Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κάτι για τα χρωμοσώματα του σπερματος. Δεν διάβασα πολύ, αλλά λέω κάτσε να το δούμε και αυτό, μη μας ξεφύγει κατι!🙃

από ψυχολογία πως είσαι?εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι...όχι για κάτι συγκεκριμένο γενικά ...Τι θα γινει,αν με πειράξουν τα φαρμακα,αν θα έχουμε θετικό αποτέλεμα λίγο ψιλιφρικαρω .Ακόμα  δεν έχει βγει και η  απόφαση από την επιτροπη.Αστα να πάνε δηλαδή από ψυχολογία 😔

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα..

Χθες δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσα να μπω να σας ενημερώσω..

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά δεν ανήκω στο τυχερό 10% και ούτε φυσικά κατάφερα να γραφτώ στα ιατρικά χρονικά..

Κάναμε υπέρηχο, βρέθηκε σάκκος κύησης αλλά χωρίς έμβρυο.. Αυτό μόνο ένα σήμαινε.. παλίνδρομη... και πάλι... η μόνη λύση αντιμετώπισης χωρίς περαιτέρω προβλήματα, και πάλι απόξεση.. Έτσι τη Δευτέρα το πρωί ραντεβού στο μαιευτήριο για το.. τετελεσμένο...

Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία σύμφωνα με το γιατρό μου είναι ότι μένω έγκυος... χα χα χα χα.. εδώ γελάμε...

Τέλος πάντων.. το θέμα είναι ότι εγώ προσωπικά το ξεχνάω το θέμα εξωσωματική κι εγώ δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα.. Είμαι πληγωμένη απίστευτα... Αυτή τη φορά είχαμε κάνει τα πάντα σωστά, είχαμε τέλεια έμβρυα και παρ' όλα αυτά δεν έτυχε... Και λέω δεν έτυχε γιατί τελικά είναι θέμα τύχης..

Να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλες, ότι χαίρομαι απίστευτα με τις χαρές σας και λυπάμαι με τις στενοχώριες σας...

Θέλω να μου υποσχεθείτε ότι μόνο ευχάριστα θα ακούμε από εδώ και στο εξής.. Comprente???

Φιλεναδίτσα μου όλα τα φιλάκια και τις ευχές μου για τη γρήγορη ανάρρωση του μικρού σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορώ να αρχίσω τα χιλιάδες "γιατί" που έχω; Που τα έχω έτσι κι αλλιώς αλλά τέτοιες στιγμές φουντώνουνε!:rolleyes: Ποιον θα βοηθησει ομως αυτό;

Δομνινάκι εγώ είμαι ξεροκέφαλη και θέλω να ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα...και θα ελπίζω! Γι αυτό δεν θέλω να πω πολλά...Ισως είναι άμυνα, ίσως είναι άρνηση! Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει γιατί ετσι νιώθω!!!

Τέτοιες ώρες πραγματικά τι βοηθάει κάποιο να ακούσει; Εμένα δεν θα βοήθαγε τίποτα...γιατί θα ήμουνα θυμωμένη...Οπότε δεν ξέρω τι να πω...Απλά θέλω να σου τονίσω πως είμαστε κοντά σου με τον τρόπο της η καθεμιά τελοπσάντων...και πραγματικά νοιαζόμαστε...ειλικρινά...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Α ρε δομνινακι..θα μας ξαναγκαστρωσεις!!!!αντε ας ειναι ολα καλα κι ας μας τα πεις κ αυριο..φιλακια σε οοολες!!εγω εχω το ενα μικρακι μου αρρωστο αλλα οχι κατι σοβαρο,μια ιωσουλα,κ ειναι σαν μαραμενη γαρδενια...

Περαστικά στο μικρούλη σου συμπεθεράκι μου...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δομνινουλακι μου καλο..κι εγω εχω ενα σωρο ερωτηματα κ χιλια γιατι..ξερω πιο καλα απο πολλα αλλα στην ζωη μου οτι εσυ εισαι γεννημενη μανουλα.γεννημενη,προετοιμασμενη για τα παντα,ετοιμη..κι ο θεουλης θα σου δωσει αυτο που σου αξιζει,απλα στο κανει λιγο πιο δυσκολο,για να παρεις ακομα μεγαλυτερη χαρα οταν τελικα το αποκτησεις..

