Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Μομεντακι μου!!!!!!!!!!!!!!

Αχ, πόσο πολύ χαιρομαι που σε βρίσκω μεσα!!!!

Ναι, ξεκουραση σημερα... ΜΕτραω τις μέρες αντίστροφα σαν τους φυλακισμένους, να επιστρέψει στη δουλεια η συναδελφος και να χαλαρώσουν λίγο οι ρυθμοι. Πλέον το 9-7 είναι το νέο ωραριο και φυσικά στο τέλος κάθε μηνα παιρνω το βραβειο τηνς ανοιχτης παλάμης.

Τι κάνεις κοριτσακι μου εσύ;;; Με την κύστη τι έγινε;

Αααααααααααα!!! Συγχρονιστήκαμε λαρούκο μου; Πολύ χάρηκα! Μου έλειψε πολύ αυτό βρε....

Αντε με το καλό να επιστρέψει η συνάδελφοςνα ηρεμήσεις λιγάκι κι εσύ...Αλήθεια πότε θα επιστρέψει;Κοντεύει;

Καλά είμαι εγώ λαρούκο μου..η κύστη έφυγε και όπως πάντα κάνω καταστολη΄...δεν είναι απίστευτο που τη μισή μου ζωή την περνάω στην καταστολή; Τεσπα..φτάνει να ναι για καλό....

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμέσως μετά το Πασχα επιστρεφει.... Hoorey!!!!

Αυτή η καταστολή πια...... κοριτσακι μου η τελευταία θα είναι, κάνε υπομονη. Τωρα θα μου πεις, ποση υπομονη ΠΙΑ;;; Ολα θα σβηστούν μεμιας όταν ακούσεις τον υπέροχο ήχο μιας καρδούλας που θα χτυπαει δυνατα μεσα σου! Και πού ξέρεις; Μπορεί να είναι και 2 οι καρδούλες! :wink:

JXFXp3.png

Αμέσως μετά το Πασχα επιστρεφει.... Hoorey!!!!

Αυτή η καταστολή πια...... κοριτσακι μου η τελευταία θα είναι, κάνε υπομονη. Τωρα θα μου πεις, ποση υπομονη ΠΙΑ;;; Ολα θα σβηστούν μεμιας όταν ακούσεις τον υπέροχο ήχο μιας καρδούλας που θα χτυπαει δυνατα μεσα σου! Και πού ξέρεις; Μπορεί να είναι και 2 οι καρδούλες! :wink:

Και το πάσχα είναι κοντά! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!:D

Αυτή η καρδούλα φαίνεται έχασε το δρόμο...χαχαχαχα Για λίγο θα είναι αυτή τη φορά λαρούκο μου τουλάχιστον...ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε στην εμβρυομεταφορά σιγά σιγα...

Εσύ πώς είσαι με το συγκεκριμένο θέμα;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Και το πάσχα είναι κοντά! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!:D

Αυτή η καρδούλα φαίνεται έχασε το δρόμο...χαχαχαχα Για λίγο θα είναι αυτή τη φορά λαρούκο μου τουλάχιστον...ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε στην εμβρυομεταφορά σιγά σιγα...

Εσύ πώς είσαι με το συγκεκριμένο θέμα;

Εγω... το απολυτο τιποτα. Η περιοδος μμου τους τελευταιους 3 μήνες εχει τρελαθει, μια στις 30 μερες, τον αλλο μηνα στις 26, μετα στις 31.... Τα εχει παιξει κι αυτη.. Εκκρεμει να κανω και την τυποποιηση για να δουμε τι ιος είναι και τι ρόλο βαραει (στον τραχηλο εννοω) οποτε οπως καταλαβαινεις παλι ολα ειναι στασιμα. Καλέ εγώ ζητησα υιο (ή θυγατερα) όχι ιο!!! Μαλλον πρέπει τα αιτηματα μου να τα κάνω γραπτώς γιατί κάπου εγινε μπερδεμα...!!! χαχαχαχαχα!!!:D:D

Τα εχω παρει και με τον λαρο γιατί δεν εκανε το σπερμοδιαγραμμα οταν επρεπε να το κανει (μετα τις βιταμινες) κ δεν ειμαστε κ στα καλυτερα μας... Γιατι ρε γμτ πρέπει να τους παρακαλαμε; Ε βαρεθηκα! :mad:

Σταματαω εδω την γκρινια...

