Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Nα μαι κι εγώ!!! Ναι βαβιτσιάκι μου τέλος στην κακομοιριά! Αυτό ακριβώς νιώθω κι εγώ σήμερα...τι συγχρονισμός κι αυτός ε!!! Προσπαθώ πολύ να είμαι καλά...και προσπαθώ πολύ να μην σκέφτομαι συνέχεια το γνωστό θέμα!!! Χμ...λέτε να υποτροπιάσω πάλι; χαχαχαχαχαχαχα

Δομνινάκι μου σήμερα ο γιατρός; Γιούπι και ξαναγιούπι!!! Αντε να μας πεις νεότερο! Θα περιμένουμε!!! Το κάθετι μικρό νέο από σένα μου δίνει πολλή χαρά!!! Και στο πα! Τώρα αρχίζουν τα ωραία και θα περιμένω να΄ακούω μόνο ευχάριστα τώρα πια! Είπα και ελάλησα!!!:P

Καλέ!!! Εσάς ο καιρός είναι καλός κι εμείς που είμαστε όπως τη Χαβάη και τις Μπαχάμες εδώ με ήλιο σχεδόν όλο το χρόνο, τώρα κρυάδισε!!! Αμέ! Κάνει κρύο κι έχει βροχές!!! Μ'αρέσει έτσι! :D Αντε μπορεί να ρθει και προς τα πάνω και να σας βρει το χαμηλό βαρομετρικό!!!

Βαβιτσιάκι μου φιλάκια πολλά σε σένα και τα κρισάκια μας!!! Μπες να μας πεις κανένα νέο!!! Σε σκεφτόμαστε!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α καλά! Βαβιτσιάκι μου είπα ενώ εννοούσα συμπεθεράκι μου!!! Δεν πάμε καλά!!! Εντομεταξύ με ποια λογική φύγανε το edit είπαμε;:evil:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αγαπουλες μου!!!!!!μου λειψατε κ ειπα να μπω στα κλεφτα να σας πω μια καλημερα κ να σας δωσω απο ενα φιλι!!!!

συμπεθερακι μου!χαιρομαι τοσο πολυ να σε ακουω ανεβασμενη!!ετσι να εισαι κ ολα θα πανε καλα απο δω κ περα..αλλωστε κατι παγωτακια ειναι εκει καπου κ σε περιμενουν,πρεπει να τα υποδεχτεις,οταν ερθει η ωρα με ανεβασμενη ψυχολογια!!!

μπαμπιτσιακι μου καλο..χαιρομαι τοσο πολυ που νιωθεις καλυτερα...αυτο εχει σημασια,να εισαι καλα..οσο για το νοσοκομειο που θες να ερθεις,μην στεναχωριεσαι που δεν τα καταφερες..δεν χανεις κ τιποτα..ασε πουλογω του διωρου που ειναι το επισκεπτηριο μαζευεται εδω ο καθε ασχετος κ δεν θα μπορουσαμε να τα πουμε οπως θα ηθελα..εγω θελω να τα πουμε οι δυο μας,μονες μας,η ακομα καλυτερα με ολα τα κοριτσια του καφε..

