Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα!!!

Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο να σας πω τα νέα μου...Πήγα για δεύτερη γνώμη προψές...αλλά τώρα βρήκα χρόνο να τα γράψω...

Το λοιπόν πήγα σε ένα άλλο κέντρο εξωσωματικής...ο εξωσωματικός είναι ενδοκρινολόγος οπότε ήτανε ευκαιρία να του δείξω και τα άποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει μέχρι τώρα...

Το μόνο που είδε τελικά ήτανε της θρομβοφιλίας και μου είπε πως είναι ήπιας μορφής και "κοινή" μορφή (συναντιέται σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού) και να μην με ανησυχεί...Συμφώνησε με την ασπιρίνη που έπαιρνα και θεωρεί πως αυτή είναι αρκετή...Οι αντηπηκτικές μου είπε πως κακό δεν μου κάνουνε ναι μεν αλλά ούτε και κάποιο καλό:rolleyes:..Ετσι πιστεύει...

Το αποκορύφωμα ήτανε πως μας έκραξε εμένα και το μομέντο επειδή λέει πως είμαστε πολύ ψαγμένοι και δεν χρειάζεται...Οι εξετάσεις αυτές που έκανα λέει έπρεπε να γίνουν μετά από 4-5 αποτυχίες!!!! (με θυμώνει αυτή η άποψη)...

Τελοσπάντων όπως και ο άλλος γιατρός που είχα πάει να δω πριν ξεκινήσω με τα παγωτάκια για δεύτερη γνώμη μου είπε πως είμαστε από τις "εύκολες" περιπτώσεις (σκεφτείτε να μουνα και απ τις δύσκολες) και είναι καθαρά θέμα τύχης η επιτυχία!!! Και να κάνω υπομονή...Οσο για αυτό που έγινε με τα οιστρογόνα του έκανε κι αυτού μεγάλη εντύπωση που είχα περίοδο μια μέρα πριν αποψύξουμε τα παγωτίνια μου και δεν μπορεί να ξέρει γιατί αντίδρασε έτσι ο οργανισμός μου...(μεγάλη βοήθεια!)...

Βασικά μετά από και αυτή την επίσκεψη νιώθαμε καλύτερα με το δικό μας γιατρό γιατί είναι πολύ πιο σχολαστικός σε σχέση με άλλους που γνωρίσαμε...Πιστεύω πως ήτανε ατυχία όλα αυτά που έγιναν μέχρι τώρα και τι να κάνω; Υπομονή λοιπόν! Και ο Θεός βοηθός!!!

Αυτά! Είμαι η μόμεντς και είμαί καλά!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μομεντάκι μου γλυκό..

Χαίρομαι πάρα πολύ που αποφάσισες να παραμείνεις στον γιατρό σου.. Κι εγώ όπως ξέρεις σκεφτόμουν εάν θα έπρεπε να παραμείνω στο γιατρό μου και για την επόμενη προσπάθεια (που εννοείται ελπίζω πλέον να μη γίνει ποτέ) ή να πάω σε άλλο κέντρο με άλλο γιατρό.. Κάτι μέσα μου μου είπε ότι πρέπει να παραμείνω με το γιατρό μου.. άλλωστε μαζί του έμεινα μια φορά έγκυος.. δεν φταίει αυτός αν παλινδρόμησε.. Και τώρα νιώθω κι εγώ πιο ήρεμη και σίγουρη..

Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά για σένα με τα παγωτάκια σου και πως η νέα σου προσπάθεια θα είναι και πετυχημένη.. Ραντεβού την άνοιξη λοιπόν!

L2qIp2.png

πα! πα πα! εξαφανισμενες ολες 3 μερες τωρα πολυ δουλεια? πολλες σκεψεις? πολυ διασκεδαση? χαχαχα!!! εγω πολυ δουλεια εσεις???

αχ κοριτσακια μου και γω παντα αυτη τη σκεψη κανω καλα που ειμαι σ΄αυτ τον γιατρο ή καπου υπαρχει καποιος που θα ταν καλητερος? εμενα με εκνευριζει το θεμα με τα λεφτα θελω να βρω εναν γιατρο που να ρωτησω τι χρωσταω? και να μου πει τιποτα την αλλη φορα... αλλα που!! ειτε 5 λεπτα ειτε 30 το 50αρικο ιδιο.. τελος πανων οπωσ λεει και το δομνινακι δεν φταει αυτος που παλλινδρομησε.προς το παρον μενω σ΄αυτον γιατι οποτε και να τον παρω τηλ μου απανταει και μου λυνει τις αποριες.

