Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

A πα πα!!!! Συμπεθερά πρέπει να διευκρινήσουμε πως το ξανθό θα το πετύχουμε πιο πιθανόν αλλά ΘΕΛΩ ΚΟΡΙΤΣΙ!Εγώ κορίτσι εσύ γιο!!!! Ε?:tongue:

καλα συμπεθερα μου..ο,τι πεις..πρεπει να ειμαστε αγαπημενες!!!(το θαψιμο θα πεφτει απο πισω,απο μπροστα ολο φιλια κ αγκαλιες!!!)

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΙΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΔΙΕΘΕΤΗΣΟΥΝ;;;;:D:D:D:D

εγω παντως αδιαθετησα..δηλαδη αρχισαν τα ροζ...κ τα γνωστα πονακια...να σε πω ρε συμπεθερα..τις ενεσουλες τις βαρας στο ιδιο σημειο?οχι φυσικα ε?απο την ιδια μερια εστω?πες μου ντε,ξεκιναμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε.................

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κρισκρις, τωρα που το θυμηθηκα! Στις 24/8 που έχεις γενέθλια, εγω εχω επετειο γαμου!!

ωωωωωωωωωωωωωωωωωω...γιοτρες κ γλεντια που θα εχουμεεεεεεεεεε...εχω να σου πω οτι απο τις φωτο φαινεται οτι τον αγαπας πολυ τον αντρουλη σου..αγαπησιαρα μου εσυ!!!αντε,παρτε σειρα με τις περιοδους σας...τι,μοναχη μου να κακομοιριαζω με την σιχαμενη παρεα?

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Kriskris μου ζητώ ειλικρινά ταπεινά και γονατιστή συγνώμη επειδή δεν γνωρίζω ακριβώς γιατί παίρνει ο καλός σου vibramycin... Θα φροντίσω να μην επαναληφθεί και την επόμενη φορά θα γνωρίζω ακριβώς την απάντηση σε ότι με ρωτήσεις... Το υπόσχομαι..

Να' ναι καλά και η δική μου η μανούλα που μου έκανε τις ενέσεις την πρώτη φορά αλλά και τώρα στη δεύτερη προσπάθεια αυτή θα επιστρατεύσω! Η δική μου θα μπορούσε κάλλιστα να είναι χειρούργος με τόσες γνώσεις που έχει γύρω από την ιατρική αλλά δυστυχώς η γιαγιά μου τα χρόνια εκείνα (μη νομίζετε ότι μιλάω για πολύ πίσω.. για το 1971 μιλάω) την απέτρεψε.. Εγώ κάποια στιγμή που έβγαινα από το χειρουργείο αναφωνώ "Δεν θέλω ένεση, όχι ένεση"... έχω φοβία από μικρή.. τι να κάνω..

Εγώ περιμένω την άλλη Τετάρτη κορίτσια... και ναι! 30 και σήμερα!

30?τι ειναι 30 παιδι μου?ενα τιποτα,μην το συζητας...σε συγχωρω για μια κ τελευταια φορα κ ελπιζω να μην επαναληφθει..σου εχω δωσει τον τιτλο της επιστημονα σε αλλο τοπικ πολυυυυ καιρο τωρα..βγαλε με ασπροπροσωπη καμαρι μου!!!!!:-D

το μαγικο χερι της μανουλας εφερε το θετικο αποτελεσμα,να την προτιμησεις βεβαιως βεβαιως!!!εγω παλι λεω να την αποφυγω...κ να την εχω απλα να μου μαγειρευει....:mrgreen:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Kαλημέρα στις θεές, που όπως διαβάζω έχει αποδειχτεί πλέον και στην πράξη, δλδ με τις φωτό!!! Θέλω κι εγώ να σας δω βρε κορίτσια, αλλά δεν έχω facebook!!!!:?:???: Εγώ πάντως έχω τα κλασικά ελληνικά χρώματα, δλδ καστανή, αν και στο παρελθόν έχω υπάρξει και ξανθιά! Βλέπω καλή διάθεση στο cafe, έτσι κορίτσια, μπράβο, αισιοδοξία χρειαζόμαστε!!! Κι εγώ σήμερα-αύριο περιμένω να αδιαθετήσω, βλέπω όλες αυτή την εβδομάδα είμαστε.

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Διαφημίσεις

εγω παντως αδιαθετησα..δηλαδη αρχισαν τα ροζ...κ τα γνωστα πονακια...να σε πω ρε συμπεθερα..τις ενεσουλες τις βαρας στο ιδιο σημειο?οχι φυσικα ε?απο την ιδια μερια εστω?πες μου ντε,ξεκιναμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε.................

Ξεκινάς συμπεθερούλααααααααααααααααα!!!!!!! Ναι! Τις ενεσούλες τις βαράς στην ίδια μεριά ακριβώς στο ίδιο σημείο να σου βγει η πίστη!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μια στη μεριά και μια στην άλλη τις κάνεις συμπεθερούλα μου!!!! Γενικά όπου να ναι στη γύρω περιοχή....Ε δεν το πιστεύω!!!! Θα γίνουμε δύο οι τρυπημένες τώρα!!!!!:D Εντομεταξύ καπνίζεις;;;:confused:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kαλημέρα στις θεές, που όπως διαβάζω έχει αποδειχτεί πλέον και στην πράξη, δλδ με τις φωτό!!! Θέλω κι εγώ να σας δω βρε κορίτσια, αλλά δεν έχω facebook!!!!:?:???: Εγώ πάντως έχω τα κλασικά ελληνικά χρώματα, δλδ καστανή, αν και στο παρελθόν έχω υπάρξει και ξανθιά! Βλέπω καλή διάθεση στο cafe, έτσι κορίτσια, μπράβο, αισιοδοξία χρειαζόμαστε!!! Κι εγώ σήμερα-αύριο περιμένω να αδιαθετήσω, βλέπω όλες αυτή την εβδομάδα είμαστε.

