Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Χρόνια πολλά κοριτσάκια μου.. Χριστός Ανέστη..

Ελπίζω να περάσατε όλες τέλεια και σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα.. Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλά;που ειστε ρεεε;αχ πόσο μου λειπετε να ξέρατε..δεν έχω υπολογιστή στο σπίτι κ δεν μπορώ απο το χαζοκινητο,ασε που δεν έχω κ χρόνο..σήμερα είμαι στο πατρικό,βρήκα υπολογιστή κναμαι,την ώρα που αρμεγω το λιγοστό μου γάλα..

Καλε τι έχασα;συμπεθερακι μου έκανες νέα προσπάθεια όσο έλειπα;κι εγώ που ήμουν γαμ...;πόσο στεναχωριεμαι που δεν είμαι κοντά σου όσο θα ήθελα,έστω κι απο δω,κ όσο ήσουν ΕΣΥ κ τα αλλά κορίτσια σε μένα..πάντως επειδή προσπαθούσα να διαβάζω τα νέα σας,δεν πολυκαταλαβα ότι αρχισες νέα προσπάθεια..δεν εγραψες λεπτομέρειες,η μάλλον δεν θα τις προφτασα να τις διαβάσω εγώ..πες μου τιι εγινε σε παρακαλω..θέλω να μάθω..

Δομνιναρα μου ξεκινάς κι εσυ ματακια μου..πόσο χαίρομαι που όλα είναι καλά με τον αντρουλη σου!καλή αρχή να έχετε,κι όλα να πανε καλά,να ξεμπερδευετε κι εσείς μια κ καλή!θα προσπαθώ να μπαίνω να μαθαίνω πως πας κ φυσικά θα μιλήσουμε κ στο τηλ..

Μπάμπω μου γλυκιά,πως είσαι εσυ κοριτσάκι;το λαρακι μας που χάθηκε κι αυτό;;βρε μου λειψατε σας λέω..τα λέγαμε κάθε μέρα,απο την δουλειά,μετά απο το πατρικό μου που εμένα στην εγκυμοσύνη..κ τώρα..εμειναμε τα τρία καθαρματακια για παρέα μόνο,να με τρελλαινουν!!θα μπαίνω όσο πιο συχνά μπορώ κοριτσάκια μου..πολλά φυλάκια σε όλες σας..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά!!!

Χαίρομαι που πέρασες καλά Βαβιτσιάκι μου...Εγώ πέρασα τις μέρες με αναμονή για χοριακή...έκανα εμβρυομεταφορά τα τελευταία μου παγωτάκια και το αποτέλεσμα...μηδέν! :( Μόλις πήρα τα αποτελέσματα...

Πάλι απ την αρχή πια!

Καλημέρα!!!

τι να πω καλο μου μομεντακι στεναχωριεμαι βρε πουλακι μου, τι σκ..τ@ συμβαίνει και πανε τοσες προσπαθειες χαμένες.. παντως μην απογοητευεσαι θα την βρουμε την ακρη δεν μπορει καποιος τροπος θα υπαρχει!!! πες μας ομως λεπτομεριες γιατι και γω το χασα λιγο δεν καταλαβα οτι περασε ο καιρος και ηρθε η μερα της εμβυομεταφορας και αυτη τη λεξη "χοριακη" την ειχα ξεχασει...

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά εμφανίστηκες!!! Είσαι τόσο τυχερή που έχεις τα τρία καθαρματάκια να σε τρελλαίνουν.. Σου το έχω πει επανειλημμένως και θα στο ξαναπώ.. όποτε θες στείλε το ένα κατά δω.. Θα περάσει ζάχαρη.. Σου το υπόσχομαι!!

Φαντάζομαι πως γίνεται ένας πανικός όλη μέρα στο σπίτι και πως ο ελεύθερος χρόνος σου είναι εξαιρετικά περιορισμένος.. Όμως η μωρουδίλα σε αποζημιώνει για όλα αυτά..

