Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημερα!! σημερα εχω τα νευρα μου γκρρρρρ!! μου ήρθε ΠΑΛΙ περίοδος κι οχι απλα ηρθε αλλα καθε μήνα μου εχετε και μια μερα πιο νωρίς στις 26 μερες η κυρία.. οτι να ναι

η κυρία... και οσο σκεφτομαι οτι τώρα θα ήμουν 5 μήνων και θα χα κοιλίτσα... τελος πάντων ας μη με περνει απο κάτω πάλι..

δομνινακι πες μας κανενα καλο νεο γιατι θα πάθω κατάθλιψη γκρρρρρ!!!!

οκ μη με δερνεται ολες μαζι χαχαχαχα!!!

και ποναω ρε γ@μ%τ0!!! τιποτα δεν θελω να κανω σημερα θελω να παω σπιτι μου ΤΩΡΑ!!!

Tώρα να σου πω πω πως δεν σε καταλαβαίνω βρε βαβιτσιάκι μου ψέμα θα ναι!!!!:rolleyes: Γιατί η κυρία είναι σπαστικιά και όλο σε μας έρχεται....και γρηγορότερα κιόλας σου ρθε ε; Αχ! Θες να την κτυπήσουμε, να την γρονθοκοπήσουμε και δεν ξέρω κι εγώ τι;

Αχ και όσο σκέφτεσαι πως θα τανε τα πράγματα τώρα αν δεν συνέβαινε ότι συνέβηκε...κρίμα...πολύ κρίμα! Αλλά θα ρθει ο μήνας που η κυρία δεν θα εμφανιστεί...και για 9 μήνες θα ειναι εξαφανισμένη! Εκεί να δεις γλέντια που θα κάνουμε!

Και ψιτ! Η κατάθλιψη απαγορεύεται!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πεντε μερες αφαντες εδω μεσα.. αχ κοριτσια μου δεν ειμαι καλα το στομαχακι μου ποναει εδω και τρεις μερες και χθες το βραδι να σου και η διαρροια.. δεν θελω να ειμαι αρρωστη θελω να κανω δουλειες σας λεω ειναι σαββατο θελω να καθαρισω... χιλιες φορες το προτιμω απο το ναμαι αρρωστη.

περαστικά μου λοποιν, αφου εμεινα μόνη εδω μέσα..

lJiup3.png

M1otp3.png

Βαβιτσιάκιμου αρρώστησες; Αχ περαστικά σου!

Καταλαβαίνω το συναίσθημα..ούτε εγώ θέλω να είμαι άρρωστη....

Πήρες κάτι που μπορέι να βοηθήσει να μην πονάς τουλάχιστον;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε..

Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά.. Βλέπετε πήραμε τα αποτελέσματα από το επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα χθες, το πρώτο μετά την επέμβαση.. Μαύρα τα αποτελέσματα κορίτσια, μαύρα και άραχνα.. Όσο και να το σκέφτομαι δεν μπορώ να το εξηγήσω..

Το μόνο που μένει είναι να πάμε τη Δευτέρα στον ουρολόγο να μας πει και αυτός την άποψή του.. Τσάμπα τα φάρμακα που έπαιρνε τόσους μήνες, τσάμπα η επέμβαση, τσάμπα η ταλαιπωρία, τσάμπα όλα..

Τώρα έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό για τις 28 Απριλίου και με την περίοδο του Μαϊου ξεκινάμε δυναμικά για την τρίτη και τυχερή μας - ελπίζω - προσπάθεια..

Babitsaki μου ιωσούλες διάφορες κυκλοφορούν.. Εγώ προχθές έκανα ένα 39 βαρβάτο το βράδυ και είχα λίγη ανακατωσούρα αλλά χθες ξημέρωσα απύρετη οπότε ελπίζω κι εσύ να είσαι πολύ καλύτερα σήμερα..

Φιλάκια πολλά Μομεντάκι μου και σ' ευχαριστώ για την πίστη σου προς εμένα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε..

Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά.. Βλέπετε πήραμε τα αποτελέσματα από το επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα χθες, το πρώτο μετά την επέμβαση.. Μαύρα τα αποτελέσματα κορίτσια, μαύρα και άραχνα.. Όσο και να το σκέφτομαι δεν μπορώ να το εξηγήσω..

Το μόνο που μένει είναι να πάμε τη Δευτέρα στον ουρολόγο να μας πει και αυτός την άποψή του.. Τσάμπα τα φάρμακα που έπαιρνε τόσους μήνες, τσάμπα η επέμβαση, τσάμπα η ταλαιπωρία, τσάμπα όλα..

Τώρα έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό για τις 28 Απριλίου και με την περίοδο του Μαϊου ξεκινάμε δυναμικά για την τρίτη και τυχερή μας - ελπίζω - προσπάθεια..

Babitsaki μου ιωσούλες διάφορες κυκλοφορούν.. Εγώ προχθές έκανα ένα 39 βαρβάτο το βράδυ και είχα λίγη ανακατωσούρα αλλά χθες ξημέρωσα απύρετη οπότε ελπίζω κι εσύ να είσαι πολύ καλύτερα σήμερα..

