Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

...εδω ειμαι!!! τρεχω... λιγο.. δεν σας ξεχασα σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω.. ναι ναι ξερω οτι η δουλεια τρωει τον αφεντι αλλα απο την δουλεια δεν μπορω να μπω με τιποτα και απο το σπιτι σπανια ανοιγω τον υπολογιστη, αρχισε ο καλος μου διατροφη και καθε μερα μαγειρευω για το πρωι για το μεσημερι, για το βραδι.. ολο το απογευμα το περναω μεσα στη κουζινα...

χαρηκα πολυ που ηρθε το λαρουκακι, αυτο σημαινει οτι εχει λιγο χρονο ελευθερο και για τον εαυτο της!!! λαρουκακι μου τι κανεις γιαυρι μου!!! τι να πω συγχαρητήρια για το διευθεντιλικι!!! αν και εκνευριστικα πολυ που σου δωσαν μονο τιτλο και οχι παραπανω λεφτα μ@λ..κ3$ ολα τα αφεντικα ιδια ειναι, και τι θα γινει? τιτλους θα τρωμε?!?! εμεις να δινουμε την ψυχη μας για τη δουλεια τους και αυτοι ουτε ευρώ!

μα μεχρι και το κρισακι βρηκε χρονο και υπολογιστη να μπει και γω πουθενα, ζω για τη στιγμή που θα ημαστε ολες μεσα online.. κρισοαγορομανα!!! τι κανουν οι αντρούκλες σου???

μομενους, μομεντους, ερχεται και η δικια σου ώρα για τη νεα σου προσπάθεια, καλα επειδη τη πρήγουμενη ουτε που τη πηρα χαμπάρι την διαγραφουμε κι ολας.. σαν να μην υπήρχε αντε τελειωνουν και σχολεια μαζι και τα βασανακια σου!!θα εχεις ατελειωτο χρονο για σενα και τη προσπαθεια σου..

και ταραταταν εβδομαδα χαρας και αισιοδοξιας για το δομνινάκι μας κυριες μου, ήρθε λοιπον η μεγαλη ωρα και γι αυτο κοριτσι!!! δομνινακι μου ολα καλα θα πανε ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ!!! δεν το διαπραγμετευομαι σου λεω!!

φιλια πολλα σε ολες σας αγαπω πολυ σμουτσ!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να και το βαβιτσιάκι μας! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Αλλές χάνονται από τη πολλή δουλειά και άλλες τις τρώει η κουζίνα! Καλέ τι πολυδιάστατη που είναι η γυναικεία φύση! χαχαχαχαχα

Και εμείς σε αγαπάμε βαβιτσιάκι μου!!! Οποτε τα καταφέρνεις να μπαίνεις γιατί χαιρόμαστεεεεεεεεεεεεεε!!!!:D Είμαι σαφής νομίζω!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα και καλή βδομάδα!!

Τι μου κάνετε; Βλέπω πως όλες σιγά σιγά δίνουμε το παρόν και πολύ χαίρομαι γι' αυτό..

Εγώ είμαι καλά.. Όλα βαίνουν καλώς και ετοιμάζομαι για τη μεγάλη μέρα της ωοληψίας η οποία αναλόγως των σημερινών αιματολογικών αποτελεσμάτων θα είναι ή Τετάρτη ή Πέμπτη.. Έχουμε 5 μεγάλα ωάρια και δυο μικρότερα τα οποία ο γιατρός είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουν κι αυτά να μεγαλώσουν..

Είμαι αισιόδοξη και αισθάνομαι πολύ καλά..

Μομεντάκι οι διακοπές πλησιάζουν και επιτέλους θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστείς..

Μπαμπιτσάκι μου η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά.. Αν παρεμπιπτόντως φτιάξεις κανένα παστίτσιο στείλε κι από εδώ κανένα κομματάκι. Ο Δομνίνος θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως..

Λαρούκο μη μου κουράζεσαι υπερβολικά.. Σε θέλουμε κοντά μας ολόκληρη και ακμαία!

Φιλεναδίτσα με τους 3 σου γιους... Χαμός γίνεται στο σπίτι φαντάζομαι.. αλλά ωραίος χαμός!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Ήρθα κι εγώ... σας έλειψα;;;;

Το λοιπόν... όλα πήγαν τέλεια.. Καταφέραμε και πήραμε και τα 6 αυγουλάκια και είμαστε πλέον σε αναμονή του πολυπόθητου τηλεφωνήματος αύριο για να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι..

Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου.. απλά έριξα ένα ματς με τον αναισθησιολόγο διότι επέμενε να μου βάλει τη νάρκωση από την κορυφή της παλάμης ενώ εγώ ήθελα από την κεντρική φλέβα.. βρε χριστιανέ μου του λέω τόσες φορές το έχω κάνει και προτιμώ από εκεί.. εσύ τι ζόρι τραβάς; Μα μου λέει δεν πονάει.. Πονάει περισσότερο και το ξέρεις του απαντώ εγώ.. ώσπου τελικά μπήκε ο γιατρός μέσα και με απλές και λιτές κουβέντες του είπε "ότι θέλει η Δομνίνα μας να κάνεις".. και αυτό ακριβώς έκανε ο αναισθησιολόγος..

Επίσης .. κάναμε και μια νέα θεραπεία για να αντιμετωπίσουμε το εξαιρετικά ευαίσθητο ανοσολογικό μου σύστημα και έτσι έκατσα 2 ώρες παραπάνω αλλά χαλάλι.. Μόλις μείνω έγκυος (σε λίγες μέρες δηλαδή) θα την επαναλάβω και μπορεί να χρειαστεί να την κάνω κάθε μήνα για το α' τρίμηνο.. αλλά σιγά τα ωά.. τόσα περάσαμε, αυτό θα μας χαλάσει;

Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και για το ενδιαφέρον.. Πάω να φάω τώρα γιατί έχω ψωμολυσσάξει και θα ξαναμπώ το απόγευμα..

Σας αγαπώ!

L2qIp2.png

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα.. Καλέ που είστε όλες τόσες μέρες εξαφανισμένες;

Είμαστε πολύ καλά.. Βάλαμε τελικά 3 εμβρυάκια, το 1 άριστο και τα άλλα 2 πολύ καλά.. Ο γιατρός, η εμβρυολόγος αλλά και εμείς είμαστε πολύ αισιόδοξοι και αναμένουμε με πολύ αγωνία την 8η Ιουνίου για να ανακαλύψουμε όλοι μαζί αν είμαστε έγκυοι (θα είμαστε, θα είμαστε)..

Σας ευχαριστώ όλες γιατί πραγματικά αυτή τη φορά δεν κατάλαβα τίποτε από την όλη διαδικασία.. Η ψυχολογία μου είχε αλλάξει εξ αρχής και επιτέλους κατάλαβα ότι οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο θαραλλέους!

Με πολλά χαμόγελα από τα Δομνινάκια και πολύ αγάπη από μένα σας χαιρετώ προς το παρόν.. Πάμε να φάμε!

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

δομνινακι μου!! ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη!!!! πανε τοσο καλα ολα για σενα!!! και χω και αλλον εν λόγο να μαι τοσο μα το χαρουμενη!!!

θα μαστε μαζι εγκυουλες!!!

εντάξει σας ήρθε λιγο απότομο το ξέρω!! εμενα να δειτε η αληθεια ειναι οτι δεν το χω ακομα χονέψει, πριν μια ωρα εκανα τεστακι και βγηκε θετικο!!!

ειχα πονακια περιοδου πεντε μερες τώρα αλλα η σαφρακιασμένη πουθενα!! περιμενα περιμενα και πηρα σημερα τον γιατρο να τον ρωτησω τι μπορει να συμβαινει... γιατι μετα την αποξεση ο κυκλος μου εγινε 25-26 ημερων και λεω μήπως ξανα γυρισε στα κανονικα μηπως το αγχος και η κουραση...

αλλα τελικα το τεστακι βγηκε θετικό..

φοβάμαι να πετάξω στα συννεφα... ας δουμε και την χοριακή και την προγεστερόνη το βραδι και βλεπουμε μετα...

lJiup3.png

M1otp3.png

δομνινακι μου!! ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη!!!! πανε τοσο καλα ολα για σενα!!! και χω και αλλον εν λόγο να μαι τοσο μα το χαρουμενη!!!

θα μαστε μαζι εγκυουλες!!!

εντάξει σας ήρθε λιγο απότομο το ξέρω!! εμενα να δειτε η αληθεια ειναι οτι δεν το χω ακομα χονέψει, πριν μια ωρα εκανα τεστακι και βγηκε θετικο!!!

ειχα πονακια περιοδου πεντε μερες τώρα αλλα η σαφρακιασμένη πουθενα!! περιμενα περιμενα και πηρα σημερα τον γιατρο να τον ρωτησω τι μπορει να συμβαινει... γιατι μετα την αποξεση ο κυκλος μου εγινε 25-26 ημερων και λεω μήπως ξανα γυρισε στα κανονικα μηπως το αγχος και η κουραση...

