Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

γεια σου babitsia καλο δεν ειναι που αδιθετησες σε κανονικο κυκλο

εχεις καιρο που εκανες την αποξεση?

δεν καταλαβα βρε κοριτσάκι τελικα ειναι καλο ή οχι που μου ηρθε σε 28 μερες απο την αποξεση? κατα τα λεγομενα της Ιατρου Δομνίνας μια χαρα καλο ειναι αλλα ετσι που μου το γραφεις καταλαβαίνω οτι δεν ειναι καλο. 15 Ιανουρίου Έκανα απόξεση.

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν καταλαβα βρε κοριτσάκι τελικα ειναι καλο ή οχι που μου ηρθε σε 28 μερες απο την αποξεση? κατα τα λεγομενα της Ιατρου Δομνίνας μια χαρα καλο ειναι αλλα ετσι που μου το γραφεις καταλαβαίνω οτι δεν ειναι καλο. 15 Ιανουρίου Έκανα απόξεση.

Νομίζω ότι η φαίη ξέχασε να βάλει ερωτηματικό στην πρότασή της.. Βαβιτσάκι μου είναι όλα τέλεια.. μη μου αγχώνεσαι καθόλου!:-D

L2qIp2.png

Tικ τοκ τικ τοκ τικ τοκ!!! Πολλά ρολόγια ακούω και μ'αρέσει!!!!:D

Αντε Δομνινάκι μου συγχρονείστε τα και εμείς περιμένουμε μαζί σου την εκπληξούλα που θα...κλαίει!!!:D Βαβιτσιάκι μου αφού είπε η γιατρός μας πως είναι εντάξει εγώ δεν έχω να διαφωνήσω σε τίποτα!!!

Τα ρα τα ταααααααααααμμμμμμ!!!! Τριπλή τρομπέτα είναι αυτή!!! Μίλησα με το συμπεθεράκι μου χθες με μηνυματάκια και γεννάει την Τετάάάάρτηηηηηηηηηη!!! Αν φτάσει μέχρι εκεί λέει!!! Ερχονται τα κρισάκιαααααααααααααααααα!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Έρχονται τα κρισάκια... Τι καλά! Θα γεμίσει παιδικές φωνούλες το καφέ μας! Θα την πάρω τηλεφωνάκι το απόγευμα!

Μομεντάκι μήπως να πάρω και ένα εκκρεμές για να πηγαίνουμε εγώ και ο Δομνίνος με το τέμπο του; ρωτάω εγώ τώρα!

L2qIp2.png

babitsia εννοουσα οτι ειναι πολυ καλο οχι οτι ειναι κακο και οτι μετα απο απξεση μπορει να ξαναμεινεις γρηγορα εγκυος συγνωμη για το μπερδεμα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι η φαίη ξέχασε να βάλει ερωτηματικό στην πρότασή της.. Βαβιτσάκι μου είναι όλα τέλεια.. μη μου αγχώνεσαι καθόλου!:-D

ναι δομνινα ξεχασα να βαλω ερωτηματικο σε ευχαριστω για την επεξηγηση δεν ηθελα να εννοηθουν αλλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Καταρχήν θα σας πω για μένα... Με μεγάλη μας χαρά επιβεβαιώσαμε με το σύζυγο το Σάββατο ότι η "μηχανή" μας δουλεύει ρολόι... Εντάξει.. ήταν κοντά ένας μήνας από την τελευταία φορά που το επιβεβαιώσαμε αυτό και μετά ο σύζυξ μου ομολόγησε ότι ένα άγχος για την καλή λειτουργία το είχε.. Οπότε όλα οκ από εκεί..

Επίσης με μεγάλη μου χαρά χθες και σήμερα επιβεβαίωσα με τα γνωστά τεστάκια ότι η ωορρηξία μου γίνεται κανονικά την 14η μέρα όπως το υπολόγιζα και πως και το δικό μου σύστημα δουλεύει ρολόι... Δύο ρολόγια μαζί το μόνο που θέλουν είναι συγχρονισμό.. Έτσι θα δοκιμάσουμε σήμερα το βράδυ να συγχρονιστούμε εγώ και ο Δομνίνος και ελπίζω να μας προκύψει κάτι όμορφο που να ... κλαίει...!

Βαβιτσάκι μου οι γιατροί δίνουν χρονικό περιθώριο έως και 40 ημέρες μετά από την απόξεση.. Είναι πολύ φυσιολογικό που σου ήρθε στην ώρα της και αυτό δείχνει ότι ο οργανισμός σου παρ' όλη την ταλαιπωρία εξακολουθεί και δουλεύει ρολόι!

Φαίη μου όλες θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. Απλά όλες μας ευχόμαστε να είναι το συντομότερο!

καλη επιτυχια στην προσπαθεια

RPVCp3.png?gonw6PAb

ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΡΙΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΣ!!!

Ηρθανε τα τρία κρισάκια στον κόσμο...Περίπου 2 κιλά το καθένα και είναι στη θερμοκοιτίδα! Είναι όμως καλά!!!:D:D:D

Τα πρώτα μωράκια του καφέ μας φτάσανε!!!:D:D:D

Το κρισάκι μας είναι καλά! Πονάει όμως αρκετά...Αυτά! Πάω να ανοίξω ένα καφέ για τις ευχούλες!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΡΙΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΣ!!!

Ηρθανε τα τρία κρισάκια στον κόσμο...Περίπου 2 κιλά το καθένα και είναι στη θερμοκοιτίδα! Είναι όμως καλά!!!:D:D:D

Τα πρώτα μωράκια του καφέ μας φτάσανε!!!:D:D:D

Το κρισάκι μας είναι καλά! Πονάει όμως αρκετά...Αυτά! Πάω να ανοίξω ένα καφέ για τις ευχούλες!!!:D

Τα καταφέραμε λοιπόν!!! Τα πρώτα μωράκια του καφέ μας σκάσανε μύτη!