Γεια σου μακαπούλα μου! Τι κι αν δεν βρεθούμε στο facebook πάλι Θεά είσαι βρε! Είναι δεδομένο αυτό!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ωωωωωωωωωωωωωωωωωω...γιοτρες κ γλεντια που θα εχουμεεεεεεεεεε...εχω να σου πω οτι απο τις φωτο φαινεται οτι τον αγαπας πολυ τον αντρουλη σου..αγαπησιαρα μου εσυ!!!αντε,παρτε σειρα με τις περιοδους σας...τι,μοναχη μου να κακομοιριαζω με την σιχαμενη παρεα?

Τον αγαπώ μωρε τρελά ακομα κ μετά από τοσα χρόνια κι ας μου σπάει τα νευρα μερικές φορες... ξερετε εσεις!

Για την περιοδο, εγω την παρακαλαω να ερθει κ αυτη μου το παίζει δυσκολη... Λέτε να μου κρατάει μουτρα που την εκοψα τόσους μήνες;;; :-D:-D Και τι φταιω εγω;;; Ας κάνει παραπονα στον γιατρο!! Παει το 'χασα...

Μακαπουλιτσααααα! Οριστε, σε ξεχασα! Και το 'πα, δεν το 'πα;;;; Φιλακια πολλα κοριτσαρα μου! Αχ, μπες κ εσυ στο facebook....

JXFXp3.png

Τι στο καλό! Θα εξαπλωθεί παντού ο κόκκινος στρατός;!!!! Αντε θέλω κι εγώ τότε!!!!! να πηγαίνω κι εγώ παρακάτω...Σε 3-4 μερούλες εγώ αν και θα έχω καθυστέρηση το πιο πιθανόν λόγω ενέσεων...που είναι αντίστοιχες των αρβεκάπ...ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΥΩ!!!!!:evil::evil:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μμμμ...κοιτα συμπεθερα που με ελαχε,να με κοροιδευει...μπραβο ηθος....................................:roll::roll::roll:κοιταξε,καπνιζω κανα 2-3 τσιγαρα την ημερα..δεν κανει?για πες?κ ην αρχισεις το δουλεμα παλι!!!!!κι ο αντρουλης κανει καμια 4-5..του ειπα να τα κοψει.αλλα δεν βλεπω να με ακουει....:evil:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Οχι! Δεν κοροιδεύω για το κάπνισμα γιατί με πονάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Σήμερα αποφάσίσα να το κόψω κι έχω νεύρα....Να μειωθεί ή να διακοπεί εντελώς λέει στο χαρτί που μου έδωσαν...χμ....Ημουνα στα 4-5 τη μέρα...τι ήθελα να το κοψω εντελώς; τσ τσ τσ!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μακαπουλακι,κανε κι εσυ μια σελιδα,δεν ειναι τιποτα...για την περιοδο που λες,νομιζα οτι περιμενες νωριτερα..σε μια λιστα στο parents cafe σημερα σε κοιτουσα και νομιζω οτι η ημερομηνια που περιμενες περασε κ λεω τι γινεται με το μακαπουλακι?λες να εγινε το θαυμα??

λαρα μου θα ερθει η θυμωσιαρα σου...δωστης λιγο ξυδι να ξεθυμωσει κι αυτη πια....συμπεθερα,σε καταλαβαινω απολυτα..κι εγω τωρα οχι να βαλω,ουτε να ακουω θελω την λεξη..."αρβεκαπ".....αλλα θελω να συμβαδισουμε,αντε!!να κανουμε μαζι τις εμβρυομεταφορες κ ολα αυτα που δεν ξερω πως τα λενε!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Οχι! Δεν κοροιδεύω για το κάπνισμα γιατί με πονάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Σήμερα αποφάσίσα να το κόψω κι έχω νεύρα....Να μειωθεί ή να διακοπεί εντελώς λέει στο χαρτί που μου έδωσαν...χμ....Ημουνα στα 4-5 τη μέρα...τι ήθελα να το κοψω εντελώς; τσ τσ τσ!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ???για τον αντρουλη ξερεις κατι?επιτρεπεται?σιγα να μην επιτρεπεται..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Σ' ευχαριστώ πολύ λατρεμένη και πολυχρονεμένη Kriskris μου για τη μεγαλοψυχία που μου δείχνεις... δεν θα επαναληφθεί το υπόσχομαι..

Άντε κορίτσια να ξεκινάμε σιγά σιγά... και μετά ποιος μας πιάνει!

L2qIp2.png

Ενα την ημέρα θα ήταν καλά...αλλά ποτέ δεν καταφέρνω να μείνω στο ένα...:rolleyes: Οπότε δοκιμάζω την ακραία λύση του ΚΑΝΕΝΑ!!!!! Είδομεν...

Απ ότι διάβασα στον άντρα επηρεάζει στο σπέρμα, σε μας την ποιότηταν των ωαρίων και γενικά μειώνει τις πιθανότητες επιτυχίας της εξωσωαματικής. Η απορία μου είναι: και να το κόψω λίγες μερούλες πριν βοηθά πουθενά ή τζάμπα μαζοχίζομαι;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...