Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

λες βρε δομνινακι μου???? μακαρι!!! ωραια κυρια μου εσυ θα εισαι προετοιμασμενη.. εμενα θα μου τα λεει το κρισακι που τα χει περασει αν θυμαται φυσικα γιατι με τοσους αντρες σπιτι!!.. θα της εχουν παρει το μυαλο!!

τι μας εχουν κανει όμως ολα αυτα που εχουμε περασει!!???να μην ειμαστε σιγουρες για την χαρα μας!! πιεζομαι!!! σαν ανθρωπος δεν ειμαι καθολου συγκρατημενη θελω να μοιραζομαι και τη λυπη μου και τη χαρα μου με ολο τον κοσμο και ενω θελω να το βροντοφωναξω δεν μπορώ!!! ακομα και παιδικο δωματιο θα ετοιμαζα ετσι οπως ειμαι τωρα αλλα δεν μπορω... τουλαχιστον οχι ακομα....

ναι αλλα εγω θελω...

ειμαστε εγκυες!!! ακουτε!!!! τα καταφεραμε!!! και σε λιγο καιρο θα ειναι κι αλλα κοριτσια.... εδω μεσα...

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ τι ωραία!!! Ήρθε και το δομνινάκι νά κάνει παρεούλα στο βαβιτσιάκι!!!!:D:D:D

Καιρό είχε να έχει τόσο χαρούμενα νέα το καφέ μας...!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!:D

και πιστεψε με μπορει να γινει ακομα περισσοτερο χαρουμενο το καφε μας!!!!!!!! την χαρα δεν την βαριεμαι καθολου!!!!!

α! ξεχασα να σας πω εχω ενα συμπτωμα... Ν Ε Υ Ρ Α....γκρρρρρρ ιδιαιτερα στη δουλεια μου την δινουν ολοι... και πιο συγκεκριμενα το αφεντικο... οτι και να μου πει με κανει εξω φρενον.. δεν ξερω πωσ τα καταφερνει!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

α! ξεχασα να σας πω εχω ενα συμπτωμα... Ν Ε Υ Ρ Α....γκρρρρρρ ιδιαιτερα στη δουλεια μου την δινουν ολοι... και πιο συγκεκριμενα το αφεντικο... οτι και να μου πει με κανει εξω φρενον.. δεν ξερω πωσ τα καταφερνει!!!!

Έχουν ένα καταπληκτικό ταλέντο τα αφεντικούλια μας να μας κάνουν τα νεύρα κρόσσια εν ριπή οφθαλμού!!!!!

Κοριτσάκι μου να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω.. κι εγώ είμαι πολύ συγκρατημένη ακόμη και το χω πει μόνο σε δυο τρία άτομα που γνώριζαν την προσπάθειά μας..

Μακάρι κάποιος να μπορούσε να μας υπογράψει ότι όλα θα πάνε καλά.. να ήξερες πόσο άγχος θα έφευγε από πάνω μου..

Νεότερα σε λιγάκι..

L2qIp2.png

Ααααααααχ...αυτα ειναι!!!ολο χαρες κ γελια,κ φωνες κ κλαματα..ολα απο χαρα!!κ πολλα ουα ουα!!!!!!!!!

εγω μιλησα με δομνινακι αλλα θα της ευχηθω κ φορουμικα!!!πολλα συγχαρητηρια ματια μου!!ο θεος μαζι σας εγκυουλες μου κ τωρα να παρει σειρα το συμπεθερινι μου που τοσο το αξιζει!!!!κ το λαρακι μας κ το χρυσσακι η χριστινακι,κ ολες οσες περιμενουν αυτο το δωρο απο τον θεουλη!!

μπαμπω μου ειμαι εδω για σενα!ο,τι χρειαστεις κ ο,τι μπορω να θυμηθω εγω θα στο πω μεσα απο την καρδια μου!!!

κοριτσια μου χαρειτε αυτην την τοσο ομορφη περιοδο της ζωης σας..το λεω κ ανατριχιαζω,ειναι σαν να ζεις ενα ονειρο,να μεγαλωνει ενα θαυματακι μεσα σου!!!!αχχχχχχχχ!!!!!

ολα να πανε καλα δομνινακι μου,θα περιμενουμε την νεα νουμερακλα σου σημερα!!!

φιλια σε οοολες κ οοοολα τα μωρουδελια μας!!!εχουμε κ πολλα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

ΓΙΟΥΧΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας τσάκωσα!!!!

Δομνινάκι μου, ενα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ!!! Ειδες; Φαίνεται πρέπει να λείπω για να έχουμε ευχάριστα! Και κοριτσάκι μου, το ξέρω ότι αυτή τη στιγμή ανησυχείς αλλά δε θα ξαναμπώ για καμια βδομάδα και θα δεις ότι η χοριακή θα εκτοξευθεί στα ύψη!

