Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κουλάκι μου δεν ξέρω από τι ακριβώς δημιουργείται η ενδομητρίωση ξέρω όμως πως δυστυχώς επανεμφανίζεται...Επίσης ξέρω πως βοηθάνε πολύ τα αντισυλληπτικά κάτι που σας βοηθάει κιόλας να αποκτήσετε μωράκι μόνο όταν εσείς το θέλετε,αφού με το προφυλακτικό οι άντρες έχουνε ένα κόλλημα! Διεθνές φαινόμενο είναι αυτό!!!:P

Για τα πονάκια που λες δεν ξέρω αλλά κι εγώ πονούσα στην επαφή λόγω 'ξηρότητας" κιόλας στην περιοχή που μου προκαλούσανε οι ενέσέις! Τι να λέμε τώρα! Δεν είναι και πολύ ευχάριστη περίοδος η εμμηνόπαυση! Αλλά σε λιγάκι τελειώνει και αυτό και θα επανέλθεις στους κανονικούς σου ρυθμούς! Καλύτερα μίλησε με το γιατρό σου για το ότι πονάς τα κόκκαλα σου ίσως χρειαστεί να πιεις καμια βιταμινούλα, ασβέστιο κλπ...

Οσο για τις ωρες να βρεθούμε On είναι πια θέμα τύχης χαχαχαχαχα γιατί όλες τρέχουμε απ ότι κατάλαβες με τις δουλειές μας και όποτε τα βολέψουμε μπαίνουμε και εδώ!

Αλλά μην ανησυχείς, γράφε μας εσύ και μεις θα σου απαντάμε!!!:D Είμαστε φιλόξενη παρέα βλέπεις!:P:p:p

μομεντα μου μεσα εισαι???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μομεντα μου σας ςυχαριστω πολυ που με αποδεχτεικατε τοσο ευκολα στην παρεα σας...να ειστε καλα.να ρωτησω και κατι αλλο καμια σας δεν ειχε τετιοα συμπτωματα να πονανε τα κοκαλα σας?μονο εγω το εχω????

αχ βρε κοριτσακι μου εισαι και μικρο και ταλαιπωρισε και συ..

τι averkap εχεις κανει 3μηνες ή μια καθε μηνα? εγω εκανα δυο 3μηνες με πρωτη τον Δεκεμβρη δευτερη τον Μάρτη και περιοδος μου ήρθε αρχες Ιουλίου ειχα πολλες εξαψεις το χειμωνα τον περασαμε ζαχαρη δεν ξοδεψαμε πετρελαιο.. ξηροτητα στον κολπο ο οποιος μου προκαλουσε πόνο κατα την επαφη και γι αυτο δεν ειχα και πολυ ορεξη.. πονους στα κοκαλα δεν θυμαμαι να ειχα, δεν ειναι περιεργο ομως να ειναι απο την αβερκαπ συμφωνω με το μομεντακι ισως χρειαστε να παρεις καμια βιταμινουλα, εμενα ο γιατρος οταν εκανα την επεμβαση μου ειχε δωσει πολυβιταμινουχα αλλα δεν εχω ιδεα αν εχει καπια σχεση..

να συγχρονιστουμε δυσκολο.. τις περισσοτερες φορες μπαινουμε κλεφτα απο τη δουλεια και όποτε μπορεσουμε οπότε γραψε εσυ να σε εχουμε εδω παρεουλα και μεις θα σου απανταμε!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου γλυκό.. Η Μομέντα ανέλαβε το καθάρισμα και το στρώσιμο των ροδοπέταλων.. εγώ τολμώ να πω ότι θα αναλάβω τη διατροφή και το entertainment...:tongue: για να μη βαρεθείτε μοναχούλια τα δυο σας..

Πόσο χαίρομαι για σένα που όλες οι εξετάσεις βγήκαν τέλειες.. Όντως αποδεικνύεται τυχαίο γεγονός το περιστατικό και προχωράμε δυναμικά για την επόμενη προσπάθεια..

Έλα να έρχονται τα πιτσιρίκια σωρηδόν λέμε!<a  href=party0003.gif' alt='party0003.gif'>

αχου τι καλες που ειστε, οτι θα πηγαινα εκδρομη και θα χα και υπηρετικον προσωπικον αορατο ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα!!

το καλητερο δεν σας το πα 24-25 λογικα θα χω ωορηξια!! αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι και πολυ γιατι απογοϊτευομαι ευκολα

δομνινακι χαρηκα πολυ με νεα σου αντε βρε παιδι μου γελασει το χειλακι μας λιγο

ασχετο επεστρεψε το edit???!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Αγαπούλες μου!!!!! Κοριτσάκια μου, φιλεναδίτσες μου!!!!!

