Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

χμμμμ!!! καλησπερα κοριτσακια μου!!! σημερα δεν ειμαι και πολυ στις καλες μου ειναι που θα μου ρθει περιοδος, οχι μονο τα πανακια αλλα και η επιβεβαιωση οτι μεσα μου δεν μεγαλωνει τιποτα οχι οτι υπηρχε και καμια ελπιδα δηλαδη αλλα να.. μου το θυμιζει.. δεν ξερω αν καταλαβαινεται τι θελω να πω γιατι ετσι που τα γρφω ουτε εγω καταλαβαινω... χθες εμαθα και για ακομα δυο κοπελες που ειναι εγκυες (καλα να ειναι τα κοριτσια με ολη μου τη καρδια). το 2009 που παντρευτηκα ηταν η χρονια με τους πεισσοτερους γαμους που πηγα ε! ολες οι νυφες ή γεννησαν ή ειναι εγκυες και αυτες οι δυο ηταν η τελευταιες εκτος απο μενα.... δεν ειναι ειρωνικο!!!

γενικα το τελευταιο καιρο η διαθεση μου ειναι πολυ σκ..τα και δεν με βοηθαει καθολου η καθημερινοτητα μου στη δουλεια χαλια δεν το συζηταω.. γυρναω σπιτι ο βαβιτσιος μες στη γκρινια γιατι στη δουλεια του χαλια!! ολη η οικογενεια μικροι μεγαλοι ειναι αρρωστοι ολοι οι φιλες μας ειναι εξαφανησμενοι αλοι με τις δουλειες τους αλοι με τα παιδια τους αλοι με τα προβληματα τους.. δεν ειμαι με τιποτα ευχαριστημενη μονο να ψωνιζω θελω αλλα δεν εχω λεφτα κι αλλη ειρωνια

παρόλα αυτα αυριο ο αντρουλης θα ξηγηθει μπουζουκια για τη χθεσινη γιορτουλα του.. και τι θα βαλω τιποτα δεν εχω γργργργργρ τα νευρα μου!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω! πω! τωρα που το διαβαζω αυτο που εγραψα μαλλον παθαινω καταθληψη!! οχι οχι ειναι της στιγμης εε πειτε και σεις βρε κοριτσια... και γιατι μας πηραν το edit ειπαμε??

lJiup3.png

M1otp3.png

Aχ βρε βαβιτσιάκι μου...Σε καταλαβαίνω.... Κι εγώ έτσι νιώθω πολλές φορές...Απλά άμα δεν προχωράνε τα πράγματα νιώθω μια κούραση...και άμα ακούω και για άλλες κοπέλες που τα καταφέρνουνε μου πέφτει λίγο βαρύ αλλά΄εννοείται πως παράλληλα το χαίρομαι κιόλας! Τι σου είναι η ψυχολογία ε!!! Καλέ!!! Δεν επιτρέπεται να πάθεις κατάθλιψη!!! Δεν σε αφήνω! Στο απαγορεύω!!!:P

Να μπαίνεις να μας λες αυτά που νιώθεις να τα βγάζεις από μέσα σου και θα κάνουμε μαζί γκρουπ θέραπι!!!:D Ξέρεις τι; Η ζωούλα μας είναι μικρή!!! Πρέπει και οφείλουμαι στον εαυτό μας να καταφέρνουμε να ξεκλέβουμε καμιά στιγμούλα την μέρα που θα χαιρόμαστε και θα μαστε καλά!!! Στο λέω για να το ακούω κι εγώ!!! Εξάλλου είμαστε θεές...δεν μασάμεεεεεεεεεεεεε!!!

