Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

ποσο με συγκινητε γλυκα μου κοριτσακια, κιτιμακι μου φυσικα και σε θυμαμαι, και λυπαμαι πολυ για σενα αλλα και για το γεγονος οτι καθε μερα ακουμε τετοια και χειροτερα περιστατικα γιατι αυτο το τοσο γλυκο ανθρωπακι να ειναι τοσο δυσκολη υποθεση. ναι σιγουρα θα το ξεπερασουμε και θα παμε παρακατω, προσπαθω οσο το δυνατο να δειχνω δυνατη γιατι δεν μου φταιτε τιποτα οι γυρω μου που στεναχωριουνται για μενα και μου γινετε δυσκολοτερο να το ξεπερασω.

μομεντακι μου φυσικα και ευχομαι να μη το περασεις, αρκετα εχεις περασει και συ φανταζομαι ομως πως λιγο πολυ ειναι η ιδια απογοιτευση με τη δική σου, μιας αποτυχημενης εξωσωματικης οποτε ξερεις πωσ αισθανομαι και φυσικα ευχομαι να μη το νιωσεις ουτε εσυ ουτε εγω ουτε καμια κοπελα στη γη ξανα, το απολυτο κενο!!

σε παρακαλω ομως αναιβασε ψυχολογια γιατι οι μερες περνανε και για σενα και η μεγαλη μερα για τα παγωτακια σου φτανει δεν θα θελουν μια μαμα με μουτρα καταιβασμενα!! ετσι!!

η αποξηση κρατησε λιγα μονο λεπτα ο γιατρος οταν συνηλθα μου ειπε πως τα κυταρα του εμβρυου ήταν καφε μαυρα που σημαινει οτι ειχε παλλινδρομησει ηδη μου εδωσε μια αντιβιωση, μου ειπε πως θα εχω αιμα για 6-7 μερες να περιμενω σε εναν μηνα περιπου περιοδο και μετα να ξεκινησω προσπαθειες αφου πρωτα παρουμε τα ιστολογικα αποτελεσματα και κανουμε τις απαραιτητες εξετασεις για να δουμε τι εφταιγε να το γλυτωσουμε την επομενη φορα.

κατα τα αλλα ειμαι καλα, δεν χωρευω κι ολλας, αλλα ενταξει ποτε κλαιω ποτε γελαω αλλοπροσαλη...

σας ευχαριστω ολες για την υποστηρηξη σας αγαπω πολυ να προσεχετε τους εαυτους σας!!

φευγω στη μανουλα μου θα τα πουμε κυριακη βραδυ!

Μπαμπιτσιακι μου, λυπαμαι παρα πολυ, πραγματικα:cry: Ευχομαι να συνελθεις γρηγορα...Πολλα φιλια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βαβιτσιάκι μου μπήκα ελπίζοντας να δω νέα σου...και τελικά μπήκες ήδη!!!

Αυτό με το "κενό" που λες μπορώ να το φανταστώ πολύ καλά...εντούτοις είναι αυτό που συζητάγαμε με το μομέντο ψες...κάνεις τόση χαρά με μια θετική χοριακή και μετά τσουπ...πέφτεις...Ξέρεις τι όμως; Αυτή η "πτώση" ίσως να έγινε την κατάλληλη στιγμή γιατί ό,τι απορρίπτει η φύση σημαίνει πως είχε κάποιο πρόβλημα...και καλύτερα τώρα στην αρχή παρά μετά...δεν είναι; Ουφ! Προσπαθώ να σου βρω έστω μια τόσο δα μικρή σταγονίτσα θετικό!!! Σε αγαπω΄και σε νοιάζομαι και θέλω πολύ να είσαι καλά!

Σιγά σιγά, μέρα παρά μέρα, θα νιώθεις λίγο καλύτερα...στο εύχομαι! Και στην πορεία εδώ θα είμαι να σου μουρμουράω και να σε πρήζω με ένα κατεβατό μηνύματα στο καφέ ώσπου να βαρεθείς να με διαβάζεις!:P

Θα τα πούμε Κυριακή βράδυ τότε ή Δευτέρα πρωί!

