Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Στέλνω πολλά πολλά φιλάκια στο συμπεθεράκιμου και στα τρία μικρά κρισάκια! Αχ πολύ μου λείπει η παρεούλα της!!!Αλλά δεν πειράζει! Είναι για καλό! Τριπλό καλό μάλιστα!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Momentaki μου γλυκό είδες τελικά που ο οργανισμός σου σου δίνει σωστά σήματα; πολύ καλά έκανες και δεν ξεκίνησες την προσπάθεια.. Να διαλυθεί μόνη της η παλιοκύστη, να φύγει να πάει αλλού και να μας αφήσει επιτέλους το πεδίο ελεύθερο.. Έλεος πια που μας έχει κάτσει στο σβέρκο τόσο καιρό..

Εγώ καλά είμαι.. ετοιμάζομαι κι εγώ για ταξιδάκι.. είπαμε με το Δομνίνο να κάνουμε ένα ταξιδάκι έτσι για να ανανεωθούμε και να πάρουμε τον αέρα μας..

Μπαμπιτσάκι περιμένουμε εναγωνίως..

L2qIp2.png

Δομνινάκι μου ζήτησες τα νέα μου! Είσαι έτοιμη; Το λοιπόν στα γράφω και περιμένω τη γνώμη σου! Ξέρεις πως μου είναι πολύ σημαντική !!! Πήγα ψες στο γιατρό...και σου παραθέτω τα παρακάτω!!! (είδατε οργάνωση ε!)

α. η κύστη παραμένει! Σιγά μην έφευγε! Παραμένει μεγάλη και γερή!!!

β. Ωορρηξία δεν φαίνεται να πλησιάζει αν και είμαι στην 10η μέρα του κύκλου...εδώ σκοτωθήκαμε να βρούμε ωοθηλάκιο! Λογικό αυτό είπε λόγω της κύστης! Να είναι ανώμαλος ο κύκλος μου! Δεν μπορώ να πω στις ανωμαλίες και στις γκαντεμιές είμαι πρώτη!:-P

γ. Απορρίπτεται το ενδεχόμενο να κάνουμε παρακέντηση της κύστης λόγω του ότι δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Αυτό θα το έκανε μου είπε αν ήμουν σε φάση να αρχίσω διέγερση...τώρα για εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων δεν το συνιστά!

δ. Ο φαρμακευτικός κύκλος παραμένει ανοικτος! ΓΙΟΥΠΙ! Ο,τι βρίσκω χαίρομαι!!!:-D Με την καταστολή που θα αρχίσει την 21η μέρα του κύκλου ή πιο μετά (ανάλογα με το πόσο θα διαπρέξει ο κύκλος με την τερατοκύστη) η κύστη θα συρρικνωθεί και δεν μας ενοχλά και να μην διαλυθεί για τα παρακάτω!

ε. Αυτή τη φορά θα κάνουμε συχνές αναλύσεις για να ελέγχουμε τα επίπεδα της τύχης μου! Ορμονολογικές για να δούμε αν πηγαίνουν όλα καλά! Και ελπίζω να μην γίνει πάλι καμιά στραβή!

στ. Θα παραγγείλω φάρμακο από τη Σαουδική Αραβία μπας και πετύχω καμιά καλή παραλαβή! χαχαχαχαχαχα Σοβαρά ελπίζω να μην πετύχω ελαττωματική παραλαβή είπαμε...Ουφ!

Αυτά! Τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα είναι αβέβαια! Αλλά έστω και ένα τόσο ψιχουλάκι να έχω εγώ αρχίζω να ελπίζω...και θέλω να ελπίζω...

και όπως είπε και ο γιατρός..."το μόνο που έχουμε να φοβόμαστε είναι στην ουσία την κακοτυχία σου"...χμ...τι κομψά που το είπε ε!!!