Ναι, ξεκινάω κι εγώ σιγά σιγά.. Ελπίζω ειλικρινά αυτή η προσπάθεια (για πολλούς λόγους) να είναι η τελευταία και τυχερή..

Μακάρι σύντομα όλες μας να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και να είμαστε κι εμείς τρελλαμένες από μωρουδίστικες φωνούλες!

L2qIp2.png

αχου εμφανίστηκε και το κρισακι μας η αγορομανα η τρελη, ποσο θα ηθελα να ήμουν σε μια γωνιτσα και να σε βλεπω που τρεχεις ολη μερα για τα 3 σου παιδακια και τσουπ σαν καλη νεραϊδα να εμφανιζόμουν οποτε σε βλεπω να τα χανεις, αλήθεια υπηρχε καμια στιγμή που ειπες δεν θα τα καταφέρω??? δεν αντέχω??? θελω να κοιμηθώ??? πες μας κανενα πικαντικο καμια λεπτομερια στειλε και με πμ καμια φωτο αντε βάλε μας στο κλημα σου

lJiup3.png

M1otp3.png

Aααααααααχ μπαμπω μου..να ξερες ποσες φορες ειπα ως εδω,δεν αντεχω αλλο..ποσο πολυ μου λειπει να κοιμηθω μια νυχτα ολοκληρη,χωρις διακοπες..να παω για φαγητο με τον αντρα μου,ενα σινεμα τελοσπαντων..μια εκδρομουλα..να εχω καποιες ωρες της ημερας για μενα..αλλα απο την αλλη οταν τα κοιταω τα τζουτζουκακια μου,λιωνω..ειναι το καθε ενα μοναδικο,κ ειναι κ τα τρια η χαρα μου..θα το νιωσετε κι εσεις ολες πολυ γρηγορα αυτο..κ πιστευω οτι επειδη θα κανετε ενα,το πιο πιθανο,θα ειστε σε πολυ καλυτερη μοιρα απο μας.εμεις λεμε αν ειχαμε ενα,θα το παιζαμε στα δαχτυλα..

παντως νεραιδουλα μου καλη,καλα θα ηταν να σε ειχα οποτε σε χρειαζομουν..βλεπεις ειμαστε μονοι με τον αντρα,μονο η μαμα βοηθαει,κ αυτην δεν θελω να ττην κουραζω πολυ,οποτε το βαρος πεφτει σε μας!

αυτα λοιπον ειναι πανω κατω τα νεα δεδομενα μου..εμενα τωρα με καιει τι εγινε με το συμπεθερακι..μπες να μας πεις τι εγινε ρε πουλακι μου..ειδικα εγω,δεν πηρα χαμπαρι οτι ξεκινησες,ποτε εγινε η εμβρυομεταφορα κ ολα τα σχετικα..θελω να ξερω αν εισαι καλα συμπεθερακι μου..

δομνινακι μου καλη αρχη,και στειλε μου διευθυνση να σου στειλω πακετο τον πιο ζωηρουλη μου,μπας κ τον στρωσεις!!

μπαμπουσκα μου,λες να στειλω φωτο..μα πως δεν μου ειπες!εδω ενα τικερακι πηγα να βαλω κ τα εκανα..

μακια κοκονες μου,καλο βραδυ!

ρε παιδια το λαρακι μας που ειναι;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα και από μένα!!!

Συμπεθεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου εμφανίστηκες!!! Αχ τι ωραία! Πόσο σε έχουμε πεθυμήσει!!! Ασε που γίναμε της διάλυσης εδώ μέσα γιατί και η λαρούκα μας εξαφανίστηκε και η μικρούλα της παρέας....και η μακαπούλα και όλες....Μείναμε εγώ, το βαβιτσιάκι και το δομνινάκι μας πια....