JXFXp3.png

Εγω... το απολυτο τιποτα. Η περιοδος μμου τους τελευταιους 3 μήνες εχει τρελαθει, μια στις 30 μερες, τον αλλο μηνα στις 26, μετα στις 31.... Τα εχει παιξει κι αυτη.. Εκκρεμει να κανω και την τυποποιηση για να δουμε τι ιος είναι και τι ρόλο βαραει (στον τραχηλο εννοω) οποτε οπως καταλαβαινεις παλι ολα ειναι στασιμα. Καλέ εγώ ζητησα υιο (ή θυγατερα) όχι ιο!!! Μαλλον πρέπει τα αιτηματα μου να τα κάνω γραπτώς γιατί κάπου εγινε μπερδεμα...!!! χαχαχαχαχα!!!:D:D

Τα εχω παρει και με τον λαρο γιατί δεν εκανε το σπερμοδιαγραμμα οταν επρεπε να το κανει (μετα τις βιταμινες) κ δεν ειμαστε κ στα καλυτερα μας... Γιατι ρε γμτ πρέπει να τους παρακαλαμε; Ε βαρεθηκα! :mad:

Σταματαω εδω την γκρινια...

Νομίζω να διευκρινήσεις την ορθογραφία γιατί κάποιο λάθος πρέπει να έγινε όντως...χαχαχααχαχα Αχ βρε λαρούκο αυτά τα σχόλια σου είναι όλα τα λεφτά!!!:P:p:p

Καλά αυτό με τους άντρες νομίζω είναι διεθνές φαινόμενο!!! Τι στο καλό; Παγκόσμιο φαινόμενο σου λέω...λες και εμείς γεννηθήκαμε ειδικά για να τους παρακαλάμε να κινηθούν!!! Αστα!!!

Τι είναι αυτό με την ταυτοποίηση; Μμμμ...νόμιζα πως είχες τελειώσει με αυτή την ταλαιπωρία για να μαι ειλικρινής...

Η καθυστέρηση και το μπάχαλο της περιόδου οφείλεται σε αυτή την κατάσταση με τον τράχηλο ή είναι άσχετο; Η είμαι εγώ απλά άσχετη με όλα αυτά που ρωτάω;;;;χαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Το Μπαμπιτσιακι ετοιμαζεται παλι για Ολυμπο εεεεε;;;;

Ετσι, οι θεες πρεπει να επιστρεφουν που κ που στα πατρια εδαφη! χαχαχα!

Από το κρισακι ειχαμε κανενα νεο; Λογικά θα πηρε και τον τριτο αντρακλα στο σπιτι τωρα εε; Αυτο θα πει Full time μαμα!

JXFXp3.png

Νομίζω να διευκρινήσεις την ορθογραφία γιατί κάποιο λάθος πρέπει να έγινε όντως...χαχαχααχαχα Αχ βρε λαρούκο αυτά τα σχόλια σου είναι όλα τα λεφτά!!!:P:p:p

Καλά αυτό με τους άντρες νομίζω είναι διεθνές φαινόμενο!!! Τι στο καλό; Παγκόσμιο φαινόμενο σου λέω...λες και εμείς γεννηθήκαμε ειδικά για να τους παρακαλάμε να κινηθούν!!! Αστα!!!

Τι είναι αυτό με την ταυτοποίηση; Μμμμ...νόμιζα πως είχες τελειώσει με αυτή την ταλαιπωρία για να μαι ειλικρινής...