Φιλεναδιτσα μου γεια σου και απο μενα ... Επειδη περασα και εγω μια εξωσωσματικη( αποτυχιμενη βεβαια ) , μια κυστη που μεγαλωνε και δεν εφευγε με τιποτα ομως ακουσα πολλα εκανα ακομη πιο πολλα η γνωμη μου ειναι να πας με το ιστορικο σου να παρεις και μια δευτερη η και τριτη γνωμη γιατι οχι μην κολλας σε ενα γιατρο (εγω το εκανα και απλα εχασα 3 χρονια ) και μετα αποφασιζεις εσυ για το επομενο σου βημα .

Ευχομαι να ειναι το τελευταιο προβλημα που αντιμετωπιζεις και συντομα να εχεις μονο καλα νεα !

Φιλακια και αν θες κατι στειλε μου π.μ οτι μπορω θα το κανω με ολη μου την καρδια !!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Φιλεναδιτσα μου γεια σου και απο μενα ... Επειδη περασα και εγω μια εξωσωσματικη( αποτυχιμενη βεβαια ) , μια κυστη που μεγαλωνε και δεν εφευγε με τιποτα ομως ακουσα πολλα εκανα ακομη πιο πολλα η γνωμη μου ειναι να πας με το ιστορικο σου να παρεις και μια δευτερη η και τριτη γνωμη γιατι οχι μην κολλας σε ενα γιατρο (εγω το εκανα και απλα εχασα 3 χρονια ) και μετα αποφασιζεις εσυ για το επομενο σου βημα .

Ευχομαι να ειναι το τελευταιο προβλημα που αντιμετωπιζεις και συντομα να εχεις μονο καλα νεα !

Φιλακια και αν θες κατι στειλε μου π.μ οτι μπορω θα το κανω με ολη μου την καρδια !!!!

Καλό μου πατριωτάκι σε ευχαριστώ πολύ για την παρέμβασή σου...Ειλικρινά το εκτιμώ πολύ γιατι΄πάντα είσαι εδώ κοντά μου πρόθυμη να με βοηθήσεις! Ψες μίλησα με το γιατρό μου και του είπα πως αδιαθέτησα! Στις 17 μέρες! Ελεος πια! Μου είπε πως καλά κάναμε και δεν προσπαθήσαμε αυτό το΄μήνα γιατί είναι πλέον φανερό πως ο οργανισμός μου δεν σηκώνει τώρα καμιά προσπάθεια...Θα πάω σε 10 μέρες να με δει! Αν δω ότι η κύστη επιμένει σίγουρα θα πάω και για δεύτερη γνώμη...

Εσύ πώς είσαι; Η μικρούλα πώς τα πάει;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Μομεντάκι μου όχι για Κύπρο δυστυχώς.. Είναι πολύ λίγες οι μέρες για να το επιχειρήσουμε.. Όμως μιλήσαμε με το Δομνίνο και τους φίλους μας στην Κύπρο και είπαμε αν είμαστε καλά να κατέβουμε για καμιά βδομάδα το καλοκαιράκι.. Τότε που θα' χεις κι εσύ χρόνο να πάμε παντού και να κάνουμε πολλά πράγματα..

Κοριτσάκι μου όντως ο οργανισμός σου είναι τελείως απροσάρμοστος.. Τι να πω πια;

Εγώ έχω ραντεβού με τον τακτικό γυναικολόγο μου στις 15 Μαρτίου για τον ετήσιο έλεγχο.. Για να δούμε τι θα δούμε!

Μπαμπιτσάκι που είσαι;

L2qIp2.png

sorry βρε κοριτσακια μου που περιμενατε τα νεα μου και γω η γαϊδουρα... δεν ειχα ιντερνετ εχθες και σημερα τρεχω ολη μερα μια με τη δουλεια μια με τον γολγοθα των εξετασεων. πηγα χθες στον γιατρο τα ιδια μου ειπε οτι ηταν τυχαιο γεγονος και οτι μπορουσε να διξει η ιστολογικη εξεταση ειναι πολυ θετικα δεν υπαρχει φλεγμονη οπότε προχωράμε, οι εξετασεις που μου εδωσε ειναι προγεννετικές ηπατιτιδας, γενικη αιματος και κατι κολπικες για τις οποιες μου πήρε δειγμα υγρου και μου τις εδωσε σε μπουκαλακια.

