Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Τσα!ποια ελειπε τοσο καιρο κ της λειψατε;;;;;μπηκα λοιπον γιατι μακρια σας δεν μπορω..σας αγαπαω πολυ λεμε......

καταρχην να ζητησω συγνωμη απο το λαρακι..πηρες χθες ψυχουλα μου κι εγω ειχα παλι συσπασεις κ ημουν στο μηχανημα του διαβολου..τον καρδιοτοκογραφοο,που μου χει φαει την ζωη,με εχει ασπρισει τα μαλλια..εννοειται οτι πλεον κανω συσπασεις συνεχεια,κι ας μην εβγαλα εδω κ 1 μηνα και βαλε τον ορο..

τα πραγματα ειναι...στασιμα...το ουρικο οξυ κατεβηκε,αλλα ανησυχουν για προεκλαμψια..ολα τα ειχα,αυτο μου ελειπε..ο γιατρος μου αφαντος,με εχει παρκαρει εδω στο νοσοκομειο κ ουτε φωνη ουτε ακροαση..περιμενω μια ημερομηνια να ακουσω απο τα χειλια τους κ αυτοι ολοι εδω μεσα με εχουν στο περιμενε..κ ολοι λενε,δεν πειραζει,καλυτερα για τα μωρα..ναι,αλλα εμενα ποιος με σκεφτεται;εχω σαλταρει εδω μεσα,κοσμος μπαινει κοσμος βγαινει,εγω εδω σταθερη..εχουν σπασει τα νευρα μου,δεν κοιμαμαι καλα,δεν τρωω καλα..ενα ζομπι εχω καταντησει..κ τρεχω κ τους δικους μου..ποσο ακομα πια να αντεξω;κ μετα σου λεει κρατα δυναμεις για τα τριδυμα..τι λετε ρεεεε;;;;;;;;εγω ειμαι ηδη ερειπιο...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσα!ποια ελειπε τοσο καιρο κ της λειψατε;;;;;μπηκα λοιπον γιατι μακρια σας δεν μπορω..σας αγαπαω πολυ λεμε......

καταρχην να ζητησω συγνωμη απο το λαρακι..πηρες χθες ψυχουλα μου κι εγω ειχα παλι συσπασεις κ ημουν στο μηχανημα του διαβολου..τον καρδιοτοκογραφοο,που μου χει φαει την ζωη,με εχει ασπρισει τα μαλλια..εννοειται οτι πλεον κανω συσπασεις συνεχεια,κι ας μην εβγαλα εδω κ 1 μηνα και βαλε τον ορο..

τα πραγματα ειναι...στασιμα...το ουρικο οξυ κατεβηκε,αλλα ανησυχουν για προεκλαμψια..ολα τα ειχα,αυτο μου ελειπε..ο γιατρος μου αφαντος,με εχει παρκαρει εδω στο νοσοκομειο κ ουτε φωνη ουτε ακροαση..περιμενω μια ημερομηνια να ακουσω απο τα χειλια τους κ αυτοι ολοι εδω μεσα με εχουν στο περιμενε..κ ολοι λενε,δεν πειραζει,καλυτερα για τα μωρα..ναι,αλλα εμενα ποιος με σκεφτεται;εχω σαλταρει εδω μεσα,κοσμος μπαινει κοσμος βγαινει,εγω εδω σταθερη..εχουν σπασει τα νευρα μου,δεν κοιμαμαι καλα,δεν τρωω καλα..ενα ζομπι εχω καταντησει..κ τρεχω κ τους δικους μου..ποσο ακομα πια να αντεξω;κ μετα σου λεει κρατα δυναμεις για τα τριδυμα..τι λετε ρεεεε;;;;;;;;εγω ειμαι ηδη ερειπιο...

Κοριτσάκι μου γλυκό σήμερα σε μελετούσα... Τί κάνεις; ΥΠΟΜΟΝΗ λίγο έμεινε... Πού είσαι σε ποιο νοσοκομείο; Αν θέλεις να έρθω να σε δώ...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Εσεις κοριτσακια μου ελπιζω να ειστε ολες καλα..σας αγαπαω ολες κ σας σκεφτομαι συνεχεια..

συμπεθερακι μου με το καλο να ερθει η γαιδουρα η περιοδος κ να ξεκινησουμε την νεα πετυχημενη προσπαθεια..το καλοκαιρακι να σε βρει εγκυουλα!!!!

λαρακι μου κι εσυ να εχεις γρηγορα ενα μεγαλο κ ευχαριστο νεο να μας πεις..

ελενακι μου σευχαριστω για τις ευχες κ ανταποδιδω!με τον γαμο σου τι γινεται;εγινε;εχω χασει επεισοδια;

δομνινακι καλη κ δημιουργικη αρχη να εχετε με τον καλο σου!σας αξιζει το καλυτερο..