επισης ξερω οτι δεν καταθετεις τα οπλα ευκολα..αυτο σημαινει οτι θα σηκωσεις ξανα το κεφαλι κ θα προχωρησεις προς το μωρακι σου που σε περιμενει,γρηγορα..ειτε θα ειναι φυσιολογικα,ειτε με μια τελευταια προσπαθεια,δεν εκανες κ πολλες για να το βαζεις κατω,ετσι δεν ειναι;;;ειτε λοιπον με τον εναν η τον αλλο τροπο,εμεις συντομα θα χαρουμε με την χαρα σου ματια μου!!

μαλλον τελικα θες να εισαι εγκυουλα με το συμπεθερακι μου μαζι!!!!

ολα θα πανε καλα..θα δεις..

ευχαριστω κ για το ενδιαφερον σας για τον μπεμπη!μεσα σε ολα θυμηθηκες κι αυτον δομνιναρα μου..σε λεω δομνιναρα γιατι εχεις μια καρδια τοοοοση...

fUCCp2.png

svjYp2.png

αχ δομνινακι μου γλυκο δεν ξερω τι να πω ειμαι πολυ θυμωμενη με τη μοιρα δεν ξερω πια!! εχω και γω ενα μεγαλο γιατί οπως ολες μας βεβαια, εχω τοσο προσφατη την απογοητευση που νιωθεις στο μυαλο μου κι ομως δεν ξερω τι να σου πω για να μαλακωσω τον πονο σου.. μονο ο χρονος μπορει να σε βοηθησει που με το καιρό θα απαληνει λιγο τη ψυχουλα σου ευχομαι να ταν ενα τυχαιο γεγονος και σε 3-4 μηνες να ακουσουμε και παλι τα ευχαριστα τα δικα σου, την μομεντασ και τησ λαρουκας και καθε ταλαπωρημενης γυναικας που για κατι το ομορφο περναει τον δικος γολγοθα...

παρε το χρονο σου κανε οτι πιστευεις οτι θα σε βοηθησει να ξεχνιεσαι σου στελνουμε μια μεγαλη αγκαλια εγω και το μπιζελακι μας σ αγαπαμε πολυ!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Σας ευχαριστώ πολύ για όσα γράψατε, για τις σκέψεις και την παρηγοριά που μου δώσατε...

Με έχει πιάσει ένα παράπονο... και δεν θα με πείραζε τόσο όλο αυτό αν δεν έπρεπε για μια ακόμη φορά να υποστώ τη διαδικασία της απόξεσης.. Δεν θέλω λέμε..

Τέλος πάντων.. θα γίνει κι αυτό τη Δευτέρα και μετά βλέπουμε... έχω και τόσα άλλα θέματα στο κεφάλι μου...

Σας αγαπώ πολύ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα..

Μόλις ήρθα γραφείο από το μαιευτήριο.. Τελείωσε κι' αυτό.. Ευτυχώς δεν πονάω καθόλου.. είμαι όμως φοβερά κουρασμένη..

Σας σκέφτομαι, σας φιλώ και θέλω να διαβάζω μόνο ευχάριστα..

L2qIp2.png

kotitsia geia sas!!! eimai kainoyria sto forum kai 8elw poly na sas pw to provlhma moy mipos kai me boh8hsei kamia giati me exei faei to agxos........ 3 mah ;ekana laparoskopisi opoy afairesa mia kysth 3*3,5 sthn aristerh wo8hkh kai diagnwstike endomhtriwsh... stis 10 mah ekana thn trimhnh ARVEKAP 11,25 kai adia8ethsa stis 3 iounh kanonika ayto to mhna opos mou eixe pei o giatros ( ti kanonika dhladh 20 meres mou krathse....) shmera exv ponous sthn aristerh wo8hkh kai exw kai ligo kokkinokafe aima! Einai dynaton na exw 3ana periodo h mhpWS den me epoiase h enesh? Exei perasei kamia sas to idio?

kotitsia geia sas!!! eimai kainoyria sto forum kai 8elw poly na sas pw to provlhma moy mipos kai me boh8hsei kamia giati me exei faei to agxos........ 3 mah ;ekana laparoskopisi opoy afairesa mia kysth 3*3,5 sthn aristerh wo8hkh kai diagnwstike endomhtriwsh... stis 10 mah ekana thn trimhnh ARVEKAP 11,25 kai adia8ethsa stis 3 iounh kanonika ayto to mhna opos mou eixe pei o giatros ( ti kanonika dhladh 20 meres mou krathse....) shmera exv ponous sthn aristerh wo8hkh kai exw kai ligo kokkinokafe aima! Einai dynaton na exw 3ana periodo h mhpWS den me epoiase h enesh? Exei perasei kamia sas to idio?