απο σημερα το πρωι αρχισε το τρεξιμο με το ικα που υποτηθετε μπορεί να γραψει εξετάσεις οποιος γιατρος ειναι στη "λιστα" και να τις κανεις με μεγάλη ευκολία στο ικα οπου θες χωρις να πληρώσεις ετσι λετε!! αφου περασα απο ολα τα τμήματα του ικα στο τελος ο ελεκτης λεει δεν μπορω να τις σφραγίσω γιατι ο γιατρος σου δεν εγραψε τις εξετάσεις στο βιβλιαριο,(βαριώταν απο οτι πέρνω τον γιατρο και μου λεει η εγκυκλιος άλλα λεει..

σκ..@ και γω με τα μπουκαλάκια στη τσαντα ετσι!! και αρχιζω ψαχνω όλα τα ιατρικα κεντρα να βρω τη φθηνοτερη τιμή εχω απο 500 μέχρι 170 ευρω διαλέχτε!! λοιπόν πάω να κανω αυτες των 170 γιατι θα με τρελλανουν όλοι τους!!!!!

...αλλη μια ειρωνία μομεντακι να πληρωνεις ενα καρο λεφτα για να δεις γιατι ΕΧΑΣΕΣ Tο παιδακι σου αντι να τα δινεις για να μη του λειψει τιποτα!!

μεχρι στιγμής εχουμε δωσει 4000 ευρώ μαζι με τη κυστη και χωρις να χειαζετε να κανω εξωσωματικη.. φανταζομαι ποσα μπορει να εχετε δωσεις εσεις κοριτσια μου!!!

σας φιλώ!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Tην μπαμπω περιμενατε,εγω εμφανιστηκα!!!καλε κοριτσια μου που ειστε πιααααααα;;;;;;;σας εχασα κ δεν μπορω μακρια σας...

μπηκα προχθες απο το νοσοκομειο κ μεχρι να διαβασω τα νεα σας επρεπε να κλεισω να ταισω το ενα μπεμπε με μπιμπερο.χθες παλι προσπαθησα κ με πετουσε εξω..σημερα ομως...ειναι κ μεγαλη μερα η σημερινη!!πηρα 2 μωρα σπιτι!!ω ναι,ειναι εδω κοντα μου τωρα και δεν ξερω πως να τα φερθω!!!το μικρο μου εμεινε μεσα,να δω ποτε θα το παρω κι εκεινο.μα δυο μαζι;φανταζομουν οτι θα τα επαιρνα ενα ενα!!αλλα ας ειναι καλα αυτα κ θα συνηθισουμε εμεις..

δομνινακι μου χιλια συγνωμη μα δεν προλαβαινα τα τηλεφωνα..βλεπεις πηγαιναμε 4 φορες την μερα στο νοσοκ να ταισουμε τα μπεμπε..πιο πολυ εκει ειμασταν παρα στο σπιτι..τωρα παλι θα πηγαινουμε,αλλα να δω πως θα τα ταιριαξουμε,με 2 εδω κι ενα εκει...ζαλουρα!!!

ευχομαι να ειστε ολες καλα ζουζουνες μου..εγω θα μπαινω οσο πιο συχνα μπορω,δεν θελω να σας χασω με τιποτα..ειδικα τωρα που θα αρχισουν να ερχονται τα ευχαριστα;;;σιγα μη τα χασω εγω!!!

συμπεθερινι μου,κανε υπομονη να φυγει η παλιοηλιθια η κυστη κ προχωρας μετα.εσυ εισαι υπομονετικο πλασμα,μην βιαζεσαι χωρις λογο τωρα!!!

