Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 5/2/2025 at 11:56 ΜΜ, Σποράκι είπε:

Μια χαρά είναι οι εξετάσεις σου, καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια 

8 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Είμαι κι εγώ στο fertilia , είσαι ευχαριστημένη?έχεις κάνει προσπάθεια εκεί?εγώ θα κάνω έμβρυο μεταφορά την Τετάρτη,

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Moments εισαι δασκάλα; Ετσι από περιέργεια ρωτάω...

Ημουνα έτοιμη να βγω και μόλις σε είδα!!! Ναι christm μου δασκάλα είμαι...είχα τώρα το κενό μου και σε 2 λεπτά μπαίνω για μάθημα! Κι εσύ;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου christm μου! Μ'αρέσει που έγινες πιο συχνή στην παρέα μας!!!:D Αχ άντε με το καλό να μαζέψεις ακόμη ένα καλό εμβρυάκι και να πας επιτέλους να τα υποδεκτείς τα μικρούλικα!!! Όση ανυπομονησία έχω για μένα άλλη τόση έχω και για όλες σας!!! Ουφ! Όοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!

Σε ευχαριστώ πραγματικά... Αχ τί να πώ άλλο, ελπίζω ευχομαι και προσεύχομαι να ακούσουμε και εμείς που περιμένουμε και περνάμε τόσα ένα ευχάριστο νέο "εισαι έγκυος" ... Αχ!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Ημουνα έτοιμη να βγω και μόλις σε είδα!!! Ναι christm μου δασκάλα είμαι...είχα τώρα το κενό μου και σε 2 λεπτά μπαίνω για μάθημα! Κι εσύ;

Οχι εγώ Λογίστρια είμαι... Φαντάζομαι πόσο αγαπάς τα παιδιά... Στην Αθήνα μένεις;

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Κρύο πολύ σήμερα... καιρός δια δυο που λέει και το γνωστό άσμα αλλά εγώ δεν είμαι σε θέση να το εκμεταλλευτώ μιας και ο γιατρός μας έχει ρίξει κόκκινη στο γνωστό θέμα. Δεν πειράζει.. για καλό είναι άλλωστε..

Μομεντάκι μου γλυκό όντως οι άνδρες βγαίνουν με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Μόνο το χρώμα αλλάζει, το μοντέλο και ο κυβισμός.. Κατά τα άλλα όλοι ίδιοι είναι..

Christm μου πας πολύ καλά και μακάρι ο επόμενος κύκλος σου να σας δώσει ένα τέλεια γονιμοποιημένο ωάριο ούτως ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις κι εσύ παρακάτω.

Babitsaki μου ξέρω τα καφέ είναι σπαστικά αλλά είναι απαραίτητα προκειμένου να καθαρίσει ο οργανισμός σου.. Μετά θα είσαι πανέτοιμη για ... γυμναστικές επιδείξεις..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Οχι εγώ Λογίστρια είμαι... Φαντάζομαι πόσο αγαπάς τα παιδιά... Στην Αθήνα μένεις;

Από Κύπρο είμαι christ μου και μένω Λευκωσία...Τα παιδιά είναι όλη μου η ζωή και επειδή ακριβώς όλη μέρα είμαι μαζί τους λόγω δουλειάς δεν μου είναι και ιδιαίτερα εύκολο να 'ξεχαστώ" για το συγκεκριμένο ζήτημα που με απασχολεί...Εγώ πάντως από λογιστική είμαι ένα χάλι μαύρο και μισό!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Κρύο πολύ σήμερα... καιρός δια δυο που λέει και το γνωστό άσμα αλλά εγώ δεν είμαι σε θέση να το εκμεταλλευτώ μιας και ο γιατρός μας έχει ρίξει κόκκινη στο γνωστό θέμα. Δεν πειράζει.. για καλό είναι άλλωστε..

Μομεντάκι μου γλυκό όντως οι άνδρες βγαίνουν με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Μόνο το χρώμα αλλάζει, το μοντέλο και ο κυβισμός.. Κατά τα άλλα όλοι ίδιοι είναι..

Christm μου πας πολύ καλά και μακάρι ο επόμενος κύκλος σου να σας δώσει ένα τέλεια γονιμοποιημένο ωάριο ούτως ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις κι εσύ παρακάτω.

