Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Μομεντίνι μου γλυκό..

Ναι, επιτέλους έφτασε και ο καιρός για μένα.. Με νέες ελπίδες, αναπτερωμένο ηθικό και τη βοήθεια της μητέρας μου.. Στον Μαντούδη θα την κάνω και αυτή την προσπάθεια.. Δεν έχω κανένα παράπονο από το κέντρο.. Κάναν ότι μπορούσαν καλύτερο δεδομένων των συνθηκών.. Από τη μεριά μου πάλι είμαι ήσυχη ότι έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου για να μου κάτσει το μωράκι αυτή τη φορά.. Ελπίζω τελευταία και τυχερή..

Η φιλεναδίτσα μας στο Μαστρομηνά την είχε κάνει την προσπάθεια.. Τότε.. εκείνο τον καιρό.. έμενε Αθήνα.. Μετά έκανε ένα τσαφ... και μετακόμισε στην συμπρωτεύουσα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μομεντίνι μου γλυκό..

Ναι, επιτέλους έφτασε και ο καιρός για μένα.. Με νέες ελπίδες, αναπτερωμένο ηθικό και τη βοήθεια της μητέρας μου.. Στον Μαντούδη θα την κάνω και αυτή την προσπάθεια.. Δεν έχω κανένα παράπονο από το κέντρο.. Κάναν ότι μπορούσαν καλύτερο δεδομένων των συνθηκών.. Από τη μεριά μου πάλι είμαι ήσυχη ότι έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου για να μου κάτσει το μωράκι αυτή τη φορά.. Ελπίζω τελευταία και τυχερή..

Η φιλεναδίτσα μας στο Μαστρομηνά την είχε κάνει την προσπάθεια.. Τότε.. εκείνο τον καιρό.. έμενε Αθήνα.. Μετά έκανε ένα τσαφ... και μετακόμισε στην συμπρωτεύουσα..

Αχ ναι..ήτανε και η μετακόμιση μετά! Καλέ όλα τα ξέχασα....είναι απίστευτο!!!

Δομνινάκι μου διάβασα παντού πολύ καλά λόγια για τον Μαντούδη...Αυτός και ο Πάντος νομίζω είναι οι δυο που θα θελα να έρθω για δεύτερη γνώμη σε κάποια φάση...τώρα το πότε θα γίνει αυτό ιδέα δεν έχω...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντίνι μου ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να σου πρωτοκάνει κι αυτό;;; Όποτε το αποφασίσεις παίρνω τηλεφωνάκι και σου κλείνω ραντεβουδάκι... Έκανα και ρίμα βλέπεις..

L2qIp2.png

Μομεντίνι μου ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να σου πρωτοκάνει κι αυτό;;; Όποτε το αποφασίσεις παίρνω τηλεφωνάκι και σου κλείνω ραντεβουδάκι... Έκανα και ρίμα βλέπεις..

Αχ σε ευχαριστώ! Θα σου πω ποιήτρια μου!

Είναι πολύ ακριβό το πρώτο ραντεβού; Ρωτάω για να δω αν με παίρνει να πάω και στους δυο...Επίσης τι εξετάσεις πρέπει να έχω έτοιμες για να του δείξω; Α σε παρακαλώ μπορείς να τον ρωτήσεις αν γίνεται να υπάρξει συνεργασία με τον γυναικολόγο που έχω τώρα πουι είναι πρόθυμος να με βοηθά; Η πρέπει να επιλέξω ένα από τους δικούς του συνεργάτες εδώ;

Αχ συγνώμη κιόλας που στο ζητάω...Εχεις εσύ τις δικές σου έγνοιες κι εγώ τις δικές μου απορίες...Αν το θυμηθείς και μπορέσεις απλά ρώτησε τον...αν όχι δεν πειράζει καθόλου!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντίνι μου εννοείται ότι θα τον ρωτήσω ότι θες.. Δεν είναι κόπος γι' αυτόν να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις..

Μαζί σου θα πρέπει να έχεις όλες τις εξετάσεις που δείχνουν ξεκάθαρα το ιστορικό σου.. Ότι εξετάσεις κι αν έχεις κάνει εσύ κι ο Μομέντος είναι καλό να τις έχεις μαζί σου για να έχει κι αυτός μια ξεκάθαρη εικόνα. Ούτως ή άλλως θα συμπληρώσετε ένα ιστορικό εκεί και θα σε ρωτήσει κι ο ίδιος αρκετά πράγματα. Επίσης θα σε εξετάσει υπερηχογραφικά για να έχει ιδία άποψη και θα σου κάνει το τεστ καθετήρα για να δει αν περνάει ο καθετήρας από τον τράχηλο. Το πρώτο ραντεβού στοιχίζει 140 Ευρώ απ' ότι έμαθα.. και θα χρειαστείτε τουλάχιστον κανένα δύωρο στο νερό..