μπαμπω μου παλι ταξιδι;στα ταξιδια σου ολες ξερουμε τι συμβαινει!!!!!!!για κανε μας ενα τουρκακι παρακαλω!!!!να τραγουδαει αμανεδες,κ να ειναι παοκακι φυσικα!!

δομνινακι μου κι εσυ καλα να περασεις ματακια μου..κ αφου πας κι εσυ εκδρομουλα,να μας γυρισεις κι εσυ με μπεμπε οπως κ η απο πανω σου!!!θα περιμενουμε!!

λαρακι μου εσυ που χαθηκες;χαθηκαμε...αραγε να φταιν οι αποστασεις;;;;

ποια ξεχναω;αχ τα εχω παιξει,ποια ξεχναω;

φιλια σε ολες,κ στο μικρακι,στο ελενακι..σε ολες σας!!!θα επανελθω να σας πω πως πηγε η πρωτη νυχτα με 2 μπεμπε στο σπιτι!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

κρισακι μου τι υπεροχα νεα 2 μωρακια πακετακι!! τελειο!! αντε και το τριτο σε λιγο και μετα να σε δω ποσα χερια πρεπει να εχεις!!! αρε κρισαρα ΜΑΝΑ με τους τρεις σου γιους!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Συμπεθεράάάάάάκιιιιιιιιιιιι μου με δύο μωρά σπίτιιιιιιιιιιιιι!!! Αχ τι ωραία που ακούγεται!!! Μα είμαι πολύ΄πολύ πολύ πολύ χαρούμενη για σένα!!!:D:D:D

Αχ θα περιμένουμε τώρα να μαθαίνουμε πώς κοιμηθήκανε τα μωρά, αν φάγανε, αν τα έκανες μπανάκι! Και φυσικά θα περιμένουμε να γίνει τριάδα ε!!! Ααααα!!! Και θυμάσαι εμένα και το δομνινάκι για νταντάδες! Μόλις δεν τα προλαβαίνεις ειδοποία μας να έρθουμε να πάρουμε από ένα!!! χαχαχαχαχα

Βαβιτσιάκι μου χωρίς να πολυκαταλαβαίνω πολύ καλά μου ακούγονται τα νέα σου! Νοουμένου ότι δεν φάνκηκε κάποιο πρόβλημα! Αντε κοπέλα μου! Λίγη υπομονή τώρα με τις εξετάσεις!!! Ετσι για να καταλάβω τις εξετάσείς αυτές θα τις κάνεις μπας και φανεί κάτι είναι τυπικές εξετάσεις που γίνονται σε ΄τέτοιες περιπτώσεις; :rolleyes: Συγνώμη αλλά ιδέα δεν έχω!!!

Όντως μεγάλη ειρωνεία να ψάχνεις κάτι τέτοιο...Ενα έχω να σου πω για το οικονομικό...μέχρι τώρα είμαστε στις 15000 περίπου κόστος και αποτέλεσμα μηδέν!:rolleyes: Αλλά δεν πειράζει είναι για καλό σκοπό...και ελπίζω ο καλός σκοπός να επιτευχθεί γρήγορα!!!

Λαρούκοοοοοοοοοοοοοο εμφανίσου καλέ! Επέστρεψε το κρισάκι μας με τα κρισάκιαααααααααααααα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ήρθαν τα μωράκια, ήρθαν τα μωράκια!!! Ζήτω!!! Τα πρώτα δύο μπεμπέ της φιλεναδίτσας μου είναι ήδη στο σπιτάκι τους και στην αγκαλίτσα της μανούλας.. Γιούπι!!