Φιλάκια πολλά Μομεντάκι μου και σ' ευχαριστώ για την πίστη σου προς εμένα!

αχ δομνινακι μου πολυ με στεναχωρησες!! κριμα βρε κοριτσακι μου, ευχομαι ο εξωσωματικος να σας εχει μονο καλα νεα φτανει βρε αγαπουλιτσα μου τπ παιδεμα για σενα φτανει!! ακούει ο καλός Θεούλης? φτανει!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα θεές!!!

Βαβιτσιάκι μου πώς είσαι; Αχ της διάλυσης γίναμε εδώ μέσα και καθόλου δεν συγχρονιζόμαστε!!! Είσαι εντάξει; Διακοπούλες για το Πάσχα έχεις;

Δομνινάκι μου πραγματικά δηλαδη έλεος!!! Σήμερα έχετε ραντεβού με τον ουρολόγο; Ισχύει; ΕΛπίζω να έχουμε κανένα νέο "ανατρεπτικό"...για παράδειγμα πως μπορούν να αλλάξουνε τα πράγματα μέχρι το επόμενο σπερμοδιάγραμμα...Όπως και να χει θα περιμένουμε νέα σου!!! Αντε στο ξανάπα! Περιμένω να γυρίσει ο τροχός για σένα και να αρχίσουν όλα να έρχονται "αλλιώς"....

Καλή μας βδομάδα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα!

Μομεντάκι μου, ναι, τα χτυπήματα συνεχίζουν και έρχονται απανωτά.. Ευτυχώς δεν ξανάκανα πυρετό και όλο το σβκ ήμουν μια χαρά. Σήμερα είναι το ραντεβού με τον ουρολόγο.. εννοείται πως το περιμένω πως και πως για να δω τι θα μας πει και τι θα μας συμβουλέψει.. Όπως και να χει πάντως το έχω πάρει απόφαση.. Η επόμενη προσπάθειά μου ξεκινά με την περίοδο του Μαίου οπότε αρχές Ιούνη θα έχουμε αποτελέσματα..

Μομεντάκι εσύ τι κάνεις; πήγες στο γιατρό;

Babitsaki φαντάζομαι ότι έχεις ρέψει από το πολύ κυνηγητό με τον Μπαμπίτσο;;;

Μόλις έχω νέα κοριτσάκια μου θα σας γράψω!

L2qIp2.png

ναι ναι δομνινακι μου εχω ρεψει απο το στομαχακι ομως και το κατοσταρι προσ τη τουαλετα και οχι απο το κυνηγητο με τον βαβιτσιο.. σημερα θα παω στον γιατρο σε γαστρ/λογο δεν αντεχω αλλο απο τη πεμπτη ειμαι ετσι, σημερα τωρα που το σκεφτομαι ειμαι λιγο καλητερα και μπορει να το αναβαλλω με το γιατρο, οχι τιποτα αλλο δεν μπορω να δεχτω οτι θα παω σε αλλον γιατρο περαν του γυναικολογου...

ευχομαι να χει καλα νεα απο τον ουρολογο

μομεντακι μου δεν εχω για πασχα τιποτα σε ταξιδι.. μανουλα θα παιξει και φετος οπως καθε χρονο!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Κορίτσια μου όμορφα καλή σας μέρα!

Είπα να μπω πρώτη πρώτη να σας πω τα ευχάριστα για να σας φτιάξω τη μέρα..

Πάμε λοιπόν στο γιατρό.... μετά από κάνα δεκάλεπτο αναμονής μπαίνουμε μέσα με κάτι μούτρα κι οι δυο σαν Μεγάλη Παρασκευή... Βλέπει ο γιατρός τα αποτελέσματα και αναφωνεί "Τέλεια πάμε".... και εμάς το σαγόνι πέφτει στο πάτωμα... Τι τέλεια γιατρέ μου του λέω εγώ.. διαβάζετε το σωστό σπερμοδιάγραμμα; Ναι μου λέει, αυτό με ημερομηνία 4.4.2011... Του λέω εγώ το προηγούμενο το βλέπετε; Ναι μου λέει.. αυτό με ημερομηνία 25.10.2010.. Και που το βλέπετε του λέω ότι πάμε τέλεια;;;;

Και αρχίζει να μου εξηγεί ο άνθρωπος.. Με λίγα λόγια μας είπε τα εξής: Ότι αφού έχουν περάσει μόλις 2.5 μήνες από την επέμβαση και το σπερμοδιάγραμμα μας έδωσε συκριτικά έστω και λίγο μεγαλύτερο αριθμό σπερματοζωαρίων από το προηγούμενο είναι πολύ ενθαρρυντικό... Θα έπρεπε να ανησυχούσαμε αν μας έδινε τουλάχιστον το μισό αριθμό από το προηγούμενο..

Η ταχύτητα συνολικά έχει ανέβει.. αν και έχει πέσει η πρόσθια κίνηση αλλά δεν μας ενοχλεί αυτό.. σιγά σιγά θα φτιάξει..

