Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, karlajo είπε:

ναι συμφωνώ αφού θα δώσει που θα δώσει δείγμα.το fish σου είπαν τι είναι ?αν είναι να το κάνουμε κ εμείς 😅

Κάτι για τα χρωμοσώματα του σπερματος. Δεν διάβασα πολύ, αλλά λέω κάτσε να το δούμε και αυτό, μη μας ξεφύγει κατι!🙃

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Φιλεναδιτσα μου οντως δεν το υπολογισα καλα,ΑΛΛΑ..κ παλι η χοριακη ανεβαινει!!!κ ο αριθμος δεν ειναι ουτε τοσο μικρος,ουτε τοσο πισω απο τον αναμενομενο..τεσπα,δεν θελω να σε ζαλιζω,εγω θα συνεχισω να ειμαι αισιοδοξη κ ο θεος βοηθος!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα...

Ήρθα κι εγώ... Λοιπόν.. αφού πήγα στο γυναικολόγο μου, ο οποίος κάτι φάνηκε να είδε μέσα στη μήτρα, σαν σάκκο ένα πράγμα αλλά δεν ήταν σίγουρος, με έστειλε σούμπιτη στο Ιασώ σε έναν εξειδικευμένο γιατρό και με πολύ καλύτερο μηχάνημα.. Και ναι, υπάρχει ενδομήτριος σάκκος αλλά πίσω σε εξέλιξη.. Οπότε οι επιλογές μας είναι οι εξής:

α) Κόβουμε τα φάρμακα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον επόμενο υπέρηχο την Παρασκευή το απόγευμα,

β) συνεχίζουμε τα φάρμακα και περιμένουμε και πάλι τον υπέρηχο της Παρασκευής.

Εγώ αποφάσισα να κόψω τα φάρμακα.. δεν ξέρω ρε κορίτσια αλλά πιστεύω μέσα μου ότι αυτό είναι το σωστό.. και το πιστεύω με όλη μου την καρδιά..

Από κει και ύστερα αναλόγως της εξελίξεως θα δούμε τι θα κάνουμε.. Αν δεν μεγαλώσει ελπίζουμε να αποβάλλει από μόνος του ο οργανισμός μου ή να απορροφηθεί ούτως ώστε να γλυτώσουμε την απόξεση..

Ένα έχω να πω.. Ο Θεός είναι μεγάλος!

L2qIp2.png

καλημέρα....

να μαι και γω.. αχ δομνινακι μου θα δει που στο τελοσ θα ματσακοθει για τα καλα το δομνινοσπορακι, καλα εκανες και σταματησες τα φαρμακα πιστευω οτι ειναι το σωστο και οπωσ λες και συ ο Θεος ειναι μεγαλος!!!!

εγω εδω στον καναπε μου, στο κρεβατι μου, εχουμε επιστρατευσει και την ξαπλωστρα στο μπαλκονι ετσι για να αλλαζω παραστασεις, εχει ερθει η μανουλα μου και μαζι με τη πεθερουλα μου εχουν ανακατεψει ολο το σπιτι απο τη μια ειμαι πολυ τυχερη που τισ εχω εδω απο την αλλη εκνευριζομαι που εχει αλλαξει οψη το σπιτι γιατι τα παντα ειναι βαλμενα ετσι οπως τις βολευει, τα ρουχα αλλιωσ διπλωμενα στα ντουλαπια αλλιωσ τεριαγμενη η κουζινα ακομα και η σφουγγαριστρα που ειναι σε αλλο μερος με ενοχλει αλλα τι μπορω να πω εκτος απο ευχαριστω... υπομονη!!! μεγαλο πραμα να στεκεται στα ποδια της η νοικοκηρα του σπιτιου!!!

κατα τα αλλα εγω ειμαι πολυ καλα δεν ποναω δεν εχω αιμα καθολου δεν βρισκω λογο να ειμαι καρφομενη στο κρεβατι, παρ΄ολα αυτα προσπαθω να κανω το καλυτερο για το μπιζελακι μου το οποιο οπως παντα μια απορια την εχω.. ειναι ακομα μεσα μου ζωντανο??

αυριο το βραδι θα παμε στον γιατρο ευχομαι να ακουσουμε και παλι καρδουλα και μαλιστα πιο δυνατα ως τοτε αν με πιασεις απο τη μυτη θα σκασω!!! θεωρω οτι το αυριανο ειναι το πιο συμαντικο ραντεβου για να μπορώ να κανω ονειρα και ευχομαι δομνινακι να τα κανουμε μαζι.. και να ακολουθησουν και οι υπολοιπες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κόρες...