Να προσέχεις!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Babitsaki μου γλυκό.. Δεν έχω σκοπό να σου πω τίποτε απολύτως.. Ξέρω πόσο πολύ πονάς αυτή τη στιγμή διότι το έχω πιει κι εγώ το συγκεκριμένο πικρό ποτήρι.. Το μόνο παρήγορο είναι πως η φύση σταμάτησε νωρίς μια μη "φυσιολογική εγκυμοσύνη" και έτσι κοριτσάκι μου δεν θα χρειαστεί να κινδυνεύσεις στο μέλλον..

Πάρε το χρόνο σου, αγκάλιασε σφιχτά τον άνδρα σου και κοίτα μπροστά. Κάπου θα βγει και για μας το ουράνιο τόξο!

Σε φιλώ και σε σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Καλημέρα κι απο μένα...

Ξέρω πως αυτό που περνώ δεν είναι τόσο σοβαρό όσο το βαβιτσιάκι μας...αλλά είμαι πολύ λυπημένη...το ροζ δεν σταμάτασε...μάλλον προς κόκκινο είναι τώρα στο χαρτί...Και τα ούρα κόκκινα επίσης...Ντρεπόμουν πολύ αλλά πήρα το γιατρό τηλέφωνο Κυριακάτικα....του το είπα και μου είπε πως ακυρώνεται η εμβρυομεταφορά:-( 35 ενέσεις μέχρι τώρα, αύριο θα ήτανε η τελευταία μου και όλα ακυρωθήκαν...Πόση τύχη τελικά...Θα πάω το πρωί να με δει...δεν θα κάνω ενεσούλα σήμερα και θα σταματήσω και την ασπιρίνη...Νιώθω πολύ λυπημένη...Πόση τύχη τελικά...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κι απο μένα...

Ξέρω πως αυτό που περνώ δεν είναι τόσο σοβαρό όσο το βαβιτσιάκι μας...αλλά είμαι πολύ λυπημένη...το ροζ δεν σταμάτασε...μάλλον προς κόκκινο είναι τώρα στο χαρτί...Και τα ούρα κόκκινα επίσης...Ντρεπόμουν πολύ αλλά πήρα το γιατρό τηλέφωνο Κυριακάτικα....του το είπα και μου είπε πως ακυρώνεται η εμβρυομεταφορά:-( 35 ενέσεις μέχρι τώρα, αύριο θα ήτανε η τελευταία μου και όλα ακυρωθήκαν...Πόση τύχη τελικά...Θα πάω το πρωί να με δει...δεν θα κάνω ενεσούλα σήμερα και θα σταματήσω και την ασπιρίνη...Νιώθω πολύ λυπημένη...Πόση τύχη τελικά...

Μομεντακι μου, καλησπερα και φυσικα και σε ολα τα κοριτσια την καλησπερα μου! Ειμαι λιγο μπερδεμενη βρε Μομεντακι μου και προσπαθω να καταλαβω τι εγινε...Εχω χασει καποια επεισοδια γι αυτο δεν καταλαβα τι εννοεις οταν λες ειχες ροζ και κοκκινο....Ποιος ο λογος να εχεις αιμα πριν την εμβρυομεταφορα; Τι δεν εχω καταλαβει; Συγνωμη μωρε, τωρα εσυ εισαι μεσα στη στεναχωρια σου κι εγω ισως σε κουραζω με τις ερωτησεις αλλα τα εχω χασει λιγο μ΄ αυτο που διαβασα και στεναχωρηθηκα και δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει......:(:?