λαρακι μου,ελενακι μου,εσεις πως ειστε;;ελενακι ποτε ειναι ο γαμος ρε ψυχη;πλησιαζει,ετσι δεν ειναι;αντε με το καλο κοπελα μου!φιλια κ στα υπολοιπα κοριτσια εδω μεσα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Οσο για τα δικα μου νεα..οχι οτι εχω και πολλα..κλεινω μηνα εδω μεσα αισιως..η κατασταση ειναι στασιμη,οι γιατροι δεν λενε πολλα..χθες μου εκαναν εναν υπερηχο στα πεταχτα κ ειδαν οτι το ενα μωρο ειναι πιο ελαφρυ απο τα αλλα..αυτο δεν του αρεσε του γιατρου..ζητησε να μου κανουν ντοπλερ,να δουμε αν πηγαινει αιμα στον σακκο του..αν κατι παει στραβα,πρεπει να τα παρουν..κ ειχαμε πει να πιασουμε τουλαχιστον τις 32..δεν εχω ιδεα τι θα γινει..κ ζηταω να γινει αυτο το ντοπλερ αλλα εδω με γραφουν..θα το κανονισουν..αν ημουν εξω θα το ειχα κανει απευθειας..δεν ξερω πια τιποτα...απλα καθομαι εδω κ βλεπω τις μερες να περνανε απο μπροστα μου...αυτα τα νεα...τα ωραια...σας φιλω γλυκα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Δομνινακι μου,σε ξεχασα;;;;απαραδεκτη!!παρε ενα φιλι κ μια αγκαλια..ελπιζω να σας πει ο γιατρος τα καλυτερα..αλλωστε τωρα ο δομνινος θα ειναι στα πανω του,ποιος σας πιανει!!!!να δεις που ολα θα πανε πολυ πολυ καλυτερα απο δω κ περα!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθεράκι μου εμφανίστηκες!!! Επιτέλους!!! Ηθελα πολύ να μάθω νέα σου!!! Τα κρισάκια μας βλέπω το παλεύουν μια χαρά με τη μανούλα τους ε!!! Είναι υπό έλεγχο η κατάσταση κι αυτό είναι πολύ καλό!!! Άμα κάνετε τελικά το ντόπλερ κι έχεις νέα μπες να μας πεις!!! Αχ πολλή αγωνία έχουμε για σένα!!!

Δομνινάκι πήγατε στο γιατρό χθες; Δεν μας είπες τα νέα σου! Οταν μπορέσεις περιμένουμε να μας ενημερώσεις!!!

Βαβιτσιάκι μου πώς είσαι; Πώς πάει ο καιρός; Τελικά χειμώνιασε; Φιλάκια πολλά σου στέλνω...

Καλημέρα σε όόόόλες!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γλυκά μια όμορφη μέρα να έχουμε - αν και είναι ήδη βροχερή και συννεφιασμένη!

Πήγαμε χθες στο γιατρό.. Είναι πολύ ευχαριστημένος με την ανάρρωση του Δομνίνου.. Βέβαια του βρήκε μια μικρή φλεγμονούλα η οποία θα αντιμετωπιστεί με ένα ακόμη κουτί αντιβίωση και 1 Mesulid ημερησίως καθώς και με μια βδομάδα επιπλέον άδεια.. Την άλλη Τετάρτη θα πάμε να κόψουμε τα ράμματα και τότε θα τον ρωτήσω για το τι μέλλει γενέσθαι.. Αισθάνομαι πολύ καλά, βέβαια ακόμη δεν με έχουν ειδοποιήσει από το Νοσοκομείο για να πάμε να πάρουμε τα χαρτιά για το ΙΚΑ και την ασφάλεια αλλά που θα πάει, θα γίνει κι αυτό..

Τώρα αφήνουμε το χρόνο να κυλήσει χαλαρά και αν μας κάτσει; Εννοείται καλοδεχούμενο..

Φιλεναδίτσα μου τα μικρά σου δίνουν τη δική τους μάχη και μέχρι τώρα είναι παλληκάρια με τα όλα τους! Κοτζάμ γενίτσαροι θα βγουν... Τα αγαπάμε όλες τόσο πολύ...από τώρα που είμαι σίγουρη ότι στα βαφτίσια θα γίνει χαμός.. Θα έχουμε η κάθε μας από ένα στην αγκαλιά μας και εσύ θα ξεκουράζεσαι.. Λίγη υπομονή ακόμα κοριτσάκι μου και μετά η ευτυχία θα σου χτυπήσει την πόρτα για μια ζωή..

Μομεντάκι μου εγώ συνεχίζω να λέω κάθε εμπόδιο για καλό... Είμαι σίγουρη ότι κοντεύουμε στο στόχο μας κοριτσάκι..

Μπαμπιτσάκι φιλάκια στα μαγουλάκια..

Πολλά φιλάκια σε όλες σας και στην κάθε μια ξεχωριστά!

