Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλέ τι καταπληκτικά νέα είναι αυτά;;;; Babitsaki μου φαίνεται πως όντως ο Όλυμπος είναι το φόρτε σας.. τα δίνετε όλα εκεί και μετά τσουπ να το σπόρι.. ξεφυτρώνει σιγά σιγά.. Μακάρι κοριτσάκι μου να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά και για τις δυο μας.. και εννοείται ότι περιμένουμε να ακολουθήσει το Μομεντάκι μας..

Μην μας ξεχάσεις.. περιμένουμε αποτέλεσμα εναγωνίως..

Φιλεναδίτσα μου με τους 3 γιους τι κάνεις; πως τα περνάς; Μη φοβάσαι.. εννοείται ότι καταλαβαίνω απόλυτα πως στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που σου απομένει έχεις άλλα πιο σημαντικά πράγματα να κάνεις από το να με πάρεις τηλέφωνο.. Ξέρω όμως πως η σκέψη σου είναι μαζί μου και αυτό είναι το σημαντικό για μένα..

Κορίτσια έχουμε χαρές!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου εν συντομία σας λεω οτι, η χοριακη ηταν καταπληκτική, 782 με τεσσερισ μερες καθηστερηση νομιζω πωσ παμε πολυ καλα!!! η δε προγεστερονη απογοϊτευτικη μόλι 15 μονάδες που θα πρεπε να ήταν τουλαχιστον 25-30 εεε!! περνω τα ουτρογεσταν μου και βλεπουμε... σας φιλω..

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσακια μου εν συντομία σας λεω οτι, η χοριακη ηταν καταπληκτική, 782 με τεσσερισ μερες καθηστερηση νομιζω πωσ παμε πολυ καλα!!! η δε προγεστερονη απογοϊτευτικη μόλι 15 μονάδες που θα πρεπε να ήταν τουλαχιστον 25-30 εεε!! περνω τα ουτρογεσταν μου και βλεπουμε... σας φιλω..

Babitsaki μου για 4 μέρες καθυστέρηση όντως το νούμερο της χοριακής είναι τέλειο!!! Άρα πιάστηκε σχετικά νωρίς το σπόρι... Και μην ανησυχείς για την προγεστερόνη.. Αφού εφοδιάστηκες με τα αγαπημένα utrogestan μη φοβάσαι τίποτε.. Να είσαι ήρεμη, χαλαρή και σε άμεση επικοινωνία με το γιατρό σου και όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά.. Θα το δεις!:-P

L2qIp2.png

ΑΑΑ αυτο σημαινει οτι πιαστικε νωρισ το σπορι???!!! μακαρι δομνινακιμου να πανε ολα καλα αυτη τη φορα γιατι θα φουνταρω!!!!!! λεμε!!!!! κατα τα αλλα ειμαι ήρεμη προσπαθω να μη κανω τιποτα ουτε στη δουλεια γιατι εχω τσιμπιματακια μαλλον συσπασεις, και μαλλον θα εφοδιαστω και αλλα φαρμακακια!!! που να το ξερα η δολια που το Σαββατο ξεσηκωσα το σπιτι!!! τι χαλια εβγαλα μονη μου τι μαξιλαρια καναπε εβγαλα τι κουρτινες καταιβασα!! και το καλυτερο καθαρισα και τη ηλ. κουζινα με οτι πιο δυνατο φαρμακο ειχα!! με μασκα βεβαια!! παλι καλα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

ΑΑΑ αυτο σημαινει οτι πιαστικε νωρισ το σπορι???!!! μακαρι δομνινακιμου να πανε ολα καλα αυτη τη φορα γιατι θα φουνταρω!!!!!! λεμε!!!!! κατα τα αλλα ειμαι ήρεμη προσπαθω να μη κανω τιποτα ουτε στη δουλεια γιατι εχω τσιμπιματακια μαλλον συσπασεις, και μαλλον θα εφοδιαστω και αλλα φαρμακακια!!! που να το ξερα η δολια που το Σαββατο ξεσηκωσα το σπιτι!!! τι χαλια εβγαλα μονη μου τι μαξιλαρια καναπε εβγαλα τι κουρτινες καταιβασα!! και το καλυτερο καθαρισα και τη ηλ. κουζινα με οτι πιο δυνατο φαρμακο ειχα!! με μασκα βεβαια!! παλι καλα!!

Κοριτσάκι μου γλυκό,

Αυτή τη φορά το σπόρι ήρθε για να μείνει.. κι ας το πέρασες εσύ από του λιναριού τα πάθη... ούτε καταδρομέας να ήταν το καημενούλι..

Τα τσιμπηματάκια που αισθάνεσαι είναι το πλέον φυσιολογικό σύμπτωμα της εγκυμοσύνης.. σημαίνει ότι κάτι γίνεται εκεί μέσα:-P Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να είσαι ήρεμη, χαλαρή και ξεκούραστη και να πάρεις τηλέφωνο το γιατρό να σου κλείσει ραντεβού για τον πρώτο υπέρηχο σε καμιά βδομάδα!!!

