Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω πως ειμαι κρισακι μου ζω με την αμφιβολια σκεφτομαι μηπωσ παω να κανω μια χοριακη ετσι για την παρτη μου για να μη σκεφτομαι αρνητικα ολο πιανω το στηθος μου μηπως δω τιποτα διαφορετικο (θα με δει και κανεις..) δεν αισθανομαι τιποτα, θα προτιμουσα να εχω αναγουλες η οτιδηποτε που να θυμιζει εγκυμοσυνη.. και ολο αναρωτιεμαι εισαι εκει σποράκι μου?? θα δω τη κοιλιτσα μου να μεγαλώνει η τσαμπα ακυρωσαμε τον γυρο της πελλοπονησου???.....

lJiup3.png

M1otp3.png

Αχ τι ωραία που έχουμε νέα τικεράκια στην παρέα!!! Πολύ μου αρέσουνε!!!!:D

Συμπεθεράκι μουυυυυυυυυυυυυυ....τι ομορφιά να βλέπεις τα τριδυμάκια στο τικεράκι! Όπως τα λες...έχουμε τρελή αγωνία για τη Δομνίνα μας αύριο...Ουφ!!!

Βαβιτσιάκι μου αχ σε ακούω που φοβάσαι και ανυπομονώ μαζί σου...πότε είναι να κάνεις χοριακή ξανά; Η θα πας στο γιατρό;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

δομνινακι μου λιγες ωρες μεινανε για να ακουσουμε και τα δικα σου τα ευχαριστα αντε πανε κοιμησου για να περασει πιο γρηγορα η ωρα!!! αν μπορουσα να κοιμηθω μεχρι τις 25 του μηνα θα το κανα!!!

που ειστε καλε!! τι καλητερο εχετε να κανετε αυτη την ωρα????

ε να λοιπον φευγω και γω γιατι ο βαβιτσιος με μαλωνει λεει φτανει πια με το ιντερνετ εγκυος γυναικα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

δεν θα ξανακανω χοριακη μομεντακι μου ήταν πολυ καλη δεν θα ξαναχρειαστει κατα τον γιατρο, !!!!! θα παω στον γιατρο 18-25 του μηνα το οποιο μου φενεται απιστευτα μακρυα

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Αααα!!! Εκεί που είδα πως συγχρονιστήκαμε φεύγεις βαβιτσιάκι μου; Αντε τελοσπάντων...να μη χαλάσουμε χατήρι στον αντρούλη σου!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

δεν θα ξανακανω χοριακη μομεντακι μου ήταν πολυ καλη δεν θα ξαναχρειαστει κατα τον γιατρο, !!!!! θα παω στον γιατρο 18-25 του μηνα το οποιο μου φενεται απιστευτα μακρυα

Γι αυτό και φοβάσαι...επειδή αργεί!!! Τότε κάνε μια χοριακή βαβιτσιάκι μου...δεν χάνεις τίποτα...μόνο 20-25 ευρώ...Κάντην να ηρεμήσεις! Αν και είμαι σίγουρη πως εκεί είναι το μικρούλη!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ετσι λεω και γω να παω αυριο το πρωι,, καληνυχτα!!

Καληνύχτα βαβιτσιάκι μου! Θα περιμένουμε νέα σου τότε!!!

Δύο χοριακούλες δηλαδή που έχουμε να περιμένουμε αύριο!!! Και οι δύο θα είναι τέλειες! Γιούπιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μπαμπιτσιακι μου,δεν συγχρονιστηκαμε..μα εγω μπαινω,γραφω κ βγαινω!!θελω να σου πω να μην ανησυχεις καθολου!η χοριακουλα σου ηταν τεραστια κ αυριο θα δεις θα εχει γινει γιγαντιαια!!!κ οσο για τα πονακια,αναγουλες κ στηθος..αφου τα ξερεις κι απο μενα,ειχα 3 μωρα κι ομως δεν ειχα τιποτα απολα αυτα!!δεν ειμαστε ολες οι κοπελες το ιδιο..αλλες εχουν ευαισθησιες κατα την εγκυμοσυνη,κ αλλες ειναι χαλαρες.ε,εσυ μπορει κ στο ευχομαι,να εχεις μια ευκολη εγκυμοσυνη!!

