Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Μομεντάκι μου γλυκό,

Διάβασα με πολλή προσοχή όλα όσα έγραψες και ειλικρινέστατα η γνώμη μου είναι η ακόλουθη: Μην ξεκινήσεις τώρα σε αυτό τον κύκλο την καταστολή.. Μπορεί με τα φάρμακα της καταστολής να συρρικνωθεί η καταραμένη κύστη αλλά ποιος μας εγγυάται πως τα φάρμακα δεν θα επηρεάσουν την προσπάθεια κάπως αλλιώς; Όπως σου είπα και την προηγούμενη φορά που μας ανακοίνωσες την κύστη, μάθε να ακούς τον οργανισμό σου.. Ο οργανισμός σου σου λέει ξεκάθαρα να κάνεις λίγη υπομονή και να τον αφήσεις να ξεκουραστεί για κάνα δυο μήνες ακόμη.. Δεν έχει συνέλθει ακόμη..

Ξέρω πόσο λαχταράς να ξεκινήσεις την προσπάθειά σου.. Όσο ακριβώς κι εγώ λαχταρώ να ακούσω κάτι θετικό για μένα.. Δεν σου κρύβω ότι έχει αρχίσει να με τρώει και μένα η σκέψη να προχωρήσω σε κάτι άμεσα όμως αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένω τα αποτελέσματα του Δομνίνου για να δω τι θα κάνω..

Σε συμβουλεύω να το δεις κι εσύ σαν οδηγία γιατρού το ότι πρέπει να ξεκουράσεις τον οργανισμό σου και να το αφήσεις για λίγο πιο μετά..

Όλα αυτά στα λέω επειδή σε αγαπώ πολύ και σε νοιάζομαι, να το ξέρεις!

Ότι κι αν αποφασίσεις πάντως θα είμαι μαζί σου και δίπλα σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν μπορώ να σας να πω επιστημονικά ειναι πολλα αυτα που εγραφε το χαρτι και με χαλια γραμματα... αυτα που μου ειπε ομως ο γιατρος δεν υπαρχει κατι ανυσηχιτικο το οποιο θα χρειαζοταν θεραπεια η καθηστερηση 6μηνου απο τισ προσπαθειες μας θα παω μεσα στη βδομαδα να μου πει να κανω καποιες εξετασεις για να αποκλεισουμε θρομβοφιλια και δεν ξερω και γω τι αλλο και μπορω να ξεκινησω προσπαθειες απο τη πρωτη, δευτερη περιοδο. την πρωτη περιοδο την ειχα αρα... λεπτομεριες απο το σπιτι

lJiup3.png

M1otp3.png

Μομεντάκι μου γλυκό,

Διάβασα με πολλή προσοχή όλα όσα έγραψες και ειλικρινέστατα η γνώμη μου είναι η ακόλουθη: Μην ξεκινήσεις τώρα σε αυτό τον κύκλο την καταστολή.. Μπορεί με τα φάρμακα της καταστολής να συρρικνωθεί η καταραμένη κύστη αλλά ποιος μας εγγυάται πως τα φάρμακα δεν θα επηρεάσουν την προσπάθεια κάπως αλλιώς; Όπως σου είπα και την προηγούμενη φορά που μας ανακοίνωσες την κύστη, μάθε να ακούς τον οργανισμό σου.. Ο οργανισμός σου σου λέει ξεκάθαρα να κάνεις λίγη υπομονή και να τον αφήσεις να ξεκουραστεί για κάνα δυο μήνες ακόμη.. Δεν έχει συνέλθει ακόμη..

Ξέρω πόσο λαχταράς να ξεκινήσεις την προσπάθειά σου.. Όσο ακριβώς κι εγώ λαχταρώ να ακούσω κάτι θετικό για μένα.. Δεν σου κρύβω ότι έχει αρχίσει να με τρώει και μένα η σκέψη να προχωρήσω σε κάτι άμεσα όμως αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένω τα αποτελέσματα του Δομνίνου για να δω τι θα κάνω..

