Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλως ορισες κουλακι, οπως ειπε και η μομεντα δυσκολο να μεινεις εγκυος με τις averkap, εγω θα συμπληρωσω οτι δεν πιστευω πως θα εχεις καποιο προβλημα να κανεις παιδακια στο μελλον λογω της θεραπείας, οταν με το καλο θα σου ερθει η πρωτη - δευτερη περιοδος και επανελθει ο κυκλος σου στα κανονικά θα ξεχασεις οτι ειχες κανει αυτες τις χαζο ενέσεις και ολα θα ναι οπως πριν,

οπως και να χει όμως και οτι και να διαβαζεις στο φορουμ να θυμασαι οτι εδω μοιραζομαστε τις εμπειριες μας, δεν ειμαστε γιατροι, στηριζουμε η μια την αλλη και ξερουμε οτι ο καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα γι αυτό και απευθυνομαστε στον γιατρό μας.

σου ευχομαι να κανεις παιδακι οταν το επιθυμεις εσυ χωρις καμιά δυσκολια!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που ειστε κοριτσακια μου και με εχει φαει η μοναξια!!! δεν μπορω να μπω το πρωι απο τη δουλεια γιατι εχω πολυ δουλεια, δεν μπορω να μπω απο το σπιτι γιατι δεν ειναι ποτε σπιτι, και οταν τελικα τα καταφερνω δεν ειναι καμια εδω.. κλαψ!!

πηρα τα αποτελεσμετα απο τις εξετασεις, γιατρος τις βρισκει σουπερ περιμενουμε και του μπαμπιτσιου τωρα και βουρ για το μπε μπε

α!! 26-27/3 παλι θα λειπω παω παλι στον ολυμπο.... μηπως να παει να καθαρισει καμιά..!!! λεω εγω τωρα!!!

καλε απο το κρισακι μας εχετε κανενα νεο, η γαιδουρα ουτε ενα τηλεφωνο δεν την πηρα με τουτα και με τ΄αλλα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

καλως ορισες κουλακι, οπως ειπε και η μομεντα δυσκολο να μεινεις εγκυος με τις averkap, εγω θα συμπληρωσω οτι δεν πιστευω πως θα εχεις καποιο προβλημα να κανεις παιδακια στο μελλον λογω της θεραπείας, οταν με το καλο θα σου ερθει η πρωτη - δευτερη περιοδος και επανελθει ο κυκλος σου στα κανονικά θα ξεχασεις οτι ειχες κανει αυτες τις χαζο ενέσεις και ολα θα ναι οπως πριν,

οπως και να χει όμως και οτι και να διαβαζεις στο φορουμ να θυμασαι οτι εδω μοιραζομαστε τις εμπειριες μας, δεν ειμαστε γιατροι, στηριζουμε η μια την αλλη και ξερουμε οτι ο καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα γι αυτό και απευθυνομαστε στον γιατρό μας.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ babitsia ΜΟΥ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΨΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΔΥΑΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΟΥ??ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΣ

Γεια σου κουλάκι! Με τις αρβεκάπ δεν μπορείς να μείνεις έγκυος γιατί είναι ενέσεις καταστολής και κύκλος δεν υπάρχει οπότε χλωμό μου ακούγεται να επιτευχθεί εγκυμοσύνη...Οσο πλήσιάζει ο καιρός να σου έρθει όμως η περίοδος τότε υπάρχει τέτοια πιθανότητα γιατί μην ξεχνάς πως θα έχεις κανονικά ωορρηξία πριν αδιαθετήσεις κανονικά για πρώτη φόρα με τις ενέσεις!

Για να αποφεύγεις τέτοιο άγχος κάθε φορά γιατί δεν χρησιμοποιάτε προφυλακτικό; Ανώδυνο και λιγότερα αγχώδες!;)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΟΜΕΝΤΑ ΜΟΥ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΕΩ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΠΟΝΑΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ 2 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΥΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΝΑΩ?ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΤΑΣΕΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

Διαφημίσεις

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΟΥ??ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΣ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΦΕ ΕΔΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΕΡΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΟΜΕΝΤΑ ΜΟΥ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΠΟΝΑΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ 2 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΝΑΩ?ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!

