Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Εεεεεεεεεμμμμμμμ!!!!!!να μην το πω τωρα;;;;;ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ;;;;;;;;;;;;;;ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Κ Η ΧΟΡΙΑΚΟΥΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Κ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ,ΚΙ ΑΛΛΟ,ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ,ΤΟ ΔΟΜΝΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ!!Κ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......!!!!!!!!

Μπαμπω μου εσυ δεν φανηκες σημερα,ππως εισαι πουλεν μου;;;;;

Μάλιστα!!! Το παραμιλητό εμένα και της συμπεθερούλας μου είχε βάση!!! Οοοοοοοοπααααααααααααααα!!!!

Πράβο Δομνινάκι μου!!! Εγίνε το θαύμα για σένα και τη μανούλα σου!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου γλυκά..

Όπως πολύ σωστά διέταξε ο γιατρός είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη.. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάει καλά και πως το Δομνινάκι θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους..

Ακόμη δεν το πιστεύω.. Τώρα περιμένω με αγωνία τη Δευτέρα που θα κάνω και υπέρηχο και χοριακή..

Μη σταματήσετε να μου στέλνετε θετική ενέργεια και ευχούλες... Μας είναι (εμένα και του σπόρου μου) τόσο απαραίτητες!!

L2qIp2.png

εεεεεε καλημερα τι γινετε εδώ????? αντε δομνινακι το παλευουν τα μπιζελακια μας μεινε και συ ακινητη να ριζωσει για τα καλα, φυσικα και στελνουμε την θετικη ενεργεια και γω και το μικρο μπαμπιτσικομπιζελο σου στελνουμε αγκαλιτσες φιλακια και θετικη ενεργεια

ουοουουουμμμμμμμ...!!!!!

εγω χθες ξαπλα πρωτη μερα δεν μπορω να πω οτι το χαρηκα κιολας γενικα ειμαι και σβουρα δεν μπορω να με βαλεις να κατσω σε ενα μερος τρελλενομαι!!! δεν πονουσα καθολου και το αιμα ήταν πολύ λίγο σήμερα ποναω λίγο και χω λιγο παραπανω αιμα δεν με πηραζει και πολυ γιατι ειναι καφε και ο γιατρος ειπε οτι καφε μπορει να εχω για καιρο κοκκινο να μην εχω και να φυγουν οι συσπάσεις ξου! ξου! κακες συσπασεις!!

αχ θεουλη μου βοηθα να μεινει το τικερακι μου και να βαλει και το δομνινακι ενα...

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου και μπαμπιτσικομπιζελάκι ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας... ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ που λέει και η θεία Μομέντα.... Μακάρι να πάνε και για τις δυο μας όλα τέλεια και σε λίγο καιρό να τα λέμε αυτά και να γελάμε...

Σε φιλώ και σε σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Babitsaki μου και μπαμπιτσικομπιζελάκι ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας... ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ που λέει και η θεία Μομέντα.... Μακάρι να πάνε και για τις δυο μας όλα τέλεια και σε λίγο καιρό να τα λέμε αυτά και να γελάμε...

Σε φιλώ και σε σκέφτομαι!

και γω σκατουλιτσα μου σε σκεφτομαι

φιλακια!!1

εχει πιαστει ηδη ο κωλοσ μου περιτο να το πω ετσι...

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα κι εγώ... το ξέρω ότι άργησα αλλά ας όψεται η καθυστέρηση 1 1/2 ώρας στο κέντρο λόγω πολλών χειρουργείων..

Τελικά.. το Δομνινάκι είναι εκεί και το παλεύει ακόμη... 576 η επαναληπτική χοριακή... Ο γιατρός απολύτως ξεκάθαρος.. Θα είμαστε πολύ τυχεροί αν ανήκουμε στο 10% των πιθανοτήτων να πάει καλά.. Εγώ του είπα ότι εγώ πιστεύω ότι θα πάμε καλά και ότι δικαιούμαι μια φορά εγώ να ανήκω στο 10% που τα καταφέρνει...