Διαφημίσεις

Μομεντακι μου, καλησπερα και φυσικα και σε ολα τα κοριτσια την καλησπερα μου! Ειμαι λιγο μπερδεμενη βρε Μομεντακι μου και προσπαθω να καταλαβω τι εγινε...Εχω χασει καποια επεισοδια γι αυτο δεν καταλαβα τι εννοεις οταν λες ειχες ροζ και κοκκινο....Ποιος ο λογος να εχεις αιμα πριν την εμβρυομεταφορα; Τι δεν εχω καταλαβει; Συγνωμη μωρε, τωρα εσυ εισαι μεσα στη στεναχωρια σου κι εγω ισως σε κουραζω με τις ερωτησεις αλλα τα εχω χασει λιγο μ΄ αυτο που διαβασα και στεναχωρηθηκα και δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει......:(:?

Ελενάκι μου δεν με ενοχλείς βρε με τις απορίες σου...Αλίμονο! Για να σου εξηγήσω είχα ξεκινήσει καταστολή την 21η μέρα του κύκλου...Αδιαθέτησα με μια βδομάδα καθυστέρηση και μειώσαμε τη δόση στο μισό και παράλληλα ξεκίνησα και τα cyclacur...αφού με εξέτασε και η καταστολή είχε γίνει απ ότι είπε και όλα καλά...Μια βδομάδα με τα cyclacur και τις ενεσούλες με τη μειωμένη δόση με ξαναείδε και μου είπε πως το ενδομήτριο μου είναι τέλειο...Αυτό ήτανε την προηγούμενη Δευτέρα...Την Τετάρτη όμως είχα μια φορά ροζ...στο χαρτί όταν πήγα τουαλέτα...Δεν του είπα κάτι γιατί θεώρησα πως είναι απ τα φάρμακα...Το Σάββατο όμως ξαναείχα ροζ στο χαρτί και τον πήρα τηλέφωνο...και μου πε πως αυτό δεν είναι καλό...και να αυξήσω τα cyclacur...Σήμερα το πρωί το ροζ έγινε προς κόκκινο και μάλιστα όχι μόνο στο χαρτί (το λέω όσο πιο κομψά)...Και τον πήρα πάλι τηλέφωνο και μου είπε ό,τι μου είπε...Τι να σου πω...Δεν κατάλαβα τι έχει γίνει....πραγματκά...

Εγώ απόψε όμως λέω να βάλω την ενεσούλα έτσι κι αλλιώς και αύριο ας μου το ξεκόψει για ακόμη μια φορά! Αφήνω ένα χιλιοστό ελπίδα ζωντανή...δεν έχω τίποτα να χάσω...Ετσι κι αλλιώς είμαι που είμαι απογοητευμένη...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εντομεταξύ μιλάω για τα δικά μου τα χαζά και νιώθω και άσχημα που τα λέω ενώ το βαβιτσιάκι μας περνά ο,τι περνά...Βαβιτσιάκι μου σε σκέφτομαι...ελπίζω σύντομα να έχουμε νέα σου...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου γλυκό,

Σου έγραψα την άποψή μου και στο "μανούλες εξωσωματικής"... Όμως κι από εδώ θέλω να σου πω πόσο λυπημένη είμαι και στενοχωρημένη για σένα..

Αλλά βρε κοριτσάκι μου, μήπως όλα αυτά είναι σημάδι του οργανισμού σου ότι θέλει μια ανάπαυλα από τις ενέσεις και τα φάρμακα; Ξέρω ότι όλες μας βιαζόμαστε να γίνουμε μανούλες το συντομότερο δυνατόν.. Αλλά δεν είναι κακό να αφουγκραζόμαστε το σώμα μας, την ψυχή μας και το μυαλό μας και να λαμβάνουμε υπόψη αυτά που μας λένε.. Και θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το σώμα σου λέει ότι θέλει ένα διάλειμα.

Άλλωστε εγώ και η γάτα ψάχνουμε παρέα για τον Μάρτη - Απρίλη και σαφώς θα μας δώσει μεγάλη χαρά η δική σου συμμετοχή!

Εσένα αλλά και το Babitsaki μας που περνάει το δικό του γολγοθά αυτές τις μέρες σας φιλώ ιδιαιτέρως.

Όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια τα σκέφτομαι συνέχεια!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια μου, ειμαι λιγο καλητερα σημερα, πηγα και για ιστολογικο ελεγχο το περιεχομενο της μητρας πριν λιγο στο ικα και τα αποτελέσματα θα βγουν σε ενα μιση μηνα τι να κανω ομως δεν εχω φραγκο για να παω σε ιδιοτικο εργαστηριο θα περιμενουμε..

μομεντακι μου μην αισθανεσε ασχημα ειναι σοβαρο και το δικο σου και λυπαμαι πολυ που πατε πισω αλλη μια φορα τι να πω μαλλον ο Ιανουαριος δεν ειναι ο μηνας μας...

δομνινακι μου εχεις δικιο ετσι ειναι θα το ξεπερασω να λιγο οι πρωτες μερες ειναι μας τυχαν κι ολα μαζι μια ο βαβιτσιος μια εγω που θα παει ομως φταιμε που ειμαστε δυνατες και ο θεος τα δινει σε μας που μπορουμε να τα αντεξουμε..

lJiup3.png

M1otp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ & ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

BABITSIA ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ... ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑΣ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ & ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ... ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ...

MOMENTS ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ...

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια..τι μου κανατε σημερα;εχω πεσει απο τα συννεφα..μπηκα απο το κινητο κ διαβαζα,διαβαζα..δεν ξερω τι να πω πραγματικα..εχω μια χαλιια ψυχολογια κ τωρα εμαθα κ ολα αυτα..ηρθε κ εδεσε..τι να πω δεν ξερω,πραγματικα..τα εχω χασει..

μπαμπω μου,καλο μου κοριτσακι,γλυκουλα μου..πιστευω οτι αυτο που συνεβη ηταν μεγαλη γκαντεμια αλλα αν σκεφτεις οτι εγινε νωρις κ δεν ταλαιπωρηθηκες,αν σκεφτεις οτι ισως η φυση προνοησε πριν απο σας για εσας,κ αν σκεφτεις οτι μετα απο αυτο το συμβαν ενα ειναι το σιγουρο,οτι εσυ κ ο αντρουλης σου μπορειτε να κανετε παιδακια,κατι που πολλα ζευγαρια θα ηθελαν να ξερουν , τωρα πρεπει να σηκωσεις το κεφαλι κ να προχωρησεις μπροστα..πολυ γρηγορα θα ξαναμεινεις εγκυος,ειμαι σηγουρη,κ θα το θυμασαι ολο αυτο σαν ενα κακο ονειρο..κοιτα να εχετε την υγεια σας με τον αντρουλη σου και πιστη στον θεο...αυτος ξερει..ξερεις ειχε κ η αδερφη κ η ξαδερφη μου μια παλλινδρομη,η πρωτη τους εγκυμοσυνη..μετα εμειναν κ οι δυο εγκυουλες κ ολα καλα!!αχ ματακια μου..ποσο με στεναχωρεσες κ ποσο σε ποναω να ξερες..αλλα στο δηλωνω εγω,ολα θα πανε καλα απο δω κ περα,ολα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Συμπεθερακι μου καλο..κ εσυ κομματια με εκανες γαμωτο..αλλα να σου πω κατι;ευτυχως τα παγωτακια μας ειναι ακομα ασφαλη.φανταζεσαι να τα χαναμε πριν την προσπαθεια;ο καλος θεουλης τα αγαπαει..κ αν δε ειναι αυτον τον μηνα,ας ειναι τον αλλο βρε αδερφε..κ οπως σε ειπε το δομνινακι..μην βιαζεσαι ψυχουλα μου,παρε μια ανασα..σε καταλαβαινω απολυτα,πιο απολυτα δεν γινεται,αλλα δεν θελω να σε πιανει πανικος..ας γινεις ο,τι γινει τους επομενους μηνες αλλωστε τα παγωτακια μας ειναι εκει κ περιμενουν,σωστα;το μονο κακο ειναι οτι τρυπιοσουν βρε ματακια μου..ελπιζω να εισαι καλα,κ ισως να εχεις κ νεοτερα να μας πεις σημερα..απο δω κ περα θα μπαινω να διαβαζω συχνοτερα νεα σας,κιας χρεωνομαι,γιατι πολυ λασκα σας αφησα μου φαινεται κ τα νεα σας οσο λειπω με απογοητευουν..καλυτερα να σας εχω απο κοντα..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Οσο για τα δικα μου νεα..τωρα ειμαι καλωδιωμενη για τις συσπασεις,κ με τον ορο παραμασχαλα..χθες εκανα συσπασεις ενω ειχα τον ορο..υποτιθεται οτι μεχρι τωρα,με τον ορο την παλευα..τωρα αρχιζω να μην την παλευω παρολο που δεν τον βγαζω εδω κ 17 μερες που ειμαι μεσα..29 εβδομαδα σημερα κ θελουν οπως ειπε το δομνινακι να φτασουν 32..δηλαδη αλλες ποσες βδομαδες εδω μεσα ακομα;;κ μετα καισαρικη,αλλη μια βδομαδα..κ μετα τα μωρα στην θερμοκοιτιδα,αντε πηγαινε ελα για μηνες ισως..εχω τοσο δρομο ακομα μπροστα μου..με περιμενουν τοσες δυσκολιες κ ειμαι ηδη κουρασμενη..ολη μερα κλαιω,δεν λεω να συνηθισω εδω μεσα..κανω υπομονη,ολοι αυτο μου λενε..εγω ξερω τιν τραβαω ομως,μονο εγω..οπως ειπαμε,ο ιανουαριος δεν ειναι ο μηνας μας..απο φλεβαρη κ βλεπουμε...