Την Τετάρτη θα σου απαντήσω στο αν μπορεί να συνεργάζεται με τον γιατρό σου στην Κύπρο..

Αν και νομίζω ότι καλύτερο για σένα θα ήταν να κάνεις όλη τη διαδικασία εδώ στην Αθήνα.. Από την άποψη ότι θα μπορεί να σε βλέπει ο ίδιος και οι εξετάσεις αίματος θα γίνονται όλες στο ίδιο εργαστήριο..

Αλλά σίγουρα δεν χάνουμε και τίποτε να τον ρωτήσουμε.. Μη μου στενοχωριέσαι.. όλα θα γίνουν!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μομεντίνι μου εννοείται ότι θα τον ρωτήσω ότι θες.. Δεν είναι κόπος γι' αυτόν να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις..

Μαζί σου θα πρέπει να έχεις όλες τις εξετάσεις που δείχνουν ξεκάθαρα το ιστορικό σου.. Ότι εξετάσεις κι αν έχεις κάνει εσύ κι ο Μομέντος είναι καλό να τις έχεις μαζί σου για να έχει κι αυτός μια ξεκάθαρη εικόνα. Ούτως ή άλλως θα συμπληρώσετε ένα ιστορικό εκεί και θα σε ρωτήσει κι ο ίδιος αρκετά πράγματα. Επίσης θα σε εξετάσει υπερηχογραφικά για να έχει ιδία άποψη και θα σου κάνει το τεστ καθετήρα για να δει αν περνάει ο καθετήρας από τον τράχηλο. Το πρώτο ραντεβού στοιχίζει 140 Ευρώ απ' ότι έμαθα.. και θα χρειαστείτε τουλάχιστον κανένα δύωρο στο νερό..

Την Τετάρτη θα σου απαντήσω στο αν μπορεί να συνεργάζεται με τον γιατρό σου στην Κύπρο..

Αν και νομίζω ότι καλύτερο για σένα θα ήταν να κάνεις όλη τη διαδικασία εδώ στην Αθήνα.. Από την άποψη ότι θα μπορεί να σε βλέπει ο ίδιος και οι εξετάσεις αίματος θα γίνονται όλες στο ίδιο εργαστήριο..

Αλλά σίγουρα δεν χάνουμε και τίποτε να τον ρωτήσουμε.. Μη μου στενοχωριέσαι.. όλα θα γίνουν!

Σε ευχαριστώ πολύ Δομνινάκι μου! Το να έρθω Αθήνα και να τα κάνω όλα εκεί είναι πολύ δύσκολο...για οικονομικούς λόγους...Ενώ αν κάνω εδώ την προετοιμασία και του στέλνουμε τα αποτελέσματα μέχρι να φτάσει η ώρα της ωοληψίας θα μας είναι πιο εύκολο σαφώς...Ηδη αρκετά δύσκολο είναι να μεταβούμε για ωοληψία και να μείνουμε εκεί μέχρι την εμβρυομεταφορά γιατί μες το νερό αυτό προυποθέτει διαμονή μας για μια βδομάδα οπότε συν τα αεροπορικά αυτό σημαίνει τουλάχιστον 1000 ευρώ έξτρα κόστος...Γι αυτό τα σκέφτομαι όλα....

Από την άλλη να κάνω ακόμη μια προσπάθεια εδώ όπως θέλει και ο μομέντος δεν ξέρω πόσες ελπίδες μου αφήνει γιατί σαφώς τα κέντρα εκεί είναι πιο ανεπτυγμένα από τα δικά μας...

Μεγάλη η απόφαση που πρέπει να πάρουμε και δεν ξέρω και πώς να την πάρω...Πάντως είναι λίγο πιο φθηνός από τον Π...ο ο οποίος άκουσα για 180 ευρώ..Οπότε για να ρθούμε για δεύτερη γνώμη και στους δύο μιλάμε για 320 ευρώ συν τα αεροπορικά συν διαμονή! Ουφ! Μιλάμε το μομεντάκι είναι πολύ ακριβούτσικο μωράκι πριν καν δημιουργηθεί!!!Ακριβό πράγμα η μητρότητα ε! Κυριολεκτικά!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι τη διαμονή μην την υπολογίζεις.. Θα μείνεις σε μένα πάει και τελείωσε!!! Και δεν δέχομαι το όχι ως απάντηση..

