Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα όμορφα κορτσόπουλα!

Φιλεναδίτσα μου πόσο χάρηκα που διάβασα νέα σου.. Κοριτσάρα μου 3 βδομαδούλες είναι ακόμη.. Θα περάσουν βρε.. Αργά, το ξέρω αλλά θα περάσουν.. Να σκέφτεσαι μόνο πως είναι για το καλό των μωρών σου και θα βρεις τη δύναμη να το αντέξεις και αυτό.. Ξέρω πως αισθάνεσαι σαν φυλακισμένη και κάθε λεπτό η αγωνία με κάθε σύσπαση χτυπάει κόκκινο αλλά τουλάχιστον είσαι σε καλά χέρια. Εμείς εδώ σε σκεπτόμαστε καθημερινά και σ' αγαπάμε πολύ να το ξέρεις.. Ας τολμήσουν μετά από μερικά χρόνια τα μικρά Κρισάκια να σου κάνουν κόνξες και να δεις τι έχουν να πάθουν απ' όλες μας.. Μόνο αυτό σου λέω..

Μομεντάκι μου ελπίζω η σημερινή σου επίσκεψη στο γιατρό να αλλάξει τα δεδομένα προς το ευχάριστο πάντα. Περιμένουμε καλό μου τα νέα σου..

Μπαμπιτσάκι μου να' ξερες πόσο σε νιώθω αυτή τη στιγμή.. Όμως και μπορείς και θα μείνεις έγκυος φυσιολογικά και η επόμενη φορά θα είναι και η τυχερή σου.. είμαι σίγουρη..

Όσον αφορά εμένα τώρα.. Σήμερα πήρα τα φάρμακα από το ΙΚΑ. Έτσι είμαι έτοιμη από θέμα φαρμάκων για την επόμενη προσπάθεια, αν και ελπίζω ύστερα από την εγχείρηση του συζύγου που θα γίνει αύριο να μη χρειαστούν τελικά..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βαβιτσιάκι μου εμφανίστηκες! Αχ...ήθελα τόσο πολύ να μπεις να μας πεις πώς είσαι...Δύναμη! Υπομονή! Τι να πω...φαντάζομαι τα άκουσες πολλές φορές αυτά αλλά πραγματικά αυτό χρειάζεται...και ό,τι θες είμαστε εδώ...Εντάξει;

Δομνινάκι μου σε ευχαριστώ...Ίσως τελικά είμαστε μαζί στην ομάδα του Μάρτη...Συναγωνίστριες θα είμαστε! Και όχι μόνο! Συγχρονισμένες συναγωνίστριες! Όλα καλά να πάνε με το δομνίνο σου εύχομαι...Θα περιμένουμε νέα σου!

Συμπεθεράκιιιιιιιιιι μου άντε βρε ψυχούλα μου...Λίγο κάθε φορά το κάθε στάδιο απ όλο αυτο΄τον τεράστιο δρόμο που έχεις να διανύσεις φεύγει...λίγο λιγο θα τον διασχύσεις όλο! Ουφ...Εντομεταξύ σε ευχαριστώ για αυτά που μου έγραψες...ο τρόπος που γράφεις...όταν τα διαβάζω συγκινούμαι και γεμίζουνε τα μάτια μου...Σε ευχαριστώ...

Από μένα, κανένα θετικό νεότερο από την επίσκεψη μου στο γιατρό! Επισήμως διακόπηκε η προσπάθεια, 3 μέρες πριν την εμβρυομεταφορά...

Τελικά το αίμα ήτανε περίοδος...με εξέτασε και το επιβεβαίωσε...Τώρα γιατί έγινε αυτό είναι παράξενο και δεν του είχε ξανατύχει είπε...Ωορρηξία σίγουρα δεν έγινε γιατί ήμουνα σε καταστολή...Αυτό που έγινε όμως ήτανε ότι για παράξενο λόγο έπεσαν τα επίπεδα οιστρογόνων στο αίμα μου και έτσι έπεσε το ενδομήτριο...εξού και το αίμα...Ετσι αντίδρασε ο οργανισμός μου...Δεν μπορούσε να το προβλέψει ούτε να το φανταστεί...Την προηγούμενη βδομάδα είχα τέλειο ενδομήτριο (πάντα έχω καλό)...9,5 ήτανε με μόλις 5 μέρες cyclacur...Μετά όμως έγινε αυτή η ανωμαλία...