μπαμπω μου αγαπημενη κ συντοπιτισσα,ελπιζω να εισαι καλα κ ετοιμη για νεες περιπετειες!!

σας φιλω ολες κ να ξερετε,αμα εχω νεα θα σας τα πω να το γιορτασουμε μαζι!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Γλυκια μου συνονοματη,πρεπει να εισαι δηλαδη,σευχαριστω πολυ για το κουραγιο..ολοι λενε για τον γαιδαρο που αφαγα κ εμεινε η ουρα..μα τι ουρα ειναι αυτη;;;;ειμαι στο παπαγεωργιου αλλα οπως εχω πει κ το μπαμπιτσιακι μου,επισκεπτηριο εχει μονο 2 ωρες την ημερα κ τοτε πλακωνουν ολοι..θελω πολυ να σας γνωρισω αλλα εδω κ με παρουσια μαμαδων,αντρων κ σογιων..το βρισκω λιγο δυσκολο..σευχαριστω παντως πολυ για τα καλα σου λογια..ελπιζω κι εσυ να εισαι καλα..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Γλυκια μου συνονοματη,πρεπει να εισαι δηλαδη,σευχαριστω πολυ για το κουραγιο..ολοι λενε για τον γαιδαρο που αφαγα κ εμεινε η ουρα..μα τι ουρα ειναι αυτη;;;;ειμαι στο παπαγεωργιου αλλα οπως εχω πει κ το μπαμπιτσιακι μου,επισκεπτηριο εχει μονο 2 ωρες την ημερα κ τοτε πλακωνουν ολοι..θελω πολυ να σας γνωρισω αλλα εδω κ με παρουσια μαμαδων,αντρων κ σογιων..το βρισκω λιγο δυσκολο..σευχαριστω παντως πολυ για τα καλα σου λογια..ελπιζω κι εσυ να εισαι καλα..

Να είσαι καλά εσύ και ότι θέλεις... Να σου πω την αλήθεια την επόμενη εβδομάδα θα έρθω Παπαγεωργίου για να δώ και κάποιον άλλο γι΄αυτό είπα να σε δω και σένα... Δεν πειράζει και καταλαβαίνω απόλυτα τί γίνετα στο επισκεπτήριο....Θα σε δούμε κάποια στιγμή με τα μωράκια σου... Και φυσικά θα μας ενημερώσεις... Ε ρε σαμπάνιες που θα ανοίξουμε....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλησπερα σε ολες!!!!!!

Κρισακι μου, γλυκουλα μου, σε ταλαιπωρουν, αθελα τους τα αγορακια σου, σε ταλαιπωρουν και οι γιατροι...τι να πω... Τη δυναμη για τα τριδυμακια σου θα τη βρεις, αλλα και λιγη βοηθεια απο τους αρμοδιους γιατρους δε βλαπτει...:mad: Αντε γιατι νευριαζω με την αναισθησια τους ωρες ωρες... Εσυ κουκλα μου προσπαθησε να κρατηθεις οσο μπορεις και φυσικα μην αγχωνεσαι για το οτι τρεχουν οι δικοι σου, ειμαι σιγουρη πως παρολη την κουραση τους το κανουν με πολυ χαρα! Κουραγιο γλυκουλα μου!!! Α, για το γαμο που ρωτας θα σου πω πως ειμαι στο τρεξιμο ακομα...πολυ τρεξιμο ομως...δεν το περιμενα να πω την αληθεια...:P

Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά,

Τσούκου τσούκου τον έφαγες και τον 7ο μήνα και μπαίνεις στον 8ο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι μακριά η μέρα που θα αντικρύσεις τα 3 αγγελούδια σου και τότε όλες οι δυσκολίες θα σβηστούν μονομιάς.. Ξέρω, είναι σπαστικό να είσαι παρκαρισμένη σε ένα κρεβάτι και να μη μπορείς να κάνεις τίποτε.. οι μέρες δεν περνάνε και πόσα βιβλία να διαβάσεις πια;

Μακάρι να είμασταν δίπλα σου αυτές τις στιγμές.. είμαι σίγουρη ότι θα περνάγανε πολύ πιο ευχάριστα οι ώρες..

Εμείς είμαστε εδώ και αγωνιούμε για σένα.. Εννοείται πως τη μέρα που θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα θα πηδήξουμε μέχρι το ταβάνι από τη χαρά μας! Εσύ κοίτα να προσέχεις όσο γίνεται περισσότερο..

Κι όσον αφορά το γιατρό σου.. Επιεικώς απαράδεκτος!

