Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά..

Τα είπαμε και τηλεφωνικώς.. Το σημαντικό είναι ότι γεννηθήκαν καλά και τα τρία όπως σου είπαν όλα τα κοριτσάκια.. Ξέρω πόσο πολύ λαχταράς να τα σφίξεις στην αγκαλιά σου και να μην τα αφήσεις ποτέ και πίστεψέ με δεν θα αργήσει η ώρα που θα γίνει αυτό..

Αυτή τη στιγμή οι ορμόνες σου κάνουν πάρτυ και κάθε ξέσπασμά σου είναι απολύτως δικαιολογημένο.. Γάλα θα σου' ρθει.. μην ανησυχείς καθόλου και θα είναι το καλύτερο δώρο για τα μωράκια σου..

Να σκέφτεσαι ότι κάθε μέρα που περνάει σε φέρνει πιο κοντά στα μωρά σου και να δεις που γρήγορα όλες οι ταλαιπωρίες θα είναι ένα κακό όνειρο και μια μακρινή ανάμνηση..

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα λαρούκο μου! Πώς είσαι; Εχει μέρες να φανείς...Όλα καλά;

Καλημερα κοριτσάκι μου! Καλα μωρε.... Τα ίδια... Περιμένω την επόμενη περίοδο και να ξαναπάω στον γιατρό για να κάνουμε τυποποιηση του ιου... Βαρεθηκα πια! Κλείνεις το ενα ανοιγει άλλο.....

Επρεπε και ο λάρος να κανει το σπερμοδιαγραμμα αλλα τα 'φτυσε η μηχανή του αυτοκινητου και παει ενα χιλιαρικακι.. οχι σπερμοδιαγραμμα, ούτε για τσίχλες δεν έχουμε τώρα. Μα τοση γκαντεμια; Ετσι και ανακλυψω ποιος μας γλωσσοτρωει θα τον πάρει κ θα τον σηκωσει!

Εσυ κοριτσακι μου ταλαιπωρείσαι ακομα εεεε; Από τι δημιουργήθηκε η κύστη; Σου ειπε ο γιατρός; Ο δρομος για την κορυφή έχει πολλα εμποδια αλλά που θα μας παει; Εμείς θα την κατακτήσουμε!:-D

JXFXp3.png

Καλημέρα Μομεντάκι μου και Λαράκι μου!!! Λαράκι κι εγώ την έχασα τη μπάλα...τι κάνεις, είσαι καλά; Μομεντάκι μου, πως είσαι; Ξαναμίλησες με το γιατρό σου;

Καλημερα Ελενακι!!!!!!!

Οι προετοιμασίες για τον γάμο είναι ωραιες, αρκεί να μπορείς να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να κλείνεις τα αυτιά σου όταν όλοι προσπαθούν να σου επιβάλλουν τη γνωμη τους. Αλλιώς..... παει, καταλήγεις με σπασμένα νευρα!! χαχαχαχαχα!!!!!!!

JXFXp3.png

Δομνινακι μου!!! Διαβαζω τα συστηματα λειτουργουν ολα τέλεια και προχωρατε ακαθεκτοι ε; Μπράβο κοριτσαρα μου! Τώρα τι έχει το πρόγραμμα; Πώς θα συνεχίσετε;

JXFXp3.png

Κορίτσια καλημέρα...Τί κάνετε; Καλή εβδομάδα κιόλας... Κρισάκι μου υπομονη κοριτσάκι και θα περάσει και αυτό... Καταρχήν γέννησες τρείς όμορφες ψυχούλες, που παλευουν και αυτές και φυσικά θα τα καταφέρουν όπως και εσύ και θα πάτε όλοι μαζί στο σπιτάκι σας... Λίγο έμεινε...