τα καφε ακομα να εξαφανιστουν σημερα μαλιστα ειχα και πονους περιοδου και χρειαστηκε να παρω παυσιπονο για να μπορεσω να δουλεψω αλλα περιοδο περιμενω κατα τις 15 του μηνα. πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε ολα καλα αν συνεχιστουν ομως και την αλλη εβδομαδα ισως χρειαστει να το δουμε. (το πενηνταρικο).

μομεντακι μου καλα εκανες και πηγες και σε αλλο γιατρο κανε λιγο υπομονη και η ανοιξη δεν ειναι μακρυα..

ουφ ουφ βαρεθηκα να μιλαμε για εξετασεις και γιατρους θελω να μιλαμε για τις κοιλιτσες μας αντε ποτε???? αλλα αν ειναι να μη μιλαμε καθολου ας μιλαμε για αυτα μου χετε γινει απαραιτητες πλεον δεν μπορω χωρις εσας!!!

δομνινακι μου συντομα θα γινει ο αντρουλης σου καλα και μετα ποιος σας πιανει.

lJiup3.png

M1otp3.png

Σε καταλαβαίνω ΠΛΗΡΩΣ βαβιτσιάκι μου!!! Και όσο για το απαραίτητες, το νιώθω κι εγώ...Και δεν με πειράζει! Ας μιλάμε για ό,τι έχουμε!!!:D

Ο δικός μου ο γιατρός είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που δεν μου παίρνει λεφτά σε ΚΑΝΕΝΑ ραντεβού! Και το εκτιμώ πολύ! Φυσικά παίρνει και με το παραπάνω οταν κάνουμε προσπάθεια λεέι ο μομέντος...αλλά μπορεί να με δει και 10 φορές ανάμεσα στις προσπάθειες και τίποτα να μην μου πάρει! Το εκτιμώ πολύ όπως και ΄το ότι όποτε τον πάρω τηλέφωνο μου απαντάει ή με παίρνει γρήγορα πίσω...ακόμα και Κυριακές! Τι τραβάει ο άνθρωπος μαζί μου!!!

Βαβιτσιάκι μου σκέψου πόσο ωραία τα λέμε τώρα!!! Και σκέψου τώρα τι ωραία θα είναι που θα μιλάμε για τα συμπτώματα μας όταν μείνουμε εγκυούλες!!! Αυτό που έχουμε εδώ δεν χαλάει με τίποτα και θα γίνεται και ακόμη καλύτερο!!! Ετσι πιστεύω...Φυσικά αυτό εξαρτάται από όλες μας...να μη χαθούμε εννοώ...Εγώ πάντωςδεν το κουνάω ρούπι!!!! Είπα και ελάλησα!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

χα! δεν σας ειπα τον Μαρτιο παω ταξιδακι στα εξωτερικα!! οχι πολυ μακρυα να μεχρι την τουρκια!!! η εταιρια του αντρουλη το οργανωνει πιασανε λεει κατι στοχους και θα πανε ολοι μαζι οι πωλητες με τις συζυγους ενωειτε Θεσσαλονικης και Αθηνας (ουτε οι ιδιοι δεν το ξεραν τον στοχο) τεσπα μια χαρα μου καθησε, να ξεφυγω λιγο και απο τη δουλεια γιατι αν περιμενω να αρρωστησω για να παρω αδεια.. καλα κρασια...

τα εξοδα τις εταιριας εεε μη ξεχνιωμαστε εεεε!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Ταξιδάκι ακούω βαβιτσιάκι μου! Τέλεια!!! Ό,τι χρειάζεσαι! Να φύγεις λιγάκι και να αλλάξείς σκηνικό!!!!

Εγώ θα βγω τώρα γιατί με περιμένει ο μομέντος να δούμε ταινούλα! Θα δούμε το rebound με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς! Πολλές ταινιούλες βλέπουε τελευταία!!! Τουλάχιστον έτσι ξεχνιόμαστε και συγκεντρωνόμαστε και πουθενά αλλού!!!:D

Καληνύχτα Βαβιτσιάκι μου!!!

Καληνύχτα σε όλες ...αν και εξαφανισμένες!

Φιλάκια!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αααα θα ερθω στην κυπρο να βρω τον γιατρο σου και μετα εσενα κοκονα μου που εμενα με χαιρεταει ο γιατρος και σταζω το πενηνταρικο!!! χιχιχιχι!!