Μου είπε να ξεκουραστώ λιγάκι και όταν πια ξαναδιαθετήσω σε ένα μήνα να πάω να με εξετάσει και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε...Σε φυσικό ή με φάρμακα...Ο ίδιος προτιμά τα φάρμακα εφόσον όμως τα καταφέρει αυτή τη φορά....Θα το έχει στα υπόψην του ότι χρειάζομαι περισσότερα οιστρογόνα και ίσως βάλω και αυτοκολλητάκια είπε...Επίσης θα ελέγχει κάθε 2-3 μέρες με αναλύσεις το επίπεδο των ορμονών για να μην πηγαίνουμε στα τυφλά...

Αυτά...ήδη το αφήνω αυτό πίσω μου...και περιμένω πια υπομονετικά για την επόμενη φορά...που από τους υπολογισμούς μου θα είναι Μάρτη μεριά...

Είμαι καλά απλά κάθε φορά νιώθω περισσότερη ανασφάλεια από την προηγούμενη...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κορίτσια...

Κάθε εμπόδιο για καλό.... έτσι λένε... Τί να πώ... Moments μάλλον για αυτό δεν έγινε τίποτα αυτό το μήνα... Και εγώ για Μάρτη ετοιμάζομαι... Να είναι και Ανοιξη... Λοιπόν θα είμαστε πολλές και εύχομαι και τυχερές...

Πήγα χθές στο γιατρό με είδε αλλά δεν είδε ακόμη να ξεκινά κάτι (ωορηξία εννοώ) ή είναι νωρίς ή τίποτα... Θα δείξει την προσεχή Πέμπτη... Θα λείπει και ο άντρας μου ταξίδι ε ρε γλέντια...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλημέρα κορίτσια...

Κάθε εμπόδιο για καλό.... έτσι λένε... Τί να πώ... Moments μάλλον για αυτό δεν έγινε τίποτα αυτό το μήνα... Και εγώ για Μάρτη ετοιμάζομαι... Να είναι και Ανοιξη... Λοιπόν θα είμαστε πολλές και εύχομαι και τυχερές...

Πήγα χθές στο γιατρό με είδε αλλά δεν είδε ακόμη να ξεκινά κάτι (ωορηξία εννοώ) ή είναι νωρίς ή τίποτα... Θα δείξει την προσεχή Πέμπτη... Θα λείπει και ο άντρας μου ταξίδι ε ρε γλέντια...

Καλημέρα christm μου...Βλέπω μαζευόμαστε πολλές για Μάρτη μεριά! Αντε με το καλό!

Εντομεταξύ εσείς παρακολουθείτε την ωορρηξία σου; Για να προσπαθήσετε και μόνοι σας; Συγνώμη δεν κατάλαβα...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα christm μου...Βλέπω μαζευόμαστε πολλές για Μάρτη μεριά! Αντε με το καλό!

Εντομεταξύ εσείς παρακολουθείτε την ωορρηξία σου; Για να προσπαθήσετε και μόνοι σας; Συγνώμη δεν κατάλαβα...

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΦΑΡΜΑΚΑ... ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΛΙΓΗ ΔΟΣΗ (PUREGON) ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ, PREGNYL ΚΑΙ ΩΟΛΗΨΙΑ... ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΗΛ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ... ΑΥΤΑ...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα τσουπριτσες μου, να βρε βρηκα τι εφτεγε.. ο χειμώνας, κρυο, αρρώστιες καταχνια.. ασ το καλο για τετοια ημαστε ας περιμενουμε να ερθει η ανοιξη που ανθηζουν τα λουλουδια και τοτε θα ανθησει και στη κοιλιτσα μας κατι... εεεε Θεούλη ετσι δεν ειναι... και δεν εμαθα ποτε ήταν η συλληψη να ξερω να ξαναπαω στον Ολυμπο βρε αδερφέ!!... χθες περασα απιστευτο ασχημο απογευμα πονουσε η αριστερη μου ωοθηκη η καπου εκει τελος παντων με πεθανε.. τωρα ειμαι καλα ομως κατι πρεπει να εχει το σπιτι δεν εξηγειται διαφορετικα να ειμαι καλα στη δουλεια και χαλια στο σπιτι..