Αχ βρε κοριτσάκι μου....δεν πέρασες και λίγα...Είναι λογικό σε κάποιες στιγμούλες να σπάζεις και να σου βγαίνει το παράπονο! Αλλά μόνο για κάποια στιγμούλα! Μετά επιβάλλεται να ξανασηκωθείς! Ακούς; Εξάλλου σε περιμένουνε ωραία πράγματα τα οποία θα έρθουνε σύντομα!!! Τι; Νόμιζες πως μόνο η λάρα μας είναι καλή μέντιουμ; Οοοοοοοοοχχχχχχιιιιιιι!!! Ο Όλυμπος είναι γεμάτος σε ταλαντούχες θεές!!! χαχαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλέ! Φτάνει πια χωρίς edit!!! Το οφείλουμε είναι με έψιλον!!! Α πα πα πα!!! Δασκάλα κοπέλα και κάνω και ορθογραφικά!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ααααααααααααααα!!!! Βγαίνω....ήρθανε τα κουμπαράκια μου να δούμε το Σάκηηηηηηηηηηηηη!!! Ο μεγάλος τελικός απόψε και παραγγείλαμε σουβλάκια και θα κάτσουμε να το δούμεεεεεεεεεε!!!

Bαβιτσιάκι μου είμαι εδώ για σένα για ό,τι θες εντάξει; Ο,τι θες να γράφεις και θα το διαβάζω και θα σου απαντώώώώ!! Και θα τα λέμε!!! Ναι; Θέλω να είσαι καλά!!! Είπα και ελάλησα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

καλα και εγω που εγραψα το αλλοι με ενα λ.. μα που ειναι το edit..

ναι μομεντακι μου το ξερω οτι ειστε οοολες διπλαμου και γω διπλα σε σας μια στιγμή ειναι και θα περασει... και χω πολλες "στιγμες" τελευταια..

τραβαω λοιπον μια κοκκινη γραμμη και ξανα ρχιζω απο την αρχη!!!!

καλα να περασετε με τα κουμπαρακια φιλακια!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Σε τέτοιες περιπτώσεις βαβίτσιάκι μου η κόκκινη γραμμή είναι η καλύτερη να τραβάμε...φτάνει να μπορούμε βέβαια!!!

Όμορφο Σαββατοκύριακο να έχεις και κοίτα να κάνεις κάτι που θα σου φτιάξει τη διάθεση ε!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

χμμμμ!!! καλησπερα κοριτσακια μου!!! σημερα δεν ειμαι και πολυ στις καλες μου ειναι που θα μου ρθει περιοδος, οχι μονο τα πανακια αλλα και η επιβεβαιωση οτι μεσα μου δεν μεγαλωνει τιποτα οχι οτι υπηρχε και καμια ελπιδα δηλαδη αλλα να.. μου το θυμιζει.. δεν ξερω αν καταλαβαινεται τι θελω να πω γιατι ετσι που τα γρφω ουτε εγω καταλαβαινω... χθες εμαθα και για ακομα δυο κοπελες που ειναι εγκυες (καλα να ειναι τα κοριτσια με ολη μου τη καρδια). το 2009 που παντρευτηκα ηταν η χρονια με τους πεισσοτερους γαμους που πηγα ε! ολες οι νυφες ή γεννησαν ή ειναι εγκυες και αυτες οι δυο ηταν η τελευταιες εκτος απο μενα.... δεν ειναι ειρωνικο!!!

γενικα το τελευταιο καιρο η διαθεση μου ειναι πολυ σκ..τα και δεν με βοηθαει καθολου η καθημερινοτητα μου στη δουλεια χαλια δεν το συζηταω.. γυρναω σπιτι ο βαβιτσιος μες στη γκρινια γιατι στη δουλεια του χαλια!! ολη η οικογενεια μικροι μεγαλοι ειναι αρρωστοι ολοι οι φιλες μας ειναι εξαφανησμενοι αλοι με τις δουλειες τους αλοι με τα παιδια τους αλοι με τα προβληματα τους.. δεν ειμαι με τιποτα ευχαριστημενη μονο να ψωνιζω θελω αλλα δεν εχω λεφτα κι αλλη ειρωνια

παρόλα αυτα αυριο ο αντρουλης θα ξηγηθει μπουζουκια για τη χθεσινη γιορτουλα του.. και τι θα βαλω τιποτα δεν εχω γργργργργρ τα νευρα μου!!!!

