Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Θα είσαι στον ίδιο γιατρό Δομνινάκι μου; Το μακρύ φαντάζομαι θα κάνεις ε; Ο Δομνίνος θέλει κι αυτός να ξεκινήσετε τώρα; Αχου! Ολο ερωτήσεις είμαι! Αλλά ενθουσιάστηκα!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μομεντάκι μου ναι, στον ίδιο γιατρό θα είμαι αλλά όχι με το μακρύ πρωτόκολλο!!! Αυτή τη φορά θα κάνουμε το βραχύ διότι για μένα είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο και κουραστικό το να πρέπει να κάνω 3 ενέσεις τη μέρα και καμιά φορά και 4 για ένα μήνα συνεχόμενα.. Έτσι θα ξεκινήσω την 21η μέρα του κύκλου με τα Cyclacour (χαπάκια), θα αδιαθετήσω, την πρώτη μέρα θα ξεκινήσω τις Puregon και την τρίτη μέρα θα κάνω παράλληλα και Orgalutran..Νέο πρωτόκολλο, νέα φάρμακα, νέες ελπίδες!

Και ο άνδρας μου συμφωνεί να ξεκινήσουμε τώρα.. Θέλω να δώσω στη μητέρα μου μια τελευταία χαρά πριν χειροτερέψουν περισσότερο τα πράγματα!

L2qIp2.png

Θα είσαι στον ίδιο γιατρό Δομνινάκι μου; Το μακρύ φαντάζομαι θα κάνεις ε; Ο Δομνίνος θέλει κι αυτός να ξεκινήσετε τώρα; Αχου! Ολο ερωτήσεις είμαι! Αλλά ενθουσιάστηκα!:P

καλημερα δεν το πιστευω οτι σε πετυχαινω μεσα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Τα κατάφερα;;;;;:confused:

καλημέρα μήπως σημερα???

αν δεν σε πετυχω και παλι τι ναπω

καλη Ανάσταση!!! καλα να περασετε όλεςςςςς!!!

αντε να περασει και το πασχα και μετα να γεμίσουμε αυγά ολες μας!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Τι να πω; Είμαστε απίστευτες!!!

Καλό Πάσχα Βαβιτσιάκι μου!!! Καλή Ανάσταση!!! στις ψυχούλες μας και τέλος στις ταλαιπωρίες μας!!!

Αλήθεια, πώς θα το περάσετε; Ο,τι και να κάνετε σου εύχομαι να περάσετε όμορφα!!!

Καλό Πάσχα σε όόόόόόλλλεεεεεεςςςςςς!!!! (αν εμφανιστεί καμιά δηλαδή)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ειμαι ακομα εδω αλλα δεν μου βγαζε το μνμ μα σου, ε δεν θελει να συγχρονιστούμε

Κι εγώ ακόμη είμαι εδώ...Αραγε τώρα τα καταφέραμε;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα, χρόνια πολλά και Καλό Πάσχα σε όλα τα κοριτσάκια της παρεούλας μας.. Μακάρι να είναι το τελευταίο Πάσχα με άδειες κοιλίτσες.. (αυτό δεν ισχύει για σένα Μομεντάκι) και του χρόνου να πάμε στην Ανάσταση με τα μπεμπάκια μας..

Να είμαστε όλες καλά, γερές, δυνατές οπλισμένες με επιμονή και υπομονή!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

καλημερα τα κοριτσια μου χρονια πολλα Χριστος Ανεστη πως περάσατε?? ευχομαι ομορφα ξενιαστα και ξεκουραστα!!!

εγω πηγα στη μανουλα μου και πέρασα πολυ όμορφα και τωρα εδω δουλιτσα και αγιος ο Θεος!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά!!!

Χαίρομαι που πέρασες καλά Βαβιτσιάκι μου...Εγώ πέρασα τις μέρες με αναμονή για χοριακή...έκανα εμβρυομεταφορά τα τελευταία μου παγωτάκια και το αποτέλεσμα...μηδέν! :( Μόλις πήρα τα αποτελέσματα...

Πάλι απ την αρχή πια!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...