αλλα τελικα το τεστακι βγηκε θετικό..

φοβάμαι να πετάξω στα συννεφα... ας δουμε και την χοριακή και την προγεστερόνη το βραδι και βλεπουμε μετα...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Και τελικά με πήρανε τα κλάματα..Ουφφφφφφφφφφ!!!

Τελικά πολύ καλό σας κάνει ο Όλυμπος βαβιτσιάκι μου!!! Αχ είμαι πολύ χαρούμενη ...και παρά του ότι εσύ είσαι συγκρατημένη εγώ δεν μπορώ να είμαι ...οπότε διπλοενθουσιάζομαι για να καλύψω και σένα!:D

Εκανες χοριακή δηλαδή και θα βγούνε αποτελέσματα απόψε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλε σειςςςςςςςς;;;;;θελετε να με τρελλανετε;αρκετα δεν με τρελλαινουν οι παιδες μου;η μια εγκυος,η αλλη εγκυος αλλα δεν το ξερει ακομη,η αλλη σε λιγο θα μεινει εγκυος..καλα,ολες μαζι;χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!φανταζεστε ποσο πλακα θα εχει να ειστε ολες μαζι εγκυουλες;;;αχουυυυυυυ..η μια θα ανακατευεται,η αλλη θα ποναει,η αλλη θα την κλωτσαει το μπεμπε..σκετη απολαυση θα ειστε μαναρακια μου,κι εγω θα σας καμαρωνω ολες μαζι κ θα χαιρομαι σαν χαζοχαρουμενη!!!!αχ..μακαρι κοριτσια μου να γινει οπως τα φανταζομαι..θα ειναι θεου θελημα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Μπαμπω μου,μπες οταν τελειωσεις τα γλεντια με τον μπαμπιτσιο σου,να μας πεις κι εμας τον ωραιο,μεγαλο σου αριθμο!!!συγχαρητηρια ματια μου!!ολα να πανε καλα,ο θεος να φυλαει το εμβρυακι σου κ να μεγαλωσει γερο,να γινει ενα ομορφο μωρακι!!!

δομνινακι μου..αυτο το βραχυ πρωτοκολλο ολα τα λεφτα!ετσι κι εγω,χαμπαρι δεν πηρα ποτε περασαν οι μερες τοτε!γρηγορα κ αποτελεσματικο!!!εσυ μου σταθηκες οταν ημουν στο νοσοκομειο,εγω δεν αξιωθηκα να σε παρω ακομα,αλλα το φυλαω..θα σε παρω την μεγαλη μερα που θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!αχ ματια μου!!ποσο σιγουρη ειμαι οτι ολα θα πανε καλα!!!!!!

συμπεθερακι μου,ηρθε κι εσενα η ωρα σου να μας εμφανησεις την νυφη μας..ε,μην εχουν κ μεγαλη διαφορα ηλικιας,να εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα ντε!!!αντε ματια μου,ξεκινα κι εσυ,να εισαι εγκυουλα καλοκαιριατικα,οπως κ οι αλλες,οπως κι εγω περισι,που θαλασσα εβλεπα με το κυαλι,αλλα δεν με πειραξε καθολου!αλλωστε κ φετος μια απο τα ιδια θα κανω...κλαψ...ποτε ξεκινας ματια μου;ο θεος μαζι σου!!!

λαρακι μου αντε ματια μου κι εσυ με το καλο!!!!μας ελειψες παρα μα παρα πολυ!!!κι εγω λειπω πια απο δω αλλα μπαινω κ διαβαζω τα νεα των κοριτσιων κ χαιρομαι τοσοσ πολυ που ακουω κ τα δικα σου!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Α,δομνινακι μου,να σου δωσω την ταπεινη μου συμβουλη για τις μερες αναμονης..μη μεινεις κρεβατωμενη,προς θεου!θα φερεσαι κανονικα,θα κανεις κ μπανακι κ ολα..οχι γιατι ειχα διαβασει πολλα κουλα..ολα νορμαλ,κι ολα με μετρο!!ειμαι σιγουρη οτι τα ξερεις ολα αυτα,αλλα ηθελα να στα πω κι εγω..αντε,κ η παναγια μαζι σας!εννοω εσενα κ του μπεμπε σου,η τα μπεμπε,ε!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...