Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σου ωρε μπαμπω με τα ωραια σου!!!!!μα τι νουμερα ειναι αυτα!!!μπραβο κοριτσακι μου,ολα πηγαινουν τελεια!να την απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου στο επακρο κοριτσακι μου,γιατι μετα....θα απολαμβανεις ενα υγιεστατο μωρακι,με ολα τα συνοδευτικα!!!!!

εχουμε κ λεμε.μπαμπω οκ.δομνινακι οκ σε λιγες μερες κ μομεντους απο πισω δυναμικα!ε ρε γλεντιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλεια νέα κοριτσάκι μου... Το μωρό σου θα είναι το μωρό του έρωτα διότι θα γεννηθεί κοντά στου Αγ. Βαλεντίνου.. Αν όλα πάνε καλά και για μένα θα έχουν λίγες μέρες διαφορά!! Τι καλά...

άντε και σε μια βδομάδα θα το δεις κιόλας..

Έλα να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες!!!

L2qIp2.png

κοριτσακι μου ομορφα σας ευχαριστω πολυ για τον ενθουσιασμό σας,ευχομαι ολοψυχα να ειμαστε ολες συντομα με τα μωρακια μας αγκαλια και να μην υπάρχει ξανα κακο μαντατο για καμία μας να αλλαξουμε επιτελουσ και το ονομα του φορουμ να το πουμε " μωρακια μετα απο τα βασανα της τεχνικης εμμηνοπαυσης"

εννοειται οτι εγω ακομα δεν το χω καταλαβει και αν δεν παει 25 του μηνα να ακουσω καρδουλα προσπαθω να μη πεταξω στα συννεφα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

κοριτσακι μου ομορφα σας ευχαριστω πολυ για τον ενθουσιασμό σας,ευχομαι ολοψυχα να ειμαστε ολες συντομα με τα μωρακια μας αγκαλια και να μην υπάρχει ξανα κακο μαντατο για καμία μας να αλλαξουμε επιτελουσ και το ονομα του φορουμ να το πουμε " μωρακια μετα απο τα βασανα της τεχνικης εμμηνοπαυσης"

εννοειται οτι εγω ακομα δεν το χω καταλαβει και αν δεν παει 25 του μηνα να ακουσω καρδουλα προσπαθω να μη πεταξω στα συννεφα!!!

Πολύ μ'αρέσει ο μελλοντικός νέος τίτλος του καφέ μας!!!:D

Αχ φαντάζομαι πως φοβάσαι...αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε απτόητες να είμαστε ενθουσιασμένες για σένα για να υπάρχει μια ισορροπία βλέπεις!!!:D

Αχ μα τόσο πολύ χρειάζεται να περιμένουμε για να ακούσουμε καρδούλα; Χμ...λίγη υπομονούλα θα κάνουμε και τσουπ θα έρθει η μέρα!!!

Μέχρι τότε θα σου στέλνουμε καθημερινά μια τεράάάστια αγκαλιά για να καλοπιάνουμε το βαβιτσιάκι και θα μείνει εδώ!!! Αν και δεν χρειάζεται καλόπιασμα αυτό! Ήρθε για να μείνει!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Γεια σου ωρε μπαμπω με τα ωραια σου!!!!!μα τι νουμερα ειναι αυτα!!!μπραβο κοριτσακι μου,ολα πηγαινουν τελεια!να την απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου στο επακρο κοριτσακι μου,γιατι μετα....θα απολαμβανεις ενα υγιεστατο μωρακι,με ολα τα συνοδευτικα!!!!!

εχουμε κ λεμε.μπαμπω οκ.δομνινακι οκ σε λιγες μερες κ μομεντους απο πισω δυναμικα!ε ρε γλεντιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου βρε συμπεθεράκι μου!!! Πόσο μ΄αρέσει που αν και με τρία μωράκια βρίσκεις το χρόνο και μας θυμάσαι κι εμάς!:D

Πώς είσαι ψυχούλα μου καλή;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Πως να ειμαι συμπεθερακι μου;καλα ας τα λεμε..πολυ κουραση κ γκρινια ολη μερα,αλλα ευτυχως το βραδυ κοιμουνται καλα,με κατι διαλλειματα φυσικα για τσαγακι κ πιπιλα..δηλαδη με λιγα λογια κ το βραδυ ξυπναω,αλλα παλι ευχαριστω τον θεο που κοιμαμαι κανενα τριωρο σερι!τα μικρουλια σκανε χαμογελακια. Φαφουτικα κ με αποζιμιωνουν!!εχουν αστειες φατσουλες τα κρισακια,θελω να σας τις δειξω αλλα πως;αφου στο φατσοβιβλιο δεν θελω να τα βαλω!!!κατα τα αλλα,εγω ολη μερα σπιτι,σπιτι κ σπιτι...να,το σκ,παμε ολοι μαζι καμια βολτα κ γινεται ο χαμος!!μας βλεπουν ολοι σαν εξωγηινους!!ασε που αν τα πιασει η γκριινια,μαζευομαστε πισω αρον αρον!!!

