Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

αχου μωρε τι γλυκα που ειστε ολα τα κοριτσακια, και ποσο χαρουμενη ειμαι που σας εχω, καπου εδω θα ηθελα να σας αναφερω την αντιμετόπιση των φιλων μου με το θέμα μου, εκτος απο 1 που ηταν μαζι μου και στη κλινικη και μια που μου εστειλε μνμ καμια δεν με πηρε τηλεφωνο να πει μια κουβεντα παρηγοριας, θεωρω οτι δεν ξερουν πως να το χειριστουν απο την αλλη με στεναχωρει αν δεν τις εχω στα δυσκολα να κλαψουμε παρεα τι να τις κανω μονο για γαμους και χαρες? δεν λεω με βοηθησαν πολυ στο γαμο αλλα τωρα που ειναι? οι αντρες τους πηραν τον μπαμπιτσιο ειπαν μια κουβεντα εμενα κανεις. τι τα θες ομως εγω δεν κραταω κακιες αλλα να ειναι που λες δες τωρα εχω φιλες στο ιντερνετ που δεν εχω δει ποτε και τις νιωθω πιο διπλα μου απο αυτες που μενουμε απεναντι!! τρομερο!!! κατα τ αλλα αιμα δεν ξαναδα αν και λογικα θα επρεπε, τα πονακια συνεχιζονται και τα νευρα καλα κρατουν!!! το κρισακι δεν καταφερα να το δω ακόμα θα παω ομως σιγουρα και θα τις δωσω πολλες αγκαλιες και πολλα φιλια!!!

δομνινακι ουφ επιτελους και κατι καλο εδω μεσα αντε καλη αναρωση στο δομνινο σου ανοιγουν οι δρομοι ενας ενας για σενα κουκλιτσα μου!!!

καλε καλημερα σας ειπα καλημερα!!! χαμενο το χω!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια αλλά περισσότερο στο Μπαμπιτσάκι μας.. Μπαμπιτσάκι μου καλό κι εγώ εκτός από την πρώτη μέρα που είχα λίγο αιματάκι μετά δεν ξαναείχα καθόλου. Αυτό σημαίνει ότι ο γιατρός σε καθάρισε πολύ καλά.. Μακάρι να μπορούσαμε να συναντηθούμε όλες μας να τα πούμε κι από κοντά βρε κορίτσια διότι οι αποστάσεις είναι πράγματι μεγάλες.. Αλλά ευτυχώς που υπάρχει και η τεχνολογία και έτσι μας φέρνει πιο κοντά.. Βέβαια χρυσός δεν είμαστε (αν θυμάστε την παλιά διαφήμιση) αλλά κάτι κάνουμε κι εμείς!

Πολλά φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου γλυκά καλημέρα!

Ξερω πως εχω εξαφανιστεί, μη μου θυμωνετε σας παρακαλώ...

Μπαμπιτσιακι μου, πήγα πολλές φορές να σε πάρω τηλεφωνο αλλά τελευταια στιγμη το μετανιωνα.. Δεν ηξερα τι να σου πω για να σε παρηγορησω.. Στενοχωρεθηκα πολύ. Ευχομαι να αισθανεσαι λίγο καλύτερα και να έχεις ανακτήσει λίγο την αισιοδοξία σου..

Δομνινακι, καλή αναρρωση στον αντρουλη σου! Πάμε για άλλα τωρα, ευχαριστα!

Μομεντακι μου, τι γκαντεμια είναι αυτη ρε κοριτσακι μου; Τι να πω, δεν ξέρω..

Κρισακι μου, έχε πίστη ρε καρδούλα μου. Εφτασες μέχρι εδω, θα τα καταφέρεις! Ισως όχι στην άνεση του σπιτιου σου αλλά θα τα καταφέρεις! Ολα θα πάνε καλά, θα το δεις!

Φιλακια πολλά και στα υπόλοιπα κοριτσακια!

JXFXp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

ΔΟΜΝΙΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...

BABITSIA ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ...