Νομίζω πάντως ότι Ιούνιο - Ιούλιο με το που θα τελειώσεις τις υποχρεώσεις του σχολείου μπορείς να έρθεις και να μείνεις όσο θέλεις και να κάνεις και την προσπάθεια.. Η μόνη μου ανησυχία είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις οι εξελίξεις τρέχουν και τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα υπολογίζουμε. Θυμάμαι π.χ. στην πρώτη μου προσπάθεια που ενώ υπολογίζαμε ωοληψία να γίνει Τετάρτη έγινε Δευτέρα τελικά.. Αν γίνει κάτι τέτοιο σε σένα δεν είναι τόσο εύκολο να πηδήξεις στο πρώτο αεροπλάνο και να' ρθεις.. Ενώ αν είσαι εδώ όλα θα είναι πιο εύκολα και χωρίς άγχος.. Πάντως στο ξαναλέω.. Όταν με το καλό έρθετε θα μείνετε σε μας.. πάει και τελείωσε!!!

L2qIp2.png

Γειαααα σαααααςςς!!!

Δομνινάκι μου το ότι είσαι ψυχούλα δεν χρειάζεται νομίζω να το πω! Σε ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία σου... Ο μομέντος δεν θα ένιωθε άνετα με κάτι τέτοιο αλλά εγώ σε υπερευχαριστώ για όόόόόλη σου τη βοήθεια! Ειλικρινά!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

γεια σας και απο μένα!!! καλο μήνα καλά μου κοριτσάκια!!

καλα είμαι μομεντάκι μου οταν δεν σκεφτομαι, οταν σκεφτομαι ολο και καποιο αγχος μου βγαινει και δεν με χωραει ο τόπος, θέλω να πάρω τα βουνα!!! στη δουλεια υπαρχει απιστευτη πίεση, στο σπιτι δεν ξερω τι να πρωτο κανω οποτε δεν κανω τιποτα.

ο βαβιτσιος εχει και αυτος τα δικά του και δεν σταματαει να μιλαει νιωθω σαν να εχω ενα μεγαλο μωρο μεσα στο σπιτι που πρεπει να τρεχω συνεχεια απο πισω του!!! πολυ με εχει κουρασει αυτη η κατασταση!!! και με αποκορυφομα την σαφρακιασμένη που αλλον εναν μήνα δεν με ξέχασε...

ασε που εχασα και την ωορηξία μου γιατι μετα την αποξεση δεν ειναι και πολυ σταθερη η περιοδος μου 25-27-28-26 μέρες εκει γυρω τι στο καλο και δεν νιωθω και κανενα τσιμπιμα.. οπως ενιωθα παλια..

αχ σας κουρασα? τα πα μαζεμένα? ναι όμως ταπα και ξεθήμανα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Oυαου!!οι εξελιξεις τρεχουν,δεν θα εμενα αμερημνη εγω!ξεκλεβω χρονο κ σας διαβαζω οταν βγαζω το λιγοστο μου γαλατακι με το αρμεχτηρι..σαν αγελαδα ενα πραμα..

συμπεθερακι θα αρχισω απο σενα..εγω πηγα μαστρομ,αλλα κι εγω ειχα ακουσει τα καλυτερα για τον μαντ..απλα αν θυμασαι,που δεν θυμασαι δηλαδη,στον μαστρ,ειχα βρει μια γνωστη κ μου εδωσε φαρμακα περισσευουμενα απο αλλα κοριτσια κ γλυτωσα αρκετα χρηματα..καλα,θα πας αθηνα τωρα που εφυγα εγω;γκαντεμια!!κατα την γνωμη μου,μη σκεφτεις το κοστος σε αυτη την φαση.θα ελεγα ομως,να ξεκινησεις εκει,μιας κ μεσολαβουν αρκετες ημερες μεχρι την ωοληψια,κ οταν δουν οτι τα αυγουλακια σου πανε να σκασουν,να ερθεις,κ μη σου πω κ λιγο νωριτερα,γιατι το δομνινακι εχει δικιο.αν σου που αυριο ελα για ωοληψια πχ,κ πρεπει να παρεις εκτακτα αεροπλανακι,εκει να δεις ποσο θα σου κοστισει!!παντως να ξερεις.,που κ να την κανεις την νεα προσπαθεια,θα πετυχει..τι γιατι;γιατι ετσι!κ η δικια σου κ της δομνιναρας μας,της μεγαλης αυτης ψυχαρας!