εσυ ματακια που ποτε ξεκινας με το καλο;αντε να τριτωσουν οι εγκυμοσυνες εδω μεσα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Πως να ειμαι συμπεθερακι μου;καλα ας τα λεμε..πολυ κουραση κ γκρινια ολη μερα,αλλα ευτυχως το βραδυ κοιμουνται καλα,με κατι διαλλειματα φυσικα για τσαγακι κ πιπιλα..δηλαδη με λιγα λογια κ το βραδυ ξυπναω,αλλα παλι ευχαριστω τον θεο που κοιμαμαι κανενα τριωρο σερι!τα μικρουλια σκανε χαμογελακια. Φαφουτικα κ με αποζιμιωνουν!!εχουν αστειες φατσουλες τα κρισακια,θελω να σας τις δειξω αλλα πως;αφου στο φατσοβιβλιο δεν θελω να τα βαλω!!!κατα τα αλλα,εγω ολη μερα σπιτι,σπιτι κ σπιτι...να,το σκ,παμε ολοι μαζι καμια βολτα κ γινεται ο χαμος!!μας βλεπουν ολοι σαν εξωγηινους!!ασε που αν τα πιασει η γκριινια,μαζευομαστε πισω αρον αρον!!!

εσυ ματακια που ποτε ξεκινας με το καλο;αντε να τριτωσουν οι εγκυμοσυνες εδω μεσα!!!

Κρισάκι μου πολύ χαίρομαι με τα νέα σου.... Να μου φιλήσεις τα αγοράκια σου και να είναι πάντα γερά και δυνατά... Μακάρι να έχουμε την τύχη σου και να κάνουμε και εμείς τα μωράκια μας.... Φιλιά να έχεις υπομονή και να προσέχεις τον ευατό σου και τους άντρες της ζωή σου!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

το πιστευω δομνινακι μου, το πιστευω αλλα κραταω και μια πισινη ετσι να υπαρχει!!

τ.ε.π 30/4/11 πιθανη ημ. τοκετου 7/2/2012 δεν ξερω αν σας τα ειπα, ο γιατρος με τα νουμερα ηταν καταευχαριστημενος, ειδαμε και σακο και εμβρυο και τωρα θα ξαναπαω 18-25 του μηνα για καρδουλα κλασικα μου ειπε να προσεχω αυτη τη φορα ακομα περισσοτερο λογω του ιστορικου και των συσπασεων, δε μου λετε κοριτσακια μου παιζει να μυ φερνουν υπνηλια τα outrogestan???

lJiup3.png

M1otp3.png

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά.. διαβάζω τις περιγραφές σου και τρελλαίνομαι.. συγκινούμαι απίστευτα.. τώρα τα μικρά κοντεύουν 4 μηνών.. πως πέρασε έτσι ο καιρός... και χαμόγελα σκάνε και γίνονται αντράκια και σας παίρνουν και το μυαλό.. αφού καταφέρνετε και βγαίνετε βόλτα είστε ήρωες.. τριπλό καρότσι να υποθέσω;;;

Αν σου στείλουμε το e-mail η κάθε μια μας και μας τις στείλεις εκεί τις φωτογραφίες; πως σου φαίνεται σαν ιδέα;

Μακάρι να έχω να σου πω ευχάριστα νέα την Τετάρτη!! Φιλάκια πολλά στα πατουσάκια και στα μπουτάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

το πιστευω δομνινακι μου, το πιστευω αλλα κραταω και μια πισινη ετσι να υπαρχει!!

τ.ε.π 30/4/11 πιθανη ημ. τοκετου 7/2/2012 δεν ξερω αν σας τα ειπα, ο γιατρος με τα νουμερα ηταν καταευχαριστημενος, ειδαμε και σακο και εμβρυο και τωρα θα ξαναπαω 18-25 του μηνα για καρδουλα κλασικα μου ειπε να προσεχω αυτη τη φορα ακομα περισσοτερο λογω του ιστορικου και των συσπασεων, δε μου λετε κοριτσακια μου παιζει να μυ φερνουν υπνηλια τα outrogestan???

Άντε.. τέλεια όλα.. αφού είδατε σάκο και έμβρυο αυτή τη φορά όλα εξελίσσονται τέλεια.. Μακάρι να είμαι κι εγώ εγκυούλα και να ακολουθήσει το Μομεντάκι για να ανταλλάσουμε εμπειρίες.. Αν τα utrogestan τα παίρνεις από το στόμα εννοείται ότι σου φέρνουν και υπνηλίες και ζαλάδες.. Αν πάλι όχι, τότε είναι καθαρά οι ζαλάδες και οι υπνηλίες του α' τριμήνου της εγκυμοσύνης..

Θα έχουμε τόση αγωνία για να ακούσουμε καρδούλα..

Αν όλα πάνε καλά δυο βδομάδες διαφορά θα έχουν τα μωρά μας!:-)

L2qIp2.png

Αχ αφού όλα τα ζεις επί τρία συμπεθεράκι μου οπότε λογικό όλα να είναι έντονα!:D Τι ωραία που σε ακούω "μανούλα" ...να μας μιλάς για τά μωράκια σου....Θες να σου στείλω το email μου; Ετσι δεν θα χρειαστεί να δημοσιεύσεις πουθενά τις φωτογραφίες!:D

Εγώ συμπεθεράκι μου ξεκινάω προς τα τέλη του καλοκαιριού αν όλα πάνε και είναι καλά...Είδομεν! Για την ώρα έχουμε να περιμένουμε τα χαρμόσυνα από τη Δομνίνα μας και τη Christm μας...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ τι ωραίααα!!!! Υδροχοάκι το μικρούλι...σαν και μένα....Αποκλείεται να ξεχάσω την πιθανή ημερομηνία τοκετού...είναι μια μέρα μετά τα δικά μου γενέθλια!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Α Δομνινάκι μου είχες κι εσύ την ίδια ιδέα με τα email...τώρα το είδα...:D

Γεια σας δομνινάκιαααααααα! Φιλάκια από τη θεία μομέντα!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...