χθες το απογευμα μιλησα με το κρισακι τι γλυκια φωνουλα που εχει τριδυμομανουλα ισως αν προλαβω να παω να τη δω σημερα, αν εξαιρεσεις το τσαντακι ορου που κουβαλαει μονιμα καλα την ακουσα ή το εκανε επιτηδες για να μη με στεναχωρεσει ε κρισακι... δεν κλαιμε εεεε!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερα θεες μου!!! Σημερα εχει πολυ ωραια μερα και ελπιζω αυτο να μας φτιαξει λιγο περισσοτερο τη διαθεση! Μομεντακι μου, τι να πω... στεναχωρηθηκα γιατι ηθελα πολυ αυτη η φορα να ειναι επιτυχημενη. Θελω να πιστευω πως καθε εμποδιο ειναι για καλο. Δε μπορω να πιστεψω πως απλως "δε μας θελει". Θελω να πιστευω πως ολα γινονται για καλο και πως τα καλυτερα ερχονται!!! Μη μου απογοητευεσαι, σε παρακαλω, καλα;;; Κρισακι μου, λιγο ταλαιπωρησε τωρα αλλα νομιζω πως τελικα θα ανταμοιφθεις με τρια υγιεστατα αγορακια!!! Δυο εβδομαδουλες ακομα μωρε....(τι καλα μιλαμε εξω απο το χορο εμεις, εεε; :P:mrgreen:). Μπαμπιτσιακι μου, ελπιζω οσο περνανε οι μερες να εισαι πολυ καλυτερα!!! Δομνινακι μου, τι εγινε με την επεμβαση του αντρουλη σου; Συγνωμη μωρε αλλα δε θυμαμαι αν την κανατε ή οχι ακομα... Christm μου, ευχομαι να πανε ολα καλα και για σενα και να βαλεις τα εμβρυακια σου και να γινεις και εσυ μια εγκυουλα!!! Φιλια πολλα και στις υπολοιπες!!!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΦΑΡΜΑΚΑ... ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΛΙΓΗ ΔΟΣΗ (PUREGON) ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ, PREGNYL ΚΑΙ ΩΟΛΗΨΙΑ... ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΗΛ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ... ΑΥΤΑ...

Σιγά σιγά δηλαδή ετοιμάζεσαι κι εσύ! Φαντάζομαι είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό...αλλά αξίζει τον κόπο! Και το Μάρτη με το καλό να δεκτείς τα εμβρυάκια σου!!! Το καλύτερο σου εύχομαι christm μου!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα τσουπριτσες μου, να βρε βρηκα τι εφτεγε.. ο χειμώνας, κρυο, αρρώστιες καταχνια.. ασ το καλο για τετοια ημαστε ας περιμενουμε να ερθει η ανοιξη που ανθηζουν τα λουλουδια και τοτε θα ανθησει και στη κοιλιτσα μας κατι... εεεε Θεούλη ετσι δεν ειναι... και δεν εμαθα ποτε ήταν η συλληψη να ξερω να ξαναπαω στον Ολυμπο βρε αδερφέ!!... χθες περασα απιστευτο ασχημο απογευμα πονουσε η αριστερη μου ωοθηκη η καπου εκει τελος παντων με πεθανε.. τωρα ειμαι καλα ομως κατι πρεπει να εχει το σπιτι δεν εξηγειται διαφορετικα να ειμαι καλα στη δουλεια και χαλια στο σπιτι..

χθες το απογευμα μιλησα με το κρισακι τι γλυκια φωνουλα που εχει τριδυμομανουλα ισως αν προλαβω να παω να τη δω σημερα, αν εξαιρεσεις το τσαντακι ορου που κουβαλαει μονιμα καλα την ακουσα ή το εκανε επιτηδες για να μη με στεναχωρεσει ε κρισακι... δεν κλαιμε εεεε!!!

