Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια αδιαθέτησα σήμερα.. 5 μέρες νωρίτερα.. Μόνο ένα χαπάκι καταστολής πρόλαβα να πάρω.. Αύριο το πρωί έχω ραντεβού στο κέντρο για υπέρηχο και αιματολογικό έλεγχο και ειλικρινά ελπίζω να είναι όλα τέλεια και να ξεκινήσω τις ενεσούλες.. Το μπεμπέ έρχεται!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια αδιαθέτησα σήμερα.. 5 μέρες νωρίτερα.. Μόνο ένα χαπάκι καταστολής πρόλαβα να πάρω.. Αύριο το πρωί έχω ραντεβού στο κέντρο για υπέρηχο και αιματολογικό έλεγχο και ειλικρινά ελπίζω να είναι όλα τέλεια και να ξεκινήσω τις ενεσούλες.. Το μπεμπέ έρχεται!

αχ!!! δομνινακι μου τι καλα!!!! μακαρι να σου πανε ολα τελεια που τι μακαρι, είμαι σιγουρη οτι ερχεται το μωρακι σου !!!! τελεια θα πανε ολα!!! στο ευχομαι με τι καρδια μου φτανει πια η στεναχωρια εδω μέσα κοριτσια!! πετάξτε τα μπλουζάκια σας!!! και οτι αλλο χρειαζεται για το επιθυμητο αποτελεσμα!!!...

θα περιμενω με αγωνια τα αυριανα σου νεα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Κορτσούδια μου όμορφα καλή σας μέρα και καλή βδομάδα!!

Είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη κορίτσια... Πήγα το Σάββατο το πρωϊ για υπέρηχο και αιματολογικές... Ο γιατρός βρήκε κιόλας αρκετά ανώριμα ωοθηλάκια στη μια ωοθήκη και οι ορμονολογικές βγήκαν τέλειες οπότε καταλαβαίνετε ότι ξεκίνησα ενεσούλες και σήμερα είμαι ήδη στην 3η μέρα των ενέσεων.. Αύριο 8.30 το πρωί ραντεβού για υπέρηχο και αιματολογικές..

Δεν είμαι όμως μόνο γι' αυτό χαρούμενη.. Όπως όλες ξέρετε εμείς έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα κατάτμησης... Έτσι ο καλός μου ο γιατρούλης με ενημέρωσε ότι υπάρχει μια μέθοδος επεξεργασίας του σπέρματος η οποία έρχεται κατευθείαν από το Yale της Αμερικής με την οποία μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο σπερματοζωάριο έχει το μικρότερο βαθμό κατάτμησης και να χρησιμοποιήσουν αυτό για την γονιμοποίηση του ωαρίου!!!!! Yes, yes, yes.. μου είπε ότι θα το εφαρμόσουμε στη δική μας περίπτωση και το έχει ήδη παραγγείλει.. Απ' ότι κατάλαβα είναι ένα συγκεκριμένο Kit εξοπλισμού το οποίο είναι μεμονωμένο για την κάθε περίπτωση.. Το έχει εφαρμόσει μόνο μια φορά ακόμη σε μια κοπέλα που ο άνδρας της είχε πολύ σοβαρό θέμα με την κατάτμηση και αυτή η κοπέλα έμεινε έγκυος!!!! Οι ελπίδες μου αναπτερώθηκαν κορίτσια...

Και υπάρχει και καλύτερο.. Θα πάρω prezolon με το που κάνουμε την εμβρυομεταφορά και έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνω τη θεραπεία στον αιματολόγο!!!

Κορίτσια είμαι ενθουσιασμένη!!!!

L2qIp2.png

Κορτσούδια μου όμορφα καλή σας μέρα και καλή βδομάδα!!

Είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη κορίτσια... Πήγα το Σάββατο το πρωϊ για υπέρηχο και αιματολογικές... Ο γιατρός βρήκε κιόλας αρκετά ανώριμα ωοθηλάκια στη μια ωοθήκη και οι ορμονολογικές βγήκαν τέλειες οπότε καταλαβαίνετε ότι ξεκίνησα ενεσούλες και σήμερα είμαι ήδη στην 3η μέρα των ενέσεων.. Αύριο 8.30 το πρωί ραντεβού για υπέρηχο και αιματολογικές..

