Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Χαιρετώ και τις υπόλοιπες φιλεναδίτσες μου!

Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου εσείς; Εχω χάσει λίγο την μπάλα....

Μπαμπιτσιάκι, αν μπορεσεις να δεις το κρισάκι να της δώσεις μια τεραααααστιααααα αγκαλια!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Κρισάκι μου, να σας ζήσουν τα μωράκια σας και να τα χαίρεστε μια ζωή!!!

Νομίζω πως όλο αυτό που αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή είναι φυσιολογικότατο...δεν είναι καθόλου λίγη η ταλαιπωρία που πέρασες τόσους μήνες....λογικό είναι να ξεσπάσεις κι εσύ κάποια στιγμή...Όσο μπορεις θα σκέφτεσαι πως μπορεί αυτή τη στιγμή να μη μπορείς να το χαρείς αλλά τα μωράκια σου είναι πολύ καλά και σύντομα θα πάτε όλοι μαζί στο σπίτι σας!!! Και να πεις του αντρούλη σου να σε προσέχει σαν τα μάτια του τώρα και να είναι το στήριγμά σου αυτές τις ώρες...! Όλα θα πάνε πολύ καλά κοπέλα μου, είμαι σίγουρη...! Σου στέλνω πολλά φιλιά!!!!!!

Γλυκουλες μου..μολις μιλησα με το δομνινακι κ μου ειπε για τις ευχουλες σας..μπηκα να τις δω κ συγκινηθηκα πολυ..οση ειναι η χαρα σας για μενα,τοση κι αλλη τοση θα νιωσω εγω για σας οταν με το καλο ερθει η ωρα να γεννησετε!!!τοσο πολυ εχουμε δεθει που ειναι λες κ γνωριζομαστε χρονια..τοσο πολυ πιστευω οτι οι ευχες σας ειναι βγαλμενες απο την ψυχουλα σας,που αμφιβαλλω για ευχες αλλων,φιλων που με γνωριζουν χρονια..σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου..

εμεις ειμαστε σχετικα καλα..ας πουμε καλα,δοξα τον θεο πρωτα απολα,αλλα αυτο που περναω ειναι ενα νεο βασανιστηριο..εγω ποναω ακομα,σεν μπορω να περπατησω καλα καλα,αλλα λιγο με νοιαζει..εκεινο που με πληγωνει αφανταστα κ με ριχνει στα πατωματα,ειναι τα μωρα μου στην θερμοκοιτιδα..οταν τα γεννησα μου τα εδωσαν να τα φιλησω,ηταν τοσο ομορφα!!κ τωρα..ξυρισαν τα κεφαλακια τους,τα εχουν καλωδιωμενα,τα νιωθω να πιεζονται,να βασανιζονται κι εγω να μην μπορω να κανω τιποτα..κλαινε κ κλαιω κι εγω που δεν μπορω να τα παρω αγκαλια να τα ηρεμησω..κ μεσα σε ολα αυττα,ακουω το μωρο της διπλανης κ καθε μιας αλλης στο θαλαμο να δεχεται την στοργη της μανας κι εγω να μενω με αδεια χερια..μεγαλο μαρτυριο κ δεν ξερω ποτε θα τελειωσει..εχουμε δρομο ακομα,δυναμη δεν εχω..λυγισα,εσπασα..κ να το ενα θελει οξυγονο,εχει μια λυμωξη,να το αλλο το εχουν στα φωτα για ικτερο..δεν ξερω που να πρωτοκοιταξω..τα χανω οταν μπαινω στην μοναδα..κ να ποναει κ η τομη..

δεν ξερω,ειμαι πολυ στεναχωρημενη..κ να πεις δεν ειναι καλα στα κιλακια τους;οτι μπορεσα εκανα πια κι εγω..γαλα δεν εχω ακομη,κ ουτε ξερω να ετσι οπως ειμαι ερθει ποτε..

οπως βλεπετε,ολα πηγαν καλα,κι ολα πανε στραβα μεσα απο τα ματια μου..

τωρα με πηρε η μπαμπω,θα σταματησω εδω για να της μιλησω,οπως κ στο λαρακι μου,που πηρε το μεσημερι κ δεν το ακουσα ως συνηθως γιατι δεν ασχολουμαι κ ιδιαιτερα με το κινητο..

