Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

μπορει η χοριακη να προχωραει κανονικα γιατι υπαρχει ο σακος ακομα και να δινει ανοδικες τιμες για μερες αλλα εφοσον δεν υπαρχει παλμος... δυσκολα και ο σακοσ ειναι σε ικανοποιητικο μεγεθος,

Μην στεναχωριέσαι, σκέψου θετικά και προσευχήσου... Ολα καλά θα είναι ηρέμησε... Περιμένουμε νέα σου... Ευχάριστα ελπίζω και μόνο...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κι απο μενα! Μπηκα να μαθω τα νεα και βλεπω πως ειμαστε σε αναμονη για την καρδουλα του μωρου σου Μπαμπιτσιακι μου....μακαρι η χοριακη σου να εφτασε εκει που πρεπει και να ακουσετε και την καρδουλα του! Ισως ειναι λιγο μικροτερο απο οτι υπολογιζατε γι αυτο να μην ακουσατε την καρδουλα του...περιμενουμε νεα. Μομεντακι μου, τι κανεις; Σε εχασα μωρε... Πλησιαζουν οι μερες που θα παραλαβεις τα παγωτακια σου; Εχω χασει επεισοδια, sorry... Δομνινα μου, καλη επιτυχια στην επεμβαση του αντρουλη σου και ευχομαι να ειναι και περαστικα αυτα που περνατε στην οικογενεια σου! Φιλακια και σε ολες τις υπολοιπες!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά.. Μίλησα χθες με τη Kriskris στο τηλέφωνο. Καλά είναι η κοπέλα μας και τα κρισάκια της ακόμα καλύτερα. Βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο και παλεύει τις συσπάσεις με τον ορό. Ο γιατρός της είπε ότι θέλει να φτάσουν στην 33η βδομάδα (Δηλαδή 5 βδομάδες ακόμη) αλλά προσωπική μου άποψη και στην 30η ή 32η να φτάσουν μια χαρά θα τα πάνε. Ήδη είναι ένα κιλό και κάτι το καθένα.. Οπότε η φιλενάδα μας το μόνο που μπορεί να κάνει είναι υπομονή. Έχετε πολλά φιλιά και μας σκέφτεται όλες μας..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Babitsaki μου γλυκό.. εδώ είμαι κι εγώ.. Εμβρυϊκά στοιχεία είδε ο γιατρός ή δεν είδε τίποτε;

δεν ξερω δομνινακι μου ειδαμε σακο μου εδειξε οτι ναεδω ειναι τα κυταρα του εμβριου, σε μεγεθος ηταν κανονικα συμφωνα με τις βδομαδες αλλα χτυπος πουθενα

lJiup3.png

M1otp3.png

Μην στεναχωριέσαι, σκέψου θετικά και προσευχήσου... Ολα καλά θα είναι ηρέμησε... Περιμένουμε νέα σου... Ευχάριστα ελπίζω και μόνο...

σε ευχαριστω κοριτσι ξενο που μπηκες, ειπες τον καλο σου λογο και εξαφανηστηκες!! ευχομαι τα πραγματα για σενα να πηγαινουν καλα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

δεν ξερω δομνινακι μου ειδαμε σακο μου εδειξε οτι ναεδω ειναι τα κυταρα του εμβριου, σε μεγεθος ηταν κανονικα συμφωνα με τις βδομαδες αλλα χτυπος πουθενα

Μπαμπιτσιακι μου, αφου ειδατε εμβρυικα στοιχεια τοτε το πιθανοτερο ειναι να ακουσετε και καρδουλα! Μαλλον εγινε λιγες μερουλες αργοτερα η συλληψη απο οτι υπολογιζετε... Ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη!

Babitsaki μου γλυκό..

Όταν ήμουν εγώ έγκυος στην 8η βδομάδα μπορέσαμε και είδαμε ένα μικροσκοπικό δείγμα μωρού... και καρδιά είχαμε ακούσει στο τέλος της 6ης βδομάδας. Άρα αν δεν έχετε δει μικροσκοπικό δείγμα μωρού σαφώς δεν είσαι στην 8η βδομάδα.. Εύχομαι όλες οι ανησυχίες να είναι απόψε το βράδυ παρελθόν και η εγκυμοσύνη σου να εξελίσσεται τέλεια! Η προσευχή μας είναι μαζί σου!

L2qIp2.png

Να μαι κι εγώ!!!

Βαβιτσιάκι μου είμαστε όλες εδώ μαζί σου! Πιστεύω κι εγώ ότι και τα υπόλοιπα κορίτσια...πως ίσως δεν είσαι στη βδομάδα που νομίζατε και να έγινε καθυστερημένα η ωορρηξία και η σύλληψη...

Μαζί σου περιμένουμε τα νέα της χοριακής σου...Έκανα την προσευχή μου και περιμένω τα ευχάριστα νέα...

Ελενάκι μου όντως χαθήκαμε...Ναι την επόμενη βδομάδα θα παραλάβω τα μομεντάκια μου αν όλα πάνε καλά...Θα δούμε...Εσύ πώς είσαι;

Δομνινάκι μου γεια σου! Σε ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες για το συμπεθεράκι μου...Χαίρομαι που είναι καλά τα κρισάκια μας! Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους για το κοριτσάκι μας και τα μωράκια της! Οταν ξαναμιλήσετε να της δώσεις τα χαιρετίσματα μου σε παρακαλώ ε!!!