Πόσο μου λείψατε! Εχω μπει στα κλεφτά από τη δουλεια, έτσι να δώσω σημεία ζωής γιατί έχω εξαφανιστεί.

Διάβασα τα νεακια σας, απλά δεν προλαβαίνω να γράψω αναλυτικά.

Εγω καλά, η δουλειά όσο πάει και με φορτώνουν ακόμα περισσότερο αλλά εγώ βράχος!

Κατα τα άλλα κανένα απολύτως νεο.

Σας στέλνω τα γλυκά φιλιά μου και καλωσορίζω και τις καινουριες φίλες Vassok & kouklaki.

ΣΜΟΥΤΣ!!!!!!!!!!!

JXFXp3.png

αχ βρε κοριτσακι μου εισαι και μικρο και ταλαιπωρισε και συ..

τι averkap εχεις κανει 3μηνες ή μια καθε μηνα? εγω εκανα δυο 3μηνες με πρωτη τον Δεκεμβρη δευτερη τον Μάρτη και περιοδος μου ήρθε αρχες Ιουλίου ειχα πολλες εξαψεις το χειμωνα τον περασαμε ζαχαρη δεν ξοδεψαμε πετρελαιο.. ξηροτητα στον κολπο ο οποιος μου προκαλουσε πόνο κατα την επαφη και γι αυτο δεν ειχα και πολυ ορεξη.. πονους στα κοκαλα δεν θυμαμαι να ειχα, δεν ειναι περιεργο ομως να ειναι απο την αβερκαπ συμφωνω με το μομεντακι ισως χρειαστε να παρεις καμια βιταμινουλα, εμενα ο γιατρος οταν εκανα την επεμβαση μου ειχε δωσει πολυβιταμινουχα αλλα δεν εχω ιδεα αν εχει καπια σχεση..

να συγχρονιστουμε δυσκολο.. τις περισσοτερες φορες μπαινουμε κλεφτα απο τη δουλεια και όποτε μπορεσουμε οπότε γραψε εσυ να σε εχουμε εδω παρεουλα και μεις θα σου απανταμε!!!

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερ ον κοριτσια μου.εχω κανει τισ 3μηνιεσ την πρωτη 18 νοεμβριου και την επομενη 18 του φλεβαρη.τι να κανω για να νιωσω καλυτερα τι να κανω για να ανεβει λιγο η διαθεση μου?και μωλισ χωρισα απο μια σχεση 2 χρονων,ευτυχωσ που εχω και εσας κοριτσακια μου να ειστε καλα

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερ ον κοριτσια μου.εχω κανει τισ 3μηνιεσ την πρωτη 18 νοεμβριου και την επομενη 18 του φλεβαρη.τι να κανω για να νιωσω καλυτερα τι να κανω για να ανεβει λιγο η διαθεση μου?και μωλισ χωρισα απο μια σχεση 2 χρονων,ευτυχωσ που εχω και εσας κοριτσακια μου να ειστε καλα

μπηκα να σας πω μια γλυκια καλημερα και να σας ευχηθω καλο 3ημερο και να πεσω με τα μουτρα στη δουλεια!!

κουκαλι μου καλο να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν, γραψου σε ενα γυμναστηριο ετσι θα γλιτωσεις και μερικα περιτα κιλακια που μπορει να σου αφησουν οι αβερκαπ ή ξεκινα τους απογευματινους καφεδες με φίλους, ή αλλαξε διακοσμηση στο δωματιο σου βαλε χρωμα καλοκαιρακι ερχεται.. φυτεψε λουλουδακια!!! νεο κοριτσι εισαι κατι θα βρεις!! προσ Θεου μην αφηνεις να σε παρει απο κατω!!! και οτι σκεφτεσαι να μας το λες!!!

φιλια σε ολες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερούδια κορίτσια!

Ξέρω ότι έχω χαθεί ολίγον τι αλλά τα γεγονότα τρέχουν και δεν με αφήνουν... Πάντως η περίοδός μου πιστή στο ραντεβού της ήρθε προχθές στις 22 Μαρτίου ... την 26η μέρα του κύκλου ακριβώς και χωρίς κανένα σύμπτωμα αυτή τη φορά.. Αφού έλεγα μέσα μου ότι με ξέχασε.. αλλά που τέτοια τύχη;<a  href=mad0066.gif' alt='mad0066.gif'>

L2qIp2.png

Καλημέρα και από μένα!!!

