Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...

Κρισάκι τί κάνουν τα αντράκια σου; Να μου τα φιλήσεις και φυσικά να στέλνεις μπόλικη μωροδόσκονη....

Μπαμπιτσάκι να προσέχεις πολύ, και όσο για την δουλειά γράψτους κανονικά... Τίποτα δεν αξίζει πιο πολύ από το μωράκι σου και την υγεία σου...

Τα δικά μου νέα... Χμ... έκανα μια τελευταία προσπάθεια εξωσωματικής και την Δευτέρα πήρα θετικό αποτέλεσμα... Σήμερα πάω για επαναληπτικό και έυχομαι, ελπίζω, και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην μου πάρει την χαρά που πήρα...

Φιλιά σε όλες....

Δομνινάκι εμείς τα λέμε και αλλού... Πάντως να προσέχεις και να λές πάντα ότι εμπόδιο για καλό....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Φιλεναδίτσα μου το εξωμήτριο δυστυχώς δεν είναι καλό πράγμα.. Ελπίζω ειλικρινά η επαναληπτική χοριακή αύριο και ο υπέρηχος να με διαψεύσουν πανηγυρικά για να μη μπω σε άλλες περιπέτειες..

Εσύ να προσέχεις τα μωρά μας και να μη στενοχωριέσαι... Μην ανησυχείς για μένα.. μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια..

Babitsaki τον εαυτό σου και τα μάτια σου.. Εννοείται πως δεν λέμε τίποτε στη δουλειά διότι όπως πολύ σωστά είπες και εσύ μερικοί είναι γρουσούζηδες και ζηλόφθονοι.. Ας ακούσετε με το καλό καρδούλα και ας κλείσεις το α' τρίμηνο και τους το ξεφουρνίζεις μετά..

Η μητέρα μου μπήκε σήμερα νοσοκομείο. Όλα τα άλλα έρχονται πλέον σε δεύτερη μοίρα..

Εννοείται πως αύριο θα ενημερώσω οπωσδήποτε..

L2qIp2.png

δομνινακι μου το ξερω οτι εχεις πολλα στο μυαλο σου αλλα θελω τα φωτα σου και τη θετικη σκεψη ολων σας βεβαια, ξαφνικα ενιωσα εναν εντονο πονο δεξια στη κοιλια παω τουαλετα και βλεπω αιμα τα χω παιξει δεν ξερω τι γινετε πηρα τον γιατρο δεν φανηκε και να ανησυχει και ιδιαιτερα αλλα μπορει και να το κανει επιτιδες θα παω το απογευμα για υπερηχο και θα δουμε τι ειναι μπορει λεει να μετακινηθηκε ο σακος δεν ξερω ομως μου μυριζει αποβολη... θα σκασω ... δεν ειμαι καλα...

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου γλυκό..

Καταρχήν το αίμα είναι πολύ; είναι έντονο κόκκινο; είσαι σίγουρη ότι είναι από τον κόλπο και όχι από ... πίσω; μήπως σφίχτηκες πολύ στην τουαλέτα;;;

L2qIp2.png

κοριτσακια μου τελικα ειμαστε στο ντεμι. ναι μεν ακουσαμε καρδουλα ειναι στο μεγεθος που θα επρεπε να ειναι παρ ολα αυτα εχω αποκολληση, μετακινηθηκε ο σακος (δεν βολευεται το πουλακι μου) οκ δεν ειναι και τιποτα αλλα το αιμα ειναι πολυ και ειμαι στην αρχη της εβδομης εβδομαδας και γι αυτο ο γιατρος φοβαται οτι ειμαι στα ορια τισ αποβολης. 10 μερες ξαπλα τελειος και βλεπουμε!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τελικα ειμαστε στο ντεμι. ναι μεν ακουσαμε καρδουλα ειναι στο μεγεθος που θα επρεπε να ειναι παρ ολα αυτα εχω αποκολληση, μετακινηθηκε ο σακος (δεν βολευεται το πουλακι μου) οκ δεν ειναι και τιποτα αλλα το αιμα ειναι πολυ και ειμαι στην αρχη της εβδομης εβδομαδας και γι αυτο ο γιατρος φοβαται οτι ειμαι στα ορια τισ αποβολης. 10 μερες ξαπλα τελειος και βλεπουμε!!!

Μπαμπιτσάκι μου καλό, να μην κουνηθείς από την θέση σου... Μακάρι να πάνε όλα καλά.... Και μην στεναχωριέσαι, να έχεις πίστη και να προσεύχεσαι...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Αχ βρε βαβιτσιάκι μου! Ακίνητη λοιπόν να κρατηθεί το βαβιτσιάκι μας! Πολλές κοπέλες είχανε αποκόλληση στην αρχή αλλά με ξάπλα και ηρεμία όλα φτιάξανε! Το ίδιο θα συμβεί και με σένα! Θα το δεις! Αντε όλα καλά να πάνε βαβιτσιάκι μου...Θα έχεις δίπλα σου λαπιτόπι; Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου άμα μπορείς!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ακόμα μια εγκυούλα στην παρέα μας! Γιούπιιιιιιιιιιιι!!! Christm μου συγχαρητήριααααα!!! Και η επαναληπτική τέλεια απ ότι είδα! Πολύ χάρηκα για σένα! Τελικά η υπομονή και η επιμονή αξίζανε τον κόπο!!! Και το χριστινάκι γραπώθηκε καλά! Αντε με το καλό να πας να το δεις κιόλας και να ακούσεις τικ τακ τικ τακ!:D

Δομνινάκι μου σήμερα σε σκέφτομαι πολύ...ελπίζω η μέρα να μας φέρει απρόσμενα θετικά νέα από τη χοριακή σου και τον υπερήχο! Ακόμη ελπίζω...και περιμένω...