ειστε ολες υπεροχες,σας ευχαριστω κ παλι,ειδικα το συμπεθερακι για το τοπικ με τις ευχουλες..ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα...

Συμπεθεράκι μου πραγματικά λιώνω όταν σε ακούω έτσι...!!!

Μη χειρότερα να λέμε καλό μου τέτοιες στιγμές...Είναι σημαντικό που τα μωράκια σου είναι καλά στα κιλά τους και γεννηθήκανε καλά και τα ΤΡΙΑ!!! Εμεινε ακόμη λίγο για να τα πάρεις και σπιτάκι σου και θα τα χεις αγκαλιά για μια ζωήήήή!!! Και θα αναπληρώσεις αυτές τις πρώτες μέρες που δεν μπορείς να τα πάρεις κοντά σου! Αχ ξέρω πως είσαι ήδη κουρασμένη και νιώθεις πως δεν έχεις δυνάμεις...Να ξέρεις πως είμαστε εδώ κοντά σου για ό,τι θες να μιλήσουμε...να τα βγάζεις από μέσα σου αυτά που νιώθεις...θα νιώθεις καλύτερα! Αχ κρίμα που είμαι τόσο μακριά...αλλιώς θα ήμουνα καθημερινή επισκέπτης σου:rolleyes:

Σε αγαπάμε όλες πολύ!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μομεντάκι μου και Λαράκι μου!!! Λαράκι κι εγώ την έχασα τη μπάλα...τι κάνεις, είσαι καλά; Μομεντάκι μου, πως είσαι; Ξαναμίλησες με το γιατρό σου;

Καλημέρα Ελενάκι μου! Καλά είμαι...την Τετάρτη θα πάω να με δει...Εσύ πώς είσαι; Μέρες έχει να συγχρονιστούμε...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα Ελενάκι μου! Καλά είμαι...την Τετάρτη θα πάω να με δει...Εσύ πώς είσαι; Μέρες έχει να συγχρονιστούμε...

Και δε μας βλέπω να συγχρονιζόμαστε και σήμερα...χαχαχα:tongue:. Μόλις σου απάντησα δίπλα, εσύ μου απάντησες εδώ.....τρελή συννενόηση:tongue::mrgreen:. Εμείς ή δε θα βρισκόμαστε καθόλου ή δε θα ξέρουμε που να πρωτογράψουμε...χαχαχα:tongue:

Και δε μας βλέπω να συγχρονιζόμαστε και σήμερα...χαχαχα:tongue:. Μόλις σου απάντησα δίπλα, εσύ μου απάντησες εδώ.....τρελή συννενόηση:tongue::mrgreen:. Εμείς ή δε θα βρισκόμαστε καθόλου ή δε θα ξέρουμε που να πρωτογράψουμε...χαχαχα:tongue:

Το είδα κι εγώ αλλά ειπα να μείνω στη μια μεριά γιατί πάει....θα υπάρξει μεγάλη σύγχιση!:P

Άχ μιλάμε σκέφτομαι αυτά που έγραψε το συμπεθεράκι μου και πολύ λυπάμαι...Δύσκολη φάση...και πέρασε και τόσα ήδη..

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Το είδα κι εγώ αλλά ειπα να μείνω στη μια μεριά γιατί πάει....θα υπάρξει μεγάλη σύγχιση!:P

Άχ μιλάμε σκέφτομαι αυτά που έγραψε το συμπεθεράκι μου και πολύ λυπάμαι...Δύσκολη φάση...και πέρασε και τόσα ήδη..

Ναι, όντως δύσκολη φάση... Η ταλαιπωρία από όσα πέρασε είναι που την κάνουν τώρα να τα βλέπει όλα βουνό... Μόλις ανακτήσει όμως τις δυνάμεις της θα δει πόσο τυχερή είναι και πόση ευτυχία θα μαζέψει από δω και πέρα...! Ακούς Κρισάκι μου....όλα θα πάνε τέλεια!!!

