Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

αχου!!! μα τι ησυχια ειναι αυτή!!! λοιπον κοριτσακια μου δεν εχω κανα νεο να σας πω ουτε καλο ουτε κακό περιμένω τα αποτελεσμετα μαλλον θα τα παρω σημερα αλλα δεν ξερω ποτε θα τα δω με τον γιατρο. τα αφηνω λοιπον στην ακρη κανω βαλιτσουλες και τα λεμε απο τρίτη σας φιλω οοοολες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή Σαρακοστή κοριτσάκια μου..

Όντως πολύ ησυχία έχει πέσει και αναρωτιέμαι γιατί έτσι; Μάλλον όλες έχουμε αφήσει τις προσπάθειες πίσω μας και προσπαθούμε να βρούμε τον εαυτό μας, να ανασυγκροτηθούμε και να ζήσουμε λίγο τη ζωή μας προτού πέσουμε πάλι με τα μούτρα στον αγώνα!

Εγώ είμαι καλά... ελπίζω σε ευχάριστα αποτελέσματα τέλος του μήνα που θα κάνει το επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα ο Δομνίνος και πήρα απόφαση ότι ότι αποτέλεσμα και να έχουμε η επόμενη προσπάθειά μου θα ξεκινήσει με την περίοδο του Απριλίου.. Κοντεύω κορίτσια..

Babitsaki να περάσεις υπέροχα και περιμένουμε εναγωνίως εντυπώσεις από τη γείτονα χώρα!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Έχω πρόσφατα κάνει λαπαροσκόπηση για αφαίρεση κύστης αριστερής ωοθήκης, όπου και εντοπίστηκε η ενδομητρίωση. Ακολούθησε αγωγή με ενέσεις arvecap και προς το παρόν εξακολουθώ να βρίσκομαι στο στάδιο της "τεχνητής εμμηνόπαυσης".

Ο γιατρός μου είπε οτι αμέσως μετά το τέλος των ενέσεων θα πρέπει να ξεκινήσω προσπάθειες για παιδί και επειδή έχω διαβάσει στο forum διάφορες περιπτώσεις ως προς την εξέλιξη της "προσπάθειας" σύλληψης, άλλοτε θετικά και άλλοτε οχι, έχω λίγο αγχωθεί.

Ποια είναι η δικής σας εμπειρία?

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Έχω πρόσφατα κάνει λαπαροσκόπηση για αφαίρεση κύστης αριστερής ωοθήκης, όπου και εντοπίστηκε η ενδομητρίωση. Ακολούθησε αγωγή με ενέσεις arvecap και προς το παρόν εξακολουθώ να βρίσκομαι στο στάδιο της "τεχνητής εμμηνόπαυσης".

Ο γιατρός μου είπε οτι αμέσως μετά το τέλος των ενέσεων θα πρέπει να ξεκινήσω προσπάθειες για παιδί και επειδή έχω διαβάσει στο forum διάφορες περιπτώσεις ως προς την εξέλιξη της "προσπάθειας" σύλληψης, άλλοτε θετικά και άλλοτε οχι, έχω λίγο αγχωθεί.

Ποια είναι η δικής σας εμπειρία?

Καλωσόρισες στην παρέα μας Vassok! Ταλαιπωρείσαι κι εσύ με την "τεχνητή εμμηνόπαυση" ε; Αχ κάνε λιγάκι υπομονή! Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το στάδιο της διακοπής όταν το είχα περάσει ένα χρόνο πριν...και δεν νομίζω να αρέσει σε καμιά κοπέλα....Δυστυχώς όμως είναι απαραίτητο κακό!

Μην αγχώνεσαι για τη συνέχεια...Αν δεν υπάρχει κάποιος ιατρικός λόγος τότε η φάση μετά είναι και η κατάλληλη για να μείνεις εγκυούλα! Απλά εδώ μέσα είμαστε και κάποιες κοπέλες που η ενδομητρίωση συνοδευτόταν και με άλλα προβλήματα τόσο δικά μας όσο και από μεριάς συζύγου οπότε και ίσως να διάβασες για προσπάθειες μέσω εξωσωματικής κλπ....