Υ.ΓΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ Η ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ??

Bonjour!

Ήρθα κι εγώ με τα φρέσκα νέα!!!

Πήγα στο γυναικολόγο μου σήμερα για τον ετήσιο έλεγχο ο οποίος είναι κολλητός φίλος του εξωσωματικού μου.. Με εξέτασε - τα βρήκε όλα τέλεια - μου πήρε δείγμα για το τεστ παπ, με ψηλάφισε για όζους στο στήθος και απεφάνθη ότι όλα βαίνουν καλώς...

Του είπα ότι προχωρήσαμε σε επέμβαση κιρσοκήλης, μου απαντάει ότι καλά κάναμε και με παρακάλεσε να του στείλω τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος μόλις τα κάνουμε.. διότι μετά από δική μου ερώτηση δεν μου απέκλεισε το γεγονός να μην κάνουμε κατευθείαν εξωσωματική αλλά μια σπερματέγχυση πρώτα..

Του λέω κάποια στιγμή για πλάκα " Ο Μ....ης θα πρέπει να μου κάνει δώρο την επόμενη εξωσωματική τόσο κόσμο που του'χω στείλει".. και μου απαντάει "όλο και κάτι θα σου κάνει"... του λέω "πλάκα κάνω"... και μου απαντάει "εγώ δεν κάνω καθόλου πλάκα"..

Δεν θέλω να έχω υψηλές προσδοκίες αλλά ελπίζω όντως να μου κάνει μια καλύτερη τιμή..

Το συμπέρασμα: είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε εγκυμοσύνη και μάλιστα σύντομα!

L2qIp2.png

Bonjour!

Ήρθα κι εγώ με τα φρέσκα νέα!!!

Πήγα στο γυναικολόγο μου σήμερα για τον ετήσιο έλεγχο ο οποίος είναι κολλητός φίλος του εξωσωματικού μου.. Με εξέτασε - τα βρήκε όλα τέλεια - μου πήρε δείγμα για το τεστ παπ, με ψηλάφισε για όζους στο στήθος και απεφάνθη ότι όλα βαίνουν καλώς...

Του είπα ότι προχωρήσαμε σε επέμβαση κιρσοκήλης, μου απαντάει ότι καλά κάναμε και με παρακάλεσε να του στείλω τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος μόλις τα κάνουμε.. διότι μετά από δική μου ερώτηση δεν μου απέκλεισε το γεγονός να μην κάνουμε κατευθείαν εξωσωματική αλλά μια σπερματέγχυση πρώτα..

Του λέω κάποια στιγμή για πλάκα " Ο Μ....ης θα πρέπει να μου κάνει δώρο την επόμενη εξωσωματική τόσο κόσμο που του'χω στείλει".. και μου απαντάει "όλο και κάτι θα σου κάνει"... του λέω "πλάκα κάνω"... και μου απαντάει "εγώ δεν κάνω καθόλου πλάκα"..

Δεν θέλω να έχω υψηλές προσδοκίες αλλά ελπίζω όντως να μου κάνει μια καλύτερη τιμή..

Το συμπέρασμα: είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε εγκυμοσύνη και μάλιστα σύντομα!

Tι ευχάριστα νέα είναι αυτά Δομνινάκι μου! Αντε να αρχίσουνε να πηγαίνουνε όλα καλα΄για αλλαγή!!! Εντάξει μάθαμε τα άσχημα, τώρα πάμε για άλλα πιο ωραία!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

που ειστε κοριτσακια μου και με εχει φαει η μοναξια!!! δεν μπορω να μπω το πρωι απο τη δουλεια γιατι εχω πολυ δουλεια, δεν μπορω να μπω απο το σπιτι γιατι δεν ειναι ποτε σπιτι, και οταν τελικα τα καταφερνω δεν ειναι καμια εδω.. κλαψ!!

