Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Δηλαδη τοοτι ανεβαινει,εστω κ δειλα δειλα,δεν εχει καμια σημασια;;;δεν νομιζω..περιμενε βρε δομνινακι μου,δωσε λιγο χρονο στο μικρο δομνινακι..αφου δεν ειναι πτωτικη η χοριακη..ποσες κ ποσες δεν ξεκινησαν με χαμηλο αριθμο;;ευχομαι να μην εχει πει την τελευταια του κουβεντα το μικρο σας σπορακι...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλεναδίτσα μου δεν υπάρχει περίπτωση.. δεν είναι άνοδος 4 μονάδες σε μια μέρα... καλύτερα τώρα παρά αργότερα..

Δεν πειράζει.. έτσι θα μπορέσω να πεταχτώ Θεσσαλονίκη να δω τα μικρούλια μας από κοντά!

L2qIp2.png

Συμπεθερακι,με βασανιζει το θεμα της δομνινουλας,αλλα μιας που εγραψες τα νεα σου,να σου πω οτι γνωμη μου ειναι τωρα που αρχιζει η αδειουλα σου,να χαρεις το τελευταιο καλοκαιρι ξενασιας κ ηρεμιας γιατι του χρονου θα σε βρει η εγκυο,η με μπεμπε!!κανε τα μπανακια σου,να χαρεις τον ηλιο κ την ξενασια κ να χαλαρωσεις κ να γεμισεις τις μπαταριες σου,να ερθει στα ισα του κ ο οργανισμουλης σου κ να υποδεχτει το μπεμπινι σου!!ακου κ την συμπεθερα,κατι ξερει!!

αχ δομνινακι μου μακαρι να μη χρειαστει να πας για αλλα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Οποτε θες μαναρι μου..εμεις εδω θα ειμαστε κ δεν προκειται να παμε πουθενα ολο το καλοκαιρι..αλλα δεν ξερω,δεν θελω να σε κουραζω αλλα δεν θελω να πιστεψω οτι τελειωνει εδω..δεν ειναι πολλες οι 4 μοναδες αλλα δεν ειναι κ μηδενικη η χοριακη..οπως κ ναχει,φαινεται οτι ειστε πια τρομερα κοντα στην επιτευξη του στοχου..κ λεω τωρα..μιας κ διορθωσατε καπως το προβλημα του αντρουλη,μηπως ο θεουλης θελει να σας δωσει με φυσιολογικη συλληψη ενα μπεμπε;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Εισαι παντως τοσο δυνατο κ συγκροτημενο ατομο,που ξερω οτι ο,τι κ να γινει δεν θα φερεις την καταστροφη,ουτε θα πεσεις στα πατωματα..παρα θα σηκωσεις ξανα το κεφαλι κ θα συνεχισεις να προχωρας,μεχρι να φτασεις στο μωρακι σου που καπου πιο κατω σε περιμενει..ειλικρινα στεναχωριεμαι κ δακρυζω αλλα ξερω οτι αυτο θα αλλαξει κ θα γινει πολυ συντομα αυτο που ονειρευομαστε για σενα,αυτο που σου αξιζει οσο καμια αλλη,να γινεις μανουλα..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ την ίδια απορία με το συμπεθεράκι ΄μου έχω...μα ακριβώς όμως! Το ότι ανεβαίνει δειλά δειλά δεν δείχνει κάτι θετικό;

Πολύ λυπάμαι δομνινάκι μου...ίσως σε ταράζουμε κι εμείς περισσότερο με τις απορίες μας...απλά δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που γίνεται...πάλι...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Το ότι ανεβαίνει έτσι όπως ανεβαίνει είναι ανησυχητικό.. Δεν θέλω καν να περάσει η υποψία του εξωμήτριου από το μυαλό μου.. Για το λόγο αυτό θα κάνω πάλι τη Δευτέρα μια χοριακή για να ηρεμήσω..

L2qIp2.png

αχ δομνινακι μου λυπαμαι πολυ κοριτσαρα μου!!! μακαρι τη Δευτερα να γυρισει και να παρεις μια τεραστια χοριακή αλλα και αν δεν ειναι ετσι ξερεις καλυτερα απο ολες μας πως οτι γινετε γινετε για καλο δεν μπορω και δεν θελω να σου πω τιποτα αλλο γιατι δεν θελω νατο πιστεψω, θα περιμενω να μπεις να μου πεις για την σημερινη χοριακη σου

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Εδώ είμαι κι εγώ.. Δεν έλειπα ταξίδι, απλώς χθες δεν δούλευα και ειλικρινά δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με τίποτε.. ούτε καν με την παρεούλα μας.. ελπίζω να με συγχωρήσετε..

Εντάξει, κάποιος έπρεπε να φάει την κατραπακιά αυτή τη φορά και αυτός ήμουν εγώ αλλά όπως σας είπα και πριν μην μασάτε.. Δώστε μου πολλά θετικά για να μου ανεβάζετε τη διάθεση..