Μομεντεμάκι τί να πώ... σε καταλαβαίνω απόλυτα... Χμ... Και εγώ χάλια νέα έχω... Ο οργανισμός μου κοιμάται και δεν ενέργησαν τα φάρμακα... Τώρα ο γιατρός μου είπε να σταματήσω να παίρνω οτιδήποτε και την Τετάρτη θα με ξαναδεί... Πάει και αυτός ο μήνας...

Λαρούκο καλημέρα και σε σένα... Υπομονή που θα πάει θα γυρίσει και σε μας....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Δομνινακι μου!!! Διαβαζω τα συστηματα λειτουργουν ολα τέλεια και προχωρατε ακαθεκτοι ε; Μπράβο κοριτσαρα μου! Τώρα τι έχει το πρόγραμμα; Πώς θα συνεχίσετε;

Λαράκι μου γλυκό... Είναι γεγονός τελικά ότι εκεί που λέει ο οποιοσδήποτε δόξα το Θεό, όλα βαίνουν καλώς.. κάτι γίνεται παρακάτω και μας αλλάζει την πορεία.. Ήταν ανάγκη να σας τύχει τώρα κι αυτό;;; Κι όταν μάλιστα είναι κάτι το οποίο σε βγάζει εντελώς εκτός προϋπολογισμού σου σπάνε τα νεύρα...

Εμείς προχωράμε προς το παρόν με τον φυσιολογικό πατροπαράδοτο τρόπο.. Αν μας κάτσει θα είμαστε πανευτυχείς.. Αν πάλι δεν μας κάτσει τέλος Μαρτίου με μέσα Απρίλη θα κάνει το επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα ο Δομνίνος για να δούμε που βρισκόμαστε και αναλόγως αποτελεσμάτων θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε.. Ελπίζω να κάνουμε ότι δυνατόν λιγότερο παρεμβατικό!!:-P

L2qIp2.png

Κορίτσια καλημέρα...Τί κάνετε; Καλή εβδομάδα κιόλας... Κρισάκι μου υπομονη κοριτσάκι και θα περάσει και αυτό... Καταρχήν γέννησες τρείς όμορφες ψυχούλες, που παλευουν και αυτές και φυσικά θα τα καταφέρουν όπως και εσύ και θα πάτε όλοι μαζί στο σπιτάκι σας... Λίγο έμεινε...

Μομεντεμάκι τί να πώ... σε καταλαβαίνω απόλυτα... Χμ... Και εγώ χάλια νέα έχω... Ο οργανισμός μου κοιμάται και δεν ενέργησαν τα φάρμακα... Τώρα ο γιατρός μου είπε να σταματήσω να παίρνω οτιδήποτε και την Τετάρτη θα με ξαναδεί... Πάει και αυτός ο μήνας...

Λαρούκο καλημέρα και σε σένα... Υπομονή που θα πάει θα γυρίσει και σε μας....

Αχ βρε christ μου...πολύ λυπάμαι! Κρίμα! Ισως όμως πρέπει να ξεκουραστείς κι εσύ λιγάκι και μετά να συνεχίσεις την προσπάθεια...Ξέρω πολύ καλά πως είναι πολύ απογοητευτικό να σταματάς λίγο πριν το τέλος αλλά πολλές φορές δεν εξαρτάται από μας...και πρέπει να κάνουμε υπομονή! Κρίμα πάντως! Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Λαράκι μου γλυκό... Είναι γεγονός τελικά ότι εκεί που λέει ο οποιοσδήποτε δόξα το Θεό, όλα βαίνουν καλώς.. κάτι γίνεται παρακάτω και μας αλλάζει την πορεία.. Ήταν ανάγκη να σας τύχει τώρα κι αυτό;;; Κι όταν μάλιστα είναι κάτι το οποίο σε βγάζει εντελώς εκτός προϋπολογισμού σου σπάνε τα νεύρα...

