Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κρισάκι μου πολύ χαίρομαι με τα νέα σου.... Να μου φιλήσεις τα αγοράκια σου και να είναι πάντα γερά και δυνατά... Μακάρι να έχουμε την τύχη σου και να κάνουμε και εμείς τα μωράκια μας.... Φιλιά να έχεις υπομονή και να προσέχεις τον ευατό σου και τους άντρες της ζωή σου!!!!

Γεια σου soon to beμανούλαααααα!!!!:D Γεια σας τρία μικρά χριστινάκιααααααα! Εκεί να μείνετε! Στην κοιλιά της μανούλας!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι περηφανη μανα!! καταφερα να αλλαξω το τικερακι μου!!!

Τι ωραίο τικεράκι!!! Ε έ έέέρχεταιιιιιιιιι!!! Ο πελαργός έ έ έέέέρχεταιιιιιιιιιι!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΩΠΑ, ΩΠΑ,ΩΠΑ!!!!!! ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε τελικά μου φαίνεται πρέπει να απέχω από την παρέα για να διαβαζω τα super ευχαριστα νεα!

Βρε μπαμπιτσιω, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!!! Μπράβο βρε κοριτσάκι μου! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το μωρουλίνι-μπαμπιτσίνι! Αχ, με συγκίνησες πολύ! Τι χαρά καλέ ήταν αυτή!

Δομνινάκι μου, τα δομνινικια-φατσουλινάκια ήρθαν για να μείνουν! Μέχρι τις 8/6 δε θα ξαναμπω... Θα περιμένω να μπω μια και καλή να διαβάσω και τα δικά σου ευχαριστα! :wink: Φαίνεται ότι πιάνει αυτό το κόλπο!

Μομεντακι μου, επειδη το 'χασα λίγο, πότε ξεκινάτε την επόμενη και τυχερή καλό μου;

Κρισομάνα με τους αντρακλες σου... Ε τι να πω για σένα; Ειλικρινά σε θαυμαζω! Αφού καταφέρνετε και βγαίνετε και βολτούλα ε, νομίζω τους εχεις βαλει σε πρόγραμμα!

Δομνίνα & ΜΠαμπιτσιω, θα είστε μαζί εγκυούλες!!!! Τι ωραίο!

JXFXp3.png

Καλέ δε σας είπα! Εκανε ο Λαρος το σπερμοδιάγραμμα και με λίγα λόγια, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα κινητικότητας, ο αριθμός είναι λίγο καλύτερος από το προηγούμενο (από τα 15 εκατ. πήγαμε στα 27) και έχει πολύ καλή ζωτικότητα (μεχρι και 24 ώρες μετά), δεν έχουμε καλή μορφολογία. Δηλαδή το 99% (αν κατάλαβα καλά) παρουσιάζουν ανωμαλία... (τσ, τσ, τσ... σα δε ντρέπονται λίγο).

Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό να μας πει πώς θα συνεχίσουμε.. Κι εδώ θα ηθελα να ρωτήσω τη γιατρό μας Δομνίνα... Σε αυτές τις περιπτώσεις, έχει επιτυχία η σπερματέγχυση ή να πηγαίναμε κατευθείαν σε εξωσωματική; Γιατί βλέπω ο γιατρός να μου λέει για σπερματεγχύσεις αλλά αν δεν υπάρχουν καλές πιθανότητες, γιατί να χάνω χρόνο; Ερωτώ εγώ τωρα....

Ουφ... τουλάχιστον μπήκαμε σε μια σειρά. Ξέρω ότι έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου αλλά είναι μια ανακούφιση να ξέρεις τι σου γίνεται....

Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις εγκυούλες μας!!!!

Σας φιλώ γλυκά!

JXFXp3.png

Κρισάκι μου πολύ χαίρομαι με τα νέα σου.... Να μου φιλήσεις τα αγοράκια σου και να είναι πάντα γερά και δυνατά... Μακάρι να έχουμε την τύχη σου και να κάνουμε και εμείς τα μωράκια μας.... Φιλιά να έχεις υπομονή και να προσέχεις τον ευατό σου και τους άντρες της ζωή σου!!!!

Συνονοματη γλυκουλα μου,μακαρι να πανε ολα καλα για ολες σας!στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου κοπελα μου..ποτε περιμενεις να ακουσεις τα χαρμοσυνα;τωρα ολες ειμαστε σε αγωνια για το δομνινακι μας,αλλα αποτι ειπε το συμπεθερακι μου περιμενουμε κι απο σενα τα ευχαριστα!μακαρι κοπελα μου να συνεχισετε αυτο που αρχισε το μπαμπιτσιακι κ να εχουμε μπαραζ εγκυμοσυνων!!!