Δομνινάκι μου τικ τακ τικ τακ!! Ρολόι ο οργανισμός σου! Μια χαράάάά!!! Νομίζω είναι έτοιμος και δυνατός για ...νέα πράματα!!!:D:D:D

Βαβιτσιάκι μου τρέχεις καλό μου ε; Αχ...ελπίζω τώρα το σαββατοκύριακο να καταφέρεις να ξεκουραστείς λιγάκι! Στον Όλυμπο πότε θα πας; Αυτό το τριήμερο;:rolleyes: Η τα σύγχισα πάλι; Πές μου να ετοιμάσω τα ροδοπέταλα!!!:D:D:D

Κουλάκι μου συμφωνώ με τις ιδέες που σου έδωσε το Βαβιτσιάκι μας! Μην το αφήσεις να σε πάρει άλλο από κάτω ε...πάμε για άλλα!!! Και εδώ είμαστε για ό,τι χρειαστείς εντάξει;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μμμ οντως δομνινακι μου κυρια η περιοδο σου!! οκ! δεν ξεχασε που θα το θελαμε ολοι παραπολυ απο την αλλη ομως δειχνει οτι ο οργανισμος σου δουλευει ρολοϊ και αν και του δομνινου μετα την επεμβαση ο οργανισμος παει καλα δεν αποκλειεται να εχουμε πολυ συντομα τα ευχαριστα νεα σου!! και θα κανω μια χαρα δομνινακι μου αλλο πραμα

αντε αντε γιατι πολυ στασιμες εχουμε μεινει τελευταια τιποτα δεν αλλαζει εδω μεσα και αρχιζει να μου τη δινει :twisted: δουλεια, εξετασεις, περιοδος και φτου κι απ΄τη αρχη!! καμια σαμπανια κανα ποτακι βρε αδερφε!!

μομεντακι μου πως ειναι τα δικα σου νεα εστρωσε η δικη σου περιοδος? τι λεει ο γιατρος ποτε με το καλο ξεκινας??

ω ναι στρωσε τα ροδοπεταλα το Σαββατο το μεσημερι θα ειμαι ολυμπο μη φτασω και δεν εχει ροδοπεταλα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

κουλάκι επισης σκεφτηκα οτι μπορεις να ασχολιθεις με τα εικαστικα να ζωγραφιζεις, να κανεις χειροτεχνιες 'η να διαβαζεις λογοτεχνικα βιβλια ααα εχεις τοσα πολλα να κανεις!!! οσο για τον χωρισμό, το ξερω οτι ειναι δυσκολο στα 25 μου χωρισα απο μια σχεση τεσσαρων χρονων περασα δυσκολα γιατι νομιζα πως δεν θα με ξανακοιταξει κανεις και θα μεινω γεροντοκορη αν νιωθεις ετσι σου λεω οτι δεν ισχυει!! τα καλητερα τα εζησα μετα. να θυμασαι πως καθε εμποδιο ειναι για καλο μπορει να μην ήταν αυτος ο πριγκιπας του παραμυθιου σου!! θα περάσει!! κι αν ήταν δυνατό και απο τους δυο σας και το θελετε τοτε θα τα ξαναβρειτε!! και στο ξαναλεω μην αφησεις να σε παρει απο κατω!! οτι και να θελήσεις θα ειμαστε εστω και ετσι διπλα σου

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

κουλάκι επισης σκεφτηκα οτι μπορεις να ασχολιθεις με τα εικαστικα να ζωγραφιζεις, να κανεις χειροτεχνιες 'η να διαβαζεις λογοτεχνικα βιβλια ααα εχεις τοσα πολλα να κανεις!!! οσο για τον χωρισμό, το ξερω οτι ειναι δυσκολο στα 25 μου χωρισα απο μια σχεση τεσσαρων χρονων περασα δυσκολα γιατι νομιζα πως δεν θα με ξανακοιταξει κανεις και θα μεινω γεροντοκορη αν νιωθεις ετσι σου λεω οτι δεν ισχυει!! τα καλητερα τα εζησα μετα. να θυμασαι πως καθε εμποδιο ειναι για καλο μπορει να μην ήταν αυτος ο πριγκιπας του παραμυθιου σου!! θα περάσει!! κι αν ήταν δυνατό και απο τους δυο σας και το θελετε τοτε θα τα ξαναβρειτε!! και στο ξαναλεω μην αφησεις να σε παρει απο κατω!! οτι και να θελήσεις θα ειμαστε εστω και ετσι διπλα σου