Δεν είμαι όμως μόνο γι' αυτό χαρούμενη.. Όπως όλες ξέρετε εμείς έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα κατάτμησης... Έτσι ο καλός μου ο γιατρούλης με ενημέρωσε ότι υπάρχει μια μέθοδος επεξεργασίας του σπέρματος η οποία έρχεται κατευθείαν από το Yale της Αμερικής με την οποία μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο σπερματοζωάριο έχει το μικρότερο βαθμό κατάτμησης και να χρησιμοποιήσουν αυτό για την γονιμοποίηση του ωαρίου!!!!! Yes, yes, yes.. μου είπε ότι θα το εφαρμόσουμε στη δική μας περίπτωση και το έχει ήδη παραγγείλει.. Απ' ότι κατάλαβα είναι ένα συγκεκριμένο Kit εξοπλισμού το οποίο είναι μεμονωμένο για την κάθε περίπτωση.. Το έχει εφαρμόσει μόνο μια φορά ακόμη σε μια κοπέλα που ο άνδρας της είχε πολύ σοβαρό θέμα με την κατάτμηση και αυτή η κοπέλα έμεινε έγκυος!!!! Οι ελπίδες μου αναπτερώθηκαν κορίτσια...

Και υπάρχει και καλύτερο.. Θα πάρω prezolon με το που κάνουμε την εμβρυομεταφορά και έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνω τη θεραπεία στον αιματολόγο!!!

Κορίτσια είμαι ενθουσιασμένη!!!!

μπραβο ρε κοριτσι τελεια!! ολα τελεια, επιτελους!!! υπεροχα νεα!!! ειμαι κατενθουσιασμενη!!!

yioupi!!!! αντε και συντομα α πιουμε σαμπανιες!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Δομνινάκι μου σου έγραψα και δίπλα αλλά θα στο ξαναπώ! Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα και αγωνιώώώώώώ!!!!:D

Βαβιτσιάκι μου τι γίνεσαι εσύ; Για πες κανένα νέο βρε ψυχούλα!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Έχω κι άλλα νέα.. Στον σημερινό υπέρηχο είδαμε 7 το σύνολο ωάρια και ενδέχεται να προκύψουν και ένα δύο ακόμη.. και να μην προκύψουν δεν μας χαλάει καθόλου όμως.. αρκεί αυτά τα 7 να είναι στρουμπουλά στρουμπουλά και έτοιμα για γονιμοποίηση.. Ξανά την Παρασκευή υπέρηχο και αιματολογικές και υπολογίζω κατά τη Δευτέρα ωοληψία... για να δούμε τι θα δούμε!

L2qIp2.png

ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε ναι, ο ασωτος υιος (κόρη για να τα λέμε και πιο σωστά) επέστρεψε!!!

Εξαφανιστηκα, το ξερω... Διαβασα τα νεακια σας και πολύ χαίρομαι που αρχίζουμε κι έχουμε ευχαριστα!

Τα δικά μου θα σας τα πω εν συντομια (οχι οτι είναι και πολλά).. Επιτελους επεστρεψε η συνάδελφος στη δουλεια αλλα τα "καλά" αφεντικά συνειδητοποιησαν ότι είμαι πολύ ικανή (επρεπε να περασουν 3 χρόνια για να το καταλάβουν) και οτι δεν πρέπει να χαραμίζομαι (λενε) οπότε με εκαναν διευθυντρια του εμπορικού τμήματος, υπευθυνη για τις εισαγωγές καθώς επίσης κ για τον προγραμματισμο της παραγωγης του εργοστασίου...... Φυσικά μην φανταστείτε ότι άλλαξε κάτι στον μισθό! Βολευτηκαν με 100 ευρω σε κουπόνια για το σουπερ μαρκετ.... Α ρε καταραμένη κρίση!!!

Οπως καταλαβαίνετε, παω 8 και φευγω 7 κι αυτό γίνεται στις 4 από τις 5 μέρες. Με λίγα λόγια, βρηκαν το κορόιδο κ το ξεζουμιζουν.

Από το φλέγον θέμα δεν έχουμε κανενα νέο. Θα παει ο Λαρος στις 23/5 να κάνει ακόμα ενα σπερμοδιαγραμμα σε εναν Λαμπρόπουλο στην Αθηνα. (Βρε Δομνινακι μήπως εχεις ακούσει εσύ τιποτα γι' αυτόν;) Εν αναμονή λοιπόν.....