Τα δικά μου νέα είναι πως κάναμε την τελευταία μας προσπάθεια με τα τελευταία μας παγωμένα παγωτάκια...Εκανα καταστολή με ενεσούλες (αυτή την καταστολή θα την κάνω για μια ολόκληρη ζωή μου φαίνεται) και μετά φτιάξαμε το ενδομήτριο. Μέχρι εδώ όλα καλά!!! Ξεπαγώσαμε τα παγωτάκια και τα 6 που είχαμε για να τα αφήσουμε να γίνουνε βλαστοκύστες....Εντούτοις ενώ ξεπαγώσανε όλα μια χαρά και ήτανε όλα τέλεια όσο ήτανε 3ων ημερών εντούτοις την 4η μέρα σταματήσανε να αναπτύσοονται...Τα 4 σταματήσανε εντελώς και καταστράφηκαν..τα 2 ήτανε πολύ αργά και φτάσανε μονάχα στο στάδιο πριν τη βλασοκύστη...δεν έγιναν βλαστοκύστες...Κάναμε εμβρυομεταφορά αλλά οι πιθανότητες όπως μας είπανε ήτανε πολύ μικρές...Και πάλι πήραμε ένα μηδέν φυσικά!

Ο γιατρός μας είπε πως μάλλον η φουρνιά δεν ήτανε καλή...Δεν θέλει να πιστεύει πως έχουμε πρόβλημα στο να κάνουμε υγιή έμβρυα...Το ψυχοφθόρο είναι πως η πρώτη μας προσπάθεια διήρκησε ένα ολόκληρο χρονο κατά τον οποίο κάναμε 4 εμβρυομεταφορές!!! 3 κατακρίβειαν γιατί πέρασα και μια προσπάθεια που λίγες μέρες πριν είδα αδιαθετήσει και διακόπηκαν όλα! Πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό! Οπως και να χει ο γιατρός μας είπε πως μάλλον δεν μιλάμε για πρόβλημα εμφύτευσης αλλά πρόβλημα στην ανάπτυξη των εμβρύων! Τι να πω; Πάντα προκύπτει κάτι και όλο αυτό με χαλά! Ο μομέντος το παλευέι και συνεχίζει τα τρελά του, με κάνει να γελάω και να χαλαρώνω αλλά και ο ίδιος μες τα κλάματα ήτανε τις πρώτες μέρες...Με τρομάζει η ιδέα να ρθει εκείνη η μέρα που δεν θα καταφέρνουμε να ανακάμπτουμε από όλο αυτό!

Κατα τ'αλλα αρχίσαμε το ψάξιμο γιατί δεν ξέρω πια αν θα προχωρήσουμε με τό ίδιο κέντρο ή όχι...και αυτό είναι πολύ αγχωτικό και χαοτικό ...Ασε που δυσκολεύομαι να αλλάξω το γιατρό μου γιατι΄είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί του γιατι΄είναι καλός άνθρωπος! Για να καταλάβεις του είπα πως σκέφτομαι να πάω Αθήνα και μου είπε να κάνώ όπως νιώθω και αυτός θα με βοηθήσει όσο μπορεί...να μου δώσει το φάκελο μου, να με παρακολουθεί κλπ...Και σαφώς μου είπε τα κέντρα στην Ελλάδα έχουνε περισσότερη εμπειρία από εμάς...

Από την άλλη ο μομέντος λέει πως είνα ίσως νωρίς να κινηθούμε για Αθήνα μεριά και να δώσουμε ακομη μια ευκαιρία έδώ, είτε στο ίδιο κέντρο έίτε σε άλλο...Οπότε ψαχνόμαστε εδώ κυρίως και μετά θα δούμε...

