Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου το Κρισάκι μας εδώ και κάποιες μέρες ταλαιπωρείται από πυρετό.. Κρύωσε το καημενούλι μας με αποτέλεσμα το κεφάλι της να πάει να σπάσει και να έχει πάρα πολλές συσπάσεις.. Ευτυχώς όμως τα μωράκια είναι καλά και δεν έχει γεννήσει ακόμα.. Ας ελπίσουμε ότι θα της πέσει ο πυρετός σύντομα διότι αν επιμείνει μπορεί να χρειαστεί να τα πάρουν τα μωρουδέλια μας..

Φιλεναδίτσα μου κράτα γερά λίγο ακόμη.. Δυο βδομάδες είναι.. θα περάσουν!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα, καλησπερα... μπηκα να σας πω νεα απο το κρισάκι μας σήμερα ειναι καλητερα τις προϊγουμενες μερες περασε μια ιωση με πυρετο και πολλες συσπασεις που την ταλαιπώρησε ο οργανισμός εχει εξασθαινησει και ιδια εχει κουραστει αρκετα. καθε μερα περιμένει και ευχεται να περασει και να παρει και αυτη την βδομαδα και μακαρι και την επομενη για να μεγαλώσουν τα κρισακια περισσοτερο ειναι περιπου απο 1,5 κιλό αλλα εχουν διαφορες μεταξύ του και αυτο δεν αρεσει και πολυ στους γιατρους παρόλα αυτα κανει υπομονή!!

και μεις κρισακι προσευχομαστε και ειμαστε διπλα σου σ΄αγαπαμε!!!! αγκαλιτσες πολλες πολλες!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου εγώ την πήρα χθες το βράδυ αλλά το είχε στο αθόρυβο και μου απάντησε μετά με μήνυμα.. Μακάρι το κοριτσάκι μας να αντέξει λίγο ακόμη.. Και μετά όλες Θεσσαλονίκη για τα κρισάκια μας!

L2qIp2.png

Την καλησπερα μου κι απο δω!!! Κρισακι μου, περαστικα σου και κρατα γερα οσο μπορεις!!!!!! Αλλα και παλι αμα χρειαστει να βγουν τα βιαστικουλια σου ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις καθολου, καλα;;; Ηδη τα εχουν καταφερει και ειναι νικητες!!! Μπαμπιτσιακι μου, πως εισαι; Ειμαι σιγουρη πως εισαι πολυ καλα; Μομεντακι μου, καλα εκανες και πηρες κι αλλη γνωμη γιατι τωρα θα πηγαινεις στο γιατρο σου και θα εισαι σιγουρη χωρις να σε βασανιζουν αμφιβολιες και ανασφαλειες! Δομνινα μου, εμεις τα ειπαμε και διπλα;). Λαρακι μου, η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη, ακους; Μη μας παθεις τιποτα...:PΦιλακια σε ολες!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ααααααααα!!! Αρρώστησε το συμπεθεράκι μου; Σας παρακαλώ επειδή έχασα τον αριθμό της μπορεί να μου στείλει κάποια με προσωπικό μήνυμα;:rolleyes:

Ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα...Και τα κρισάκια φτάσανε το ενάμιση κιλό; Αυτό είναι καλό! Κι εγώ κάπου εκεί είχα γεννηθεί...αλλά δέστε με τώρα!!!:P Σοβαρά τώρα...ελπίζω συμπεθεράκι μου να βγει η εβδομάδα μια χαρούλα όπως τη θες....Εμείς σου στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια! Να φύγει το κάθε εμπόδιο και η καθε αναποδιά...ουστ ουστ ουστ!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σας θεές!!!

Βαβιτσιάκι μου και Δομνινάκι μου σας ευχαριστώ για το π.μ.

Εστειλα μήνημα ψες στο συμπεθεράκι μου και χάρηκα πολύ γιατί μου απάντησε...Αχ ρε το κοριτσάκι μας είναι κουρασμένο...Ουφ! Αντ εομως σε λίγο θα έχει τα κρισάκια της αγκαλιά και όλα αυτά θα είνα παρελθόν! Αντε με το καλό!!!

Λαρούκο μου καλά είσαι;

Βαβιτσιάκι μου πού είσαι σήμερα; Πάγωσες απ το κρύο;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα!!! μπρρρρ!!! κρυο και υγρασια μου τσακιζει τα κοκκαλα ολοι γυρω μου κρυομένοι και οπου να ναι και γω.. το αισθανομαι!! ειναι ομως Παρασκευή τι όμορφη μερα η παρασκευή την λατρευω απο το απογευμα και μετα όμως γιατι το πρωϊ στη δουλειά ειναι άθλιο, δεν μπορω να καταλάβω γιατι ολοι πιστευουν οτι ειναι η τελευταια μερα γενικά και τρεχουν πανικόβλητοι αυτη τη μερα.. καλε οτι δεν προλαβουμε το κανουμε απο Δευτέρα δεν πειραζει!! τιποτα κανεις δεν ακουει!! αντε σηκώνω τα μανίκια και ξεκινάω αααα αστο καλητερα κανει κρυο μπορω να δουλεψω και με καταιβασμένα τα μανήκια!!!