Σε συμβουλεύω να το δεις κι εσύ σαν οδηγία γιατρού το ότι πρέπει να ξεκουράσεις τον οργανισμό σου και να το αφήσεις για λίγο πιο μετά..

Όλα αυτά στα λέω επειδή σε αγαπώ πολύ και σε νοιάζομαι, να το ξέρεις!

Ότι κι αν αποφασίσεις πάντως θα είμαι μαζί σου και δίπλα σου!

Σε ευχαριστώ Δομνινάκι μου για την απάντηση σου! Και τη συμβουλή σου! Είσαι η φωνή τής λογικής σε αντίθεση με μένα που πάω πιο παρορμητικά και συναισθηματικά! Ο γιατρός βασικά εισηγήθηκε να προχωρήσουμε για δύο λόγους:

α. αν συνεχίσω χωρίς τίποτα τότε κανείς δεν μου εγγυάται πως δεν θα εμφανιστεί και άλλη κύστη γιατί απέδειξε ο οργανισμός μου πως δημιουργεί κύστεις εύκολα...Οπότε είτε θα κάνει καταστολή για να με βοηθήσεί κιόλας ή θα αρχίσω αντισυλλπτικά, κάτι που δεν θέλω εγώ γιατί όλο και παίρνω φάρμακα βρε Δομνινάκι μου...Καθόλου δεν σταματώ...Και με χαλά η ιδέα για να παίρνω αντισυλληπτικά και μετά να πάρω τα επόμενα φάρμακα για τη νέα προσπάθεια.

β. Η όλη προσπάθεια είναι ήδη αμφίβολη...Εννοώ ως προς τα κατεψυγμένα αν θα αντέξουνε να γίνουνε βλαστοκύστες...Οπότε θεωρεί πως είναι πολύ ψυχοφθόρο να ετοιμαζόμαστε για πολύ καιρό για κάτι που ίσως δεν με φτάσει καν στην εμβρυομεταφορά...ίσως να βλέπει και τη δική μου ανυπομονησία όμως και΄το λέει αυτό...

Δίκιο έχεις και το σκέφτομαι...Τη Δευτέρα στο ραντεβού θα τον ρωτήσω στα ίσα αν πιστεύει ειλικρινά πως θα ήτανε καλύτερα να περιμένουμε! Και θα σου πω μόλιες έχω νεότερα...Σε ευχαριστώ και πάλι! Πολύ!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

δεν μπορώ να σας να πω επιστημονικά ειναι πολλα αυτα που εγραφε το χαρτι και με χαλια γραμματα... αυτα που μου ειπε ομως ο γιατρος δεν υπαρχει κατι ανυσηχιτικο το οποιο θα χρειαζοταν θεραπεια η καθηστερηση 6μηνου απο τισ προσπαθειες μας θα παω μεσα στη βδομαδα να μου πει να κανω καποιες εξετασεις για να αποκλεισουμε θρομβοφιλια και δεν ξερω και γω τι αλλο και μπορω να ξεκινησω προσπαθειες απο τη πρωτη, δευτερη περιοδο. την πρωτη περιοδο την ειχα αρα... λεπτομεριες απο το σπιτι

Εννοείται πως περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες Βαβιτσιάκι μου! Πολύ χαίρομαι που δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό! Οπότε με λίγα λόγια μπορείτε να συνεχίσετε να προσπαθείτε; Αχ άντε με το καλό Βαβιτσιάκι μου!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

momentaki μου εννοειτε πως οτι και να αποφασισεις να κανεις εμεις θα ειμαστε διπλα σου, συζητα αυτο που λες με τον γιατρο σου και αποφασισε ηρεμα και χωρις πιεση. αυτο που λες παντως για τη δομνινα οντως βρε παιδακι " η φωνη της΄λογικής" πολυ σε θαυμάζω βρε δομνίνα μου μπραβο.