Κάναμε τη θεραπεία μας και τώρα πάλι τη Δευτέρα επαναληπτική χοριακή.. Αναλόγως του αποτελέσματος παίρνω τηλέφωνο τον γυναικολόγο που με παρακολουθεί και κανονίζουμε..

Οι γιατροί στο κέντρο μου κορίτσια άψογοι.. Μου μίλησαν ωραία και σταράτα, αναλύσαμε όλα τα ενδεχόμενα και δεν πήραν τίποτε για τη θεραπεία που κανονικά στοιχίζει 300 Ευρώ.. Είπαν ότι είναι ιδεολογικό και ηθικό το ζήτημα γι' αυτούς και αυτό που θέλουν είναι να πάω καλά.. γι' αυτό και το παλεύουμε όλοι μας με όλες μας τις δυνάμεις..

Συνεχίστε να ρίχνετε τόνους θετικής σκέψης.. Το σποράκι μου θέλει καλόπιασμα!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια που με σκέφτονται.. Σας αγαπώ πολύ και εύχομαι και για σας σύντομα τα καλύτερα!

L2qIp2.png

ααα ωστε ετσι το σπορακι-δομνινακι θελει και καλοπιασμα!! ε νατο καλοπιασουμε λοπον

σε παρακαλαουμε γλυκο μας σπορακι φωλιασε στη ζεστη κοιλιτσα της μανουλας σου να δεις τι ωραια που θα ναι και τι ωραια που θα περασουμε!!!!!

εγω τα ιδια δεν εχω κατι να σας πω περιμενω να αρχισουν τα τουρκικα σιριαλ για να εχω κατι να βλεπω στη τβ προσ το παρον το χω ριξει στο διαβασμα, σημερα ολη μερα ειχαμε κοσμο σπιτι ο καθενας που ερχεται κανει το καφεδακι και καθεται στο τελος πλενει το ποτηρακι του και φευγει μιλημενα ξηγημενα!!ασε που εχουμε γεμισει κουλουρακια και γλυκακια... δεν φτανει που καθομαι θα τρωω κι ολη μερα καταλαβατε!! τα κιλα τις εγκμοσυνης απο τον 2ο θα τα βαλω!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

ααα ωστε ετσι το σπορακι-δομνινακι θελει και καλοπιασμα!! ε νατο καλοπιασουμε λοπον

σε παρακαλαουμε γλυκο μας σπορακι φωλιασε στη ζεστη κοιλιτσα της μανουλας σου να δεις τι ωραια που θα ναι και τι ωραια που θα περασουμε!!!!!

εγω τα ιδια δεν εχω κατι να σας πω περιμενω να αρχισουν τα τουρκικα σιριαλ για να εχω κατι να βλεπω στη τβ προσ το παρον το χω ριξει στο διαβασμα, σημερα ολη μερα ειχαμε κοσμο σπιτι ο καθενας που ερχεται κανει το καφεδακι και καθεται στο τελος πλενει το ποτηρακι του και φευγει μιλημενα ξηγημενα!!ασε που εχουμε γεμισει κουλουρακια και γλυκακια... δεν φτανει που καθομαι θα τρωω κι ολη μερα καταλαβατε!! τα κιλα τις εγκμοσυνης απο τον 2ο θα τα βαλω!!!

Αυτό το μιλημένο ξηγημένο πολύ μ'αρέσει!:D Κουλουράκια και γλυκάκια ακούω!!! Μικρούλικο ακούς τι λιχουδιές υπάρχουνε εκεί; Εκεί να μπαστακωθείς λοιπόν!:D

Αχ εμένα καθόλου δεν μ'αρέσουνε τα τουρκικά τα σήριαλ...όχι πως υπάρχουνε και πολλές επιλογές στην τηλεόραση αυτές τις μέρες...Δεν πειράζει όμως είναι για καλό βαβιτσιάκι μου γι αυτό κάνε λίγη υπομονούλα!!! Εχεις αιματάκι, ροζάκι ή καφέ; Οσο για τα κιλά μακάρι να ναι αυ τό το πρόβλημα βρε: τα κιλάκια της εγκυμοσύνης!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αυτό το μιλημένο ξηγημένο πολύ μ'αρέσει!:D Κουλουράκια και γλυκάκια ακούω!!! Μικρούλικο ακούς τι λιχουδιές υπάρχουνε εκεί; Εκεί να μπαστακωθείς λοιπόν!:D