Babitsaki μου ξέρω τα καφέ είναι σπαστικά αλλά είναι απαραίτητα προκειμένου να καθαρίσει ο οργανισμός σου.. Μετά θα είσαι πανέτοιμη για ... γυμναστικές επιδείξεις..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

Εσύ Δομνινάκι μου κόκκινη στο συγκεκριμένο θέμα...εμένα τα ροζ που δεν σταματάνε...το βαβιτσιάκι με καφέ που δεν σταματάνε...Μέχρι τώρα απαρριθμάμε 3 ζευγάρια που περνάνε περίοδο στέρησης! χαχαχαχαχα Ω ρε γλέντια στο καφέ μας!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εσύ Δομνινάκι μου κόκκινη στο συγκεκριμένο θέμα...εμένα τα ροζ που δεν σταματάνε...το βαβιτσιάκι με καφέ που δεν σταματάνε...Μέχρι τώρα απαρριθμάμε 3 ζευγάρια που περνάνε περίοδο στέρησης! χαχαχαχαχα Ω ρε γλέντια στο καφέ μας!!!:D

Πολύ γέλασα μ΄αυτό που είπες... Οχι εγώ μια χαρά ειμαι :rolleyes::rolleyes:

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Από Κύπρο είμαι christ μου και μένω Λευκωσία...Τα παιδιά είναι όλη μου η ζωή και επειδή ακριβώς όλη μέρα είμαι μαζί τους λόγω δουλειάς δεν μου είναι και ιδιαίτερα εύκολο να 'ξεχαστώ" για το συγκεκριμένο ζήτημα που με απασχολεί...Εγώ πάντως από λογιστική είμαι ένα χάλι μαύρο και μισό!!!:P

Μάλιστα είσαι από Κύπρο... Ωραία...

Δεν πειράζει και εμείς κλέφτες θα γίνουμαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

την γλυκια μου καλημερα σε οοοολα τα κοριτσια, cristmακι σε ευχαριστω για την πληροφορια σχετικα με τα καφε ησυχασα λιγο τωρα, σου ευχομαι να πανε ολα καλα για σενα,

μα τι χρωματολογιο ειναι αυτο που εχουμε φτιαξει κοκκινα καφε ροζ!! αντε να περασει ο χειμωνας να τα κανουμε λιγο πιο ζωντανα τα χρωματα !!! σας φιλω ολες ισως μπορεσω να μπω αργοτερα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Μπήκα κι εγώ να σας χαιρετήσω! Καλέ τι ησυχία είναι αυτή;

Γιατί έχεις νεύρα βαβιτσιάκι μου; Πώς πάνε τα "χρώματα"; Σταμάτησαν;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

τοκ, τοκ!!! Ειναι κανα κοριτσακι μέσα; Μπαααααα... Τι ρωταω κι εγω τετοιες ωρες...

Δομνινα μου, όοντως, οι αντρες βγαίνουν με τα ιδια τεχνικα χαρακτηριστικά! Κοριτσακι μου, πολύ καλά τα νεακια (από τον γιατρό εννοώ). Αντε και μαζί με την ανοιξη να ερθει κι η ανοιξη στις καρδουλες μας, γιατί πολύ "χειμωνας" επεσε...

Μπαμπιτσιω μου, βλέπω από δουλεια καλα πας εεεε;; Τουλαχιστον υπαρχει κι αλλη στην παρεουλα μας γιατι νόμιζα ότι ημουν το μοναδικό "κορόιδο". Αχ, μας εχουν βρει καλες κ μας εκμεταλλευονται!

Μομεντακι μου γλυκό, ασε τον οργανισμό σου να ξεκουραστεί, να πάρει δυναμεις και να επιστρέψει δυναμικά στη μάχη! Κι ειπαμε, μπορεί να χάνουμε κάποιες μάχες, τον πόλεμο θα τον κερδίσουμε!

Κρισακι μου, τα αγορακια σου ειναι πολεμιστές σαν τη μανουλα τους και θα τα καταφέρουν! Αντε και στα βαφτισια θα καεί το πελεκούδι! (Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλα αυτοπροσκαλούμαστε...) χαχαχα!!!