Βαβιτσάκι μου γλυκό.. δεν είσαι η μόνη καρδιά μου που αισθάνεσαι έτσι.. Όπως σου είπε και η Μομέντα μας όλες οι κοπέλες που ακόμα είμαστε σε φάση "αναμονής" εγκυμοσύνης είτε φυσιολογικά είτε όχι κάπως έτσι αισθανόμαστε..

Μη νομίζεις πως κι εμάς δεν μας έχει φάει η καθημερινότητα.. Εγώ πήγα σήμερα σε μια πολύ καλή μου φίλη που την άλλη Κυριακή βαφτίζει τη μπέμπα της.. Την έκανε με εξωσωματική και πολύ χάρηκα γι' αυτήν όταν το έμαθα.. Μόλις παλινδρόμησε το δικό μου μωρό για κάποιο λόγο που σίγουρα όλες ξέρετε δεν μπορούσα να πάω να δω είτε αυτή είτε το μωράκι.. και η κοπέλα δεν μου έφταιγε σε τίποτε. Σε πληροφορώ πως ετοιμάζαμε μαζί τις μπομπονιέρες για τα βαφτίσια και από ενώ χαιρόμουν που το έκανα από μέσα μου αναρωτιόμουν αν ποτέ θα κάνω βάφτιση για το δικό μου παιδί..

Εσύ κοριτσάκι μου είχες μια ατυχία.. αλλά έμεινες έγκυος μόνη σου! και αυτό είναι το σημαντικότερο.. Εσύ μπορείς να ελπίζεις.. Εμείς αναγκαστικά ελπίζουμε με "βοήθεια".. Αλλά όσο δεν το βάζουμε κάτω τόσο οι πιθανότητες να πάνε όλα καλά αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Είμαι σίγουρη γι' αυτό..

Καμία απο μας δεν ζει ονειρική ζωή.. καμία δεν είναι απόλυτα ευτυχισμένη και δυστυχώς έτσι όπως είναι η κατάσταση τη σήμερον ημέρα πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ που τουλάχιστον έχουμε δουλειά..

Γι' αυτό κοριτσάκι ψηλά το κεφάλι.. Και ο Όλυμπος δεν είναι μακριά.. Ένα τσαφ να κάνεις, φτάσατε.. Μπορεί να είναι για ακόμη μια φορά τυχερός για σένα!

L2qIp2.png

δομνινα μπηκα στο φορουμ τυχαια και διαβασα το μειλ σου

προσπαθουμε και εμεις για μωρακι εδω και δυομισι χρονια δεν ειναι οτι καλυτερο η αναμονη καθε φορα `η η αντιμετωπιση διαφορων προβληματων αλλα δεν μπορω και δεν θελω να το βαλω κατω αυτη η κατασταση με πεισμωνει ολο και περισσοτερο

ειναι ωραιο να ελπιζουμε μονο ετσι ζουμε,μην το βαζεις και εσυ κατω προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι συνεχεια κανε οτιδηποτε μπορει να σου φτιαξει την διαθεση

και πιστεψε οσο μπορεις απο τα βαθυ της ψυχης σου οτι θα κρατησεις και εσυ το δικο σου μωρακι στην αγκαλια σου.με αγαπη μια συμπασχουσα

RPVCp3.png?gonw6PAb

δομνινα μπηκα στο φορουμ τυχαια και διαβασα το μειλ σου

προσπαθουμε και εμεις για μωρακι εδω και δυομισι χρονια δεν ειναι οτι καλυτερο η αναμονη καθε φορα `η η αντιμετωπιση διαφορων προβληματων αλλα δεν μπορω και δεν θελω να το βαλω κατω αυτη η κατασταση με πεισμωνει ολο και περισσοτερο

ειναι ωραιο να ελπιζουμε μονο ετσι ζουμε,μην το βαζεις και εσυ κατω προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι συνεχεια κανε οτιδηποτε μπορει να σου φτιαξει την διαθεση

και πιστεψε οσο μπορεις απο τα βαθυ της ψυχης σου οτι θα κρατησεις και εσυ το δικο σου μωρακι στην αγκαλια σου.με αγαπη μια συμπασχουσα

το ιδιο ισχυει και για την babitsia

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ετσι ειναι faii μου οπως τα λες!!