Εμείς προχωράμε προς το παρόν με τον φυσιολογικό πατροπαράδοτο τρόπο.. Αν μας κάτσει θα είμαστε πανευτυχείς.. Αν πάλι δεν μας κάτσει τέλος Μαρτίου με μέσα Απρίλη θα κάνει το επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα ο Δομνίνος για να δούμε που βρισκόμαστε και αναλόγως αποτελεσμάτων θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε.. Ελπίζω να κάνουμε ότι δυνατόν λιγότερο παρεμβατικό!!:-P

Και να δεις τι πατροπαράδοτα γλέντια θα κάνουμε για σένα Δομνινάκι μου όταν μάθουμε τα χαρμόσυνα!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερα κοριτσάκι μου! Καλα μωρε.... Τα ίδια... Περιμένω την επόμενη περίοδο και να ξαναπάω στον γιατρό για να κάνουμε τυποποιηση του ιου... Βαρεθηκα πια! Κλείνεις το ενα ανοιγει άλλο.....

Επρεπε και ο λάρος να κανει το σπερμοδιαγραμμα αλλα τα 'φτυσε η μηχανή του αυτοκινητου και παει ενα χιλιαρικακι.. οχι σπερμοδιαγραμμα, ούτε για τσίχλες δεν έχουμε τώρα. Μα τοση γκαντεμια; Ετσι και ανακλυψω ποιος μας γλωσσοτρωει θα τον πάρει κ θα τον σηκωσει!

Εσυ κοριτσακι μου ταλαιπωρείσαι ακομα εεεε; Από τι δημιουργήθηκε η κύστη; Σου ειπε ο γιατρός; Ο δρομος για την κορυφή έχει πολλα εμποδια αλλά που θα μας παει; Εμείς θα την κατακτήσουμε!:-D

Όχι ρε! Τι γκαντέμιά!!!Αχ βρε λαρούκο μου! Κι άμα είναι οικονομικό το θέμα ό,τι και να κάνεις δύσκολα τα πράματα! Όταν ανακαλύψεις αυτόν που μας γλωσσοτρώει ειδοποία με και μένα να καθαρίσουμε μαζί!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερα Ελενακι!!!!!!!

Οι προετοιμασίες για τον γάμο είναι ωραιες, αρκεί να μπορείς να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να κλείνεις τα αυτιά σου όταν όλοι προσπαθούν να σου επιβάλλουν τη γνωμη τους. Αλλιώς..... παει, καταλήγεις με σπασμένα νευρα!! χαχαχαχαχα!!!!!!!

Λαράκι μου, μάλλον σε αυτό το θέμα είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους. Ευτυχώς κανένας δεν προσπαθεί να μου επιβάλει τη γνώμη του και μάλλον κάνω ότι μου αρέσει και κανένας δεν ανακατέβεται...μόνο τη γνώμη τους μου λένε και δέχονται τη γνώμη μου χωρίς να προσπαθούν να μου επιβάλουν τη δική τους, οπότε όλα καλά! Όσο για το θέμα το οικονομικό σε καταλαβαίνω απόλυτα... Είναι δύσκολα όταν προκύπτουν πράγματα που δεν τα έχεις υπολογίσει και σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου... Όλα θα γίνουν όμως στο τέλος έτσι όπως τα θέλουμε γι αυτό δεν το βάζουμε κάτω, έτσι Λαρούκο μου...;;; Κι όποιος λέει κακό λόγο για μας να του βγει το μάτι σα λουκουμάς:-P Αφιερωμένο σε όσους μας γλωσσοτρώνε...:twisted:

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου τι καντε?? σας διαβαζω αλλα παντα κατι γινετε και δεν γραφω.

μομεντακι μου παλι κυστη??? μα τι στο καλο αυτες οι κυστες δεν μας βαρεθηκαν ολο

καταδω γυριζουν να φυγουνε να πανε αλλου...

λαρουκο μου γκαντεμια ρε γα....το μα ποσα εμποδια σε καλο πια ελεος κουραστικα να το λεω!!!