Τι καλά!! έχουμε μπεμπίνι!!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Tελικά άμα θέλει να ρθει το μπεμπέ έρχεται και μπαστακώνεται μια χαρούλα!:D

Συμπεθεράκι μου μα είδες; Την σκυτάλη μετά από σένα την πήρε το βαβιτσιάκι μας και μετά θα την πάρει το δομνινάκι!!!! Αχ τι ωραία που έχουμε να περιμένουμε!!!

Δομνινάκι μου πώς είσαι; Γεια σας μικρά δομνινάκια! Είμαι σίγουρη πως εκεί είστε και μας ακούτε...

:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου γλυκό.. εδώ είμαστε και ζεσταινόμαστε.. δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα ζεσταίνομαι υπερβολικά... μας λείπεις πολύ Μομεντάκι!

Αυριο θα παω δομνινακι μου για τον πρωτο υπερηχο λογω τισ προγεστερονης πρεπει να δουμε και αν ειναι ενδομητριο..

lJiup3.png

M1otp3.png

Αυριο θα παω δομνινακι μου για τον πρωτο υπερηχο λογω τισ προγεστερονης πρεπει να δουμε και αν ειναι ενδομητριο..

Ενδομήτριο είναι σίγουρα κοριτσάκι μου.. με τέτοια νούμερα δε νομίζω ότι παίζει το εξωμήτριο.. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας ενημερώσεις!

L2qIp2.png

Ενδομήτριο είναι σίγουρα κοριτσάκι μου.. με τέτοια νούμερα δε νομίζω ότι παίζει το εξωμήτριο.. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας ενημερώσεις!

αχ βρε γλυκουλιτσα μου σε ευχαριστω για τις απαντησεις ειλικρινα μου βγαζεις τις κακες σκεψεις και γω η γαιδουρα ουτε που σε ρωτησα πωσ εισαι πως ειναι τα δομνινακια σου??? ειναι οκ τα αυγουλοδομνινακια??? σιγουρα ειναι καλα!!!! λοιπον εισ αυριο τα σπουδαια!!! καλο βραδυ!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε γλυκουλιτσα μου σε ευχαριστω για τις απαντησεις ειλικρινα μου βγαζεις τις κακες σκεψεις και γω η γαιδουρα ουτε που σε ρωτησα πωσ εισαι πως ειναι τα δομνινακια σου??? ειναι οκ τα αυγουλοδομνινακια??? σιγουρα ειναι καλα!!!! λοιπον εισ αυριο τα σπουδαια!!! καλο βραδυ!!

Κοριτσάκι μου γλυκό,

Είναι απολύτως λογικό το δικό σου σπόρι να σου έχει πάρει το μυαλό και να μη σκέφτεσαι τίποτε άλλο!! Θέλει όλη την προσοχή στραμμένη πάνω του :-P

Τα Δομνινάκια ελπίζω να είναι καλά και να έχουν βολευτεί στην κοιλίτσα μου.. εγώ πάντως τα ταϊζω, τα φροντίζω, τους μιλάω..

Θα περιμένω νέα σου με αγωνία!

L2qIp2.png

Κοριτσάκι μου γλυκό,

Είναι απολύτως λογικό το δικό σου σπόρι να σου έχει πάρει το μυαλό και να μη σκέφτεσαι τίποτε άλλο!! Θέλει όλη την προσοχή στραμμένη πάνω του :-P

Τα Δομνινάκια ελπίζω να είναι καλά και να έχουν βολευτεί στην κοιλίτσα μου.. εγώ πάντως τα ταϊζω, τα φροντίζω, τους μιλάω..

Θα περιμένω νέα σου με αγωνία!

Καλημερα μικρα μου δομνινακι,!! καλημερα μαμα δομνίνα!!! τι κανετε???

σημερα το πρωι εκανα χοριακουλα και ευχομαι να εχει παει 2500 μοναδες και προγεστερόνη που ευχομαι να εχει παει στο 90 τουλαχιστον σε 40 λεπτά θα μαθω και το απογευμα θα παω στο γιατρο.. βρε μηπωσ ειναι λιγο υπερβολικος ο γιατρός μου δεν ξερω!!! η αδερφη μου που εκανε 2 παιδια ποτε δεν χρειαστικε να κανει τετοιες εξατασεις πηγαινε στις 40-45 μερες και ακουγε και καρδια λεει... τελος παντων!! θα διξει!! α τελικα τα ξεκινησα και τα τροφοκαρντ γιατι τα τσιμπιματα συνεχιζονται!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

:-PXORIAKH 2877 KAI PROGESTERONH 261:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P OYAOY!!!!

Μπαμπιτσάκι μπράβο, συγχαρητήρια, είσαι ολίγον έγκυος.... Γιούπιιιιι. Με το καλό κορίτσι μου, με μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ένα κατάγερο μωράκι...:):)

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

:-PXORIAKH 2877 KAI PROGESTERONH 261:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P OYAOY!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Το μπαμπιτσιάκι γραπώθηκε καλάάάά!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...