L2qIp2.png

Μπήκα να δω νέα σου Δομνινάκι μου και να που μας έγραψες!!!:D Διαβάζοντας αυτά που έγραψες μου μεταδίδεις μια θετικότητα και μια αισιοδοξία παράλληλα με ηρεμία και μ' αρέσει να σε "ακούω" έτσι!!! Μπράβο Δομνινάκι μου!!! Αντε να πιει και την αντιβίωση ο Δομνίνος και όλα καλά θα πάνε...Καλοδεχούμενο φυσικά αν μας ρθει!!! Καλέ θα τρελλαθούμε απ τη χαρά μας για σένα!!! Αλήθεια ο Δομνίνος πώς είναι; Δεν φαντάζομαι να παραπονιέται γι αυτό που έκανε ε; Σε ρωτάω γιατί ο μομέντος μου αν έκανε επέμβαση εκτός από το ότι θα λιποθυμούσε πριν πει στο χειρουργείο απ το φόβο του μετά θα μουρμούραγε όλη μέρα σαν μικρό παιδί πως πονάει κλπ κλπ:tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοίτα Μομεντάκι..

Το ότι οι άνδρες είναι το "ισχυρό" φύλλο είναι πλέον μύθος... Σε πληροφορώ ότι ο Δομνίνος παρ' ότι πήγε με τη θέλησή του να κάνει το χειρουργείο (κατά πόσο ήταν ή θέληση ή η απειλή ότι αν δεν το κάνει εγώ δεν κάνω οτιδήποτε άλλο δεν ξέρω), μετά το χειρουργείο και ειδικά τις πρώτες δύο τρεις μέρες ήταν από τον καναπέ στην πολυθρόνα και από την πολυθρόνα στον καναπέ.. Ένα θα σου πω.. Μια βδομάδα έχει να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας σαν άνθρωπος διότι δεν βολεύεται λέει... Βολεύεται στον καναπέ.. και πήγαινε και σαν κατ... μένος... Αλλά τι να κάνω αφού τον αγαπάω τον κακομοίρη... του δίνω φιλάκια στα μαγουλάκια για να του περάσει..

L2qIp2.png

καλήμερα αγαπουλες μου!!!! αχ μια μερα ελειψα και ειχε κινηση καλε εδω!!

δομνινακι μου ποσο χαιρομαι για σενα!! θα περει ο δομνινοσου και την αντιβιωσουλα του και ενα ενα τα εμποδια εξαφανιζονται απο μπροστα σας!!!

κρισακι μου γλυκό αισθανομαι πολυ γαϊδουρα που δεν εχω ερθει ακομα και μενα αυτο το 4-6 επισκεπτηριο ειναι που μου την δινει μεχρι να φτασω στο παπαγεωργιου θα παει 6 αλλα που θα παει θα τα καταφερω πριν γεννησεις μετα δεν ξερω αλλα θα τα καταφερω!!

μομεντακι μου μ' αρεσει που παρ΄ολα τα προβληματα μας εμεις ειμαστε αισιοδοξες και λεμε χαζοβλακειες για να ξεχνιωμαστε χι χι χι!! ο χειμωνας ήρθε τελικα αλλα δεν πεφτω ειναι καιρος για αγκαλιτσες... ως εκει γιατι εγω εχω ακομα καφε υγρα ειναι λογικό?? αιμα δεν ξαναρθε αλλα τα καφε υγρα μου χουν κατσικοθει και δεν καθαριζω τι στο καλο 12 μερες περασαν ετσι θα μαι... αντε θελω να κανω σεχ εχω ξεχασει πωσ γινετε!!!! χμχμχμχμχμ τα νευρακια μου!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΚΡΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ...

ΚΡΙΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΧΘΕΣ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ...

BABITSIA ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕ... ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ...

ΔΟΜΝΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΙΚΗΤΡΙΑ...

MOMENTS ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΞΑΝΑ... Η ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ...

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΜΒΡΥΟ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΜΕ ΑΠΡΙΛΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Κοίτα Μομεντάκι..