L2qIp2.png

Αααααααααααααααααα!!! Συμπεθεράκιιιιιιιιιιιιιιιι μου! Τι έκπληξη είναι αυτή; Συγκινήθηκα!!! Αχ πόσο μου έλειψες!!!! Και συνεχώς σου έχουμε έγνοια και σε σκεφτόμαστε και μιλάμε για σένα!!!! Αχ βρε καλό μου...σε ακούω και λιώνω που ταλαιπωρείσαι τόσο...Αλλά είναι για καλό σκοπό!!! Και μετά από τόση ταλαιπωρία θα έρθει μια μεγάλη χαρά...τι μια δηλαδή; Τριπλήηήήήή!!!!:D

Ο γιατρός σου θέλει ξύλο νομίζω...Τι σημαίνει είναι αφαντος; Α δεν πάμε καλά!!!

Αααααααααααααααα!!! Ενθουσιάστηκα λέμε που μπήκες!!!! Και δεν σε φτάνουνε τα δικά σου έκατσες και διάβασες και τα δικά μας...και μας έγραψες για κάθε μια ξεχωριστά!!! Αχ βρε ψυχούλα!!!

Με λίγα λόγια δηλαδή δεν ξέρουμε πότε θα γεννηθούνε τα κρισάκια; Αλλά όσο περισσότερο κρατιύνται μέσα σου τόσο το καλύτερο ε; Αχ τι να σου ευχηθώ; Να λίγουνε λίγο ευκολότερα τα πράγματα...αυτό σου εύχομαι...και να έχεις τρία υγιέστατα κρισάκια στην αγκαλιά σου! Α καλά μιλάμε θα με πάρουνε τα ζουμιά!!!

Σου στέλνω ένα μεγάάάάάλο φιλί για κάθε κρισάκι ξεχωριστά!!! Απο τη θεία μομέντα να τους πεις!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Να' μαι κι εγώ.. Πήγαμε χθες στον γιατρό και ο Δομνίνος έβγαλε τα δεσμά του.. Ω ναι! είναι και πάλι ένας ελεύθερος άνθρωπος.. Βέβαια ο γιατρός μας είπε να ξεκινήσουμε τη "γυμναστική" σε καμιά δεκαριά μερούλες... οπότε θα κάνουμε υπομονή..

Με το Κρισάκι δεν έχω ξαναμιλήσει.. Ξέρω ότι χθες θα συμπλήρωνε την 32 βδομάδα οπότε ελπίζω όλα πηγαίνουν τέλεια.. Θα την πάρω το απογευματάκι και θα σας ενημερώσω..

Μομεντίνι μου τέλος βδομάδας περιμένεις την ακατανόμαστη; Αν θυμάμαι καλά τον Μάρτη δεν θα κάνεις την επόμενη προσπάθεια;

Λαρούκο μη χάνεσαι.. χωρίς εσένα δεν υπάρχει ζωή σε αυτό το καφέ!

Babitsaki η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.. μην το ξεχνάς!

Ένα δύο τρία χοπ! Ενα δύο τρία χοπ!!! Ξεκίνα Δομνινάκι την προθέρμανση γιατί σε 10 μερούλες πρέπει να είσαι φιτ!!!:D Αντε πάει κι αυτό και σιγά σιγά θα επανέλθετε στις προσπάθειες σας δριμύτεροι!!! Αντε με το καλό!!!!:D

Οσο για μένα, ναι περιμένω τέλος βδομάδας την ακατανόμαστη...και θα πάω να με εξετάσει την τρίτη μέρα της περιόδου ο γιατρός...Τότε θα αποφασίσουμε για τη συνέχεια...Αν θα είναι σε αυτό τον κύκλο...αν θα είναι σε φυσικό κύκλο η εμβρυομεταφορά ή με φάρμακα (αλλά πιο ελεγμένα ελπίζω από την προηγούμενη φορά)...Δεν έχω ιδέα τι με περιμένει! Για την ώρα καλά κανει να εμφανιστεί στην ώρα της η σέξυ η καλή μου! (άρχισε το καλόπιασμα βλέπεις):P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ακόμα δεν έχει έρθει το αφεντικό κι είπα να μπω λιγακι να δω τι κανετε.

Μομεντακι μου, αντε να ερθει η ακατανομαστη-σέξυ κοριτσακι μου και να δείτε το επόμενο βήμα. Πάμε, γερά με τσαμπουκάααα!!!!

ΔΟμνινάκι, "καλή λευτεριά" στον αντρούλη σου λοιπόν (χαχαχα) και πολύ σύντομα είμαι σίγουρη πως θα σου δώσω την ίδια ευχούλα!

Ελενακι μου γλυκό, αλήθεια, τι έγινε καλέ με το γάμο;; Έγινε; Πλησιάζει;Έχασα λίγο την μπάλα...