πηρα τα αποτελεσμετα απο τις εξετασεις, γιατρος τις βρισκει σουπερ περιμενουμε και του μπαμπιτσιου τωρα και βουρ για το μπε μπε

α!! 26-27/3 παλι θα λειπω παω παλι στον ολυμπο.... μηπως να παει να καθαρισει καμιά..!!! λεω εγω τωρα!!!

καλε απο το κρισακι μας εχετε κανενα νεο, η γαιδουρα ουτε ενα τηλεφωνο δεν την πηρα με τουτα και με τ΄αλλα!!

Αααααααααα!!!! Όλυμπος ακούω!!! Εγώ εγώ! Θα πάω να καθαρίσω από γωνιάς βαβιτσιάκι μου και θα σας ανάψω και κεράκια και θα στρώσω και ροδοπέταλα...όλα ρομαντικά θα τα κάνω! Γιατι΄πού ξέρεις; Μπορεί να είναι για δεύτερη γουρλίκος ο Όλυμπος!!! Ααααααααα!!!! Χάρηκα και μόνο το ενδεχόμενο!!!χαχαχαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Κουλάκι μου δεν ξέρω από τι ακριβώς δημιουργείται η ενδομητρίωση ξέρω όμως πως δυστυχώς επανεμφανίζεται...Επίσης ξέρω πως βοηθάνε πολύ τα αντισυλληπτικά κάτι που σας βοηθάει κιόλας να αποκτήσετε μωράκι μόνο όταν εσείς το θέλετε,αφού με το προφυλακτικό οι άντρες έχουνε ένα κόλλημα! Διεθνές φαινόμενο είναι αυτό!!!:P

Για τα πονάκια που λες δεν ξέρω αλλά κι εγώ πονούσα στην επαφή λόγω 'ξηρότητας" κιόλας στην περιοχή που μου προκαλούσανε οι ενέσέις! Τι να λέμε τώρα! Δεν είναι και πολύ ευχάριστη περίοδος η εμμηνόπαυση! Αλλά σε λιγάκι τελειώνει και αυτό και θα επανέλθεις στους κανονικούς σου ρυθμούς! Καλύτερα μίλησε με το γιατρό σου για το ότι πονάς τα κόκκαλα σου ίσως χρειαστεί να πιεις καμια βιταμινούλα, ασβέστιο κλπ...

Οσο για τις ωρες να βρεθούμε On είναι πια θέμα τύχης χαχαχαχαχα γιατί όλες τρέχουμε απ ότι κατάλαβες με τις δουλειές μας και όποτε τα βολέψουμε μπαίνουμε και εδώ!

Αλλά μην ανησυχείς, γράφε μας εσύ και μεις θα σου απαντάμε!!!:D Είμαστε φιλόξενη παρέα βλέπεις!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Babitsaki μου γλυκό.. Η Μομέντα ανέλαβε το καθάρισμα και το στρώσιμο των ροδοπέταλων.. εγώ τολμώ να πω ότι θα αναλάβω τη διατροφή και το entertainment...:tongue: για να μη βαρεθείτε μοναχούλια τα δυο σας..

Πόσο χαίρομαι για σένα που όλες οι εξετάσεις βγήκαν τέλειες.. Όντως αποδεικνύεται τυχαίο γεγονός το περιστατικό και προχωράμε δυναμικά για την επόμενη προσπάθεια..

Έλα να έρχονται τα πιτσιρίκια σωρηδόν λέμε!<a  href=party0003.gif' alt='party0003.gif'>

L2qIp2.png

κοριτσια θελω για εγω να πω την ιστορια μου,λοιπον ειμαι 25 χροων και τον νοεμβριου του 2010 εκανα λαπαροσκοπικη εγχειρηση απο ενδωμητριωση και εχω κανει τισ ενεσεισ τισ arvekap ειμαι στο σταδιο που εχω κανει 2 ενεσεισ και περιμενω και εγω περιοδο κατα τα τελη του απριλιου.θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυοσ οσο καιρο δεν εχω περιοδο και εφοσον δεν εχει αρχισει ακομα η ωορηξια,γιατι το εγορι μου τελειωσε μεσα μου καταλαθοσ και δεν θελω προσ το παρον παιδι.και να ρωτησω ακομα κατι τωρα μετα απο αυτο που περασα θα δυσκολευτω στο μελλον να κανω παιδια??ευχαριστω πολυ για το χρονο σασ και συγνωμη αν σασ κουρασα

Κουλάκι καλησπέρα. Θα συμφωνήσω και εγω με την Moments οσον αφορά το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Και εμένα ο γιατρός μου είπε οτι υπάρχει ωορηξία λιγο πριν αδιαθετήσεις για πρώτη φορά.