Βρε Μομεντακι, θα έρθεις στα μέρη μας;;;;;; Αχ, να συναντηθουμε μωρε!

Μπαμπιτσιακι, ασε τα τεστ ωορρηξίας και ακολούθα τη συνταγη. Ξέρεις εσύ!

Δομνινακι μου γλυκό, ειλικρινα χαιρομαι πααααααρα πολύ που όλα εξελίσσονται καλά! Κι ετσι θα συνεχίσουν! Να δεις κάτι ωραια ωαρια που θα είναι! Ολα θα πανε καλά!

ΚΡισακι, οι αντρακλες σου τι κάνουν;;;; Καλέ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κιόλας! Γιατί; Για τη γιορτή της μανούλας! Να χαίρεσαι τα παλληκαρακια σου και να τα καμαρώνεις!

Αυτα λοιπόν τα ολίγα μεχρι στιγμής και ελπίζω ότι από εδώ και πέρα θα τα λέμε πιο συχνα!

Α! Στις 26/6 μάλλον θα πάμε στη Σαλόνικα για κάτι βαφτίσια... Ακούτε μπαμπιτσιω και κρις???? Οταν το σιγουρέψω θα σας πω μήπως μπορέσουμε να βρεθούμε!

Καληνυχτα κοριτσάκια μου!!! Σας φιλώ γλυκά!

JXFXp3.png

Μομεντακι μου, λυπάμαι που δεν πετυχε η προσπαθεια σας... Δεν έχω λόγια πια... Δεν ξέρω τι να πω να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα... Ευχομαι να είσαι δυαντή και να μη το βάζεις κάτω. Και να δεις ότι θα ανταμειφθείς!

Και για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα..... Αν τελικά έρθεις Ελλαδα, να ξέρεις ότι εκτός από τη Δομνινα, θα έχεις και "εξοχικό" στη Χαλκίδα για τα μπανάκια σου!!

JXFXp3.png

Λαρούκο μου γλυκό... Εμφανίστηκες και πάλι τι καλά!!!! Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.. πόσες φορές να το πούμε πια για να το εμπεδώσεις;;;;

Είμαι σίγουρη ότι είσαι ικανότατη και αργά μεν αλλά στην τελική δε τα αφεντικά σου το κατάλαβαν.. Μην μου κουράζεσαι υπερβολικά όμως γιατί μετά που θα βρεις τη δύναμη να ανταπεξέλθεις στο πρόγραμμα του μωρού;;;

Δεν λέγεται Λαμπρόπουλος το εργαστήριο που θα πάει ο Λάρος.. Λυμπερόπουλος λέγεται και εννοείται πως το ξέρω μιας και κοντεύουμε να χτίσουμε εμείς την καινούργια πτέρυγα.. Είναι το πλέον εξειδικευμένο και έγκυρο σπερμολογικό ινστιτούτο στην Αθήνα.. Άντε ν' ακούσουμε κανένα ευχάριστο κι από κει..

Θα σας πω αύριο νέα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Λαρούκο μου γλυκό... Εμφανίστηκες και πάλι τι καλά!!!! Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.. πόσες φορές να το πούμε πια για να το εμπεδώσεις;;;;

Είμαι σίγουρη ότι είσαι ικανότατη και αργά μεν αλλά στην τελική δε τα αφεντικά σου το κατάλαβαν.. Μην μου κουράζεσαι υπερβολικά όμως γιατί μετά που θα βρεις τη δύναμη να ανταπεξέλθεις στο πρόγραμμα του μωρού;;;

Δεν λέγεται Λαμπρόπουλος το εργαστήριο που θα πάει ο Λάρος.. Λυμπερόπουλος λέγεται και εννοείται πως το ξέρω μιας και κοντεύουμε να χτίσουμε εμείς την καινούργια πτέρυγα.. Είναι το πλέον εξειδικευμένο και έγκυρο σπερμολογικό ινστιτούτο στην Αθήνα.. Άντε ν' ακούσουμε κανένα ευχάριστο κι από κει..

Θα σας πω αύριο νέα!

Δομνινακι μου γλυκο!!!! χαχαχαχαχα!!!! τωρα ειδα οτι ειχα γραψει Λαμπροπουλος.... :lol::lol::lol: Πως δεν εγραψα και Βερόπουλος....