κατερινακι καλως ηρθες στο παρεακι μας, δυστηχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατι ενω εχω κανει και γω την 3μηνη arvecap δεν ειχα κατι παρομοιο με σενα το καλυτερο κατα τη γνωμη μου ειναι να παρεις τον γιατρό σου αν δεν το χεις κανει ηδη. περιμενουμε νέα σου..

lJiup3.png

M1otp3.png

επισης αν δεν σε πειραζει γραφε ελληνικα γραμματακια να μη πεδευόμαστε..:tongue::tongue::D:D:D

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

δομνιναρα μου, ψυχή μου εισαι καλα??!!! γιατι μωρε ματακια μου πηγες γραφειο κατευθειαν ας πηγαινες σπιτακι να ξαπλώσεις λίγο.. παει κι αυτο παμε για αλλα πιο μεγάλα!!!! εσυ κοριτσακι μου δεν ετοιμαζες ενα ταξιδάκι καπου στα εξωτερικά??

αντε βρε κοριτσια μου ειναι καλοκαιρακι η διαθεση θα πρεπε να ειναι στον ουρανο αντε και χω λιωσει μες το σπιτι η καψερή που ειστε να πουμε καμια χαζομαρίτσα!!!

καλέ Λάραααααα που εισαι μαρή!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα..

Εδώ είμαι κι εγώ...

Babitsaki μου γλυκό ναι, καλά θυμάσαι.. έχω κλείσει εισιτήρια για τον Καναδά στις 18/7.. Όμως η κατάσταση της μητέρας μου επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και δεν μπορώ να ξέρω μέχρι τελευταία μέρα αν θα τα καταφέρω να πάω..

Προς το παρόν το σκέφτομαι και χαίρομαι.. Τουλάχιστον αν πάω, θα καταφέρω να αλλάξω λίγο παραστάσεις και να δω και κάτι διαφορετικό..

Εσύ να προσέχεις το μπιζελάκι μας.. Μου το υπόσχεσαι;

L2qIp2.png

babitsia έχω αύριο ραντεβού στο γιατρό οι ώρες όμως δεν περνάνε.... Να σε ρωτήσω μετά τισ ενέσεις τι αλλαγές είχες?

εγω εκανα 2 εξαμηνες avercup οποτε μεσα σε αυτο το 6μηνο, 9μηνο δηλαδη γιατι μεχρι να σου ερθει περιοδος περναει λιγος καιρος ακομη αναλογα τον οργανισμό της καθε μιας, ειχα καψες πρησμενο στηθος και στεγνό κόλπο... πρεπει να κανει λιγο υπομονή για να το περασεις οσο πιο ομαλα μπορεις. φυσικα επειδή ειχα αυτά τα συμπτώματα εγώ δεν σημαινει οτι θα τα εχεις και συ οπωσδηποτε, οπως λεμε παντα εδω, δεν ειμαστε γιατροι τις εμπειρίες μας μοιραζομαστε και αγκαλιαζουμε η μια την αλλη..

αα!!! εχει και ενα καλο η avercap δεν θα εχεις περιοδο το καλοκαιρι οποτε θα εισα παντα ετοιμη για μπανακια πολλα μπανακια

απο αυτα που δεν θακανω εγω και το κρισακι με τους 3 αγοραρους ετσι???? οι υπολοιπες που θα πατε????

lJiup3.png

M1otp3.png

τελικα ολα καλα..... απλα οπως παντα ειμαι η εξαίρεση της εξαίρεσης!!!Όλα αυτά που είπες τα έχω και εγώ:mad::-x:-x Τισ διακοπουλες περιμενω να δροσιστώ γιατι η θερμορασια μου εχει ανέβει υπερβολικά!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...