σας παραθετω λοιπον τις λεπτομεριεσ που ζητατε και αμα καταλαβεται πειτε και μενα:

Μακροσκοπικα ευρήματα: ερυθροφαια με λαχνωτή όψη ιστοτεμάχια, συνολικου όγκου 10cc

Μικροσκοπικά ευρήματα: η μικροσκοπική εξέταση τομών έδειξε αιματοπήγματα, τεμαχια ενδομητρίου με παρατεταμένη προγεστερονική επίδραση, τεμάχια φοαρτού καθώς και χοριακές λάχνες χωρίς φλεγμονή που αντιστοιχουν στο 1ο τρίμηνο επίσης αναμεσα τους αναγνωρίζονται τροφοβλαστικά στοιχεία χωρις εμφανή υπερ_γασια (υπαρχει γραμμα που δεν το βγαζω με τιποτα)

Συμπέρασμα: στοιχεια ενδομητρίου κυήσεως, στοιχεια τροφοβλαστικής νόσου δεν αναγνωρίζονται.

αυτα λοιπον εγραφε το χαρτι που πήρα απο το εργαστήριο. και γιατρός είπε αυτα που σας ειπα, οτι απο αυτα που διαβάζει δεν υπαρχει τιποτα ιδιαιτερο, το καλό ειναι οτι δεν χρειαζεται καποια θεραπεια με αποτελεσμα την καθηστέρηση των προσπαθειών οπότε μπορουμε να ξεκινήσουμε μετά απο τη πρώτη - δευτερη περίοδο και να παω μεσα στη βδομαδα να μου δώσει καποιες εξετασεις.

δεν ξερω αν επρεπε να μου πει κατι αλλο. και γω δεν ρωτησα μα τι χαζη να τωρα μου ηρθε, icon3.gif δηλαδή θεωρει το γεγονος τυχαίο? αυτα τα παραπανω δεν μας λενε απο τι προκληθηκε η παλινδρόμηση...

φωνη της λογικης?? που εισαι θελω τα φώτα σου,

ή μηπως το ψαχνω πολυ????:roll:

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλή σας μέρα κοριτσάκια από την παγωμένη Αθήνα!

Μομεντάκι μου γλυκό... ο γιατρός είναι γιατρός και αυτός ξέρει καλύτερα. Νομίζω το καλύτερο που θα κάνεις είναι που θα τον ρωτήσεις και θα απαιτήσεις να σου πει ειλικρινά τι πιστεύει. Αν πιστεύει ότι οφείλετε και πρέπει να προχωρήσετε τότε προχώρα το. Αν πάλι αμφιβάλει έστω και λίγο κάνε λίγο υπομονή ακόμη.. Εμείς θα είμαστε εδώ..

Babitsaki μου απ' ότι διάβασα το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ίσως υπήρχε ένα θέμα με τη πήξη του αίματος αλλά και πάλι τα αιματοπήγματα λογικό είναι να υπάρχουν αφού το αίμα ύστερα από λίγη ώρα πήζει..

Αν δεν κάνατε καρυότυπο στο έμβρυο ή αν δεν είχε κάποια εμφανέστατη ανωμαλία τότε δυστυχώς από την ιστολογική δεν μπορείς να δεις κάτι άλλο.

Και σε μας η ιστολογική δεν έδειξε τίποτε και συμπεράναμε ότι το έμβρυο έπασχε από χρωμοσωμικές ανωμαλίες.. Όμως μετά σε μια ανοσολογική εξέταση αίματος που έκανα βρήκα ότι πάσχω από αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο και εκεί αποδόθηκε η παλίνδρομη.. Εξετάσεις για θρομβοφιλία έχεις κάνει; Αν όχι θα σε συμβούλευα να το ψάξεις λιγάκι..

Ότι άλλο θες στη διάθεσή σου!

Εγώ αδιαθέτησα τελικά χθες και έτσι πάμε για τον επόμενο μήνα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα!!!

Όντως καλέ! Τι ησυχία είναι κι αυτή!!!