Είμαι ένα όρθιο πτώμα... Είμαι ξύπνια από χθες το βράδυ στις 1 με ένα μικρό διάλειμμα ύπνου από 4.30 έως 7.00 σήμερα το πρωί.. Δεν ξέρω τι έχω πάθει... Ενώ κοιμήθηκα κανονικά γύρω στις 11 στις 1 να το μάτι γαρίδα.. έβλεπα ένα πολύ ζωντανό όνειρο στο οποίο πάλευα να βρω το δίκιο μου και μετά ξύπνησα.. γύριζα από δω, γύριζα από κει... σηκωνόμουν από το κρεβάτι για να μην ξυπνήσω το χάσμπαντ... πήγα στο σαλόνι, έκατσα στον υπολογιστή, είδα δυο επεισόδια από κάποια σήριαλ... τίποτε.. ξαναπήγα στο κρεβάτι.. ο ύπνος πουθενά.. σηκώθηκα, έκατσα στη βεράντα, διάβασα λίγο και έτσι γλάρωσα.. Στις 7 πάλι το μάτι γαρίδα κι εγώ σέρνομαι σήμερα..

Έχω κι επέτειο γάμου σήμερα.. 3 ολόκληρα χρόνια περάσανε κορίτσια.. Το βράδυ θα βγούμε έξω για φαγητό, έτσι για να κάνουμε κάτι διαφορετικό..

Εγώ δεν έχω να πω κάτι.. απλά περιμένω τον υπέρηχο της Παρασκευής και ελπίζω..

Babitsaki μου είμαι σίγουρη ότι το μπιζελάκι σου είναι εκεί και πιο δυνατό από ποτέ.. Αύριο θα πάρετε μια τεράστια χαρά και θα νιώσετε τεράστια ανακούφιση!

Καταλαβαίνω πως είναι να είναι το σπίτι ανάστατο και να μην μπορείς να κάνεις τίποτε διότι κι εμένα η πεθερά μου όταν μείνανε κάποια εποχή σπίτι μας είχε το δικό της τρόπο.. Αλλά αφού είναι για καλό σκοπό υπομονή κοπελάρα μου..

Μακάρι τα σποράκια μας να μας κάνουν τη χάρη και να μείνουν μαζί μας!

L2qIp2.png

Μόλις με πήρε ο γυναικολόγος μου τηλέφωνο.. και πολύ απλά επιβεβαίωσε αυτό που είπα εγώ από χθες.. Να σταματήσω τα φάρμακα μου είπε.. μίλησε και με τον εξωσωματικό και αποφασίσανε από κοινού ότι τα φάρμακα επιβραδύνουν την όποια εξέλιξη και πως αν είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει και χωρίς φάρμακα.. Νιώθω μια ανακούφιση κορίτσια...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Α ρε μπαμπιτσιακι..σε διαβαζω κ γελαω!!ποσο μου θυμιζεις εμενα στην τακτικοτητα!!ολα τα θελω στην θεση τους!!βρε μπας κ εισαι παρθενος κι εσυ;πανε αυριο στον γιατρο,κ αφου ακουσετε την καρδουλα,που ειναι το μονο σιγουρο,μετα μαλλον θα σου πει απλα να προσεχεις κ οχι να εισαι ξαπλα.εγω ετσι πιστευω..αλλα να προσεχεις,μην κανεις τις δικες μου τρελλες!!!υπομονη,να μεγαλωσει το μπιζελινι μας!!

δομνινακι μου κι εγω θεωρω οτι καλυτερο ειναι που κοβεις τα φαρμακα.ετσι,αν ανεβει η χοριακη κι αλλο,ε θα καταλαβετε επιτελους οτι το δομνινακι ηρθε για να μεινει κ δεν αστειευεται!!!!ολα θα πανε καλα ματια μου!η παρασκευη ειναι κοντα!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημερα μπιζελο παρεα...!!! ειμαι αλλη μερα σπιτι αλλη μια μερα ξαπλα το μπιζελακι μου ειναι εκει, η καρδουλα του χτυπάει δυνατα 168 χτυποι το λεπτο παρακαλω αλλα εγω ξαπλα εως της 10 Αυγουστου παρακαλώ να μπω καλα στον τεταρτο και μετα δουλεια!!

