Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

Ναι σωστά θυμάσαι!Είχα στις 31 και τώρα έχω υπέρηχο στο κέντρο  πριν ξεκινήσουμε στις 26 /2 κ μετράω μια μια τισ μέρες😄

Περνάνε λίγο πιο αργά και βασανιστικά οι μέρες στα τελειώματα, αλλά θα περάσουν, πού θα πάει! 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημέρα!!!! τι κανουν τα κορτσουδια μου??? εγω ειμαι μεσα στη τρελλη χαρα. χθες πηγαμε στον γιατρο και ηταν το πιοιο τελειο ραντεβου το μπιζελακι αρχισε να περνει ανθρωπινη μορφή εχει καφαλακι, κοραμακι σπονδυλικη στηλη και χερακια τα οποια τα κουνουσε μας χεραιτησε!!! ηταν τελεια ολα, μου δωσε εξετασεις να κάνω και τα ξαναλεμε 21/7 για αυχενικη διαφανεια ειμαι τοσο χαρουμενη...

Εγώ να δεις πόσο χαρούμενη είμαι για σένα..

Κι εγώ κορίτσια μετράω τις μέρες μέχρι τις 18 Ιουλίου που φεύγουμε για Καναδά... κάθε μέρα που περνάει και που η κατάσταση της μητέρας μου εξακολουθεί να είναι σταθερή με φέρνει πιο κοντά στο ταξίδι..

Αχ βρε κοριτσάκια μου μακάρι να τα καταφέρω και να πάω!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε βαβιτσιακι μου...τι συγκινητικό!!! Αν ποτέ ζήσω αυτή τη στιγμή θα κλαίω...!!! Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη για σένα!!! Πάντα τόσο χαρούμενη να είσαι βαβιτσιάκι μου! Πάντα τέτοια!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αγαπουλες μου;;;;;;τι κανετε μωρε;εγω δεν ειχα ιντερνετ στο κινητο καποιες μερες τωρα..ειδατε την φωτο στο φατσοβιβλιο ε;εμαθα να ανεβαζω φωτο απο το κινητο αλλα να στελνω σε μαιλ δεν τα εχω καταφερει..ειπαμε,εχω εξυπνο κινητο αλλα δεν ειναι κ ιδιοφυια..παντως εσας σας χρωσταω κανονικη φωτο κ δεν το ξεχναω!

μπαμπιτσιω μου θα ξεκινησω απο σενα μιας κ ειστε 2 κ προηγειστε!!εννοειται οτι θελω να βρεθουμε!μπορεις να ερθεις κ απο το σπιτι να παρεις μια γευση απο μωρα!βεβαια θ παραπαρεις γευση,αλλα δεν πειραζει!τωρα βγαινεις βολτιτσες ματια μου;δηλαδη ο κατοικον περιορισμος τελειωσε;τελεια!μα γιατι να μην τεελειωσει,αφου το ανθρωπακι μας μεγαλωνει μια χαρα!!οποτε θες παρε τηλ κ θα βρουμε την ακρη,θα βρεθουμε!τι στο καλο,μενουμε κ κοντα,σχετικα!!

δομνινακι μου σου ευχομαι να μην αλλαξει κατι κ να πας το τελειο ταξιδακι σου!!να ειναι καλα η μανουλα κ να πας κ εσυ να αλλαξεεις παραστασεις.δεν ξερω,εμενα τα ταξιδια κ ειδικα του εξωτερικου,με ανανεωναν παρα πολυ,κ ας κουραζομουν απο το περπατημα ολη μερα..

Λαρουκω μου καλη!!!σου ευχομαι κ εγω καλη αρχη κ γρηγορο τελος!!μακαρι να μπαινεις κ να μας λες σε τι φαση εισαι,γιατι θα χαιρομαστε να ακουμε νεα σου,να σε εμψυχωνουμε κ να σου δινουμε κ συμβουλες,σαν πιο παλιες στο κουρμπετι!!!κ εγω φυσικα ειμαι υπερ του δευτερου γιατρου..