Θα παραμείνω κι εγώ συγκρατημένα αισιόδοξη (όσο μπορώ δηλαδή...) και ευχομαι να κρατήσεις στην γλυκιά και τρυφερή αγκαλιά σου το μωράκι σου!

Δε θα πω άλλα. Καταλαβαίνω ότι είσαι σε περιεργη φάση κι εμείς ίσως να μη βοηθάμε με το να εκφράζουμε τόσο έντονα την χαρά μας.. Αχ, δεν μπορούμε να κρατηθούμε όμως! Μετά από τόσα που έχεις περάσει, θέλουμε όλα να πάνε καλά.

Σας αφήνω εδώ (καθώς ειμαι και στη δουλεια) και θα τα ξαναπούμε σε καμια βδομάδα...

Φιλακια!

JXFXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Ήρθα κι εγώ.. Πήγα το πρωί στο κέντρο, μου πήραν το αιματάκι και μίλησα και με το γιατρό.. Καταρχήν τα αποτελέσματα θα τα έχουμε γύρω στις 4.. Οπότε υπομονή μέχρι τότε..

Ο γιατρός μου είπε να κάνω λίγο υπομονή και να μην προδικάζω τίποτε μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα.. Έχουν δει πολλά τα μάτια του λέει και τον πιστεύω..

Απλά στενοχωρήθηκε κι αυτός.. Αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή.. πολύ απλά το Δομνινάκι μπορεί να μου κάνει κόνξες από τώρα.. θα βγει κι αυτό στραβόξυλο σαν τον πατέρα του!

L2qIp2.png

Το μικρο δομνινακι ειναι ναζιαρικο κ παιζει κρυφτουλι..χιχιιχιχιχι!!!!σημερα ομως θα κανει για τα καλα την εμφανιση του!!αμαν κι αυτοι 4 η ωρα..εγω πηρα αποτελεσμα χοριακης χοριακης σστο μισαωρο,μια ωρα...ουφφφφφφφ!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα...

Κι εγώ εδώ να περιμένω νέα από το Δομνινάκι μας...

Τώρα που έχω λιγάκι χρόνο να σας πω τα νέα μου...Σήμερα είναι η 18η μέρα περιόδου!!! Ααααααααααα!!! Πήγα ψες στο γιατρό...Οπως πάντα έχω κύστη...λέει το αίμα δεν θα σταματήσει σύντομα γιατί είδε εκεί μέσα τι γίνεται και ακόμα έχω...Μοναδική εμπειρία το υπερσέξ! Ουφ! Τέσπα...δεν είναι περίοδος...αιμορραγία είναι...έπεσαν οι ορμόνες μου ξαφνικά λέει και αυτό προκαλεί την αιμορραγία...Επίσης έχω και κύστη ωορρηξίας σαν αποτέλεσμα! Σιγά μην είχα!!! Αν δεν σταματήσει μέχρι την επόμενη βδομάδα θα ΄πρέπει να πάρω cyclacur και προγεστερόνη (για να μην κρυώσει το πλευρό μου που το αποχωρίστηκα)...Δεν πιστεύει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα...αν και εγώ πολύ αμφιβάλλω πια...Όπως και να χει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την ώρα οπότε θα περιμένω...Πάντως ο οργανισμός μου έχει ένα μοναδικό τρόπο να μου δείχνει πότε να ρίξω τους ρυθμούς!

Επίσης μου είπε πως αυτό ίσως να οφείλετεαι σε στρες, σε φόρτο εργασίας (χμ..εγώ στρες και φόρτο εργασίας:wink: και σε πρόσφατη απογοήτευση (εγώ απογοήτευση:wink:...

Αυτάάάάά!!! Ελπίζω σύντομα να επανέλθει στα φυσιολογικά του ο οργανισμός μου γιατί ανησυχώ...Κατα τ'αλλα θα προσπαθήσω (όσο μπορώ) να ρίξω λίγο τους ρυθμούς και να αρχίσω να διώχνω το άγχος απ τη ζωή μου (λέτε να αρχίζω τα ούτρο πάλι για να κοιμάμαι μπας και σταματήσω να σκέφτομαι;:-P)

Αυτάάάά...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δυστυχώς κοριτσάκια δεν προχωράει το πράγμα.. 54 η χοριακή.. Ο γιατρός είπε να κόψω τα φάρμακα και μέσα στην επόμενη βδομάδα να πάω από το κέντρο να μιλήσουμε..

Πάμε γι' άλλα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...