η αποκολληση δεν εχει διορθωθει τελειως ήταν μεγάλη τελικά. παρ΄ολα αυτά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο αλλα εγώ σπίτι μόνο που τωρα μπορώ να πηγαινω που και που για κανενα ντεκαφεϊνε γιατι πρεπει να φτιαξω την ψυχολογια μου, εγω ομως θέλω να παω στη δουλειά... η τρελλη, ενταξει το ξερω πως ειναι για καλό αλλα και εδω μέσα κλεισμενη με τις μαναδες και τις πεθερές να τριγυρνάνε?? μου γυρίζει το μυαλό οχι να φτιάξω ψυχολογία.. τεσπα σημασια εχει που το μπιζελακι μου ειναι καλα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Kαλημέρα βαβιτσιάκι μου!!! Μπράβο! Το μπιζελάκι είναι καλά!!! Γιουπι!!! Ωχ μέχρι τις 10 Αυγούστου η όλη φάση; Δικαιούσαι τουλάχιστον να περπατάς λιγάκι μέσα στο σπίτι, να πας για κανένα καφεδάκι χαλαρά; Ξέρω δεν βοηθάω με αυτά που ρωτάω αλλά κάτι θα υπάρχει που να μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις παραστάσεις...ε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Σήμερα θα πάει το Δομνινάκι μας στο γιατρό και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο...Οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμ!!!! Δομνινάκι περιμένουμε τα νέα σου με αγωνίαααααα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ναι μομεντακι μου μπορω να κανω βολτες στο σπιτι και να πηγαινω για κανα καφε αλλα οχι υπερβολες, μεχρι τις 10 ιουλιου περιπου ολα αυτά μετα θα ξαναπαω στον γιατρό για να δουμε σε τι φάση ειναι η αποκολληση μετα θα μπορώ να παω και στη θαλασσα στη δουλεια δεν θελει να παω για να μην αγχωθω, να μην αρρωστησω να μη κανω καμια αποτομη κινηση να μη κουραστω γενικά. εγω βεβαια θελω να παω γιατι και εδω που ειμαι παλι με πριζουν και ειναι χειροτερα γιατι δεν εχω και εικονα των πραγματων απο μνημης τους μιλαω και ειμαι ολη μερα στο τηλεφωνο... καλο ειναι αυτο τωρα...

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κορτσούδια και μπιζελομπαμπιτσάκι....

Ήρθα κι εγώ με όχι τις καλύτερες των διαθέσεων.. Αισθάνομαι κάπως σήμερα, μιας και το στήθος μου δεν πονάει τόσο όσο τις προηγούμενες μέρες και γενικότερα δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη.. Το ραντεβού με τον γιατρό είναι για τις 7.30 το απόγευμα οπότε με το που σχολάσω φεύγω τρέχοντας...

Χαίρομαι πολύ που το μπιζελάκι μας είναι στη θέση του και αν κρίνω και από τους χτύπους της καρδούλας του έχει πάρει φόρα και βάζει όλες του τις δυνάμεις για να μεγαλώσει και να γίνει καλό παιδί!

Αν το δικό μου είναι ακόμη στη θέση του είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν πολύ καλοί φίλοι..

Με συγχωρείτε που δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση σήμερα.. είναι λόγω της ημέρας..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

δομνινακι εχεισ ολα τα δικια του κοσμου να μην εχεις ορεξη αλλα μη σε περνει απο κατω αν εχεις κακο προαισθημα λογω του στηθους, και γω ανησυχουσα γιατι χθες δεν με πονουσε και το αισθανομουν και ξεπρισμενο αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι σε ολη τη διαρκεια θα πριζετε θα ξεπριζετε μπορει να ποναει μπορει και οχι δεν ειναι στανταρ σε ολες οτι μολισ ξεπριστει λιγο και σταματησει να πονα μια μερα, παει χαθηκε.. κρατα γερα δομνινακι σε χρειαζετε δυνατη και χαρουμενη το μπιζελακι σου!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Α ρε δομνινακι..θα μας ξαναγκαστρωσεις!!!!αντε ας ειναι ολα καλα κι ας μας τα πεις κ αυριο..φιλακια σε οοολες!!εγω εχω το ενα μικρακι μου αρρωστο αλλα οχι κατι σοβαρο,μια ιωσουλα,κ ειναι σαν μαραμενη γαρδενια...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...