Σχετικά με τους πόνους στα κόκαλα δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω κατι...Εγω προς το παρόν είμαι αρκετά τυχερή γιατι το μόνο που νοιώθω είναι κάποιες εξάψεις κυρίως το βράδυ στον ύπνο τις οποίες όμως τις είχα πολύ πριν κανώ την ένεση. Είναι ισως τώρα λίγο εντονότερες, αλλα και πάλι δεν ξέρω αν συνδέονται με την ένεση.

Μίλα καλύτερα με το γιατρό σου για όλα τα θέματα που σε απασχολούν.

Φιλιά

Κουλάκι καλησπέρα. Θα συμφωνήσω και εγω με την Moments οσον αφορά το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Και εμένα ο γιατρός μου είπε οτι υπάρχει ωορηξία λιγο πριν αδιαθετήσεις για πρώτη φορά.

Σχετικά με τους πόνους στα κόκαλα δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω κατι...Εγω προς το παρόν είμαι αρκετά τυχερή γιατι το μόνο που νοιώθω είναι κάποιες εξάψεις κυρίως το βράδυ στον ύπνο τις οποίες όμως τις είχα πολύ πριν κανώ την ένεση. Είναι ισως τώρα λίγο εντονότερες, αλλα και πάλι δεν ξέρω αν συνδέονται με την ένεση.

Μίλα καλύτερα με το γιατρό σου για όλα τα θέματα που σε απασχολούν.

Φιλιά

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για ολα,και για τισ συμβουλες σας και για τις πολυτιμες απαντησεις σας αλλα πιο πολυ για την παρεα σας.ειστε υπεροχες.φιλια

Κουλάκι μου δεν ξέρω από τι ακριβώς δημιουργείται η ενδομητρίωση ξέρω όμως πως δυστυχώς επανεμφανίζεται...Επίσης ξέρω πως βοηθάνε πολύ τα αντισυλληπτικά κάτι που σας βοηθάει κιόλας να αποκτήσετε μωράκι μόνο όταν εσείς το θέλετε,αφού με το προφυλακτικό οι άντρες έχουνε ένα κόλλημα! Διεθνές φαινόμενο είναι αυτό!!!:P

Για τα πονάκια που λες δεν ξέρω αλλά κι εγώ πονούσα στην επαφή λόγω 'ξηρότητας" κιόλας στην περιοχή που μου προκαλούσανε οι ενέσέις! Τι να λέμε τώρα! Δεν είναι και πολύ ευχάριστη περίοδος η εμμηνόπαυση! Αλλά σε λιγάκι τελειώνει και αυτό και θα επανέλθεις στους κανονικούς σου ρυθμούς! Καλύτερα μίλησε με το γιατρό σου για το ότι πονάς τα κόκκαλα σου ίσως χρειαστεί να πιεις καμια βιταμινούλα, ασβέστιο κλπ...

Οσο για τις ωρες να βρεθούμε On είναι πια θέμα τύχης χαχαχαχαχα γιατί όλες τρέχουμε απ ότι κατάλαβες με τις δουλειές μας και όποτε τα βολέψουμε μπαίνουμε και εδώ!

Αλλά μην ανησυχείς, γράφε μας εσύ και μεις θα σου απαντάμε!!!:D Είμαστε φιλόξενη παρέα βλέπεις!:P:p:p

μομεντα μου σας ςυχαριστω πολυ που με αποδεχτεικατε τοσο ευκολα στην παρεα σας...να ειστε καλα.να ρωτησω και κατι αλλο καμια σας δεν ειχε τετιοα συμπτωματα να πονανε τα κοκαλα σας?μονο εγω το εχω????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...