Φιλεναδίτσα μου είμαι τόσο χαρούμενη για σένα.. Είδες που άξιζε τελικά η ταλαιπωρία τόσων βδομάδων;;; τσουπωτά τσουπωτά τα μωράκια μας! Είμαι σίγουρη ότι θα κάτσουν πολύ λίγο στη θερμοκοιτίδα για προληπτικούς λόγους και πολύ σύντομα θα μπορέσεις να τα πάρεις σπίτι!

Άντε και στα δικά μας κορίτσια!:-D

L2qIp2.png

αχ τα πα και διπλα ειμαι τοσο χαρουμενη, κρισακι μου μην ανυσηχεις που θα κατσουν στη θερμοκοιτιδα εκμεταλευσου το χρονο για να ετοιμάσεις το δωματιο τους μιας και δεν προλαβες να κανεις τίποτα κανε πολλες αγκαλιες τον κρισο σου γιατι αν ερθουν τα κρισακια σπιτι δεν θα προλαβαινεται!!! χιχιχιχι!!! α! πανε και ενα κομμωτηριο!! να παρεις δυναμεις αν θες παρεα σε ολα αυτα (εκτος απο τις αγκαλιες) ειμαι μεσα ενα τηλεφωνακι και εφτασα!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Γλυκουλες μου..μολις μιλησα με το δομνινακι κ μου ειπε για τις ευχουλες σας..μπηκα να τις δω κ συγκινηθηκα πολυ..οση ειναι η χαρα σας για μενα,τοση κι αλλη τοση θα νιωσω εγω για σας οταν με το καλο ερθει η ωρα να γεννησετε!!!τοσο πολυ εχουμε δεθει που ειναι λες κ γνωριζομαστε χρονια..τοσο πολυ πιστευω οτι οι ευχες σας ειναι βγαλμενες απο την ψυχουλα σας,που αμφιβαλλω για ευχες αλλων,φιλων που με γνωριζουν χρονια..σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου..

εμεις ειμαστε σχετικα καλα..ας πουμε καλα,δοξα τον θεο πρωτα απολα,αλλα αυτο που περναω ειναι ενα νεο βασανιστηριο..εγω ποναω ακομα,σεν μπορω να περπατησω καλα καλα,αλλα λιγο με νοιαζει..εκεινο που με πληγωνει αφανταστα κ με ριχνει στα πατωματα,ειναι τα μωρα μου στην θερμοκοιτιδα..οταν τα γεννησα μου τα εδωσαν να τα φιλησω,ηταν τοσο ομορφα!!κ τωρα..ξυρισαν τα κεφαλακια τους,τα εχουν καλωδιωμενα,τα νιωθω να πιεζονται,να βασανιζονται κι εγω να μην μπορω να κανω τιποτα..κλαινε κ κλαιω κι εγω που δεν μπορω να τα παρω αγκαλια να τα ηρεμησω..κ μεσα σε ολα αυττα,ακουω το μωρο της διπλανης κ καθε μιας αλλης στο θαλαμο να δεχεται την στοργη της μανας κι εγω να μενω με αδεια χερια..μεγαλο μαρτυριο κ δεν ξερω ποτε θα τελειωσει..εχουμε δρομο ακομα,δυναμη δεν εχω..λυγισα,εσπασα..κ να το ενα θελει οξυγονο,εχει μια λυμωξη,να το αλλο το εχουν στα φωτα για ικτερο..δεν ξερω που να πρωτοκοιταξω..τα χανω οταν μπαινω στην μοναδα..κ να ποναει κ η τομη..

δεν ξερω,ειμαι πολυ στεναχωρημενη..κ να πεις δεν ειναι καλα στα κιλακια τους;οτι μπορεσα εκανα πια κι εγω..γαλα δεν εχω ακομη,κ ουτε ξερω να ετσι οπως ειμαι ερθει ποτε..

οπως βλεπετε,ολα πηγαν καλα,κι ολα πανε στραβα μεσα απο τα ματια μου..

τωρα με πηρε η μπαμπω,θα σταματησω εδω για να της μιλησω,οπως κ στο λαρακι μου,που πηρε το μεσημερι κ δεν το ακουσα ως συνηθως γιατι δεν ασχολουμαι κ ιδιαιτερα με το κινητο..

ειστε ολες υπεροχες,σας ευχαριστω κ παλι,ειδικα το συμπεθερακι για το τοπικ με τις ευχουλες..ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κρισακι μου αγαπουλα μου, τα ειπαμε και στο τηλεφωνο αλλά θα σου ξαναπω ότι αυτη ειναι η αρχη του τέλους των δοκιμασιών σου.... Πολύ γρήγορα θα κρατησεις τα αγορακια σου στην αγκαλιτσα σου και με μιας θα περάσουν όλα. Καταλαβαίνω ότι τώρα όλα φαίνονται ενας ακόμη γολγοθας και νιωθεις τις δυναμεις σου να σε εγκαταλείπουν αλλά θα βρεις τροπο να φανείς δυνατή. Πάντα βρίσκουμε τον τρόπο και ειδικά όταν προκειται για αυτα τα 3 κουκλακια, τα παιδακια σου!! Ευχομαι όσο πιο βαθιά και δυνατά μπορώ να πάτε στο σπιτάκι σας όλοι μαζί και να αρχίσετε να ζειτε το δικό σας παραμύθι!!!! Θα τα πούμε και πάλι κοριτσακι μου, όταν μπορέσεις. Σε αγαπω πολύ!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...