συμπεθερακι μου..εσυ καρδια μου εισαι τοσο ευαισθητη που οταν μεινεις εγκυος,πολυ συντομα δηλαδη,ολη μερα κατι θα σε συγκινει!πχ θα εχεις αναγουλες απο το μωρο κι εσυ θα το βρισκεις συγκινητικο!!!σα να σε βλεπω ενα πραμα!!!!αντε ξεκουρασου τωρα σε αυτες τις διακοπουλες γιατι αλλες μονοι σας δεν βλεπω να κανετε!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Α κ επειδη δεν εγραψα τα δικα μου νεα,να σας πω οτι κατι φοβερο δεν εχω να σας πω!τα μωρακια ειναι καλα,γκρινιαρινια βεβαια,στον παιδοκαρδιολογο δεν το πηγαμε ακομα,δεν μας εκλεισαν ραντεβου,αλλα τα. Κανουμε φυσικοθεραπειες γιατι σαν προωρακια,ειναι λιγο σφιγμενα τα ακρα τους,αν κ εγω δεν πιστευω οτι την χρειαζονται..ισα ισα για να επιβαρυνουν τα ταμεια μας κ να μπαινει μεσα το κρατος.ναι,ναι,ετσι ειναι,δεν μου το βγαζετε εμενα απο το μυαλο!!

τα λεμε,σας φιλω πολυ κ να καλοσορισω κ το κατερινακι στην παρεα.μπηκε το κοριτσι να μαθει για τεχνιτη εμμυνοπαυση κ εμεις λεμε εδω αλλα νταλλα της παρασκευης το γαλα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημερα!!!! αχ εχω βγαλει και το τικερακι το παλιο να βλεπατε οτι σημερα εχω επαιτειο γαμου!!! 2 χρονια!!!! αλλα εχω και τα νευρα μου με το ικα εχω πεσει σε μεγαλες αλλαγες στο ικα που δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι πως να εξυπηρετησουν. καταρχην λεφτα δεν μπορω να παρω αν δεν εχω βιβλιαριο τραπεζης με το ονομα μου πρωτο!! οκ!! το καταλαβαινω!! εγω ομως θα φαω ολη την ουρα στο ικα για να καταθεσω τα χαρτια μου και μετα θα περιμενω τα λεφτα μου στη τραπεζα!! αντε καλα!!! το μονο που αλλαξε δηλαδη ειναι οτι δεν περνεις λεφτα στο χερι κατ΄ευθειαν και προσθετεις στο προγραμμα σου 2 ουρες στη τραπεζα μια για να σου βεβαιωσουν οτι τα λεφτα μπηκαν και να σου σφραγισουν ενα χαρτι και μετα ξανα ουρα για να παρεις τα λεφτα.. αυτα για να παρεις λεφτα...

τωρα για να κανεις εξετασεις πρεπει ο γιατρος σου αν ειναι στις νεες λιστες αυτες τισ πολυσυζητημενες να σου δωσει παραπεμπτικο του ικα να στις γραψει και στο βιβλιαριο μετα να πας στο ικα της περιοχης του γιατρου σου να περασεις απο ελεγκτη και μετα να κλεισεις ραντεβου στο "μανα και παιδι" της περιοχης σου!! φυσικα αν τα ξερεις ειναι ευκολα αλλα αν σου βγαινουν ενα-ενα και ο καθενας λεει τα δικα του ειναι βουνο!! και γω ειμαι εγκυος και εχω νευρα απο μονη μου δεν χρειαζομαι το ικα για να αποκτησω νευρα!!

αυτα για τις μελουσες εγκυούλες!!! φιλακια!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Babitsaki μου γλυκό..

Κι εγώ αντιμετώπισα πρόσφατα τη γραφειοκρατία του ΙΚΑ και έφριξα.. Οι ίδιοι αναιρούν ότι γράφουν στις εγκυκλίους τους (γιατί πήγα προετοιμασμένη με την εγκύκλιο στο χέρι) γιατί πολύ απλά έτσι τους βολεύει.. ούτε ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πως να εξυπηρετήσουν.. Προφανώς με αυτό τον τρόπο θέλουν να αποθαρρύνουν πολύ κόσμο που πήγαινε για μικρά ποσά και να αποφύγουν την καταβολή τους.. Κολοκύθια τούμπανα.. Δεν βάζουν κανένα γιατρό παραπάνω ή κανένα άτομο στο ταμείο ή στις Παροχές.. Αι στα κομμάτια..

Μη μου συγχίζεσαι εσύ όμως .. δεν κάνει.. είσαι έγκυος..

Εγώ τα ίδια.. Είμαι σε τρομερό δίλημμα για το αν θα πάω ή όχι στον Καναδά. Η κατάσταση της μητέρας μου προς το παρόν είναι σταθερή αλλά οι γιατροί λένε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει προς το χειρότερο..

Τέλος πάντων.. με βλέπω να αποφασίζω Κυριακή βράδυ.. και πετάμε Δευτέρα πρωϊ!