Ουφ...πολύ δύσκολο όλο αυτό και πολύ ψυχοφθόρο! Αλλά δεν τα βάζουμε κάτω....και ελπίζω να αποκτήσουμε ένα υγιές μωράκι σύντομα!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Aααααααααχ μπαμπω μου..να ξερες ποσες φορες ειπα ως εδω,δεν αντεχω αλλο..ποσο πολυ μου λειπει να κοιμηθω μια νυχτα ολοκληρη,χωρις διακοπες..να παω για φαγητο με τον αντρα μου,ενα σινεμα τελοσπαντων..μια εκδρομουλα..να εχω καποιες ωρες της ημερας για μενα..αλλα απο την αλλη οταν τα κοιταω τα τζουτζουκακια μου,λιωνω..ειναι το καθε ενα μοναδικο,κ ειναι κ τα τρια η χαρα μου..θα το νιωσετε κι εσεις ολες πολυ γρηγορα αυτο..κ πιστευω οτι επειδη θα κανετε ενα,το πιο πιθανο,θα ειστε σε πολυ καλυτερη μοιρα απο μας.εμεις λεμε αν ειχαμε ενα,θα το παιζαμε στα δαχτυλα..

παντως νεραιδουλα μου καλη,καλα θα ηταν να σε ειχα οποτε σε χρειαζομουν..βλεπεις ειμαστε μονοι με τον αντρα,μονο η μαμα βοηθαει,κ αυτην δεν θελω να ττην κουραζω πολυ,οποτε το βαρος πεφτει σε μας!

αυτα λοιπον ειναι πανω κατω τα νεα δεδομενα μου..εμενα τωρα με καιει τι εγινε με το συμπεθερακι..μπες να μας πεις τι εγινε ρε πουλακι μου..ειδικα εγω,δεν πηρα χαμπαρι οτι ξεκινησες,ποτε εγινε η εμβρυομεταφορα κ ολα τα σχετικα..θελω να ξερω αν εισαι καλα συμπεθερακι μου..

δομνινακι μου καλη αρχη,και στειλε μου διευθυνση να σου στειλω πακετο τον πιο ζωηρουλη μου,μπας κ τον στρωσεις!!

μπαμπουσκα μου,λες να στειλω φωτο..μα πως δεν μου ειπες!εδω ενα τικερακι πηγα να βαλω κ τα εκανα..

μακια κοκονες μου,καλο βραδυ!

ρε παιδια το λαρακι μας που ειναι;;;

Αχ βρε συμπεθεράκι μου! Τριπλή ταλαιπωρία αλλά και υπερτριπλή χαράάάά!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα τσούπρες!!!

Φιλεναδίτσα μου εμφανίστηκες και πάλι!!! Να ήξερες μόνο τι χαρά μας δίνεις που μαθαίνουμε νέα από τα ζουζουνάκια σου... Δέχομαι ευχαρίστως να μου στείλεις το πιο ζωηρό και να δεις ότι θα σου ρθει πίσω στρωμένο κι έτοιμο να πάει φαντάρος! Μεγάλη κούραση αλλά πολύ μεγάλη χαρά κι ευτυχία σου δίνουν τα μωρά σου.. Μακάρι να ήμουν κι εγώ κοντά σας.. Κάθε απόγευμα εκεί θα ήμουν.. να είσαι σίγουρη..

Σαν αύριο κλείνει ένας χρόνος από τότε που το εμβρυάκι μου με εγκατέλειψε.. Ελπίζω του χρόνου τέτοια μέρα να κρατώ το θαυματάκι μου στην αγκαλιά μου..

Μομεντίνι μου μην απογοητεύεσαι.. Όντως όλα αυτά που περάσατε ήταν ουσιαστικά 1 προσπάθεια.. απλά κράτησε λίγο περισσότερο απ' ότι συνήθως.. Χαλαρώστε, ηρεμήστε και αποφασίστε με γνώμονα τι σας κάνει να αισθάνεστε σίγουροι και ήρεμοι..

Απ' ότι είδες υπάρχει πληθώρα εθελοντών για το ποια θα σας φιλοξενήσει...!