Ναι εχετε δικιο δεν θα το αφησω να με παρει απο κατω θα προσπαθησω για μενα και για το καλυτερο,ηδη αρχισα να ξαναβρισκω-ξαναβλεπω τους φιλους μου να πινουμε τα καφεδακια μας να κανουμε την πλακα μας ολοι βεβαια λενε οτι παχυνα αλλα τους εξηγω και καταλαβαινουν,διαβασα ενα βιβλιο το οποιο το συνηστω σε ολες σας ( η λευκη ορχιδεα)αν δεν το εχετε διαβασει μπορειτε να το προτιμησετε,δεν σκεφτομαι και πολυ αδειαζω το μυαλο μου,εχω βεβαια καποια οικονομικα προβληματα γιατι μενω μονη και νοικιαζω και ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για μενα γιατι δουλευω μονο 4 ωρες και περνω 16 ευρω ολη μερα αλλα τωρα που θα ανοιξει ο καιρος πιστευω να βρω και δευτερη δεν απελπιζομαι!Βαβιτσια μου γλυκια σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου και εσενα μομεντα μου ειστε πολυ καλες ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!και εχω και καποιες αποριες κοριτσακια μου:

οταν κανεις 2 τριμηνες αβερκαπ σου κοβετε για 6 μηνες ακριβως η περιοδο η κραταει παραπανω η εμμηνοπαυση;

οταν ερχετε πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο πονας;

ετχαριστω πολυ και παλι ολες σας φιλακια πολλα καληνυχτα!!;););)

Καλημέραααα!!!!! Χρόνια Πολλά!!

Καλε κοριτσακια, γιατι δε μου μιλάτε; με ξεχάσατε; :-(

Ενταξει, το ξέρω, εχω εξαφανιστεί αλλά δε νομίζω να μου κρατάτε μούτρα, εεεε;;;

Πλακα κάνω... Νομίζω ότι για κάποιο λόγο δεν βλέπετε τα ποστ μου κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Γραφω κι εγω, γραφω, γραφω κ στο τελος τα μισά εξαφανιζονται. Γκρρρρρρρ, τα νεύρα μου!!!!!

Τελος παντων, αν μπορείτε να διαβάσετε αυτό, σας στέλνω μια μεγάαααααλη αγκαλιά και πολλά-πολλά φιλιά! Μου έχετε λείψει......

JXFXp3.png

Καλημέραααα!!!!! Χρόνια Πολλά!!

Καλε κοριτσακια, γιατι δε μου μιλάτε; με ξεχάσατε; :-(

Ενταξει, το ξέρω, εχω εξαφανιστεί αλλά δε νομίζω να μου κρατάτε μούτρα, εεεε;;;

Πλακα κάνω... Νομίζω ότι για κάποιο λόγο δεν βλέπετε τα ποστ μου κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Γραφω κι εγω, γραφω, γραφω κ στο τελος τα μισά εξαφανιζονται. Γκρρρρρρρ, τα νεύρα μου!!!!!

Τελος παντων, αν μπορείτε να διαβάσετε αυτό, σας στέλνω μια μεγάαααααλη αγκαλιά και πολλά-πολλά φιλιά! Μου έχετε λείψει......

Και εμάς μας έχει λείψει λαρούκο μας....:rolleyes:

Ευπρόσδεκτη η αγκαλίτσα και σου στέλνω μια ακομη μεγαλύτερη πίσω!!!:D

Πώς είσαι; Ξεκούραση σήμερα ε;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα σε όλες τις θεές!!

Βαβιτσιάκι μου από σήμερα θα αρχίσω να μαδάω τριαντάφυλλα...θα ετοιμάσω τα ροδοπέταλα και απόψε θα τους βάλω και αιθέρια έλαια να σαγηνέψουνε το Βαβίτσιο και σένα για να...εμπνευστείτε!!!:D

Κουλάκι μου έτσι...σιγά σιγά να δεις που όλα αυτά τα άσχημα θα φύγουνε....Είμαι σίγουρη....Όπως λέει και το βαβιτσιάκι κάθε εμπόδίο για καλό! Το ξέρουμε πια καλά αυτό!

Δομνινάκι πότε περιμένουμε αποτελέσματα από την αντίπερα όχθη του δομνίνου;

Συμπεθεράάάάάάάάάάάάκιιιιιιιιιιιιιιιι μου λείπειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςς!!!!:(:(:(

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντακι μου!!!!!!!!!!!!!!

Αχ, πόσο πολύ χαιρομαι που σε βρίσκω μεσα!!!!

Ναι, ξεκουραση σημερα... ΜΕτραω τις μέρες αντίστροφα σαν τους φυλακισμένους, να επιστρέψει στη δουλεια η συναδελφος και να χαλαρώσουν λίγο οι ρυθμοι. Πλέον το 9-7 είναι το νέο ωραριο και φυσικά στο τέλος κάθε μηνα παιρνω το βραβειο τηνς ανοιχτης παλάμης.

Τι κάνεις κοριτσακι μου εσύ;;; Με την κύστη τι έγινε;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...