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

καλημερα!!!! αχ εχω βγαλει και το τικερακι το παλιο να βλεπατε οτι σημερα εχω επαιτειο γαμου!!! 2 χρονια!!!! αλλα εχω και τα νευρα μου με το ικα εχω πεσει σε μεγαλες αλλαγες στο ικα που δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι πως να εξυπηρετησουν. καταρχην λεφτα δεν μπορω να παρω αν δεν εχω βιβλιαριο τραπεζης με το ονομα μου πρωτο!! οκ!! το καταλαβαινω!! εγω ομως θα φαω ολη την ουρα στο ικα για να καταθεσω τα χαρτια μου και μετα θα περιμενω τα λεφτα μου στη τραπεζα!! αντε καλα!!! το μονο που αλλαξε δηλαδη ειναι οτι δεν περνεις λεφτα στο χερι κατ΄ευθειαν και προσθετεις στο προγραμμα σου 2 ουρες στη τραπεζα μια για να σου βεβαιωσουν οτι τα λεφτα μπηκαν και να σου σφραγισουν ενα χαρτι και μετα ξανα ουρα για να παρεις τα λεφτα.. αυτα για να παρεις λεφτα...

τωρα για να κανεις εξετασεις πρεπει ο γιατρος σου αν ειναι στις νεες λιστες αυτες τισ πολυσυζητημενες να σου δωσει παραπεμπτικο του ικα να στις γραψει και στο βιβλιαριο μετα να πας στο ικα της περιοχης του γιατρου σου να περασεις απο ελεγκτη και μετα να κλεισεις ραντεβου στο "μανα και παιδι" της περιοχης σου!! φυσικα αν τα ξερεις ειναι ευκολα αλλα αν σου βγαινουν ενα-ενα και ο καθενας λεει τα δικα του ειναι βουνο!! και γω ειμαι εγκυος και εχω νευρα απο μονη μου δεν χρειαζομαι το ικα για να αποκτησω νευρα!!

αυτα για τις μελουσες εγκυούλες!!! φιλακια!!!

Α τόσο καλά!!! Μου τη δίνει πολύ η γραφειοκρατία!!! Τώρα που το σκέφτομαι δεν νομίζω να αρέσει σε κανένα!!! Αντε τουλάχιστον τελείωσες με αυτό;

Αααααα!!! Να ζήσετε!!! Πάντα μαζί ευτυχισμένοι!!! Και σύντομα με το υγιέστατο βαβιτσιάκι σας αγκαλίτσα!!!:D Στην επόμενη σας επέτειο θα είστε οικογένεια!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα κοριτσακια μου, οχι δεν τελειωσα τιποτα ουτε καν αρχισα μολις εμαθα την διαδικασια, απεχω απο την πραγματοποιηση των εξετασεων περιπου μια βδομαδα.. ασε που με την ζεστη δεν μπορω να κουνησω απο το σπιτι, βγηκα δυο πρωινα χθες και προχθες και τα φτυσα αν δεν βρεξει δεν παω πουθενα!! ευτυχως ο γιατρος δεν τις πολυβιαζεται τις εξετασεις οποτε με το πασο μου οσο για τα λεφτα ευτυχως προσ το παρον δεν τα χω αναγκη, εχω πει εναν φιλο μου που δουλευει σε τραπεζα να μου βγαλει ενα βιβλιαριο και οποτε βολεψει θα το παω και στο ικα...

χθες δεν κοιμηθηκα καθολου καλα με ενοχλει απιστευτα ο στηθος μου τοσο που παω να γυρισω και ξυπναω απο τον πονο φαντασου να μεγαλωσει και η κοιλια μου....

lJiup3.png

M1otp3.png

Γεια σας και από μένα...

Μόλις ήρθα από το γιατρό και είμαι πολύ λυπημένη...Η κύστη που είχα στην αριστερή ωοηθήκη έφυγε αλλά τη θέση της πήρε μια νέα κύστη στη δεξιά ωοηθήκη...:-(

Το ενδομήτριο μου χάλια και απ ότι φαίνεται σε λίγες μέρες θα ξαναέχω αίμα...Ο γιατρός ανησύχησε κι αυτός και πιστεύει πως το θέμα είναι ορμονολογικό...αλλά τις ορμόνες δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε λέει γιατί οι τιμές δεν θα είναι αντιπροσωπευτικές με την ύπαρξη της κύστης...

Οπότε όταν ξαναέχω αίμα θα πάω να με δει και αν είναι περίοδος και όχι αιμορραγία τότε θα κάνω ορμονολογικές...Συστήνει με την επόμενη περίοδο όποτε κι αν είναι αυτή να αρχίσω αντισυλληπτικά για να ρυθμιστεί ο κύκλος μου....Για 2-3 μήνες...ανάλογα πόσο χρειαστεί....και ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων...