Αλήθεια πότε περιμένεις να αδιαθετήσεις; Για πόσο καιρό έκανες διακοπή;

Για ό,τι θες μπορείς να μας ρωτάς και σίγουρα όλο και κάποια κοπέλα θα μπορέσει να σε βοηθήσει! Το πιο σημαντίκό είναι να ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! Η ενδομητρίωση έφυγε και αυτό έχει σημασία...Τώρα πας για άλλα!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλωσόρισες στην παρέα μας Vassok! Ταλαιπωρείσαι κι εσύ με την "τεχνητή εμμηνόπαυση" ε; Αχ κάνε λιγάκι υπομονή! Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το στάδιο της διακοπής όταν το είχα περάσει ένα χρόνο πριν...και δεν νομίζω να αρέσει σε καμιά κοπέλα....Δυστυχώς όμως είναι απαραίτητο κακό!

Μην αγχώνεσαι για τη συνέχεια...Αν δεν υπάρχει κάποιος ιατρικός λόγος τότε η φάση μετά είναι και η κατάλληλη για να μείνεις εγκυούλα! Απλά εδώ μέσα είμαστε και κάποιες κοπέλες που η ενδομητρίωση συνοδευτόταν και με άλλα προβλήματα τόσο δικά μας όσο και από μεριάς συζύγου οπότε και ίσως να διάβασες για προσπάθειες μέσω εξωσωματικής κλπ....

Αλήθεια πότε περιμένεις να αδιαθετήσεις; Για πόσο καιρό έκανες διακοπή;

Για ό,τι θες μπορείς να μας ρωτάς και σίγουρα όλο και κάποια κοπέλα θα μπορέσει να σε βοηθήσει! Το πιο σημαντίκό είναι να ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! Η ενδομητρίωση έφυγε και αυτό έχει σημασία...Τώρα πας για άλλα!!!:D

Moments μου σε ευχαριστώ πολύ. Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο άλλο πρόβλημα και ελπίζω έτσι να μείνει :)

Έκανα την ένεση τρίμηνης διάρκειας και θα αδιαθετήσω λογικά τον Ιούνιο - Ιούλιο (συνήθως χρειάζονται και κάποιοι μήνες μετά το τρίμηνο της ένεσης).

Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε εσένα :)

Διαφημίσεις

Moments μου σε ευχαριστώ πολύ. Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο άλλο πρόβλημα και ελπίζω έτσι να μείνει :)

Έκανα την ένεση τρίμηνης διάρκειας και θα αδιαθετήσω λογικά τον Ιούνιο - Ιούλιο (συνήθως χρειάζονται και κάποιοι μήνες μετά το τρίμηνο της ένεσης).

Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε εσένα :)

Σε ευχαριστώ Vassok μου!!! Κάνε λίγη υπομονή και σου εύχομαι να έρθει το συντομότερο δυνατό η περίοδος σου για να τελειώνεις πια με αυτό το στάδιο! Από συμπτώματα πώς τα πας; Εγώ είχα τρελές εξάψεις...πάλι καλά που ήτανε χειμώνα η διακοπή γιατί αλλιώς δεν θα τη πάλευα! Τι χειμώνα δηλαδή! Για μένα καλοκαίρι ήτανε πάλι!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Σε ευχαριστώ Vassok μου!!! Κάνε λίγη υπομονή και σου εύχομαι να έρθει το συντομότερο δυνατό η περίοδος σου για να τελειώνεις πια με αυτό το στάδιο! Από συμπτώματα πώς τα πας; Εγώ είχα τρελές εξάψεις...πάλι καλά που ήτανε χειμώνα η διακοπή γιατί αλλιώς δεν θα τη πάλευα! Τι χειμώνα δηλαδή! Για μένα καλοκαίρι ήτανε πάλι!:P

Μέχρι στιγμής είμαι αρκετά καλά...το μόνο θέμα μου είναι οτι κάποιες στιγμές ζεσταινομαι αρκετά αλλά για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω κατα πόσο είναι παρενέργειες τους φαρμάκου. Γενικά έχω ένα θέμα με τη ζέστη άσχετα με το φάρμακο.

Ωστόσο έχω μήνες μπροστά μου και πολύ φοβάμαι οτι δε θα αποφύγω κάποιες απο τις παρενέργειες;)

Μέχρι στιγμής είμαι αρκετά καλά...το μόνο θέμα μου είναι οτι κάποιες στιγμές ζεσταινομαι αρκετά αλλά για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω κατα πόσο είναι παρενέργειες τους φαρμάκου. Γενικά έχω ένα θέμα με τη ζέστη άσχετα με το φάρμακο.