Λαρακι μου γλυκο,πολυ ευχαριστα τα νεα του λαρου!ενταξει,για την μορφολογια δεν ξερω κ πολλα,εμεις ειχαμε προβλημα κινητικοτητας..οι γιατροι θα σε καθοδηγησουν ματια μου,αλλα κατεμε,καλυτερα να ξεκινησεις απο τα ελαφρια..δηλαδη καμια σπερματεγχυση,για να μην παρεις ολα αυτα τα φαρμακα τζαμπα..ας μας πει ομως κ την γνωμη της η δοκτορ της περεας!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλε,εσεις ολες θα γεννησετε φλεβαρη,οπως κ εγω τα δικα μου!κ θα ειναι οοολα τα μωρακια του καφε μας υδροχοακια!!!!!εκτος απο τα μομεντακια που θα ειναι...παρθενακια αν δεν κανω λαθος;;;;;;;;

Οσο για τα μαιλ σας,βεβαιως κ τα περιμενω κ θα σας στειλω φωτο οποτε βρω υπολογιστη,να περασω τις φωτο απο το κινητο,γιατι ειπαμε,μπαινω μεσω κινητου,υπολογιστης γιοκ!φιλακια στις εγκυουλες μας,κ σε αυτες που θα μεινουν συντομα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας..

Βρε Λαρούκο μου λες επειδή δεν έμπαινες τόσο καιρό να θύμωσε το μπεμπέ και να είπε να κάνει την εμφάνισή του τώρα για να σε αναγκάσει να μπαίνεις συχνότερα;;;; Αν είναι έτσι, τότε σε παρακαλώ όντως κάνε λίγο υπομονή και ξαναμπές στις 8 του μήνα για να διαβάσεις και τα δικά μου νέα..

Κοριτσάκι μου γλυκιά.. δυστυχώς με 99% ανώμαλες μορφές των σπερματοζωαρίων δεν ενδείκνυται τίποτε άλλο παρά εξωσωματική και μάλιστα με τη μέθοδο της μικρογονιμοποίησης.. Μην αφήσεις το γιατρό να σε καθοδηγήσει σε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο διότι θα είναι δυστυχώς χάσιμο χρόνου, ψυχικών αποθεμάτων και χρήματος.. Για όποια απορία έχεις πολύ ευχαρίστως να μιλήσουμε και τηλεφωνικά.. Έχεις το τηλέφωνό μου, στείλε μου μηνυματάκι να σε πάρω σε κάποιο σταθερό να μιλήσουμε ότι ώρα θες..

Φιλεναδίτσα μου αν η Μομεντίνα μας κάνει την προσπάθειά της τον Σεπτέμβρη τα μωράκια της θα βγουν ή Μάιο ή Ιούνιο.. οπότε παίζουν ανάμεσα σε Ταυράκια και διδυμάκια.. Θα σου στείλω το e-mail μου άμεσα και αναμένουμε τις φωτό από τα μωράκια μας!

Babitsaki μου τέλειο το τικεράκι σου.. μακάρι σε λίγες μερούλες να καταφέρω να βάλω κι εγώ το δικό μου..

Χριστινάκι κράτα γερά και με τσαμπουκά, έρχεται και η δική σου η σειρά λέμε!

L2qIp2.png

Δομνινακι να πσο ειναι τα μικρα!

αχ κρισακι μου μαλλον επειδη προσπαθεις απο κινητο να βαλεις τικερακι γι αυτο δεν μπορεις παντως και γω δυσκολευτικα, επισης να κανεις copy την υπογραφη ΒΒ που σου δινει και οχι την HTML ισως να κανεις σε αυτο λαθος!!

σου στελνω και γω το μαιλ μου οποτε μπορεσεις στειλε φωτο!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

ΩΠΑ, ΩΠΑ,ΩΠΑ!!!!!! ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε τελικά μου φαίνεται πρέπει να απέχω από την παρέα για να διαβαζω τα super ευχαριστα νεα!

Βρε μπαμπιτσιω, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!!! Μπράβο βρε κοριτσάκι μου! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το μωρουλίνι-μπαμπιτσίνι! Αχ, με συγκίνησες πολύ! Τι χαρά καλέ ήταν αυτή!