Η μορφολογία και δη η δική μας που όλη την ανωμαλία την έχουμε στην κεφαλή των σπερμαζοωαρίων (ξεροκέφαλα από τα μικράτα τους τα παιδιά μου), οφείλεται είτε στην κιρσοκήλη (που ελπίζουμε να την έχουμε φτιάξει), είτε σε χρόνιες προστατίτιδες που δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά γι' αυτό - μας έδωσε αντιβίωση για ένα μήνα διότι το ph ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο και ανέβηκε κι άλλο από την προηγούμενη φορά - και τέλος σίγουρα κάτι τρέχει με τον μηχανισμό σπερματογένεσης στον οποίο δυστυχώς δεν μπορούμε να επέμβουμε διότι ακόμη είναι tera ingognita δηλαδή άγνωστο πεδίο..

Δεν θέλει να του δώσει ορμόνες διότι φαίνεται ότι ο όρχις έχει πάρει μπροστά.. Το μόνο που μας είπε είναι ότι στην περίπτωσή μας το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και ότι θέλει να μας δει μετά από κάνα τρίμηνο με καινούργιο σπερμοδιάγραμμα..Ο γλυκός μου.. Και δεν μας πήρε και λεφτά κορίτσια.. τίποτε.. ούτε Ευρουλάκι..

Οπότε συνοψίζω στα εξής: Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θέλει χρόνο.. Οπότε εμείς συνεχίζουμε με μια απλή φαρμακευτική αγωγή και προχωράμε σε εξωσωματική τον Μάιο..

Ρώτησα επίσης τον γιατρό πως είναι δυνατόν ο καημένος ο άνδρας μου να χαπακώνεται ενάμιση χρόνο τώρα με διάφορα σκευάσματα και διαφορά να μην έχουμε δει και μου είπε ότι λόγω της κιρσοκήλης από το επόμενο τρίμηνο θα αρχίσουμε να βλέπουμε διάφορα διότι θα βγει η καινούργια φουρνιά σπερματοζωαρίων..

Κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος, το ομολογώ.. Αλλιώς τα περίμενα και αλλιώς τα βρήκα.. Αλλά είμαι αισιόδοξη τώρα.. Καλή σας μέρα και θα τα πούμε αργότερα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

αχ δομνινακι μου να ξερες ποσο χάρηκα!! τελεια τα νεα σου!!! αχ γλυκο μου κοριτσακι επιτελους ακουσαμε και κατι καλο για σενα απο το στοματακι σου... απτο χερακι σου δηλαδη... μα ειχαμε μαυρισει εδω μεσα ασε που το παμε για διαλυση επιτελους να ασχοληθουμε με κατι ελπιδοφορο πια!

αντε να μαζευομαστε εχουμε θεματα κυριες μου!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

αχ δομνινακι μου να ξερες ποσο χάρηκα!! τελεια τα νεα σου!!! αχ γλυκο μου κοριτσακι επιτελους ακουσαμε και κατι καλο για σενα απο το στοματακι σου... απτο χερακι σου δηλαδη... μα ειχαμε μαυρισει εδω μεσα ασε που το παμε για διαλυση επιτελους να ασχοληθουμε με κατι ελπιδοφορο πια!

αντε να μαζευομαστε εχουμε θεματα κυριες μου!!!!

Γεια σου Βαβιτσιάκι μου!!!:D:D:D Όντως για διάλυση το πάμε...Εμείς οι 3 μείναμε να μιλάμε...Αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας να μιλάμε πολύ σαν να είμαστε 100! Εντάξει;:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Babitsaki μου γλυκό εμείς οι 3 κάνουμε για 103!!!

Ναι, ελπιδοφόρα τα νέα και ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά.. Το πήρα απόφαση κορίτσια.. Περιμένω περίοδο αύριο - μεθαύριο και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.. ανυπομονώ κοριτσάκια μου!

Πες μου κοριτσάκι μου τι θέματα έχεις; Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε ...

Μομεντάκι τι γίνεται με σένα; Μας έχεις αφήσει χωρίς ενημέρωση εδώ και λίγο καιρό!

L2qIp2.png

Με τις πληθωρικές μας προσωπικότητες φυσικά και κάνουμε για 103 δομνινάκι μου!:D

Καλά είμαι εγώ δομνινάκι μου...προχωράμε...και όταν με το καλό θα φέρω τα μομεντάκια μου σπίτι τότε θα σας το ανακοινώσω βεβαίως βεβαίως!!!:D

Αχ! Ετοιμάζεσαι για την επόμενη προσπάθεια; Εφτασε ο καιρός; Αντεεεεεεε!!! Οοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου χαίρομαι απίστευτα για σένα.. και ανυπομονώ για κείνη τη μέρα που επιτέλους θα μας ανακοινώσεις την άφιξη των μομεντινίων σου στην κοιλίτσα και στο σπιτάκι σου!

Ναι, έφτασε ο καιρός κοριτσάκι και για μένα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...