αντε λοιπον θα περιμενουμε αυριο τις χοριακουλες,κ ο θεος μαζι σας κορτσουδια μου!!συμπεθερακι ακολουθει η σειρα σου!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι έβαλα τα μεγάλα μέσα και πήρα ήδη αποτελέσματα... Ναι, είμαι ολίγον τι έγκυος... 35 το νούμερο κοριτσάκια μου..

Ένα Δομνινάκι έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του και δήλωσε την παρουσία του... Ο γιατρός αισιόδοξος αλλά εγώ συγκρατημένη... Επανάληψη χοριακής αύριο λόγω ειδικής θεραπείας που έκανα και επανάληψη συγκεκριμένης θεραπείας το Σάββατο..

Παραδίδω ευτυχισμένη και επιτυχώς τη σκυτάλη των θετικών χοριακών στα κοριτσάκια που ακολουθούν!

L2qIp2.png

μπραβο δομνινουλα μου μας κανεις οοοολες χαρουμενες αχ θα κλαψω!!! ειμαι και ευαισθητη στην κατασταση μου!!!!!! τελεια τελεια τελεια!!!!!! αντε καλε φερτε τις σαμπανιες!!!! χωρις αλκοολ παρακαλω!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Μπαμπιτσιακι μου,δεν συγχρονιστηκαμε..μα εγω μπαινω,γραφω κ βγαινω!!θελω να σου πω να μην ανησυχεις καθολου!η χοριακουλα σου ηταν τεραστια κ αυριο θα δεις θα εχει γινει γιγαντιαια!!!κ οσο για τα πονακια,αναγουλες κ στηθος..αφου τα ξερεις κι απο μενα,ειχα 3 μωρα κι ομως δεν ειχα τιποτα απολα αυτα!!δεν ειμαστε ολες οι κοπελες το ιδιο..αλλες εχουν ευαισθησιες κατα την εγκυμοσυνη,κ αλλες ειναι χαλαρες.ε,εσυ μπορει κ στο ευχομαι,να εχεις μια ευκολη εγκυμοσυνη!!

αντε λοιπον θα περιμενουμε αυριο τις χοριακουλες,κ ο θεος μαζι σας κορτσουδια μου!!συμπεθερακι ακολουθει η σειρα σου!!!!

κρισακι ετσι σκεφτηκα και γω και ειπα να μη κανω τελικα χοριακη!! γιατι σκεφτηκα και το αλλο αντε και την εκανα μετα δεν θα αγωνιω??? παλι στα ιδια θα μαι αν ειναι θα δω ισως κανω την αλλη εβδομάδα!!! ασε τωρα εχουμε γλεντια και χαρες λεμε!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου γλυκό,

Λες επιτέλους το όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα;;;; Θα είναι πολύ όμορφα.. Θα είμαστε τόσο κοντά στην εγκυμοσύνη που ότι περνάς εσύ μετά από δυο βδομάδες θα το περνάω κι εγώ..

Όσον αφορά τα συμπτώματα.. μην ψάχνεις συμπτώματα κοριτσάκι.. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη και μέχρι την 9η βδομάδα που έφτασα δεν είχα τίποτε απολύτως.. μόνο το στήθος μου πόναγε..

Τώρα, σε αυτή την εγκυμοσύνη πάλι μόνο το στήθος με πονάει.. βέβαια για μένα είναι αρχή ακόμη αλλά πάρε ως δεδομένο ότι τα συμπτώματα δεν είναι απαραίτητα!!!

Πόσο χαίρομαι και για τις δυο μας..

Άντε να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κοριτσάκια λέμε!

L2qIp2.png

Αχ τι ωραία!!! Ήρθε και το δομνινάκι νά κάνει παρεούλα στο βαβιτσιάκι!!!!:D:D:D

Καιρό είχε να έχει τόσο χαρούμενα νέα το καφέ μας...!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...