Σε λίγο θα τραγουδαμε: Ειμαι κεφάτη γυρίζω απ' του Λυμπερόπουλουουουου......

Αχ καλο μου, ας έρθει το μωρό με το καλό και θα σου πω εγώ για πότε θα κοπούν και οι υπερωρίες και ολα. Αλλωστε δε θα μπορούν να με απολύσουν, ετσι δεν είναι;;;; ;)

Πόσο μου λείψατε βρε κοριτσάκια!!!!

Θα περιμένουμε νεάκια σου αυριο, εεεε;

Σμουτσ!

JXFXp3.png

Λαρούκοοοοοοο μου! Εμφανίστηκες! Και ομολογώ πως χάρηκα πολύύύύύ!!! Μας λείπεις πολύ! Μην εξαφανιστείς πάλι ε!!! Ασε που δεν θέλω να χάσω το εξοχικό στην χαλκίδα χαχαχαχαχα

Για την ώρα θα κάνω την επόμενη προσπάθεια εδώ...και άμα δεν πετύχει τότε θα έρθω σίγουρα Αθήνα μεριά στην επόμενη...πριν τα Χριστούγεννα! (βγάζω και πρόγραμμα για την επομενη στραβομάρα μου αισιόδοξη χαχαχαχα)

Δομνινάκι αύριο θα έχουμε νεά σου; Αντε και έχω τρελή αγωνία!!!

Βαβιτσιάκι εμφανίσου νσ δεις τη λάραααααααα μας!!!:D

Συμπεθεράκι μου σου στέλνω μια μεγάάάλη αγκαλιά και τρία γλυκούτσικα φιλάκια για τα κρισάκια μας!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γύρισα κι εγώ από το γιατρό..

Τελικά τα ωαριάκια μου είναι 6 και ο γιατρός υπολογίζει ότι θα καταφέρει να πάρει 5. Δεν με πειράζει καθόλου, φτάνει να γονιμοποιηθούν και τα 5... ή όσα περισσότερα γίνεται στην τελική..

Συνεχίζω ενεσούλες μέχρι και την Κυριακή και Δευτέρα πρωί ραντεβού στο γιατρό.. Το πιθανότερο την ερχόμενη Τετάρτη ωοληψία.. και Παρασκευή εμβρυομεταφορά.. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε..

Λαρούκο εννοείται ότι με το που μείνεις έγκυος θα κοπούν αυτόματα οι υπερβολές.. Πες μας και άλλα ευχάριστα για σένα.. Τόσο καιρό στέρηση πάθαμε..

L2qIp2.png

Δομνινακι μου, μια χαρά μου ακούγονται κ τα 6 και τα 5!!!! Όχι οτι ειμαι ειδικος, αλλά αφου το λεει ο γιατρός, τότε ολα βαίνουν καλώς!! Αισιοδοξία και πίστη και όλα καλάαααααααα!!! (για να μην ξεχναμε κ τον σακη).

Μομεντακι ναι, εμφανίστηκα επιτέλους! Και μακάρι αυτή η προσπάθεια να είναι η τυχερή και μη σε νοιάζει... το εξοχικό θα χαρεί πολύ να φιλοξενήσει όλη την οικογένεια Μομεντου... Μαμα, μπαμπά κ αγαπημένα μομεντακια!!!

Κ φυσικά εννοείται ότι η προσκληση είναι ανοιχτή για όλες!

Βρε μπαμπιτσιακι, εμφανιστηκα εγώ κ εξαφανίστηκες εσύ;;;; ΠΟύ είσαι καλέ;

JXFXp3.png

Δεν μας πειράζει καθόλου ο αριθμός αλλά η ποιότητα! Οπότε μακάρι να είναι και τα 5 που θα πάρει καλά και να φτιάξουμε υγιέστατα εμβρυάκια και τίποτα άλλο δεν θέλουμε!!!:D Αντε πλησιάζουνε οι μερούλες! Τελικά πολύ μ'αρέσει το βραχύ!

Λαρούκο μου διευθύντρια τώρα με τα νέα καθήκοντα δεν φαντάζομαι να μη φύγεις για διακοπούλες ε!!!

Καλήμέρα σε όλες! Καλό μας Σαββατοκύριακο!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...