Christm, δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Διαβαζω κι εσυ δίνεις τον δικό σου αγωνα.. Ευχομαι το επόμενο να είναι και το τυχερό!

Ελενακι μου, πολλά φιλάκια!

JXFXp3.png

Τα δικά μου νεα είναι όπως τα ξέρατε... καμία αλλαγη. Ηταν αυτή τη βδομαδα να κάνω την κολποσκοπηση αλλα το ανέβαλλα για την επόμενη βδομαδα καθώς το Σαββατο περιμένω να αδιαθετησω και την προηγουμενη φορα που είχα κάνει κολποσκόπηση πάλι ηταν λίγο πριν την περιοδο μετα που αδιαθετησα εβγαζα κομματια (συγνωμη για την περιγραφη) και δεν σκοπεύω να το ξαναπεράσω αυτο. Ο λάρος ακόμα δεν έχει κάνει το σπερμοδιάγραμμα οποτε ουτε από εκει εχουμε νεα.

Οπως καταλαβατε κοριτσακια μου, καμία εξέλιξη, κανενα νέο. Φανταζομαι οτι από την ερχόμενη εβδομαδα θα εχουμε θέματα συζητησης... χαχαχαχα!

Πολλά-πολλά φιλάκια!

JXFXp3.png

καλημερα!!!! απο τη μουχλιασμενη σαλονικα!!!

μομεντακι πως να μην εχω νευρα 5:30 η ωρα και οκομα στη δουλεια!! και σημερα πανικος θα γινει εδω μεσα παλι!! και δεν μου φτανει που γινετε οτι γινετε στη δουλεια εχω και τον βαβιτσιο σπιτι ειναι μες τη γκρινια γιατι η ζωη περναει και δεν κανουμε τιποτα μονο δουλευουμε και κοιμομαστε και τι θες να κανουμε χριστιανε μου? κατι οτιδηποτε λεει αααα ολα του φταινε δεν ξερω τι εχει παθει!!που να ηταν αρρωστος!!

λαρουκο μου δεν το λες και καλες... μαλλον μα....κα με βρισκουν και με εκμεταλευονται τι να κανω ομως θα το πιω και τουτο το ποτηρι... ναι ναι θα εχουμε θεματα την αλλη βδομαδα, ειναι να γεννησει και τι κρισακι μας ετσι δεν ειναι?

λοιπον αντε να ξεκινησω καμια δουλεια μη το ξενυχτησουμε και σημερα δε θα το αντεξω!! φιλάκια!!

αα μομεντακι συνεχιζονται τα κεφε.. αντε να δουμε θα κανουμε ανασταση το σκ!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερούδια σε όλα τα κοριτσάκια από μια κρύα, βροχερή και με θυελλώδεις ανέμους πρωτεύουσα..

Λαρούκο μου εμφανίστηκες!! Καλή μου δεν είναι ανάγκη να έχεις νέα για να μπαίνεις..μπορείς απλώς να μας λες και μια καλημέρα.. Μας λείπεις..

Babitsaki μου όλες μας είμαστε μικρές, καλές, αθώες και αγνές και έτσι όλοι μας εκμεταλλεύονται παντοιοτρόπως.. Τουλάχιστον ευτυχώς στην εποχή που διανύουμε εμείς έχουμε δουλειά.. οπότε ας δουλέψουμε λιγάκι παραπάνω και ας πάει υπέρ πίστεως και πατρίδας..

Λαρούκο μπορείτε πολύ απλά να κανονίσετε να πάτε ένα ταξιδάκι.. Θα ανανεωθείτε..

Εμείς καλά είμαστε.. σήμερα ο άνδρας μου έβγαλε και τις γάζες και ότι υποστηρικτικό σύστημα φόραγε και τη Δευτέρα το πιθανότερο θα κόψουμε τα ράμματα.. Η άνοιξη έρχεται για όλες μας κορίτσια.. είμαι σίγουρη..

Μομεντάκι ξέρω ότι έχεις κι εσύ τα τρεξίματά σου.. Μας λείπεις πολύ..

Φιλεναδίτσα.. κράτα λίγο ακόμα μέσα τα μωράκια μας γιατί έξω κάνει πολύ κρύο.. Δεν είναι καιρός για γέννα ακόμη..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...