Νομίζω είναι απλά καιρός να αρχίσω να μην θέλω τόσο πολύ ένα μωράκι...γιατί σύντομα δεν πρόκειται να το έχω...:rolleyes:

Τέσπα...και μη χειρότερα να λέμε..

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

αχ μομεντακι μου δεν θελω να σε ακουω ετσι!!! δεν ειπαμε πως οτι γινετε, γινετε για καλο???!!! το ξερω οτι αυτα που ακους ειναι απογοητευτικα σε νιωθω πιστεψεμε παρολα αυτα δεν πρεπει να το βαζουμε κάτω, συμφωνώ με τον γιατρο να παρεις αντισυλληπτικα και η περιοδος θα ρυθμηστει, και οι κυστες θα παρουν τον δρομο τους και ετσι καθαρη καθαρη που θα σαι μπορει να σκαρωσετε και το μπεμπε ποιο ευκολα..

lJiup3.png

M1otp3.png

Μομεντάκι μου στο έχω πει στο παρελθόν.. στο λέω και τώρα.. είναι η μοίρα και των δυο μας να είμαστε μαζί στην αποτυχία και στην επιτυχία.. πάρε λοιπόν κι εσύ το χρόνο σου και να δεις που το μωρό θα μας έρθει φυσιολογικά.. όταν εκείνο αποφασίσει να κάνει την εμφάνισή του..

Είμαι σίγουρη!

Μπαμπιτσάκι μου να μας προσέχεις το μπιζελάκι!

L2qIp2.png

Συμπεθερινι μου δεν πιστευω να σε παιρνει απο κατω για δυο τρεις μηνες με αντισυλληπτικα;;το θεμα ειναι να εισαι οσο πιο ετοιμη γινεται για να φτασεις στον στοχο σου κ θα κανεις ο,τι χρειαστει κ σου πει ο γιατρος κ να δεις που ολο αυτο θα εχει ευτυχη καταληξη κ τοτε θα λες,χαλαλι το τρεξιμο που εριξα,αξιζε τον κοπο!!αλλωστε για 2 μηνες μιλαμε,εδω εμεις καταφεραμε να προσπερασουμε ολοκληρη εμμηνοπαυση τοσους μηνες!!ετσι;;;;εεετσι!!!

δομνινακι μου,πες μου οτι ετοιμασες τις βαλιτσες σου κ αυριο μας χαιρετας τον πλατανο!!πες το μου σε παρακαλω!!!καλα να περασεις κ να προσεχεις!!κ αμα μας φερεις κ κανενα καναδεζικο μπεμπε,εμεις οχι δεν θα πουμε,αν κ θα εχουμε θεμα στην συνεννοηση!!!

εσυ εγκυουλα μας ετοιμαζεσαι για αυχενικη;;;πως πας;φουσκωσες καθολου αληθεια;;;

φιλια σε ολες σας τις κοριτσαρες!!εγω παλι εχω ενα μπεμπινι με λιγο πυρετουλι..ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο,αυριο θα τον παω στον γιατρο...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Μπαίνω σα σφαίρα να σας πω ότι η κατάσταση της μητέρας μου παραμένει σταθερή μεν αλλά κρίσιμη.. Πήρα όμως την απόφαση να πάω στον Καναδά και έτσι κάνω το σταυρό μου να μην έχουμε κάτι απρόοπτο, να πάνε όλα καλά και σε 1 ώρα φεύγω για το αεροδρόμιο.. Από τον Καναδά δυστυχώς δεν θα μπορώ να σας γράφω.. να σας διαβάζω όμως σίγουρα..

Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις φιλενάδες μου που παλεύουν για το δικό τους όνειρο.. Η σκέψη μου είναι μαζί σας και ελπίζω να βρω πολλά χαρούμενα νέα να με περιμένουν όταν γυρίσω..

Να περνάτε τέλεια!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

αχου!! καλο ταξιδι δομνινακι μου να περασεις πολυ πολυ καλα!!!

κρισακι μου δεν μπορω να πω οτι εχω φουσκωσει κιολας λιγο το οποιο δεν ξερω αν ειναι απο την εγκυμοσυνη ή απο το φαϊ??? αυτη την εβδομαδα εχω πολυ εξεταση να κανω και μαλιστα την ιδια μερα δεν ξερω πως θα τα καταφερω να δωσω 3 φορες αιμα μεσα σε μια μερα μαλλον αδυνατο, δυο χέρια έχω!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...