Φιλενάδα μου το πρώτο βράδυ θα είναι λίγο δύσκολο αλλά δεν σε φοβάμαι.. Είπαμε, είσαι παλληκάρι.. Όπως σου είπε και η Μομέντα μόλις δεις τα σκούρα ειδοποίησε και εμείς θα φτάσουμε σούμπιτες να αναλάβουμε.. Μα να μη μένουμε και λίγο πιο κοντά.. Κάθε απόγευμα εκεί θα ήμουν...

Συμβουλή.. Μην αγχώνεσαι με το παραμικρό.. Άσε το ένστικτο να σε οδηγήσει και να δεις που όλα θα πάνε καλά.. Είσαι πια μανούλα με το Μ κεφαλαίο!!

Μπαμπιτσάκι μου στο ΙΚΑ επικρατεί ένα αλαλούμ άνευ προηγουμένου... Και είναι όντως ειρωνεία της τύχης να πρέπει να δώσεις ένα σωρό λεφτά για να ανακαλύψεις τι δεν πήγε καλά και χάθηκε το μπεμπέ.. Κι εμείς δεν έχουμε δώσει λίγα.. Σίγουρα κοντά στα 9.000 μας έχει πάει μέχρι στιγμής η ιστορία και αν υπολογίσω και τα 3.500 του χειρουργείου του Δομνίνου που ελπίζω να τα δώσει η ασφάλεια μάνι μάνι μαζευτήκανε τα 13000!!!

Εσύ Τουρκία, εγώ Βόρεια Ελλάδα αλλά δεν θα αλλαξοπιστήσω.. Είμαι ΑΕΚ και θα παραμείνω εφ' όρου ζωής... ασχέτως αν ο άνδρας μου είναι Ολυμπιακός.. Το παιδί μας θα βγει κατακίτρινο!

Μακάρι να έρθει για όλες μας το πολυπόθητο χωρίς άλλη στενοχώρια και άγχος!

Φιλεναδίτσα όποτε μπορείς είμαστε εδώ και περιμένουμε τα νέα σου.. Άλλωστε τα μωρά σου είναι τα πρώτα της παρεούλας μας και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη!

Μομεντάκι φιλούκια!

L2qIp2.png

αχου σας καταμπερδεψα! μες την συγχηση μου! ναι λοιπον μομεντακι μου ετσι οπως τα λες δεν φανηκε κατι απο τις ιστολογικες και τωρα εκανα και τις υπολοιπες για να βεβαιωθουμε οτι η παλλινδρομηση ήταν τυχαιο γεγονος και οτι δεν αφησε καποιο κουσουρι.. εντομεταξυ γλιτωσα και ενα 20ευρω απο τις εξετασεις γιατι την ηλεκτροφορηση που ειναι για το στιγμα μεσ. αναιμιας την ειχα κανει σε δημοσιο νοσοκομειο οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος.

μομεντακι και δομνινακι μολις ειδα τα ποσα σας επαθα σοκ! μηπως ειμαστε πολυ πλουσιες και δεν το ξεραμε??? ειδικα εσεις !!!

και βεβαια ειναι για καλο σκοπο και δεν το βαζουμε κατω αλλα δεν θα ταν καλυτερα να ειμασταν εγκυουλες χωρις κοπο χρονο και χρημα!! αχ βρε Θεουλη που μας κοιτας απο ψιλα δωσε και σε μας αυτο που θελουμε!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα σε όλες τις θεές!!! Καλά κούλουμα και καλή σαρακοστή!!!:D

Είναι η πρώτη Καθαρά Δευτέρα με τα κρισάκια μας παρέα! Στέλνω από ένα φιλάκι στο καθένα μικρό κρισάκι και μια μεγάάάάάλη αγκαλιά στο μανουλοσυμπεθεράκι μου!!!

Όμορφη μέρα να περάσουμε και μακάρι το φετινό Πάσχα να μας βρει με φουσκώμενες κοιλίτσες βαβιτσιάκι μου, δομνινάκι μου και λαρούκοοοοοο!!!!

Φιλάκια!!!!...και μη χάνεστε!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...