Αχ εμένα καθόλου δεν μ'αρέσουνε τα τουρκικά τα σήριαλ...όχι πως υπάρχουνε και πολλές επιλογές στην τηλεόραση αυτές τις μέρες...Δεν πειράζει όμως είναι για καλό βαβιτσιάκι μου γι αυτό κάνε λίγη υπομονούλα!!! Εχεις αιματάκι, ροζάκι ή καφέ; Οσο για τα κιλά μακάρι να ναι αυ τό το πρόβλημα βρε: τα κιλάκια της εγκυμοσύνης!:P

Ουτε εμενα μάρεσουν μομεντακι μου τα τουρκικα δεν μ΄αρεσει η γλωσσα τους καθολου αλλα και η επαναλληψη πια δεν παλευεται.

το ξερω οτι ειναι για καλο και ευχομαι να με λυπηθει το σπορακι μου και δεν παει η προσπαθεια μου στο κενο!! καφε εχω που λιγο δεν με πειραζει ομως ας εχω κι ογιατρος μου ειπε οτι στον τραχιλο υπαρχει πολυ πιγμα οποτε θα το χω για καιρο το καφε τις συσπασεις να μην εχω (που δεν εχω) μας ενδιαφερει

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Ουτε εμενα μάρεσουν μομεντακι μου τα τουρκικα δεν μ΄αρεσει η γλωσσα τους καθολου αλλα και η επαναλληψη πια δεν παλευεται.

το ξερω οτι ειναι για καλο και ευχομαι να με λυπηθει το σπορακι μου και δεν παει η προσπαθεια μου στο κενο!! καφε εχω που λιγο δεν με πειραζει ομως ας εχω κι ογιατρος μου ειπε οτι στον τραχιλο υπαρχει πολυ πιγμα οποτε θα το χω για καιρο το καφε τις συσπασεις να μην εχω (που δεν εχω) μας ενδιαφερει

To σημαντικό λοιπόν είναι πως συσπάσεις δεν έχεις οπότε πάει να πει πως αξίζει τον κόπο η ξάπλα! Κοίτα που έβαλα την ξάπλα και τον κόπο στην ίδια πρόταση:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοπελάρες..

Μακάρι και τα δυο σποράκια να μπαστακωθούν για τα καλά στις κοιλίτσες μας ... αν το καλοσκεφτούν έχουν να πάνε πουθενά καλύτερα; Όχι βέβαια..

Babitsaki μου καλά κάνεις και δεν μένεις μόνη κι έχεις συνεχώς παρεούλα.. Μου αρέσει που τους έχεις εκπαιδεύσει... όποιος θέλει, όποιος δεν θέλει δεν πειράζει..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Κορίτσια δυστυχώς το σκωτσέζικο ντους συνεχίζεται για μένα.. 877,70 οι μονάδες.. Μόλις μίλησα με το γιατρό και δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να επαναλάβω πάλι χοριακή την Τετάρτη και να δούμε.. ότι αποτέλεσμα κι αν έχουμε την Τετάρτη θα πάω από κει να με δει..

L2qIp2.png

Βρε δομνινακι μου,θα μας τρελλανεις;;τι σκωτσεζικο ντουζ;;;;εγω βλεπω μια ωραιοτατη χοριακη που ανεβαινει,κι ανεβαινει κ υπερδιπλασιαζεται..καλα κανεις κ κρατας πισινη,αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να βγουν οι σαμπανιες απο το ψυγειο!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου δεν βλέπεις καλά.. 576 η προηγούμενη, κοντά 876 η τωρινή.. που βλέπεις τον διπλασιασμό... μόνο 300 μονάδες ανέβηκε ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι στα 1.150...

Οι σαμπάνιες δεν θα βγουν για μένα τώρα.. του χρόνου ίσως..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...