MOMENTS ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ... ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Λάρα μου γιατί κοπέλα μου να σου θυμώσουμε;;; Αν είναι ποτέ δυνατόν.. Άνθρωποι είμαστε, με δουλειές, υποχρεώσεις, σκαμπανεβάσματα ψυχικά και σωματικά και διάφορες μεταπτώσεις.. Άλλωστε δεν έχουμε δώσει και όρκο να δίνουμε καθημερινή παρουσία.. Μας φτάνει που είσαι καλά και που μας λες δυο κουβέντες όταν έχεις χρόνο και όρεξη.. Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου... Είμαι σίγουρη ότι οι ευχές και οι σκέψεις όλων των κοριτσιών θα πιάσουν σύντομα τόπο!

Cristm σ' ευχαριστώ και σένα για τις ευχές.. Μακάρι ο γιατρός να σου πει τα καλύτερα νέα που θα μπορούσες να περιμένεις..

Μομεντάκι απόλαυσε τον Μομέντο και τις βόλτες τώρα που μπορείς!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου γλυκά καλημέρα!

Ξερω πως εχω εξαφανιστεί, μη μου θυμωνετε σας παρακαλώ...

Μπαμπιτσιακι μου, πήγα πολλές φορές να σε πάρω τηλεφωνο αλλά τελευταια στιγμη το μετανιωνα.. Δεν ηξερα τι να σου πω για να σε παρηγορησω.. Στενοχωρεθηκα πολύ. Ευχομαι να αισθανεσαι λίγο καλύτερα και να έχεις ανακτήσει λίγο την αισιοδοξία σου..

Δομνινακι, καλή αναρρωση στον αντρουλη σου! Πάμε για άλλα τωρα, ευχαριστα!

Μομεντακι μου, τι γκαντεμια είναι αυτη ρε κοριτσακι μου; Τι να πω, δεν ξέρω..

Κρισακι μου, έχε πίστη ρε καρδούλα μου. Εφτασες μέχρι εδω, θα τα καταφέρεις! Ισως όχι στην άνεση του σπιτιου σου αλλά θα τα καταφέρεις! Ολα θα πάνε καλά, θα το δεις!

Φιλακια πολλά και στα υπόλοιπα κοριτσακια!

ΑΪ Μαρή που θα θυμωσουμε κι ολας και γιατι κυρια μου δεν με πηρες τηλεφωνο το πολυ πολυ να εβαζα τα κλαματα ενταξει μη σκας το κανω καθε μερα ετσι ρε παιδι μου να ξορκισω το κακο, καλα ειμαι οσο περναν οι μερες λαρουκο μου αν και πιστευω πως δεν θα το ξεπερασω ποτε τελειως μεχρι να ξαναμεινω εγκυος, ως τοτε θα με τρωει καθε βραδι που πεφτω για υπνο. καθε βραδυ σκεφτομαι χαπια πηρα? μετα θυμαμαι οτι δεν εχω να παρω και στεναχωριεμαι... μου λειπει που δεν περνω φαρμακα μα πιο πολυ ο λογος που δεν τα περνω...

lJiup3.png

M1otp3.png

Αχ βρε βαβιτσιάκι μου....αυτό το τελευταίο που είπες...ότι σου λείπει ο λόγος που δεν τα παίρνεις τα φάρμακα με έκανε κομμάτια...Μιλάμε έχω κάτι νεύρα που δεν σου πήγανε όλα καλά μέχρι τέλους...Παρόμοια νεύρα είχα και όταν στραβωσε η κατάσταση με το Δομνινάκι πριν λίγο καιρό και πέρασε τι πέρασε...Ναι ναι! Οταν πάει κάτι στραβά και δεν πάνε τα πράγματα όπως μου αρέσει κάνω νεύρα!!! Και λυπάμαι...και στενοχωριέμαι...

Εντομεταξύ αυτό που λες με τις φίλες...δεν είναι απίστευτο που νιώθουμε τόσα μέσα από το ίντερνετ...και μπορούμε να τα λέμε όλα και καταλαβαίνόμαστε...Αχ Δομνινάκι! Να το βάλουμε στόχο μέσα στη ζωή μας να καταφέρουμε να κάνουμε πανελλαδική σύναξη!!!Εκεί να δεις τι έχει να γίνει!:-D Αντε Δομνινάκι μου μετά την επέμβαση να μπούμε σε μια ροή ευχάριστων γεγονότων! Το απαιτώ!!!:P

Christ μου θα περιμένουμε νέα σου από το γιατρό!!!