Η καθυστέρηση και το μπάχαλο της περιόδου οφείλεται σε αυτή την κατάσταση με τον τράχηλο ή είναι άσχετο; Η είμαι εγώ απλά άσχετη με όλα αυτά που ρωτάω;;;;χαχαχαχα

Δυστυχως δεν τελειωσα με αυτη την ιστορια.. Η περιοδος δεν εχει να κάνει με αυτο. Ο γιατρός λεει ότι ειναι απο το στρες γιατι κατι "ιατρικό" δεν βλέπει. Ε κατι ειναι κι αυτο!

Η τυποποιηση είναι κάτι σαν Παπ αλλα προσδιοριζουν τι ιος ειναι αυτος που εχει προσβαλλει τον τραχηλο κ εχω αυτα τα ανωμαλα κυτταρα. Ανωμαλια παιδί μου σου λεω, ακομα κ στον τραχηλο!!!

JXFXp3.png

Μομεντακι μου, ξυπνησε ο λάρος (ηταν βλεπεις και βραδινος) και θελει να παμε για καφε... Α στο καλο, πανω που σας βρηκα παλι.. Οι καφεδες μας μαρανανε!

Τελος παντων, καλώς εχοντων των πραγματων από το Πασχα κ μετα θα τα λεμε πιο συχνα.

Πόσο μου λειψατε!!!

Παω να ετοιμαστω, να βάλω τα καλα μου (ξερεις την τουαλετα) να γίνω μια κουκλα μπας κ μου αλλαξει η διαθεση.

Πολλα φιλακια!

JXFXp3.png

Aχ βρε Λαρούκο μου....έπρεπε να φύγεις εσύ, εμένα με πέταξε έξω η σύνδεση...αλλά δεν πειράζει! Τα καταφέραμε να τα πούμε λιγάκι και αυτό έφτιαξε τη μέρα μου!!!:D Ελπίζω να περάσατε ωραία στον καφέ και να έφτιαξε η διάθεση σου!!!

Αντε να επιστρέψει και η συνάδελφος πίσω να σε βλέπουμε κι εμείς λιγάκι στο καφέ μας!!!:D

Φιλιά!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

χμμμ τι χανω το πρωι που κοιμαμαι!! ηταν μεσα το λαρακι!! παρτε ενα τηλεφωνο να ξυπνησω να συμμετεχω και γω στο παρτυ!! αντε δε πειραζει σας συγχωρω εχε χαρη που το μομεντακι θα ξενυχτησει για να μου βαλει ροδοπεταλα και που το λαρακι ηταν ευδιαθετο, λαρουκο ουτε που θυμωμουν για τον ιο τι κριμα να ταλαιπωρησε ακομα!! κι αυτη η περιοδος σου δεν εμιαξε καθολου στης δομνινας μας που ειναι κυρια! καλα οσο γι τον αντρουλη σου απαρεδεκτος οπως ολοι οι αντρες και γω τον παρακαλαω να παει για μια εξεταση αιματος που το διαγνωστικο ειναι 50 μετρα απο το σπιτι μας και δεν παει την δικαιολογια ετοιμη την εχουν μα ποσα τραβαμε οι γυναικες ποσα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

κουλακι δυστηχως μετα τις αβερκαπ και αφου περασει και το δευτερο τριμηνο πρεπει να "ξυπνησει" και ο οργανισμος σου δεν θα σου ερθει περιοδος πιθανοτατα ακριβως στους εξι μηνες θα κανει λιγο παραπάνω. εμενα εκανε 3 μηνες (πλεον του 6μηνου) να ερθει 4/12 εκανα τη δευτερη και μου ηρθε περιοδος 4 Ιουνίου βεβαια όπως λεμε παντα ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και αν ανησυχεις καλο είναι να κανεις ενα ραντεβου στον γιατρουδακος σου να σου κανει εναν υπερηχο για να σε καθησυχασει.

οσο για τον πονο εγω στη πρωτη δεν πονεσα καθολου μετα σιγα σιγα επανηλθαμε στα κανονικα μη την ψαχνεις η περιοδος δεν καταλαβαινει απο ορους και κανονες πρατει κατα βουληση δεν μπορω να την καταλαβω!!!:confused::rolleyes:

lJiup3.png

M1otp3.png

bedroses.jpg

Ουφ! Κουράστηκα αλλά άξιζε τον κόπο!!!:P

Βαβιτσιάκιιιιιι μού όλα έτοιμαααααα στον Όλυμπο!!!!