ελενακι μου ποσο σε ζηλευω που ετοιμαζεις τον γάμο σου εκτος του οτι ειναι μια παρηγοριά, για μενα ήταν η πιο ομορφες στιγμες το ποσο την χαρηκα την προετοιμασια δε λεγετε... να γινοταν να παντρευομαι καθε χρονο!!!!

δομνινακι μου ευχομαι τον επομενο μηνα να χεις ευχαριστα νεα ετσι απλα χωρις αλλη ταλαιπωρια!!!

εγω σε αναμονη της επομενης εβδομαδας για να μαθουμε τα αποτελεσματα των ευρηματων απο το ικα και μετα να δουμε πως θα κινηθουμε εξετασεις κοντρα εξετασεις λεφτουδακια αριστερα δεξια γιατροι και τα λοιπα, τα ξερετε...

σε γενικες γραμμες δεν εχω ψυχολογια κύριος παράγοντας η δουλειά και οτι γινετε γυρω απο αυτη. δύσκολα τα πράγματα κοριτσια μου και ερχονται χειροτερα. το κλιμα χαλια πολυ γκρινια!!!

κρισακι μου για σενα δεν γραφω τιποτα θα τα πουμε τηλεφωνικος

ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

γεια σας κοριτσακια μου τι καντε?? σας διαβαζω αλλα παντα κατι γινετε και δεν γραφω.

μομεντακι μου παλι κυστη??? μα τι στο καλο αυτες οι κυστες δεν μας βαρεθηκαν ολο

καταδω γυριζουν να φυγουνε να πανε αλλου...

λαρουκο μου γκαντεμια ρε γα....το μα ποσα εμποδια σε καλο πια ελεος κουραστικα να το λεω!!!

ελενακι μου ποσο σε ζηλευω που ετοιμαζεις τον γάμο σου εκτος του οτι ειναι μια παρηγοριά, για μενα ήταν η πιο ομορφες στιγμες το ποσο την χαρηκα την προετοιμασια δε λεγετε... να γινοταν να παντρευομαι καθε χρονο!!!!

δομνινακι μου ευχομαι τον επομενο μηνα να χεις ευχαριστα νεα ετσι απλα χωρις αλλη ταλαιπωρια!!!

εγω σε αναμονη της επομενης εβδομαδας για να μαθουμε τα αποτελεσματα των ευρηματων απο το ικα και μετα να δουμε πως θα κινηθουμε εξετασεις κοντρα εξετασεις λεφτουδακια αριστερα δεξια γιατροι και τα λοιπα, τα ξερετε...

σε γενικες γραμμες δεν εχω ψυχολογια κύριος παράγοντας η δουλειά και οτι γινετε γυρω απο αυτη. δύσκολα τα πράγματα κοριτσια μου και ερχονται χειροτερα. το κλιμα χαλια πολυ γκρινια!!!

κρισακι μου για σενα δεν γραφω τιποτα θα τα πουμε τηλεφωνικος

ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!

Είχες χαθεί βρε βαβιτσιάκι μου και ανησύχησα! Αχ πολύ λυπάμαι που σου χαλάει την ψυχολογία σου η δουλειά! Αστα να πάνε! Το θέμα δουλειάς πια είναι ένα δύσκολο κεφάλαιο! Να σου πω να μην σε επηρεάζει; Δύσκολο! Προσπάθησε τουλάχιστον να μη χαλιέσαι τόσο γιατί είναι κρίμα! Ουφ! Αυτά!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Είχες χαθεί βρε βαβιτσιάκι μου και ανησύχησα! Αχ πολύ λυπάμαι που σου χαλάει την ψυχολογία σου η δουλειά! Αστα να πάνε! Το θέμα δουλειάς πια είναι ένα δύσκολο κεφάλαιο! Να σου πω να μην σε επηρεάζει; Δύσκολο! Προσπάθησε τουλάχιστον να μη χαλιέσαι τόσο γιατί είναι κρίμα! Ουφ! Αυτά!