Λαρούκο θα σε βαρέσω εγώ γιατί μου λείπεις!!! χαχαχαχαχαχαχα Βλέπεις είμαι πολύ κατανοητικό άτομο!!!:P Βρε κοπέλα μου εσύ να είσαι καλά και όποτε μπορείς και θέλεις να μπαίνεις! Χαρά μας!!! Είμαστε εδώ και χαιρόμαστε να έχουμε νέα σου!!!

Κρισάκι μου πολλές αγκαλίτσες σου στέλνω και πολλά φιλάκια στα κρισάκια μας! Μόνη μου τα στέλνω το ξέρω! Δεν το βλέπεις αλλά εγώ θα τα στέλνω έτσι κι αλλιώς γιατί έτσι νιώθω!!!:-D

Το λοιπόν ο απολογισμός μιας εξωσωματικής είναι βαρύς!! Γιατί μετά από κάθε εμπόδιο και μετά από κάθε αποτυχία (μόνο από αυτά είχα μέχρι τώρα εξού και ο απολογισμός) μας κάθεται ο κούκος αηδόνι και ψυχολογικά και σωματικά! Δηλαδή μετά το εμπόδιο είπαμε να πάμε ταξιδάκι να χαλαρώσουμε...λόγω κρύου όμως στους προορισμούς που θέλαμε και μεγάάάάλου κόστους είπαμε ν να γυρίζουμε εντός...ΑΛΛΑ! Αγοράσαμε έπιπλα για το δωμάτιο μας, κουρτίνες, σκεπάσματα! Ααααααααααααααααα!!! Αυτό θα πει shopping therapy!!! Τέσπα εμείς να είμαστε καλά και όλα τ 'αλλα...Τη Δευτέρα επιστρέφω δουλειά και δεν μ'αρέσει καθόλου γιατί έλεγα μέσα μου πως δεν θα επιστρέψω γιατί θα είμαι εγκυούλα και θα μείνω σπίτι να προσέχω...χμ....αποκλίναμε λιγάκι από το σενάριο! Τσας!!!:P

Αυτά!!! Μουρμούρησα πάλι!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα τα ομορφα κοριτσια μου!!!! αχ βρε μομεντακι μου τι τραβαμε και δεν το μαρτυραμε!!! εγω παλι δεν βλεπω την ωρα να ερθει το απογευμα να διωξω το βαβιτσιο απο το σπιτι να βαλω τέρμα τη μουσικη και να κανω γενικη καθαριοτητα στο σπιτι γιατι τοσο καιρο που προσεχω καναμε τα πανω πανω ετσι ξορκιζω το κακο με χλορίνη!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗΗ!!!!!

ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ... ΕΙΔΩΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ...

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΜΕ ΑΠΡΙΛΗ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ... ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ....:wink::wink: ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ.... ΦΙΛΑΚΙΑ

ΥΓ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΝΗ.... (ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΙΑ ΧΛΩΡΙΝΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ:mrgreen::mrgreen:)

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Δομνινα μου, καλη αναρωση στον αντρουλη σου και καλη συνεχεια απο δω και περα!!! Τιποτα να μην σταθει εμποδιο πλεον στην προσπαθεια σας την καινουρια!!! Μπαμπιτσιακι μου, πως εισαι; Ευχομαι να περασαν και τα πονακια και ειμαι σιγουρη πως οσο περνανε οι μερες θα ησυχαζει λιγο λιγο και η ψυχουλα σου!!! Christm μου, καθε εμποδιο σε καλο θα πω εγω, οπως και αν ακουγεται στη συγκεκριμενη φαση. Η ανοιξη ειμαι σιγουρη πως ειναι η καλυτερη εποχη!!! Ευχομαι να εχεις το αποτελεσμα που θελεις σε κανα δυο μηνες το πολυ!!! Λαρακι μου, τι κανεις; Χαθηκα κι εγω αλλα κι εσυ δεν πηγες πισω:tongue::P:tongue:. Μομεντακι μου, εχουμε κανα νεοτερο; Μιλησες με το γιατρο σου καθολου; Φιλακια πολλα και στις υπολοιπες!!!

Καλησπερούδια κοπελάρες μου!!!

