καναμε αυχενική διαφάνια ο υπερηχος πηγε πολυ καλα πηγα και για την αιμοληψία αλλα τα αποτελεσματα θα ειναι ετοιμα απο βδομαδα!!! τα αλλα νεα ειναι οτι χθες εκανα επιτελους και ολες τις υπολοιπες εξετασεις στο ικα (σε 2 ικα) και θα ειναι ετοιμες μονο σε 20 μερες εχει χάρη που ειμαι εγκυος.... ερε βουρδουλας που σας χρειαζεται καταραμενο ικα που αν βαλω κατω ποσα λεφτα τους εχω δωσει 12 χρονια τωρα επερνα μισο διαμερισμα!!!! και αυτο δεν ειναι τιποτα !!! σημερα περνουσα επιτροπη για την αδεια απο 12/7/2011 μεχρι 12/8/2011 και δεν μας την εδωσαν!!!! αχαχαχα!! πηγε ο βαβιτσιος και του λενε ο γιατρος του ικα δεν εγραψε τιποτα στο χαρτι επρεπε να ερθει και συζηγος.. μα η συζηγος ειναι στο κρεβατι εχει συσπασεις, αιμα, και ιστορικο παλληνδρομης!!... α!!!! ο γιατρος του ικα που ξερει τα παντα δεν εχει γραψει κατι τετοιο οποτε παρτε 15 μερες και αυτο με την προυποθεση οτι θα υπογραψω υπευθυνη δηλωση και γω και ο εργοδοτης και απο δευτερα στη δουλεια!!! δεν κατάλαβαν καλα!!! θα παρω την αδεια μου ουτος η αλλος και βλεπουμε...

αλλα ειναι πολυ γαϊδουρια ιδικα αυτον τον πρωινο γιατρο του ικα ευοσμου θελω να μαζευτουμε να τον δειρουμε ειμαι που τσατισμενη μαζι του και ειμαι σιγουρη οτι ειναι και αλλες εγκυουλες!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα babitsia... Τα νέα πολύ καλά μπράβο....

Οσο για το γιατρό του ΙΚΑ είναι γαιδούρια και απάνθρωποι... Τί να πώ δεν έχω λόγια... Ευτυχώς που ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι και στο ΙΚΑ επομένως δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

• 3 εβδομάδες μετά...
Καλημέρα babitsia... Τα νέα πολύ καλά μπράβο....

Οσο για το γιατρό του ΙΚΑ είναι γαιδούρια και απάνθρωποι... Τί να πώ δεν έχω λόγια... Ευτυχώς που ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι και στο ΙΚΑ επομένως δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία...

Καλε!!! που ειστε όλες????? σας εφαγε η θαλασσα???? ΓΥΡΙΣΑ!!! και απο τις διακοπες μου αλλα και στη δουλειά!!! τι να σου πω τελεια!!!

christmaki δεν θυμαμαι αν ειχα καταλαβει οτι εισαι εγκυος παντως μπραβο συγχαρητηρια λογικα αυτη τη περιοδο θα κανεις ή εκανες αυχεινικη διαφανια. οντως εχουμε 2 βδομαδες διαφορα εχουμε να λεμε πολλα, πως εισαι εσυ εχεις τιποτα περιεργα συμπτωματα???

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Έπειτα από μακρά απουσία λόγω της απώλειας της μητέρας μου επανήλθα κι εγώ.. Χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς για εσάς και ελπίζω σε ακόμη καλύτερα νέα..

Εγώ δεν έχω τίποτε να πω παρά μόνο ότι η όποια προσπάθεια θα επαναληφθεί σε κανένα εξάμηνο.. Μέχρι τότε... χαλαρά..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Έπειτα από μακρά απουσία λόγω της απώλειας της μητέρας μου επανήλθα κι εγώ.. Χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς για εσάς και ελπίζω σε ακόμη καλύτερα νέα..

Εγώ δεν έχω τίποτε να πω παρά μόνο ότι η όποια προσπάθεια θα επαναληφθεί σε κανένα εξάμηνο.. Μέχρι τότε... χαλαρά..

Σας φιλώ όλες!

δομνινακι μου να εισαι γερη και δυνατη να τη θυμασαι, λυπαμαι πολυ!!!

φιλακια πολλα

τα υπολοιπα θα τα πουμε εν καιρο..

lJiup3.png

M1otp3.png

ΒΑΒΙΤΣΙΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Τα ομορφότερα γενέθλια έχεις φέτος με την κοιλίτσα σου γεμάτη...και τα επόμενα σου γενέθλια θα τα έχεις με την αγκαλιά σου γεμάτη!!!:D

Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις! Πάντα καλά και με υγεία!!!

happy_birthday_mom.gif

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Babitsaki μου χρόνια πολλά και καλά και από μένα.. Νομίζω πως είναι όντως τα καλύτερα γενέθλια της ζωής σου μέχρι τώρα γιατί τα ωραιότερα θα είναι του χρόνου που θα έχεις και το μικρούλι σου αγκαλίτσα!

Να σε χαιρόμαστε όλοι όσοι σε αγαπάμε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

αστο καλο σου με συγκηνησες, τοσο καιρο εξαφανησμενη και εμφανιζεσαι για να με κανεις να κλαψω???:-P:-P:-P σε ευχαριστω ζουζουνα μου σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!

Αχ βρε βαβιτσιάκι μου....δεν εξαφανίζομαι...Το καφέ μας υπολειτουργεί τελικά...αλλά όσο μπαίνεις εσύ θα μπαίνω κι εγώ!!! Γιατί είναι ο μόνος τρόπος να μαθαίνω νεάκια σου..εσένα και του βαβιτσιομωρακίου μας!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα!!! τα κοριτσακια που μείναν!!!