δομνινακι τωρα με το νεο σπερμα του δομνινου,θα φυσανε τα μικρα γονιμοποιημενα δομνινακια!μωρε..εσενα δεν σε εχω να κανεις μονο ενα..κρατα αυτα τα λογια μου,ειναι προφιτικα!!!!

μπαμπουσκα μου εσυ,τι σκας;ολοι οι αντρες ειναι σαν μωρακια,οχι μονο ο δικος σου..να,εγω πχ εχω 4 μωρα,οχι 3..κ μην αγχωνεσαι με μερες ωορηξιας κλπ..τωρα θα λες τι μου λεει αυτη,που ηταν καρααγχωμενη..ναι αλλα εσυ οταν χαλαρωσες τα καταφερατε καλο μου,αρα μπορεις να χαλαρωσεις οπως κ τοτε κ να το απολαυσεις,οπως εσυ ξερεις!!αλλωστε τα ειπαμε..μεσα απο εκεινο το ατυχες γεγονος,μαθατε οτι οι δυο σας μπορειτε να κανετε παιδακι..ειναι κι αυτο κατι που βασανιζει ολα τα ζευγαρια που θελουν παιδακι..

κουκλες μου θα ειμαι οσο μπορω κοντα σας στις νεες σας πετυχημενες προσπαθειες..τι,τωρα στα ευχαριστα εγω θα λειπω;ε ποτε!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Mα πόσο μ'αρέσει που πήρε ζωή το καφέ μας....Μπράβο κοριτσάκια μου καλά!

Συμπεθεράκι μου είσαι απίστευτη...και αρμέγεις...και μας διαβάζεις...και κουμαντάρεις και τα...4 μωρά του σπιτιού!:P Οντως οι άντρες όλοι ίδιοι είναι...ο μομέντος μου δε μου είπε να μην ανησυχώ αν δεν κάνουμε μωρό γιατί θα είναι αυτός το μωράκι μου για πάντα! χαχαχαχαχαχαχα Ο καθένας με τον πόνο του!:P

Βαβιτσιάκι μου να τα λες να ξεθυμάνεις βρε...Αμα τα κρατάμε μέσα μας ηφαίστειο θα γίνουμε και άμα πούμε να εκραγούμε τίποτα και κανείς δεν σώζεται μετά...οπότε τα βγάζουμε από μέσα μας...Κι εμείς εδώ είμαστε για να ακούμε! Δίκιο έχει το συμπεθεράκι...το άγχος δεν βοηθάει πουθενά (στο λέω για να το ακούω κι εγώ:D)...Ελπίζω να ησυχάσει τουλάχιστον η δουλειά που σου προσθέτει ένα επιπρόσθετο άγχος για να χαλαρώσεις σιγά σιγά και στα υπόλοιπα!

Δομνινάκι μου όμορφη μέρα η σημερινή!!! Η μέρα του γιατρού και της νέας αρχής! Της τελευταίας προσπάθειας η αρχή! Αχ πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πότε ήρθε ο καιρός για να ξαναμπείς στον αγώνα! Θα περιμένουμε νέα΄σου!!!

Εγώ δεν έχω κανένα νεότερο παρά μόνο πως μίλησα με την προιστάμενη στο κέντρο που πήγα...ή τι θέση ψηλή έχει τελοσπάντων...Είναι γνωστή μου από παλιά και τα λέμε και με βοηθάει σε όλα η γυναίκα καλά να ναι...Είναι απόλυτα ειλικρινής γι αυτό τη ρώτησα μερικά πράγματα για το κέντρο...πχ...ποια η άποψη της για τους εμβρυολόγους, κλπ....Μου είπε τα καλύτερα και όχι επειδή δουλεύει εκεί...Σε αυτό είμαι σίγουρη! Γενικά η σύγχιση μου δεν μειώθηκε καθόλου! Μα καθόλου όμως! Και ιδέα δεν έχω τι να κάνω!!! Και όλο αυτό δεν με κάνει να νιώθω καλά...Τέσπα...σταματάω το μουρμουρητό! Θα περιμένω την επιφοίτηση και θα μου περάσει!!!

Καλημέρα είπα; :shock: Καλέ τελευταίο το άφησα αυτό! Καλημέέέέρααααα σε όλες!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Υπέροχη μέρα η σημερινή!!!

Πήγα στο γιατρό.. Χάρηκε που με είδε, με εξέτασε διεξοδικά και συζητήσαμε ανοιχτά για τα πάντα.. Μου είπε ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, για μια ακόμη φορά μου εξέφρασε τη λύπη του που έχασα το μωρό και μου είπε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πετύχουμε αυτή τη φορά.. Και μάλιστα μου είπε ότι αυτή τη φορά με βλέπει για δίδυμα... (Φιλεναδίτσα συνεννοημένοι ήσασταν;).. Ας κάνω εγώ ένα και μου φτάνει.. Μη ζητάω και πολλά..