χαχαχαχαχαχα....Ελα έλα! θα σε κεράσω και πίτα με χαλούμι!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αχ ναι μομεντακι μου να λεμε για τα συμπτωματα!!!! τουλαχιστον ειμαστε εδω ολες μαζι καταλαβαινωμαστε, συμπασχουμε, μαθαινουμε και ολα αυτα ειναι πολυτιμα!!! εννωειται πως δεν θελω να χαλασει με τιποτα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κόρες.. Όντως πολύ ησυχία έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες.. Εγώ προσωπικά δεν τρέχω τόσο στη δουλειά όσο μετά τη δουλειά λόγω των διαφόρων ραντεβού σε γιατρούς και για κάποια διαδικαστικά θέματα..

Διάβασα πολύ προσεκτικά όσα αναφέρατε για τους γιατρούς και τις "αμοιβές" τους.. Εγώ προσωπικά δεν έχω παράπονο.. Και ο γυναικολόγος, και ο ουρολόγος αλλά ακόμη και ο εξωσωματικός πολλές φορές δεν μου έχουν πάρει λεφτά και πάντα είναι εκεί για να μου λύσουν τυχόν απορίες και να βοηθήσουν όπως μπορούν.. Δεν λέω, αρκετά λεφτά έχουν πάρει ήδη όλο αυτό το χρονικό διάστημα αλλά από την άλλη και μόνο που λένε "τίποτε δεν χρωστάς.. την άλλη φορά" προσφέρουν μεγάλη ανακούφιση..

Μπαμπιτσάκι κι εμείς λέμε με το Δομνίνο να κάνουμε ένα ταξιδάκι τον Μάρτιο καλώς εχόντων των πραγμάτων.. Ή την Καθαρή Δευτέρα ή το τριήμερο της 25ης Μαρτίου λέμε να πεταχτούμε μέχρι τη Θεσσαλονίκη ή Κύπρο δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη.. Καλά να είμαστε πάνω απ' όλα και βλέπουμε..

Εγώ είμαι καλά, και ψυχολογικά ανεβαίνω κάθε μέρα που περνάει και περισσότερο.. Χθες τελικά δεν κόψαμε τα ράμματα διότι έχει μαζευτεί λίγο υγρό υποδόρια και δεν θέλει ο γιατρός να διακινδυνεύσει να σπάσουν.. Έτσι θα τα κόψουμε την άλλη Δευτέρα αλλά δεν μας πειράζει καθόλου, φτάνει να γίνει καλή δουλειά. Επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα θα κάνουμε μέσα Μαρτίου και τότε θα δούμε τι ψάρια πιάσαμε.. Ελπίζω τα καλύτερα..

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που έχουν εξαφανιστεί; Βαράω προσκλητήριο.. Παρουσιαστείτε αμέσως!

L2qIp2.png

Μομεντάκι μου σου έχω ήδη πει ότι ένα ζευγάρι πολύ καλών μας φίλων ήρθαν πρόσφατα στη Λευκωσία.. Ο φίλος μου είναι στρατιωτικός και ήρθε με μετάθεση.. Έχουμε ανοιχτή πρόσκληση και δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη.. Μόλις πάρουμε την απόφαση εννοείται ότι θα ενημερώσω και εννοείται ότι εάν έρθουμε θα βρεθούμε όλοι μαζί ο κόσμος να χαλάσει!

L2qIp2.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει!!! (που λέει κι ο σοφός λαός μας)...

Εγω οπως παντα, τις μεγαλες ωρες μπαίνω καθώς πλέον τα ωραρια στη δουλεια είναι ατελείωτα... Ε μέχρι να ερθω σπιτι, να φάω, να πω μια κουβέντα με τον λάρο.. παει, περασε η μέρα..

Μπαμπιτσιάκι και Δομνινακι, ταξιδάκι ακούω;;;;; Μπράβο ρε κοριτσάκια! ΠΟλύ καλά θα κάνετε!

Μομεντακι μου, να σου πω την αληθεια, αυτος ο νέος γιατρός δεν μου ακούστηκε και πολύ κατατοπιστικός οπότε εκανες πολύ καλά που αποφάσισες να παραμείνεις στον γιατρό σου. Δε λέω, να παίρνουμε και μια δευτερη και μια τρίτη γνωμη. Ετσι μπορούμε να κρίνουμε ποιος μας κάνει και ποιος οχι. Κι εγώ εχω παει κ σε άλλους γιατρούς αλλά τελικά εχει αποδειχτει περίτρανα ότι ο γιατρός μου ξέρει πολύ καλά τι κάνει..

Κοριτσια, έχετε κανενα νεο από το κρισάκι μας; Τι να κάνει αραγε;

JXFXp3.png

Καλημέραααα!!!!

Λαρούκο μου έστω και τέτοιες ώρες να μπαίνεις...γιατί μας αρέσει να σε βλέπουμε!!!:)

Αλήθεια με το συμπεθεράκι τι γίνετάι;

Καλημέρα σε όλες!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...