Δομνινάκι μου, τα δομνινικια-φατσουλινάκια ήρθαν για να μείνουν! Μέχρι τις 8/6 δε θα ξαναμπω... Θα περιμένω να μπω μια και καλή να διαβάσω και τα δικά σου ευχαριστα! :wink: Φαίνεται ότι πιάνει αυτό το κόλπο!

Μομεντακι μου, επειδη το 'χασα λίγο, πότε ξεκινάτε την επόμενη και τυχερή καλό μου;

Κρισομάνα με τους αντρακλες σου... Ε τι να πω για σένα; Ειλικρινά σε θαυμαζω! Αφού καταφέρνετε και βγαίνετε και βολτούλα ε, νομίζω τους εχεις βαλει σε πρόγραμμα!

Δομνίνα & ΜΠαμπιτσιω, θα είστε μαζί εγκυούλες!!!! Τι ωραίο!

βρε καλως την που εισαι εσυ κοκονα μου!!! εδω γινονται παραγματα και θαματα!!! αντε σιγα σιγα και συ να μπαινεις στη σειρα!! καλα αντε τα λεμε την τεταρτη!!! χιχιχιχι!!

lJiup3.png

M1otp3.png

χριστινακι μου εσυ σε τι φαση εισαι γιατι μαλλον τα λες σε αλλο φορουμ και τα ξερει το μομεντακι εγω περα απο τις ευχουλες σου δεν ξερω τι γινετε με σενα εκτος και αν τα πες και το χασα, αν θελεις φυσικα!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Μμμμμμμμ..ηρεμια στο καφε...ολες ειμαστε σε αναμμενα καρβουνα ενοψει της αυριανης χαρμοσυνης ανακοινωσης της δομνινουλας μας!!!!ματακια μου σου ευχομαι καλη επιτυχια καιιιιιιιιιιι...με εναν πονο!!!χαχαχαχαχαχαχαχααααααα!!!!!!!

μπαμπιτσιομανα,ακου τι επαθα.ενω αντεγραψα το τικερακι,δεν μπορω να το κανω να εμφανιστει..στην υπογραφη δεν το αποθηκευουμε;;τι δεν κανω σωστα;;;;;εσυ πως εισαι μανουλα;το σπορακι σου μεγαλωνει,σε λιγο θα αρχισει να μεγαλωνει κ η κοιλιτσα!!οταν λεμε σε λιγο..ε,σε κανα 4 μηνες!!!μα μπερδευομαι με μενα,που λογω κατακρατησης υγρων,κ τριδυμιας,φουσκωσε αμεσως η κοιλια!!οι πιο ευχαριστοι μηνες θα ειναι αυτοι,θα το δεις κ θα με θυμηθεις!!

συμπεθερακι;;;;;ετοιμασες σαμπανια για αυριο;;;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Μμμμμμμμ..ηρεμια στο καφε...ολες ειμαστε σε αναμμενα καρβουνα ενοψει της αυριανης χαρμοσυνης ανακοινωσης της δομνινουλας μας!!!!ματακια μου σου ευχομαι καλη επιτυχια καιιιιιιιιιιι...με εναν πονο!!!χαχαχαχαχαχαχαχααααααα!!!!!!!

μπαμπιτσιομανα,ακου τι επαθα.ενω αντεγραψα το τικερακι,δεν μπορω να το κανω να εμφανιστει..στην υπογραφη δεν το αποθηκευουμε;;τι δεν κανω σωστα;;;;;εσυ πως εισαι μανουλα;το σπορακι σου μεγαλωνει,σε λιγο θα αρχισει να μεγαλωνει κ η κοιλιτσα!!οταν λεμε σε λιγο..ε,σε κανα 4 μηνες!!!μα μπερδευομαι με μενα,που λογω κατακρατησης υγρων,κ τριδυμιας,φουσκωσε αμεσως η κοιλια!!οι πιο ευχαριστοι μηνες θα ειναι αυτοι,θα το δεις κ θα με θυμηθεις!!

συμπεθερακι;;;;;ετοιμασες σαμπανια για αυριο;;;;;

αααα!! τα καταφερες!!!! μα δε σουπα στανταρ λαθος κωδικο εκανες αποκοπη το ιδιο παθενα και γω ενω το εκανα κοπυ μου εμφανιζε γραμματα στην υπογραφη!! μπραβο μας ξεφτερια στη τεχνολογια τα καταφεραμε

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...