Όμορφα να περάσετεεεεεεεεεεεε!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!καλεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!χαθηκαμε καλεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!αχ εγω φταιω,εγω,καμια αλλη..δεν μπαινω πια,αλλα που να προλαβω;ζω τον απολυτο πανικο!!ειμαστε ολοι σπιτι πια κ τρεχω κ δεν φτανω..εχω να κοιμηθω..ουυυυυ..ουτε θυμαμαι απο ποτε..καθε 3 ωρες τρωνε τα αντρακια μου,αντε να χωνεψουν,αντε να τα αλλαξουμε πανες,αντε να βγαλω κ λιγο γαλατακι,οσο εχω,να τα δωσω γιατι τους αρεσει..αφηστε τα σας λεω,ζω ενα δραμα!!ευχαριστο δραμα βεβαια,κ σας ευχομαι ολοψυχα να το ζησετε γρηγορα,αλλα πολυ γρηγορα,αμεσα σας λεω!!!!μα δεν εχω κ ιντερνετ,μονο απο το κινητουλι μπορω να μπω...

εσεις κοριτσακια μου διαβαζω ειστε μια χαρα!

συμπεθερακι μου ξεκιναμε ετσι;δυναμικα παντα,ετσι;αντε ματακια μου,ποσο πολυ περιμενουμε ευχαριστα νεα σου,θα χαρω τοσο μα τοσο πολυ!!!!!!

μπαμπω μου βολτουλες κανεις ολη την ωρα κυρα μου;ρωτα κ εμενα που δεν παω πια ουτε μεχρι το περιπτερο!!!ζηλευουμε κυρια μου,θελουμε κι εμεις!!!!!περασες καλα ρε ζουζουνα;του εδωσες να καταλαβει;χιχιχιχχιιχχιχ...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κ να μαι παλι..μα φοβαμαι μη γραφω κ σβηστουν..

λαρακι μου εσυ ολο δουλευεις..αντε γραψτους λιγο,κανε την παλαβη..ειναι αναγκη να βγαζεις ολη την δουλεια εσυ;κ αντε,να γυρισει η αλλη κοπελια γιατι αντε!!να πατε καμια εκδρομουλα κι εσεις να ξεσκασετε,οπως η μπαμπω μας!!εμενα το μυαλο μου στις εκδρομες ειναι,ισως γιατι θα αργησω να παω εγω καμια..αντε γυριστε τωρα,οσο προλαβαινετε!!!!

δομνινακι μου τι κανεις,χαθηκαμε..οσο ημουν εσωκλειστη στο νοσοκομειο σε ακουγα..τωρα..οχι οτι προλαβαινω να μιλησω κ στο τηλ..ολο αναπαντητες βλεπω!!ολοα καλα με την περιοδο σου ακουω!!μα τι ρολογακι ο οργανισμος σου,φτου,φτου,φτου!!αντε τωρα να παμε για αλλα,ετσι;ευχομαι να προλαβει μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη να σταματησει την προσπαθεια για εξωσωματικη!για απριλιο δεν λεγατε;για καθυστερηστε το λιγο..

το λενακι αραγε ειναι καλα;

καλοσοριζω κ τα νεα κοριτσακια κ ευχομαι καλα ξεμπερδεματα με την εμμηνοπαυση την ρημαδα!!!

καλε βλεπω το τικερακι μου..απο το κινητο δεν μπορω να το σβησω..μα ακομα εγκυος επρεπε να ημουν...τεσπα,τελος καλο,ολα καλα,κι ευχομαι να συνεχισουμε ετσι,κ το ιδιο να πειτε κι εσεις γρηγορα!!!

σας φιλω κ σας αγαπω πολυ πολυ!!!!

συμπεθερακι μου κι εμενα μου ελειψες πολυ!!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...