Στον υπέρηχο είδαμε κιόλας ένα ωάριο που πιθανολογείται να σπάσει το σβκ.. Μου είπε στις 12 του μήνα να ξεκινήσω τα χαπάκια και αν δεν αδιαθετήσω μέχρι τις 22 να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης (εδώ εγώ γέλασα εννοείται)...

Έκανα και τις αιματολογικές επαναληπτικές (ουσιαστικά μόνο για το τοξόπλασμα έπρεπε να επαναλάβω την εξέταση) και είμαι καθ' όλα έτοιμη για τη μεγάλη μέρα.. με κέφι και αισιοδοξία..

Μομεντάκι ρώτησα και για σένα.. Μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συνεννοήσης με το δικό σου γιατρό και ότι υπάρχουν αρκετές κοπέλες στο κέντρο που έρχονται από Κύπρο..

Μου έδωσε και την πένα της Puregon, μου έδειξε πως κάνουμε και τις ενέσεις και αποχαιρετιστήκαμε αμφότεροι..

Φιλεναδίτσα μου πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω μέσα σχεδόν καθημερινά και ιδιαιτέρως που θα σε έχουμε αρωγό στις προσπάθειές μας.. Οπότε Μομεντίνι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις κάποιες μερούλες Αθήνα και αν θες πάμε και παρεούλα..

Babitsaki μου όλες μας περνάμε τα ζόρια μας αυτή την περίοδο.. Θέλει θετική σκέψη, αισιοδοξία και χαμόγελο.. Και πολύ σύντομα αυτή η σκοτεινή περίοδος θα ανήκει στο παρελθόν!

L2qIp2.png

Πόσο μου αρέσει να ακούω ωραία νέα!!!!:D Μπράβο Δομνινάκι μου! Σε τέλεια κατάσταση λοιπόν και έτοιμη να γίνεις μανούλα!!!:D Ο γιατρός σου είναι θετικός, εσύ είσαι θετική, εμείς είμαστε θετικές για σένα.....Ααααααααααα!!! Όλα είναι όμορφα!!!:D

Καλή αρχή σου εύχομαι με όόόλη μου την ψυχή!!!Ειλικρινά!!!

Σε ευχαριστώ πολύ που τον ρώτησες και για μένα...Οπότε μένει πια να αποφασίσω τι θα κάνω..Σε ευχαριστώ και πάλι!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ! δομνινακι μου τι υπεροχα και λουλουδατα νεακια που μας είπες!! χαιρομαι τοσο πολυ για σενα, ώρε!!! φανταζομαι το σκ θα παρει φωτιά το κρεβάτι σας και γιατι οχι και ολο το σπιτι (μεταφορικά πάντα) βουρ δομνινακι μου βουρρρρ!!!!

α! εγω αυτον τον μήνα θα κανω τη συνταγή του Νοεμβρίου 2010.. τότε πέτυχε ασχετα με τι έτυχε μετά για να δουμε θα πετύχει και τον Μαϊο και η συνταγή είναι 7η,9η,11η κτλ

Βρε κοριτσάκια λέτε να πάρω κανα τεστακι ωορηξίας??? ειναι ακριβά??? ή να το αφήσω στη τύχη του?!?!

αχου! αχου! και το κρισακι μας ωωω κυρία μου είναι υπέροχο που μπορείς να κλέψεις λίγο χρόνο απο τα 3 πιτσιρικια σου και να μας τον χαρίσεις!!!

μομεντάκι!!! αντε σε κανα μήνα τελειωνουν και τα σχολεία και μετα πάρε τον αντρουλη σου καντε ενα ταξιδακι χαλαρώστε και αποφασίστε, δεν ειναι αναγκη να τα κάνεις μπαμ - μπαμ όλα (ποιος μιλαει!!!) ειμαι σίγουρη πως οποια απόφαση και να πάρετε θα είναι η σωστή!!!

.... αλλο κανα νέο...:rolleyes::lol:

καλέ λαράκι ακόμα στη δουλεια είσαι??? που είσαι???

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου γλυκό να ακολουθήσεις την πετυχημένη συνταγή του Νοεμβρίου κατά γράμμα.. Ο Μάιος είναι γουρλής μήνας και τυχερός.. έλα κι εσύ στην παρέα μας λοιπόν και είμαι σίγουρη ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε αποτελέσματα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...