Κρισάκι μου, το φαντάστηκα καρδούλα μου ότι δεν μπορούσες να μιλήσεις... Κουραγιο ματακια μου... σφίξε τα δόντια (πόσο ακόμα θα μου πεις) και σκέψου μόνο την υπέροχη στιγμή που θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου τα αντρακια σου.

Cristiemt, η άνοιξη πλησιάζει!!! Ευχομαι κοριτσακι μου η προσπάθεια σου να ευοδώσει και να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!

Μπαμπιτσιακι, ακόμα δουλευεις σαν τον σκλαβο;;; (Ποιος μιλάει!) Τι κανεις εσυ αγαπουλα μου; Ολα καλά;

Μικρακι, πού πήγες εσύ καλέ;

Εγω πήγα χτες στον γιατρό, έκανα την ρημαδοκολποσκόπηση και πάλι κάτι ψιλοανωμαλίες βλέπει.... Ουφ! Βαρέθηκα! Θα κάνουμε λέει τυποποιήση του ιού αλλά στο ενδιαμεσο λεει προέχει να ενταθούν οι προσπάθειες για να μείνω έγκυος. Κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσουμε με σπερματεγχύσεις και βλέποντας και κάνοντας. Δεν το συζητήσαμε πολύ το θέμα αφού πρεπει να κάνει ο λάρος το σπερμοδιάγραμμα και να βαδίσουμε βασει αυτού.

Αυτα τα νεα μου αγαπούλες μου... Τα είπα μαζεμένα!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!!

JXFXp3.png

γιου χουουου!!!! να μαι και γω!!!! μου λειψατε!!! αλλαξε συνηθειες το αφενικο και μου ρχεται απο τις 8 και δεν μπορω να μπω το πρωί και αυτο θα συνεχιστει για 3 μηνες γιατι σταματησανε τη γυναικα του ψιλισουρουμενη για αλκοτεστ και της πηραν το διπλωμα και παει αυτος τωρα το παιδι στο σχολειο... αλλα νταλα...

αυριο μεθαυριο θα μου ρθει και περιοδος το νιωθω.. και ξανα ξεκιναω το μετρημα τα αποτελεσματα μου μαλλον θα αργησουν περισσοτερο τωρα με τις απεργιες χμχμχμχμ εκνευριζομαι!!

lJiup3.png

M1otp3.png

κρισακι μου.... τι αλλο να πω πια ΥΠΟΜΟΝΗ λιιιιιιιγο ακομα!! τα παμε και στο τηλεφωνο και θα τα ξαναπουμε!!!! φιλιακια μοοοουτσ!!

δομνινακι μου!! αντε ψυχη μου παει και τα ραμματακια και τωρα δουλιτσα... ξερεις εσυ..

μομεντακι παλι μαζι θα χουμε τη καλοδεχουμενη επισκεπτρια!!

λαρουκο!!! αντε πατε μια βολτα στον Ολυμπο... δεν ξερεις ποτε!! χιχιχιχι

ελενακι επειδη εμενα μ΄αρεσει πολυ να οργανωνω γαμους μηπωσ θελεισ να στα κανω εγω ελαααα ασεμε!!!!

φιλακια σε οοολες!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Να και το βαβιτσιάκι μας! Α καλά μιλάμε το αφεντικό σου είναι όλα τα λεφτά!!! Ακου τώρα! Επειδή έγινε το αλκοτέστ εμείς δεν θα σε βλέπουμε τα πρωινά!!!:P

Εγώ βαβιτσιάκι μου δεν ξέρω τι γίνεται με την ακατανόμαστη...Όσο τη θέλω τόσο δεν έρχεται...και όσο δεν έρχεται τόσο αγχώνομαι...Κάτι πονάκια μόνο έχω αλλά κανένα σύμπτωμα όπως πάντα...Γκρρ!!! Είχα κάνει τεστ ωορρηξίας και ήτανε θετικό πριν βδομάδες ημέρα Τετάρτη! Λογικά πρεπει να μου ρθει το σαββατοκυρίακο το αργότερο...δεν είναι; Αντε να δούμε!!!

Συμπεθεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου! Εχουμε κανένα νεότερο;

Την καλημέρα μου σε όόοόοόλεεεεεεεεεεςςς!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλώς τα κοριτσάκια μου.. Μαζευόμαστε πάλι μια μια σαν τα σαλιγκάρια!

Βαβιτσιάκι μου γλυκό τι τραβάς κι εσύ για το καταραμένο αλκοόλ!!! Αίσχος και πάλι αίσχος..

Όπως καταλαβαίνω είμαστε όλες στα μετρήματα, στους υπολογισμούς και μέσα στην ελπίδα! Καλά κάνουμε διότι η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει!

Υγεία να έχουμε, δουλειά να έχουμε, αγάπη μεταξύ μας να έχουμε και όλα θα γίνουν!

Σας φιλώ πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...