φιλάκια σε οοοολες σας!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά.. Μίλησα με τη φιλεναδίτσα μου την Κριςκρις χθες και έχει ανεβάσει ουρικό οξύ.. Επίσης φοβούνται για γλαύκωμα στα ούρα (πράγμα που είναι δείγμα προεκλαμψίας).. Το καλό είναι ότι τη Δευτέρα συμπληρώνει και τον 7ο μήνα και μπαίνει στον 8ο... Τα κρισάκια μεγαλώνουν καλά και της είπα ότι είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι έκλεισε τον 7ο.. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά γι' αυτήν και πολύ σύντομα θα είναι μια ευτυχισμένη τριδυμομανούλα!

Babitsaki κρύο καιρός για δύο.. Εγώ κάθε Παρασκευή δεν βλέπω την ώρα να σχολάσω να πάω σπιτάκι μου να δω τον αντρούλη μου.. Βλέπεις γυρνάμε και οι δυο πολύ αργά σπίτι μετά τη δουλειά και ο χρόνος μεταξύ μας είναι περιορισμένος..

Χθες έβλεπα στον ύπνο μου ότι μου κλέψαν το πορτοφόλι.. Ένα άγχος, ένας πανικός για το πως θα ειδοποιήσω την Τράπεζα να μου ακυρώσουν τις κάρτες.. Ευτυχώς μετά ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι είναι όνειρο... Αλλά φαντάσου αφού βλέπω τέτοια όνειρα τι ανασφάλεια οικονομική μου έχει δημιουργηθεί!

L2qIp2.png

Γεια σας κορούδες μου καλές!!!

Αχ τρέχω και δεν φτάνω σήμερα...Μπήκα να σας πω ένα γεια και πως είμαι χαρούμενη που είναι Παρασκευή!!!

Αχ το συμπεθεράκι μου! Αλλο πάλι και τούτο!!!:rolleyes:

Βαβιτσιάκι και Δομνινάκι μου σας χαιρετώ!!!:D

Θα επανέλθω αύριο δριμύτερη!

Φιλάκια!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Αααααααααααααα!!!! Το κλείσαμε το καφέ; Πού πήγατε όλες καλέ;

Μπήκα να σας ευχηθώ καλή βδομάδα!!! Σήμερα είχε λιακάδα αν και κρύο και πολύ μου άρεσε γιατί το γκρίζο δεν μου αρέσει!

Δεν έχω κανένα νεότερο...ησυχίες στο μέτωπο! Περιμένω όπως πάντα να εμφανιστεί η ακατανόμαστη τέλος της βδομάδας!!! Για να δούμε!!!!

Βαβιτσιάκι μου είσαι καλά;

Δομνινάκι τις βγάλατε τις ραφές; Αρχίζουνε τα γλέντια της προσπάθειας;:P

Τα φιλιά μου σε όλες!!!

Και πολλά πολλά φιλάκια στο συμπεθεράκι μου και στα μικρά μου τα κρισάκια! Αχ θα γεννηθούνε σύντομα!!! Αχ έχω μεγάλη αγωνία!!!

Φιλάκια!!!

Αντε εμφανιστείτε γιατί θα αρχίσω να βαράω απουσίες!!!! Αντεεεεεεεεεε!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Επαιρνα και το κρισακι μας τηλεφωνο αλλα μαλλον δεν μπορουσε να μιλησει..

Τι κανετε οι υπόλοιπες τσουπριτσες μου; Από νεα βλεπω καλα πάμε.... Ολα στασιμα εεε;

JXFXp3.png

Καλημέρα λαρούκο μου! Οντως έπεσε πολλή ησυχία!!! Είναι που δεν έχουμε κανένα συγκλονιστικό νέο νομίζω!!! Φυσικά μας περιμένουνε συνταρακτικές εξελίξεις όταν γεννήσει το συμπεθεράκι μου!!!

Εχει καμιά νέα της;

Ουφ...είμαι σχολείο και βαριέμαι! Εχει και ωραία μέρα σήμερα πάλι! Θέλω να μην δουλεύω και να πηγαίνω μόνο βολτούλες!!!

Φιλιά! Θα τα πούμε μετά!

Την καλημέρα μου σε όόόόόλες!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Να' μαι κι εγώ.. Πήγαμε χθες στον γιατρό και ο Δομνίνος έβγαλε τα δεσμά του.. Ω ναι! είναι και πάλι ένας ελεύθερος άνθρωπος.. Βέβαια ο γιατρός μας είπε να ξεκινήσουμε τη "γυμναστική" σε καμιά δεκαριά μερούλες... οπότε θα κάνουμε υπομονή..

Με το Κρισάκι δεν έχω ξαναμιλήσει.. Ξέρω ότι χθες θα συμπλήρωνε την 32 βδομάδα οπότε ελπίζω όλα πηγαίνουν τέλεια.. Θα την πάρω το απογευματάκι και θα σας ενημερώσω..

Μομεντίνι μου τέλος βδομάδας περιμένεις την ακατανόμαστη; Αν θυμάμαι καλά τον Μάρτη δεν θα κάνεις την επόμενη προσπάθεια;

Λαρούκο μη χάνεσαι.. χωρίς εσένα δεν υπάρχει ζωή σε αυτό το καφέ!

Babitsaki η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.. μην το ξεχνάς!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...