Ωστόσο έχω μήνες μπροστά μου και πολύ φοβάμαι οτι δε θα αποφύγω κάποιες απο τις παρενέργειες;)

Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός...σου εύχομαι εσύ να είσαι από τις "τυχερές" περιπτώσεις που το περνάνε αυτό ανώδυνα!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

hallllo σουτζουκ λουκουμ κιοφτε!!! ζουμε στον παραδεισο!!! αυτο εχω να σας πω μονο ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ καλά ε δεν ξέρω αν εχετε παει κων/πολη ή αλλιως τσιμεντουπολη (περισσοτερο απο την αθηνα) αλλα δεν υπάρχει!!! αν με ρωτατε (γιατι πηρα φόρα) σαν πολη δεν μ άρεσε και σαν λαός τον θεωρώ αφιλόξενο αν και θα πρεπε να πινουν νερο στο ονομα μας γιατι εμεις τους ζουμε!! μπορείτε να φανταστειτε οτι τον χρονο περνανε 400.000 τουρίστες απο την Αγια Σοφιά???!! βαλτα χ 10 ευρώ εισοδο??? για κατι δικό μας!! τόσο δικο μας αχ δεν μπορω!! τα νευρα μου τεσπα σαν ταξιδι ηταν ωραιο για να καταλαβω ποσο αγαπω τον τοπο μου και πολυ κουραστικο όμως. α! να σημειωσω οτι στο τελωνειο μας κρατησαν 3 ωρες χωρις λόγο μονο για σπασιμο και οταν πηγαιναμε και οτα γυρνουσαμε λεπτομεριες απο το ταξιδι αλλη ωρα

το πιο σημαντικο ηταν οτι ειχα περιοδο, η ρουφιανα και μια μερα πριν ήρθε ετσι μονο μονο για σπασιμο σαν τους τουρκους πολλα πραγματα δεν μ΄αφησε να χαρω.

λοιπον επειδη κουτουλαω παω σπιτακι για υπνο και τα λεμε!!!

φιλια

μου λειψατε!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Μπαμπιτσάκι μου γλυκό.. καλώς μας γκελ μπουρντά... (καλώς ήλθες)!

Τουλάχιστον άλλαξες παραστάσεις, κάτι είναι κι αυτό.. Όταν μπορέσεις πες μας λεπτομέρειες... Κι εσύ μας έλειψες πολύ πολύ!

L2qIp2.png

hallllo σουτζουκ λουκουμ κιοφτε!!! ζουμε στον παραδεισο!!! αυτο εχω να σας πω μονο ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ καλά ε δεν ξέρω αν εχετε παει κων/πολη ή αλλιως τσιμεντουπολη (περισσοτερο απο την αθηνα) αλλα δεν υπάρχει!!! αν με ρωτατε (γιατι πηρα φόρα) σαν πολη δεν μ άρεσε και σαν λαός τον θεωρώ αφιλόξενο αν και θα πρεπε να πινουν νερο στο ονομα μας γιατι εμεις τους ζουμε!! μπορείτε να φανταστειτε οτι τον χρονο περνανε 400.000 τουρίστες απο την Αγια Σοφιά???!! βαλτα χ 10 ευρώ εισοδο??? για κατι δικό μας!! τόσο δικο μας αχ δεν μπορω!! τα νευρα μου τεσπα σαν ταξιδι ηταν ωραιο για να καταλαβω ποσο αγαπω τον τοπο μου και πολυ κουραστικο όμως. α! να σημειωσω οτι στο τελωνειο μας κρατησαν 3 ωρες χωρις λόγο μονο για σπασιμο και οταν πηγαιναμε και οτα γυρνουσαμε λεπτομεριες απο το ταξιδι αλλη ωρα

το πιο σημαντικο ηταν οτι ειχα περιοδο, η ρουφιανα και μια μερα πριν ήρθε ετσι μονο μονο για σπασιμο σαν τους τουρκους πολλα πραγματα δεν μ΄αφησε να χαρω.

λοιπον επειδη κουτουλαω παω σπιτακι για υπνο και τα λεμε!!!

φιλια

μου λειψατε!!