L2qIp2.png

Τσουπριτσες καλο μηνα να εχουμε,με ευχαριστα νεα κ μονο!!καλε πιο συχνα κι απο σας μπαινω πια..καλα,ετυχε..σημερα ειμαι στην μαμα κ βρηκα λιγο χρονο!!

συμπεθερακι μου,ηθελα να σου πω οτι ο,τι εγινε εγινε με την παλια φουρνια,καιρος να βγαλουμε την νεα φρεσκια φουρνια που θα μας φερει κ το μικρο κυπριωτακι μας!βασικα για το θεμα των παγωμενων γονιμ.ωαριων..να ξερειςς,ο μαστρομηνας παγωνει μονο οσα φτανουν στο σταδιο βλαστοκυστων,που σημαινει οτι ετσι ξεχωριζει τα πιο καλα κ δυνατα για εμφυτευση.δεν σου προτεινω ντε κ καλα να πας αθηνα,ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερετε κ στην μανα κυπρο μια χαρα,απλα στο λεω για να δεις οτι οι μεθοδοι διαφερουν τελικα απο κεντρο σε κεντρο..ειμαι σιγουρη παντως για σενα οτι με την νεα προσπαθεια θα τα καταφερεις κ δεν θα ασχοληθουμε,προς το παρον,με τα παγωτακια σου!

δομνινακι μου κ εγω χαιρομαι να μπαινω κ να σας μιλαω κ να μην σας χανω γιατι εγω σας εχω σαν αδερφουλες,σας εμπιστευομαι τα εσωψυχα μου,περασαμε κ τοσα μαζι,κι ας μην εχουμε καν συναντηθει..δεν θελω λοιπον να σας χασω,οσο κι αν ειναι δυσκολο να επικοινωνουμε οπως παλια..

φιλακια σε ολες σας!α!απαιτω να εμφανιστει το λαρακι,εστω για ενα γεια!ζηταω πολλα;;;;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα κορτσόπουλα και καλό μήνα να έχουμε με ευχάριστα μόνο αποτελέσματα..

Τι μου κάνετε; που πιάσατε το Μάη; εγώ προσωπικά πήγα μια βολτίτσα μέχρι την Αγ. Παρασκευή σε μια φίλη μου που είχα να τη δω καιρό και από το μεσημέρι και μετά Home sweet home.. Χρειάζεται και η ξεκούραση που και που..

Τα νέα τα δικά μου είναι ότι μεθαύριο πάω στο γιατρό για να με εξετάσει και να του πω ότι ξεκινάμε... Ακόμη δεν το πιστεύω ότι έφτασε ο καιρός κορίτσια.. Ελπίζω να είναι η τελευταία και τυχερή μου προσπάθεια διότι τα αποθέματα (ψυχικά, σωματικά, υλικά) στερεύουν...

Φιλεναδίτσα μου τα κρισάκια σου μεγαλώνουν και θεριεύουν... τι ευτυχία!

L2qIp2.png

Βρε βρε το συμπεθεράκι μου κοίτα που ξεκλέβει χρονο για εμάς και πολύ μου αρέσει αυτό!!!:D

Συμπεθεράκι μου είμαστε στη φάση της αναζήτησης για την ώρα...Ξέρω πως κάθε κέντρο ακολουθεί και διαφορετική προσέγγιση...Μαστρομηνά είχες κάνει εσύ; Για θύμισε με!!! Και κατέβηκες Αθήνα; Καλέ τίποτα δεν θυμάμαι!!!:rolleyes: Μετά την ανακοινωση για τριπλομωράκια όλα τα άλλα τα ξέχασα!!!:D

Δομνινάκι μου έφτασε ο καιρός ε; Αχ έκανες υπομονή και σε θαυμάζω γι αυτό...Αντε με το καλό! Η τρίτη και η καλύτερη σου να είναι! Μαντουδη θα την κάνεις πάλι;

Βαβιτσιάκι μου πού είσαι; Όλα καλά;

Καλό μήνα σε όλες!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...