Ειμαστε σε αναμονή λοιπόν μέχρι την Τετάρτη... Σου έδωσε κάποια φαρμακευτική αγωγή για την κύστη ή περιμένει να δει πως θα αντιδράσει ο οργανισμός σου από μόνος του;

Διαφημίσεις

Ειμαστε σε αναμονή λοιπόν μέχρι την Τετάρτη... Σου έδωσε κάποια φαρμακευτική αγωγή για την κύστη ή περιμένει να δει πως θα αντιδράσει ο οργανισμός σου από μόνος του;

Λογικά περιμένουμε να διαλυθεί από μόνη της...Κάτι μου είπε για αντισυλληπτικά αλλά εγώ δεν δέκτηκα...Δεν θέλω...Την Τετάρτη όμως θα δούμε ξανά το μέγεθος της και θα δούμε πώς τα πάει...Αντι να κάνω υπερήχους για το μομεντάκι εγώ κάνω υπερήχους και βλέπω αν μεγαλώνουνε οι κύστεις!!! Τι ειρωνεία!!!

Εσύ πώς πας με τις προετοιμασίες του γάμου; Απ ότι διάβασα όλο και προχωράς...αλλά τα τρεχάματα παραμένουν ε!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ναι, όντως δύσκολη φάση... Η ταλαιπωρία από όσα πέρασε είναι που την κάνουν τώρα να τα βλέπει όλα βουνό... Μόλις ανακτήσει όμως τις δυνάμεις της θα δει πόσο τυχερή είναι και πόση ευτυχία θα μαζέψει από δω και πέρα...! Ακούς Κρισάκι μου....όλα θα πάνε τέλεια!!!

Ναι ναι! Ακουσε συμπεθεράκι μου! Ολα θα πάνε τέλεια!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Λογικά περιμένουμε να διαλυθεί από μόνη της...Κάτι μου είπε για αντισυλληπτικά αλλά εγώ δεν δέκτηκα...Δεν θέλω...Την Τετάρτη όμως θα δούμε ξανά το μέγεθος της και θα δούμε πώς τα πάει...Αντι να κάνω υπερήχους για το μομεντάκι εγώ κάνω υπερήχους και βλέπω αν μεγαλώνουνε οι κύστεις!!! Τι ειρωνεία!!!

Εσύ πώς πας με τις προετοιμασίες του γάμου; Απ ότι διάβασα όλο και προχωράς...αλλά τα τρεχάματα παραμένουν ε!

Άσε Μομεντάκι μου, αυτό με την ειρωνία κι εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές... από τους υπερήχους, μέχρι τα πρηξίματα στην κοιλιά που μας κάνουν να φαινόμαστε σαν 3 μήνων έγκυες...άσε, η ειρωνία στο αποκορύφωμα της...!

Άσε Μομεντάκι μου, αυτό με την ειρωνία κι εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές... από τους υπερήχους, μέχρι τα πρηξίματα στην κοιλιά που μας κάνουν να φαινόμαστε σαν 3 μήνων έγκυες...άσε, η ειρωνία στο αποκορύφωμα της...!

Όντως...αλλά τι να κάνουμε; Μακάρι απλά να τελειώσει όλο αυτό κάπου σύντομα...

Εσύ πώς είσαι Ελενάκι μου; Χαλάρωσες λιγάκι με το συγκεκριμένο θέμα τώρα που τρέχεις με το γάμο; Βοηθάει να ασχολείσαι με κάτι άλλο;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Όντως...αλλά τι να κάνουμε; Μακάρι απλά να τελειώσει όλο αυτό κάπου σύντομα...

Εσύ πώς είσαι Ελενάκι μου; Χαλάρωσες λιγάκι με το συγκεκριμένο θέμα τώρα που τρέχεις με το γάμο; Βοηθάει να ασχολείσαι με κάτι άλλο;

Ναι, όντως έχω χαλαρώσει πολύ και με βοήθησε πολύ το ότι τρέχω για κάτι άλλο μετά από τόσα χρόνια που το μόνο μας τρέξιμο και άγχος ήτανε για τις εξωσωματικές... Εύχομαι όταν θα έρθει ξανά η ώρα εκείνη να μας βοηθήσει το ότι θα είμαστε πιο ήρεμοι και χαλαροί...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...