Kαλωσόρισες βαβιτσιάκι μου! Μας έλειψεεεεεςςςς!!!

Είναι η΄απόλυτη ησυχία στο καφέ μας ότάν λείπεις κι εσύ!!! Καλέ να υποθέσω πως δεν χρειάζεται να πάμε στην Κωνσταντινούπολη ε; Για να μαι ειλικρινής με τα δεδομένα που επικρατούν στην Κύπρο δεν νιώθω και πολύ άνετα να πάω σε τέτοιους προορισμούς...έχω και τον μομέντο που μόλις ακούει κάποιο να μιλά τούρκικα τον πιάνει μια φούντωση, μια φλόγα ένα πράμα! χαχαχαχα Οι γονείς του είναι πρόσφυγες βλέπεις και το βλέπει λίγο ζεστά το θεματάκι!

Όπως και να χει άλλαξες παραστάσεις και αυτό είναι καλό! Τώρα σου αρέσει περισσότερο η Ελλάδα και αυτό είναι πάλι καλό!!!:P:p:p

Θα περιμένουμε λεπτομέρειες ε!!! Ειδικά να μας πεις αν είναι τόσο επιβλητική και όμορφη η Αγία Σοφία όσο έχουνε να λένε; Από τοπική κουζίνα δοκιμάσατε τίποτα; Εμαθες καμιά τουρκική φράση να λες; Αυτά! Δεν έχω άλλες ερωτήσεις για την ώρα!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Το καινούριο μας καφέ κορίτσια!!!!

Αντε να αρχίσουμε να μαζευόμαστε!!!!!!

κοριτσια θελω για εγω να πω την ιστορια μου,λοιπον ειμαι 25 χροων και τον νοεμβριου του 2010 εκανα λαπαροσκοπικη εγχειρηση απο ενδωμητριωση και εχω κανει τισ ενεσεισ τισ arvekap ειμαι στο σταδιο που εχω κανει 2 ενεσεισ και περιμενω και εγω περιοδο κατα τα τελη του απριλιου.θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυοσ οσο καιρο δεν εχω περιοδο και εφοσον δεν εχει αρχισει ακομα η ωορηξια,γιατι το εγορι μου τελειωσε μεσα μου καταλαθοσ και δεν θελω προσ το παρον παιδι.και να ρωτησω ακομα κατι τωρα μετα απο αυτο που περασα θα δυσκολευτω στο μελλον να κανω παιδια??ευχαριστω πολυ για το χρονο σασ και συγνωμη αν σασ κουρασα

σασ παρακαλω πολυ βοηθηστε με και εμενα με το θεμα μου

κοριτσια θελω για εγω να πω την ιστορια μου,λοιπον ειμαι 25 χροων και τον νοεμβριου του 2010 εκανα λαπαροσκοπικη εγχειρηση απο ενδωμητριωση και εχω κανει τισ ενεσεισ τισ arvekap ειμαι στο σταδιο που εχω κανει 2 ενεσεισ και περιμενω και εγω περιοδο κατα τα τελη του απριλιου.θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυοσ οσο καιρο δεν εχω περιοδο και εφοσον δεν εχει αρχισει ακομα η ωορηξια,γιατι το εγορι μου τελειωσε μεσα μου καταλαθοσ και δεν θελω προσ το παρον παιδι.και να ρωτησω ακομα κατι τωρα μετα απο αυτο που περασα θα δυσκολευτω στο μελλον να κανω παιδια??ευχαριστω πολυ για το χρονο σασ και συγνωμη αν σασ κουρασα

Γεια σου κουλάκι! Με τις αρβεκάπ δεν μπορείς να μείνεις έγκυος γιατί είναι ενέσεις καταστολής και κύκλος δεν υπάρχει οπότε χλωμό μου ακούγεται να επιτευχθεί εγκυμοσύνη...Οσο πλήσιάζει ο καιρός να σου έρθει όμως η περίοδος τότε υπάρχει τέτοια πιθανότητα γιατί μην ξεχνάς πως θα έχεις κανονικά ωορρηξία πριν αδιαθετήσεις κανονικά για πρώτη φόρα με τις ενέσεις!

Για να αποφεύγεις τέτοιο άγχος κάθε φορά γιατί δεν χρησιμοποιάτε προφυλακτικό; Ανώδυνο και λιγότερα αγχώδες!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...