Αχ ρε βαβιτσιάκι μου διάβαζα το μήνυμά σου και χαμογελούσα!:D Όταν συμβεί κάτι κακό τρέμω στην ιδέα πως ο άλλος θα αλλάξει και δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος...μια μικρή εξομολόγηση ο φόβος μου αυτός! Ε λοιπόν σήμερα είδα να γράφεις με το γνωστό σου ύφος και αυτό με έκανε να χαμογελάσω!!! Κατάλαβες τι εννοώ; Γιατί εγώ εδώ δυσκολεύομαι να καταλάβω τι έγραψα!!!:P

Ναι ρε συ ψυχούλα μου...εμείς είμαστε για άνοιξη μεριά!!! Δεν μας κάνει καλό ο χειμώνας!!! Κι εμείς θέλουμε χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα γεννητούρια!!! Αμέέέέέ!!!!:D

Αχ τι ωραία που έχεις ευκαιρία να δεις το κρισάκι μας! Ουφ! Μακάρι να ήμουνα πιο κοντά κι εγώ...Οταν την δεις να της δώσεις ένα φιλάκαι από τη συμπεθερούλα της και μια αγκαλιά! Ναι;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερα θεες μου!!! Σημερα εχει πολυ ωραια μερα και ελπιζω αυτο να μας φτιαξει λιγο περισσοτερο τη διαθεση! Μομεντακι μου, τι να πω... στεναχωρηθηκα γιατι ηθελα πολυ αυτη η φορα να ειναι επιτυχημενη. Θελω να πιστευω πως καθε εμποδιο ειναι για καλο. Δε μπορω να πιστεψω πως απλως "δε μας θελει". Θελω να πιστευω πως ολα γινονται για καλο και πως τα καλυτερα ερχονται!!! Μη μου απογοητευεσαι, σε παρακαλω, καλα;;; Κρισακι μου, λιγο ταλαιπωρησε τωρα αλλα νομιζω πως τελικα θα ανταμοιφθεις με τρια υγιεστατα αγορακια!!! Δυο εβδομαδουλες ακομα μωρε....(τι καλα μιλαμε εξω απο το χορο εμεις, εεε; :P:mrgreen:). Μπαμπιτσιακι μου, ελπιζω οσο περνανε οι μερες να εισαι πολυ καλυτερα!!! Δομνινακι μου, τι εγινε με την επεμβαση του αντρουλη σου; Συγνωμη μωρε αλλα δε θυμαμαι αν την κανατε ή οχι ακομα... Christm μου, ευχομαι να πανε ολα καλα και για σενα και να βαλεις τα εμβρυακια σου και να γινεις και εσυ μια εγκυουλα!!! Φιλια πολλα και στις υπολοιπες!!!

Ελενάκι μου καλό ναι προσπαθώ να μην με κρατά πολύ η απογοήτευση...Σε ευχαριστώ για τα λογάκια σου! Και θέλω να πιστεύω πως και μας θέλει και θα μας έρθει!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Σιγά σιγά δηλαδή ετοιμάζεσαι κι εσύ! Φαντάζομαι είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό...αλλά αξίζει τον κόπο! Και το Μάρτη με το καλό να δεκτείς τα εμβρυάκια σου!!! Το καλύτερο σου εύχομαι christm μου!

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ... ANYWAY, ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ... ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ΕΛΕΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ... ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά επανήλθα!

Πάει κι αυτό! Πέρασε.. έγινε η επέμβαση χθες και όλα πήγαν τέλεια. Ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων και πολύ αισιόδοξος. Μας έδωσε σαφείς οδηγίες, μας περιμένει στο ιατρείο του τη Δευτέρα για επανέλεγχο και όλοι μαζί ελπίζουμε επιτέλους σε άριστα αποτελέσματα!

Ουφ! Ένα βάρος μου έφυγε.. δεν το κρύβω..

Μπαμπιτσάκι μου καλό λογικό είναι να έχεις ενοχλήσεις τώρα.. Και μια βδομάδα από την επέμβαση λογικό είναι να χεις και ενοχλήσεις και πόνους.. Μακάρι να μπορούσα να σε πάρω μια αγκαλίτσα..

Η φιλεναδίτσα μας είναι παληκάρι και θα τα καταφέρει, είμαι σίγουρη! Αν τη δεις από κοντά δως της πολλά φιλάκια και θύμισέ της ότι η προσφορά μου να αναλάβω το ένα από τα τρία μέχρι τα 18 του ισχύει!

Μομεντάκι και Ελενάκι μου τα φιλιά μου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...