σε ευχαριστώ δομνινάκι μου για τις ευχουλες σου!! η αληθεια είναι το το μικρουλάκι δεν μου αφηνει και πολλα περιθωρια για διασκέδαση ειμαι ενα πτωμα γενικα αλλα εχει και αυτο τη γλυκα του, πολυ κουραση σας λεω μετα απο 8 ωρεσ καθησιο στο γραφειο το μονο που θελω ειναι να ΞΑΠΛΩΣΩ στο κρεβάτι μου, εχω κανει μια μπαλιτσα στη κοιλια οπότε πλεον τα ρουχα με κουμπι δεν μου κανουν!! εχω και γω τα θεματα μου

αααα δεν σας ειπα για την κατασταση που βρηκα οταν γυρισα στη δουλεια μετα απο 2 μηνες!! λες και ηρθα πρωτη μερα στη καινουργια μου δουλεια για τουσ καφεδες με ειχαν, επερναν πελατες μου τηλεφωνο και δεν δεν θελαν να μιλησουν μαζι μου!! μου ηρθε λιγο καπως αλλα μετα οταν το καλοσκεφτηκα ειπα καλυτερα αλλωστε για 3,5 μήνες ήρθε μετα θα ξαναφυγω!! ας περασει οπως οπως ο καιρος. το χειροτερο ηταν η καθαριοτητα, το γραφειο μου ήταν αχουρι και η τουαλεττα (που τη χρειαζομαι καθε μιση ώρα) ειχε να καθαριστει κανα μήνα!!! επρεπε να την βγαλω φωτογραφια να παω στο ικα να δω θα μου δωσουν αδεια?? η δικαιολογια ήταν οτι καναν και τις δουλειες μου και δεν ειχαν χρονο για καθαριοτητες... εε τι να πω..

να σας εχω δωσει τροφη για συζητηση μιας εβδομαδας!!!

αν δεν σας δω σημερα μέσα, καλο 3ημερο!! εκμεταλευτητε το οπως του αξίζει εγω θα παω στη μανουλα μου στο χωριο

φιλακια πολλα κοπελαρες μου!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Αχ βρε βαβιτσιάκι μου...τόσο αλλιώτικα όλα στη δουλειά ε; Ε δεν πειράζει! Οπως τα λες! Για λίγο πήγες οπότε καλύτερα να περάσεις αυτή την περίοδο χαλαρά χωρίς πολύ στρες και άγχος! Ελπίζω να μην ήσουνα εσύ που καθάρισες την τουαλέτα!!!!:shock:

Μικρή μπαλίτσα στην κοιλίτσα ε; Αχ τι ωραίαααααααααα!!!!:D

Καλά να περάσεις στο χωριό...εμείς δεν αποφασίσαμε αν και τι θα κάνουμε...Για να δούμε!

Φιλάκια πολλά και να προσέχεις!!!

Δομνινάκι μου καλημέρα σου!!! Πώς είσαι;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ βρε βαβιτσιάκι μου...τόσο αλλιώτικα όλα στη δουλειά ε; Ε δεν πειράζει! Οπως τα λες! Για λίγο πήγες οπότε καλύτερα να περάσεις αυτή την περίοδο χαλαρά χωρίς πολύ στρες και άγχος! Ελπίζω να μην ήσουνα εσύ που καθάρισες την τουαλέτα!!!!:shock:

Μικρή μπαλίτσα στην κοιλίτσα ε; Αχ τι ωραίαααααααααα!!!!:D

Καλά να περάσεις στο χωριό...εμείς δεν αποφασίσαμε αν και τι θα κάνουμε...Για να δούμε!

Φιλάκια πολλά και να προσέχεις!!!

Δομνινάκι μου καλημέρα σου!!! Πώς είσαι;

ε ναι λοιπον θα στο πω, εβαλα μασκα χειρουργειου, γαντια και χαλαρα οσο μπορουσα εβαλα πρωτα χλωρηνη πολυ νερο και μετα οινοπνευμα ε τωρα την διατηρω με Dettol που τουλαχιστον δεν μοιριζει... ποιος να την καθαριζε μομεντακι μου νομιζεις νοιαζονται που υπαρχει εγκυος αναμεσα τους.. μονο για τα κοτσομπολια τους, οχι αγορι θα κανεις, οχι κοριτσι θα κανεις γιατι εκανες περιφερεια.. οτι να ναι ολοι γιατροι ειναι εδω μεσα α χθες ενας συναδελφος μου κανε παρατηρηση γιατι εχω βαμμενα νυχια.. δεν κανει λεει ελεος....

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μπήκα να σας καλησπερίσω και να σας χαιρετήσω ταυτόχρονα διότι σήμερα θα φύγουμε.. θ θα πάμε στα πεθερικά μου στη Μάνη, όπου έχουμε να πάμε δυο χρόνια και το περιμένω πως και τι.. Θαλασσίτσα, διάβασμα στη βεράντα, αγνάντεμα στο πέλαγος και κανάκεμα απ' όλους... Ότι χρειάζομαι αυτή τη στιγμή..

Θα είμαι κοντά σας από Τρίτη..

Μπαμπιτσάκι φιλάκια στο μπιζελάκι μας που τώρα θα έχει γίνει μπαλάκι του τένις και σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο γίνεται..

Μομεντάκι ότι κι αν κάνετε να περάσετε τέλεια..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...