Καλημέρα!!! εδω ειμαι μομεντακι μου αλλα δεν προλαβαινω να γραψω με τοσα που συμβαινουν στη δουλεια.

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε; Καλή Τσικνοπέμπτη να έχουμε και μακάρι να αρχίσουν από αύριο τα σπουδαία!

Μπαμπιτσάκι μου η δουλειά δεν λέω, είναι σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας, αλλά δεν αξίζει ειλικρινά σε κανέναν να σκάει γι' αυτήν... Παρ'το λίγο πιο χαλαρά και δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου να αναπνεύσει.

Μομεντάκι μου κανένα νέο έχουμε;

Μίλησα με τη φιλεναδίτσα μας την Κριςκρις σήμερα.. Βγήκε την Κυριακή από το Νοσοκομείο, είναι μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνει στα 3 βλασταράκια της.. τα οποία είναι καλά. Ακόμη δεν σιτίζονται με μπιμπερό ούτε τα έχει πάρει αγκαλίτσα αλλά τουλάχιστον είναι καλά τα μαναράκια μας!

Εγώ είμαι καλά και αναμένω τα καλύτερα!

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Δομνινάκι μου ζήτησες τα νέα μου! Είσαι έτοιμη; Το λοιπόν στα γράφω και περιμένω τη γνώμη σου! Ξέρεις πως μου είναι πολύ σημαντική !!! Πήγα ψες στο γιατρό...και σου παραθέτω τα παρακάτω!!! (είδατε οργάνωση ε!)

α. η κύστη παραμένει! Σιγά μην έφευγε! Παραμένει μεγάλη και γερή!!!

β. Ωορρηξία δεν φαίνεται να πλησιάζει αν και είμαι στην 10η μέρα του κύκλου...εδώ σκοτωθήκαμε να βρούμε ωοθηλάκιο! Λογικό αυτό είπε λόγω της κύστης! Να είναι ανώμαλος ο κύκλος μου! Δεν μπορώ να πω στις ανωμαλίες και στις γκαντεμιές είμαι πρώτη!:-P

γ. Απορρίπτεται το ενδεχόμενο να κάνουμε παρακέντηση της κύστης λόγω του ότι δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Αυτό θα το έκανε μου είπε αν ήμουν σε φάση να αρχίσω διέγερση...τώρα για εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων δεν το συνιστά!

δ. Ο φαρμακευτικός κύκλος παραμένει ανοικτος! ΓΙΟΥΠΙ! Ο,τι βρίσκω χαίρομαι!!!:-D Με την καταστολή που θα αρχίσει την 21η μέρα του κύκλου ή πιο μετά (ανάλογα με το πόσο θα διαπρέξει ο κύκλος με την τερατοκύστη) η κύστη θα συρρικνωθεί και δεν μας ενοχλά και να μην διαλυθεί για τα παρακάτω!

ε. Αυτή τη φορά θα κάνουμε συχνές αναλύσεις για να ελέγχουμε τα επίπεδα της τύχης μου! Ορμονολογικές για να δούμε αν πηγαίνουν όλα καλά! Και ελπίζω να μην γίνει πάλι καμιά στραβή!

στ. Θα παραγγείλω φάρμακο από τη Σαουδική Αραβία μπας και πετύχω καμιά καλή παραλαβή! χαχαχαχαχαχα Σοβαρά ελπίζω να μην πετύχω ελαττωματική παραλαβή είπαμε...Ουφ!

Αυτά! Τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα είναι αβέβαια! Αλλά έστω και ένα τόσο ψιχουλάκι να έχω εγώ αρχίζω να ελπίζω...και θέλω να ελπίζω...

και όπως είπε και ο γιατρός..."το μόνο που έχουμε να φοβόμαστε είναι στην ουσία την κακοτυχία σου"...χμ...τι κομψά που το είπε ε!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...