όλες εδω μεσα ειμαστε σαν να εχουμε δυο ψυχες η μια ειναι δυνατη δεν το βαζει κατω, στηριζει και τις υπόλοιπες και η αλλη συνήθως ερχεται μαζι με τη μοναξια ειναι ευαισθητη και παντα αναρωτιεται γιατι? τι λαθος εχω κανει? μα δε βλεπει ο θεουλης ποσο πολυ το θελω!!! που θα παει όμως καπια στιγμη η δευτερη ψυχή θα ειναι του μωρου μας που θα ειναι στη κοιλίτσα μας!!!

μου ήρθε περιοδος σημερα, ρε κοριτσια δεν ειναι λιγο νωρις διαβασα και διπλα δομνινα μου που ελεγες κατι για 60 μερες, 40 μερες! εμενα ειναι σαν κανονικός κυκλος 28 μερες νταν απο τοτε που εκανα τη αποξεση!!

lJiup3.png

M1otp3.png

ετσι ειναι faii μου οπως τα λες!!

όλες εδω μεσα ειμαστε σαν να εχουμε δυο ψυχες η μια ειναι δυνατη δεν το βαζει κατω, στηριζει και τις υπόλοιπες και η αλλη συνήθως ερχεται μαζι με τη μοναξια ειναι ευαισθητη και παντα αναρωτιεται γιατι? τι λαθος εχω κανει? μα δε βλεπει ο θεουλης ποσο πολυ το θελω!!! που θα παει όμως καπια στιγμη η δευτερη ψυχή θα ειναι του μωρου μας που θα ειναι στη κοιλίτσα μας!!!

μου ήρθε περιοδος σημερα, ρε κοριτσια δεν ειναι λιγο νωρις διαβασα και διπλα δομνινα μου που ελεγες κατι για 60 μερες, 40 μερες! εμενα ειναι σαν κανονικός κυκλος 28 μερες νταν απο τοτε που εκανα τη αποξεση!!

γεια σου babitsia καλο δεν ειναι που αδιθετησες σε κανονικο κυκλο

εχεις καιρο που εκανες την αποξεση?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Καταρχήν θα σας πω για μένα... Με μεγάλη μας χαρά επιβεβαιώσαμε με το σύζυγο το Σάββατο ότι η "μηχανή" μας δουλεύει ρολόι... Εντάξει.. ήταν κοντά ένας μήνας από την τελευταία φορά που το επιβεβαιώσαμε αυτό και μετά ο σύζυξ μου ομολόγησε ότι ένα άγχος για την καλή λειτουργία το είχε.. Οπότε όλα οκ από εκεί..

Επίσης με μεγάλη μου χαρά χθες και σήμερα επιβεβαίωσα με τα γνωστά τεστάκια ότι η ωορρηξία μου γίνεται κανονικά την 14η μέρα όπως το υπολόγιζα και πως και το δικό μου σύστημα δουλεύει ρολόι... Δύο ρολόγια μαζί το μόνο που θέλουν είναι συγχρονισμό.. Έτσι θα δοκιμάσουμε σήμερα το βράδυ να συγχρονιστούμε εγώ και ο Δομνίνος και ελπίζω να μας προκύψει κάτι όμορφο που να ... κλαίει...!

Βαβιτσάκι μου οι γιατροί δίνουν χρονικό περιθώριο έως και 40 ημέρες μετά από την απόξεση.. Είναι πολύ φυσιολογικό που σου ήρθε στην ώρα της και αυτό δείχνει ότι ο οργανισμός σου παρ' όλη την ταλαιπωρία εξακολουθεί και δουλεύει ρολόι!

Φαίη μου όλες θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. Απλά όλες μας ευχόμαστε να είναι το συντομότερο!

L2qIp2.png

Ποσο πολυ χαιρομαι για τα ρολογια σας δομνινα μου!!! γιουπι!!! αντε μακαρι ρε δομνινακι μου να πανε ολα καλα και μπει εν τελος στην ταλαιπωρια σου και μετα θα σας ξυπναει ενα αλλο ξυπνητηρι που θα θελει να φαει!!!!! τι υπεροχο!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...