Δεν είμαστε και πολλές σε αυτό το καφέ...δεν θέλει και πολύ να πλακώσει ησυχία!!!

Βαβιτσιάκι μου τις είχα δει τις πληροφορίες που έγραψες αλλά τίποτα δεν κατάλαβα:rolleyes: Αντε θα περιμένουμε νέα σου από το γιατρό τότε μπα και μας διαφωτίσεις λίγο καλύτερα!!!

Εσύ πώς είσαι;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Χαθήκατε με τις προετοιμασίες για το καρναβάλι; Λογικό αφού για τα καρναβάλια είμαστε γενικότερα..

Το Κρισάκι σίγουρα τρέχει με τα μωράκια της και δεν έχει χρόνο να μας γράψει. Θα την πάρω τηλεφωνάκι το βράδυ και θα σας ενημερώσω..

Μπαμπιτσάκι μου περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τι θα σου πει ο γιατρός.. Είμαι σίγουρη ότι θα σου πει να περιμένετε κάνα δυο μήνες και μετά να ξεκινήσετε αμέσως τις προσπάθειες.. Και εννοείται ότι ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε και πάλι.. Μα φυσικά ο Όλυμπος!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας!!! οχι δομνινακι μου δεν πιστευω να μου πει να περιμενω τοσο γιατι οταν μιλησαμε μου ειπε να περιμενω την πρωτη περιοδο (που ηδη ειχε ερθει) αντε και την δευτερη.. τωρα αν αλαξε γνωμη.. δεν νομιζω πια!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Μπαμπιτσάκι μου είμαι σίγουρη ότι δεν κρατιέσαι πια! Και το αξίζεις κοριτσάκι μου αυτή τη φορά να έρθει και να μείνει για πάντα!

Θα περιμένουμε νέα σου το συντομότερο!

L2qIp2.png

Μπαμπιτσάκι μου είμαι σίγουρη ότι δεν κρατιέσαι πια! Και το αξίζεις κοριτσάκι μου αυτή τη φορά να έρθει και να μείνει για πάντα!

Θα περιμένουμε νέα σου το συντομότερο!

καλημερα!!! τι καντε κοριτσακια μου!!!

ναι δομνινακι μου δεν κρατιεμαι αλλα δεν μιλαω κι ολας αν ειναι να ρθει θα ρθει δεν θελω να πιεσω καταστάσεις αλλα ουτε και να ενθουσιαζομαι με το παραμικρό.

το αλλο σας το πα την αλλη παρασκευη εχουμε το ταξιδι στη τουρκία και γω θα χω περιοδο.. τωρα εχω δυο λόγους να μη θελω να έρθει η σαφρακιασμένη!! ουφ!!

το απογευμα τα σπουδαια!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κορτσούδες!

Πήρα τη φιλεναδίτσα μας την Κριςκρις τηλέφωνο αλλά δεν απαντάει... προφανώς θα είναι στο τρέξιμο μεταξύ των μωρών και του παιδικού δωματίου.. Τι χαρά που θα έχει!

Μπαμπιτσάκι μου μακάρι να μη σου έρθει η σαφρακιασμένη και για τους δύο λόγους που αναφέρεις!

Περιμένουμε νέα από το γιατρό!

L2qIp2.png

Ταξιδάκι ακούω βαβιτσιάκι!!!! Με παίρνετε και μένα μαζί σας; Δεν παίρνω πολύ χώρο!!!

Θα περιμένουμε νέα σου ε!!!

Δομνινάκιμου τι κάνεις; Καλά είσαι;

Εμένα το σύστημα μου βρίσκεται σε πλήρη αποχαύνωση! Για δυο μέρες είχα καφέ και σήμερα αίμα...λίγο...αλλά αίμα! Πήρα το γιατρό και περιμένω να με πάρει πίσω! Πάλι καλά που δεν ξεκίνησα καμια προσπάθεια αυτό το μήνα! Η κύστη μου κάνει καριέρα και διαπρέπει!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...