Κάθε μέρα που περνάει ο Δομνίνος είναι λίγο καλύτερα οπότε η αισιοδοξία με πλημμυρίζει! Βέβαια μέχρι να πάμε στο γιατρό με τα αποτελέσματα του πρώτου σπερμοδιαγράμματος στο χέρι (που θα είναι τέλεια, δεν δέχομαι κανένα άλλο αποτέλεσμα) ένα σφίξιμο το έχω αλλά αρνούμαι έστω και να σκεφτώ την περίπτωση του να μην έχουν πάει όλα καλά!

Μομεντάκι μου έχεις πάρει όλες τις στενοχώριες μας και τις έχεις κάνει δικές σου.. Πως είναι δυνατόν να μη μου στενοχωριέσαι μετά;;; Σε θέλουμε με χαμόγελο... και μόνο. Δεν λέω, έχεις φάει κι εσύ τις κατραπακιές σου αλλά είπαμε.. ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατές κι έτσι το μότο μας είναι "ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ"..

Αυτό θέλω να ελπίζω πως ισχύει για όλες μας ανεξαιρέτως.. Η κάθε μια περνάει το γολγοθά της και σηκώνει το σταυρό της αγόγγυχτα.. Αργά ή γρήγορα θα πιάσουμε το νινί και μετά θα είμαστε όλο ευτυχία!

Μπαμπιτσάκι μου καλό να ήξερες μόνο πόσο σε νιώθω..

Ελενάκι και Λαρούκο να σκέφτεστε το εξής: Μαζί ενωμένες ποτέ νικημένες..

Τα φιλιά μου στα κρισάκια μας και στη φιλεναδίτσα μας που τα προσέχει σαν τα μάτια της!

Και μην ξεχνάτε: Σας αγαπώ!

L2qIp2.png

Καλημερα θεες μου!!! Σημερα ο καιρος βροχερος και δε μου αρεσει καθολου..... Δομνινα μου, νομιζω πως ειναι περα για περα λογικο να υπαρχει αυτη η αγωνια για το αποτελεσμα μετα την επεμβαση. Οπως το αναφερεις κι εσυ ομως, δε δεχομαστε κατι αλλο περα απο το τελειο!!! Αληθεια, στο γιατρο ποτε θα πατε για να δει τον αντρουλη σου;

Καλε που ειστε οι υπολοιπες;;; Πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!!

καλημέρα και καλη εβδομάδα σε ολα τα ομορφα και γλυκα κοριτσια τι μου κανετε????

καλε σημερα δεν ηταν που θα ειχει πολυ κακο καιρο και ο χειμωνας θα εδειχνε τις αγριες διαθεσεις του?? που?? σε ποια χώρα?? ξυπνησα και γω εβαλα την χαντρη μπλουζα μου, το μπουφαν για τα χιονια και γαντια κα βγήκα... και μεχρι να ερθω στη δουλεια εσκασα!!

τεσπα στο μεσα στο γραφειο ουτος η αλλος κανει παγωνια οποτε..

πως περασατε το σκ σας?? περα απο το να σκεφτομαστε οοοολα αυτα που μας συμβαινουν πρεπει και να διασκεδαζουμε βρε αδερφέ λίγο εγω βεβαια δεν το ριξα και τοσο εξω σε ενα σπιτι μαζευτηκαμε ετσι παρεουλα αλλα οπως και να χει φτανει την βαρεθηκα την κακομοιρια που με δερνει... μα τι με εχει πιασει πρωι πρωι ουφ..

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε!

Που είστε όμορφα και καλά μου κοριτσάκια;

Babitsaki μόνο χειμώνας δεν είναι αυτό το πράγμα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.. Ζεσταίνομαι που ζεσταίνομαι όλο το χρόνο.. Είπα κι εγώ λογικά τώρα θα δροσίσει.. Μα που; Με μια ζακέτα κυκλοφορώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα και η μόνη μέρα που κατάλαβα διαφορά ήταν την Παρασκευή και το Σάββατο που χιόνισε στην Αθήνα.. έλεος πια.. ευτυχώς δεν καίμε πετρέλαιο.. κάνουμε και οικονομία έτσι..

Κι εμείς μη φανταστείς.. Ο Δομνίνος ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να μετακινηθεί το σβκ έτσι ήρθαν φίλοι μας στο σπίτι το Σάββατο βράδυ και την Κυριακή το μεσημέρι.. Έτσι για να λέμε ότι κάνουμε κάτι διαφορετικό!

Σήμερα θα πάμε στο γιατρό να μας δει και να μας δώσει οδηγίες..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...