Συμπεθεράκι μου τρία φιλάκια σου στέλνω για τα κρισάκια μας και μια αγκαλιά για ΄σενα!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια... Ήρθα κι εγώ..

Babitsaki μου τα είπαμε εμείς χθες τηλεφωνικά.. πριν βέβαια το αποτέλεσμα του υπερήχου.. Κι εγώ είχα αποκόλληση στην πρώτη εγκυμοσύνη και τελικά έφτιαξε με ξεκούραση.. πήγε βέβαια υπέρ πίστως και πατρίδος για άλλους λόγους αλλά η αποκόλληση έφτιαξε.. Έτσι θα φτιάξει και το δικό σου.. Ταξιδιάρικο μας βγήκε το σποράκι σου.. δεν του άρεσε το μέρος και κίνησε για άλλες πολιτείες.. Να κάτσει εκεί που βρίσκεται πες του αλλιώς όταν βγει θα το κάνω μαύρο στο ξύλο!!!

Τα δικά μου τα νέα τώρα. Έκανα σήμερα υπέρηχο ο οποίος όμως δεν μας διαφώτισε καθόλου. Το ενδομήτριο δείχνει και κατάσταση εγκυμοσύνης αλλά και έλευση περιόδου.. Έτσι ο μόνος τρόπος για να μάθουμε τι γίνεται είναι με το αποτέλεσμα της χοριακής, το οποίο θα το πάρω αργά το απόγευμα..

Κανείς από τους γιατρούς δεν είναι αισιόδοξος.. Εγώ απλά ελπίζω να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανώδυνο..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες.. Εννοείται ότι μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω!

L2qIp2.png

Ε δεν θα με σκασετε εσεις!!!θα σας μαλωσω,εχω τα μωρα μου,τωρα εχω κ εσας που με εχετε στην τσιτα..που θα παει αυτο;θα αρχισω με την μπαμπω μου.κοιταξε με καλα κυρα μου.ασε πισω τις δοουλειες στο σπιτι κ τα ξεσηκωματα,τα πηγαινε ελα στο γραφειο κ τα μαγειρεματα,κ παλουκωσου στον..ποπο σου κ μη λες πολλα!πρεπει να εισαι ξαπλα ξαπλα τωρα,οχι αστεια!να δεσει για τα καλα το μπαμπιτσιακι μας.λιγο επεισοδειακα ακουσες καρδουλα,αλλα...ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!!!!ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ;;;;αντε ξεκουρασου τωρα κ φυσικα,ολα θα πανε καλα!!

δομνινακι μου..ερωτω εγω τωρα!αφου μετα απο θετικο τεστ,στον πρωτο υπερηχο βλεπουμε σακο,αν ενθυμουμαι καλα..ειδατε κατι σχετικο;ειναι ακομα νωρις για να δειτε,η να μην δειτε(φτου,φτου,φτου..) σακο;κι αυτοι οι γιατροι τι μας την σπανε ρε παιδι μου;μπορει το δομνινακι να αργει λιγο αλλα να μεγαλωνει ομως!!!μακαρι κοπελα μου να μας πεις μονο ευχαριστα!!!μα κι αυτες οι χορακες σου..ειπαμε,αλλου τις παιρνεις γρρηγορα,τι ειναι αυτο το απογευμα που σου τσαμπουνανε;;φανταζομαι σε τρωει η αγωνια..εδω εμας τρωει ρε πουλι μου...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εχω κ τα δικα μου..ειδες χθες ο γιατρος τα μωρα κ στο ενα βρηκε ενα φυσιματακι..μας στελνει σε παιδοκαρδιολογο τωρα για εξεταση..δεν ανησυχει πολυ,αλλα μας το πεταξε αυτο με το φυσιμα κ αντε τωρα να το βγαλουμε απο το μυαλο μας..

μομεντινι μου,συμπεθερινι μου,μου ελειψες,πες μας κ τα δικα σου νεα!τελειωσαν τα σχολεια;αρχισαν οι διακοπουλες;;

συνονοματη χριστινουλα,δεν ξερω που γραφεις τα νεα σου,αποτι βλεπω ομως εισαι εγκυουλα κι εσυ κ σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη,ηρεμη κ χαρωπη κ πολλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά,

για να καταφέρουμε να δούμε έστω και κάτι απειροελάχιστο στον υπέρηχο πρέπει οι μονάδες να είναι από 1.500 και πάνω.. Για να φτάσω εγώ στις 1.500 ουουου... έχω μέλλον ακόμη..

Μη σκέφτεσαι εμένα.. τα μωρά μας και τα μάτια σου.. να δεις που το φύσημα δεν θα είναι τίποτε; μήπως είναι λίγο γκρινιάρικο το καημενούλι και κλαίει περισσότερο από τα άλλα;;; Δώσε σε όλα πολλά φιλάκια και ατελείωτες αγκαλίτσες!

Μόλις έχω νέα θα σας γράψω!

L2qIp2.png

Εεεεεεεεεμμμμμμμ!!!!!!να μην το πω τωρα;;;;;ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ;;;;;;;;;;;;;;ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Κ Η ΧΟΡΙΑΚΟΥΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Κ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ,ΚΙ ΑΛΛΟ,ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ,ΤΟ ΔΟΜΝΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ!!Κ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......!!!!!!!!

Μπαμπω μου εσυ δεν φανηκες σημερα,ππως εισαι πουλεν μου;;;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...