Εγώ πήγα σήμερα να κάνω χοριακή.. όχι τίποτε άλλο αλλά δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη, το στήθος μου πονάει απίστευτα και ειλικρινά δεν θέλω να έχω άσχημα ξεμπερδέματα με αυτή την ιστορία. Ειλικρινά ελπίζω να έχει πέσει ή στην καλύτερη περίπτωση να έχει μηδενιστεί ούτως ώστε να αδιαθετήσω και να ησυχάσω..

Έκλεισα ημερομηνίες για το ταξίδι στον Καναδά.. Φεύγουμε στις 18 Ιουλίου και γυρνάμε στις 26 Ιουλίου.. Μακάρι να καταφέρουμε να πάμε (από την κατάσταση της μητέρας μου θα εξαρτηθεί) για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε λιγάκι..

Το θέμα παιδί το αφήνω προς το παρόν και όσο μου πάρει.. αυτή τη στιγμή προέχω εγώ, η μητέρα μου και ο άντρας μου...

Πολλά πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια.. Είμαι εδώ και ανυπομονώ να μάθω τα ευχάριστα νέα σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δυστυχώς άσχημα νέα.. Η χοριακή 141,2 αλλά πριν προλάβετε να χαρείτε ο γιατρός ανησυχεί πλέον... Την Πέμπτη θα πάω να κάνω υπέρηχο και χοριακή ξανά και προσευχόμαστε πλέον να μην είναι εξωμήτριο..

Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο..

Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις σας και τις ευχές σας και ελπίζω όλα να πάνε τέλεια για όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κορίτσια δυστυχώς άσχημα νέα.. Η χοριακή 141,2 αλλά πριν προλάβετε να χαρείτε ο γιατρός ανησυχεί πλέον... Την Πέμπτη θα πάω να κάνω υπέρηχο και χοριακή ξανά και προσευχόμαστε πλέον να μην είναι εξωμήτριο..

Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο..

Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις σας και τις ευχές σας και ελπίζω όλα να πάνε τέλεια για όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.

Σας φιλώ!

εχεις ολη μας τη θετικη ενεργεια ευχομαι να πανε ολα καλα.....

σ΄αγαπαμε πολυ!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Ουφ,δεν ειχα ιντερνετ ουτε απο το κινητο κ πηγα να σκασω..ηθελα να δω πως παει το δομνινακι μας..εγω παλι γιατι βλεπω βρε μωρακι μια χοριακη να ανεβαινει δειλα δειλα;τοσο λαθος κανω;;;κ γιατι σε φοβιζει το εξωμητριο πουλακι μου;ειναι κατι μεν κακο αλλα ειναι κ κατι παραπανω;δεν γνωριζω,συγχωρα με..ελπιζω να μην ειναι τιποτε κακο κ μαλιστα ευχομαι αυριο να ακουσεις μονο ομορφα νεα..στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου δομνινακι μου!!!!

θες να σε ανεβασουμε μωρο μου;εγω θα σου πω το εξης απλο.καλοκαιρι,θαλασσιτσα,τ ξαπλωστρες για σενα κ τον αντρουλη σου κ ταξιδακια που θα σε ανανεωσουν,γιατι κ ποιον δεν ανανεωνουν τα ταξιδια;;τωρα καναδας,μετα καπου στην ελλαδιτσα μας..θα περασετε ενα τοσο ομορφο κ ηρεμο καλοκαιρακι που θα σας μεινει αξεχαστο,μια κ θα ειναι το τελευταιο που θα περασετε τα 2 σας..

κ ευχομαι κ ολα να πανε καλα με την μανουλα σου..

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημερα!!!! δομνινακι μου ευχομαι μονο καλα νεα να ακουσεις πια!!! ουφ!!! ουφ!!! δεν ξερω τι αλλο να σου πω!! σου στελνω μια αγκαλίτσα!!!

καλα ειμαι κρισακι μου!!! στη δουλεια δεν κουραζομαι γιατι απλα δεν εχουμε δουλεια!! αλλα τα νευρα μου ειναι σμπαραλια και δεν ξερω μεχρι ποτε θα αντεξω!! προσπαθω να μη πω τιποτα ακομα για το μπεμπε γιατι ειναι κανα δυο που τους εχω για πολυ γρουσουζιδες.. φυσικα και ειναι μεσα και το αφεντικο.. τη προηγουμενη φορα που τουπα απο νωρις οτι ειμαι εγκυος για να αποφυγω και τις βαριες δουλειες μου ειπε " εισαι εγκυος?! καλα κρασα!!!" εεε ήμαρτον!!! ακου εκει καλα κρασα!! τεσπα οσο αντεξω!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!:rolleyes:

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...