φιλια σε ολες,να ξερετε οτι ακομα κι απο δω,εγω ειμαι διπλα σας..

δομνινακι αυριο η μεγαλη μερα ε;θα σε παρω αυριο να μαθω πως ολα πηγαν καλα..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Οσο για τα δικα μου νεα..τωρα ειμαι καλωδιωμενη για τις συσπασεις,κ με τον ορο παραμασχαλα..χθες εκανα συσπασεις ενω ειχα τον ορο..υποτιθεται οτι μεχρι τωρα,με τον ορο την παλευα..τωρα αρχιζω να μην την παλευω παρολο που δεν τον βγαζω εδω κ 17 μερες που ειμαι μεσα..29 εβδομαδα σημερα κ θελουν οπως ειπε το δομνινακι να φτασουν 32..δηλαδη αλλες ποσες βδομαδες εδω μεσα ακομα;;κ μετα καισαρικη,αλλη μια βδομαδα..κ μετα τα μωρα στην θερμοκοιτιδα,αντε πηγαινε ελα για μηνες ισως..εχω τοσο δρομο ακομα μπροστα μου..με περιμενουν τοσες δυσκολιες κ ειμαι ηδη κουρασμενη..ολη μερα κλαιω,δεν λεω να συνηθισω εδω μεσα..κανω υπομονη,ολοι αυτο μου λενε..εγω ξερω τιν τραβαω ομως,μονο εγω..οπως ειπαμε,ο ιανουαριος δεν ειναι ο μηνας μας..απο φλεβαρη κ βλεπουμε...

Κοριτσάκι δεν εισαι μονη... Εχεις όλες εμας που σε κάνουμε παρέα και προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά μέχρι τέλος...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Κάνε υπομονή γιατί είναι για καλό σκοπό... Τα μωράκια σου είναι εκεί και σε θέλουν δυνατή για να κρατηθούν και αυτά...

Να υποθέσω ότι είσαι Αθήνα... Εαν είσαι Θεσ/κη να έρθω να σε επισκεφτώ ή τουλάχιστον στείλε μου αν θέλεις το τηλ. σου για να μιλάμε... Φιλάκια και να προσέχεις πολύ....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...