Το ότι οι άνδρες είναι το "ισχυρό" φύλλο είναι πλέον μύθος... Σε πληροφορώ ότι ο Δομνίνος παρ' ότι πήγε με τη θέλησή του να κάνει το χειρουργείο (κατά πόσο ήταν ή θέληση ή η απειλή ότι αν δεν το κάνει εγώ δεν κάνω οτιδήποτε άλλο δεν ξέρω), μετά το χειρουργείο και ειδικά τις πρώτες δύο τρεις μέρες ήταν από τον καναπέ στην πολυθρόνα και από την πολυθρόνα στον καναπέ.. Ένα θα σου πω.. Μια βδομάδα έχει να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας σαν άνθρωπος διότι δεν βολεύεται λέει... Βολεύεται στον καναπέ.. και πήγαινε και σαν κατ... μένος... Αλλά τι να κάνω αφού τον αγαπάω τον κακομοίρη... του δίνω φιλάκια στα μαγουλάκια για να του περάσει..

Tελικά οι άνδρες βγαίνουνε με τις ίδιες προδιαγραφές!!!:P Πόσο μου θυμίζουνε τον μομέντο μου όλα αυτά όταν είναι άρρωστος...χαχαχαχαχα

Μπράβο Δομνινάκι μου! Κι εγώ αυτό με τα φιλάκια κάνω μπας και του περάσει!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλήμερα αγαπουλες μου!!!! αχ μια μερα ελειψα και ειχε κινηση καλε εδω!!

δομνινακι μου ποσο χαιρομαι για σενα!! θα περει ο δομνινοσου και την αντιβιωσουλα του και ενα ενα τα εμποδια εξαφανιζονται απο μπροστα σας!!!

κρισακι μου γλυκό αισθανομαι πολυ γαϊδουρα που δεν εχω ερθει ακομα και μενα αυτο το 4-6 επισκεπτηριο ειναι που μου την δινει μεχρι να φτασω στο παπαγεωργιου θα παει 6 αλλα που θα παει θα τα καταφερω πριν γεννησεις μετα δεν ξερω αλλα θα τα καταφερω!!

μομεντακι μου μ' αρεσει που παρ΄ολα τα προβληματα μας εμεις ειμαστε αισιοδοξες και λεμε χαζοβλακειες για να ξεχνιωμαστε χι χι χι!! ο χειμωνας ήρθε τελικα αλλα δεν πεφτω ειναι καιρος για αγκαλιτσες... ως εκει γιατι εγω εχω ακομα καφε υγρα ειναι λογικό?? αιμα δεν ξαναρθε αλλα τα καφε υγρα μου χουν κατσικοθει και δεν καθαριζω τι στο καλο 12 μερες περασαν ετσι θα μαι... αντε θελω να κανω σεχ εχω ξεχασει πωσ γινετε!!!! χμχμχμχμχμ τα νευρακια μου!!!!

Α καλά!Βαβιτσιάκι μου κι εσύ στην αμνησία του σεξ έχεις υποπέσει;:P Κι εμένα συνεχίζανε κάτι ροζ...και μέχρι χθες κάτι καφέ...χμ...Μιλάμε ο οργανισμός μας πρέπει να έκανε γενική καθαριότητα! Τεκάλεμιτ!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΚΡΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ...

ΚΡΙΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΧΘΕΣ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ...

BABITSIA ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕ... ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ...

ΔΟΜΝΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΙΚΗΤΡΙΑ...

MOMENTS ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΞΑΝΑ... Η ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ...

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΜΒΡΥΟ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΜΕ ΑΠΡΙΛΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ...

Γεια σου christm μου! Μ'αρέσει που έγινες πιο συχνή στην παρέα μας!!!:D Αχ άντε με το καλό να μαζέψεις ακόμη ένα καλό εμβρυάκι και να πας επιτέλους να τα υποδεκτείς τα μικρούλικα!!! Όση ανυπομονησία έχω για μένα άλλη τόση έχω και για όλες σας!!! Ουφ! Όοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...