Christm μου η κάθε κοπέλα που δίνει της ευχούλες της για το βαβιτσιάκι μας είναι ευπρόσδεκτη...Σε ευχαριστούμε! Εμείς τα λέμε και δίπλα! Κι εσύ με το καλό κοπέλα μου να μείνεις σύντομα εγκυούλα!

Πάω να κάνω μπανάκι και θα ξαναμπώ μετά να δω αν έχουμε νεότερα...

Ουφ! Θα σκάσω απ την αγωνία!

Βαβιτσιάκι μου είμαστε μαζί σου!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια και τις προσευχες αλλα παει και η τελευταια μας ελπιδα η χοριακη επεσε αντι να αναιβει!! τελοσ.... αυριο παω για αποξεση.

lJiup3.png

M1otp3.png

Όχι ρε...δεν το πιστεύω...Γιατί; Δεν θέλω να πω κάτι...Βαβιτσιάκι μου λυπάμαι πολύ...ειλικρινά...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

babitsia δε ξερω αν με θυμασαι,ειχα μπει πριν κανα μηνα εδώ και μου δώσατε τα φώτα σας σχετικα με τις arvekap ενέσεις που είχα κάνει. Με το που αδιαθέτησα μετα απο λιγες μερες εμεινα εγκυος, τελευταια περιοδο ειχα 17/11, πολύ κοντά με σένα. Μπορει να μη σας έγραφα τα νεα μου ομως παντα παρακολουθούσα τις συζητησεις σας. Σημερα λυπηθηκα με τα νεα σου γιατι ακριβως τα ιδια περασα κι εγώ. Την 6η εβδομαδα αρχισα να βλεπω αιμα και στις αρχες της 7ης οταν πήγα για να ακουσουμε καρδια...το απολυτο τιποτα...μου ειπα να μεινω ξαπλωμενη 1 εβδομαδα πινοντας προγεστερονη μήπως και κατι αλλαζε...ομως μετα απο 4 μερες είχα αποβολή με πολύ αίμα. Την Τρίτη που μας πέρασε έκανα αποξεση. Ξερω ακριβως πως αισθανεσαι....εμενα ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη μετα απο 5μιση χρόνια. Τι να πω...θα σου πω το ιδιο που κανω κι εγω.Να είσαι πολυ πολυ αγαπημενη με τον αντρουλη σου και πιστευω ότι συντομα και εσύ και εγώ θα έχουμε μια καλή εγκυμοσυνη με ενα υγιεστατο παιδακι.Πανω απο ολα εσύ να είσαι καλα!Ευχομαι σε όλες τις κοπέλες να γίνουμε μανουλες σύντομα...να δικαιωθεί ο αγωνας μας..

Καλημέρα!!! ΤΙ καλημέρα δηλαδή; Τελοσπαντων...Βαβιτσιάκι μου ήθελα να σου πω πως σε σκέφτομαι και σου στέλνω μια τεράάάστια αγκαλιά...Όλο το βράδυ ήσουνα στο μυαλό μου ψες...είπα τα νέα σου στο μομέντο και αναστέναζε κι αυτός μαζί μου...:cry:

Δεν πέρασα κάτι τέτοιο (και μακάρι να μην το περάσω) και μόνο να φανταστώ μπορώ το συναίσθημα...Δεν ξέρω τι να πω και δεν θέλω να πω κάτι "κουφό"...Απλά να σου πω πως είμαι εδώ εντάξει;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ποσο με συγκινητε γλυκα μου κοριτσακια, κιτιμακι μου φυσικα και σε θυμαμαι, και λυπαμαι πολυ για σενα αλλα και για το γεγονος οτι καθε μερα ακουμε τετοια και χειροτερα περιστατικα γιατι αυτο το τοσο γλυκο ανθρωπακι να ειναι τοσο δυσκολη υποθεση. ναι σιγουρα θα το ξεπερασουμε και θα παμε παρακατω, προσπαθω οσο το δυνατο να δειχνω δυνατη γιατι δεν μου φταιτε τιποτα οι γυρω μου που στεναχωριουνται για μενα και μου γινετε δυσκολοτερο να το ξεπερασω.

μομεντακι μου φυσικα και ευχομαι να μη το περασεις, αρκετα εχεις περασει και συ φανταζομαι ομως πως λιγο πολυ ειναι η ιδια απογοιτευση με τη δική σου, μιας αποτυχημενης εξωσωματικης οποτε ξερεις πωσ αισθανομαι και φυσικα ευχομαι να μη το νιωσεις ουτε εσυ ουτε εγω ουτε καμια κοπελα στη γη ξανα, το απολυτο κενο!!

σε παρακαλω ομως αναιβασε ψυχολογια γιατι οι μερες περνανε και για σενα και η μεγαλη μερα για τα παγωτακια σου φτανει δεν θα θελουν μια μαμα με μουτρα καταιβασμενα!! ετσι!!

η αποξηση κρατησε λιγα μονο λεπτα ο γιατρος οταν συνηλθα μου ειπε πως τα κυταρα του εμβρυου ήταν καφε μαυρα που σημαινει οτι ειχε παλλινδρομησει ηδη μου εδωσε μια αντιβιωση, μου ειπε πως θα εχω αιμα για 6-7 μερες να περιμενω σε εναν μηνα περιπου περιοδο και μετα να ξεκινησω προσπαθειες αφου πρωτα παρουμε τα ιστολογικα αποτελεσματα και κανουμε τις απαραιτητες εξετασεις για να δουμε τι εφταιγε να το γλυτωσουμε την επομενη φορα.

κατα τα αλλα ειμαι καλα, δεν χωρευω κι ολλας, αλλα ενταξει ποτε κλαιω ποτε γελαω αλλοπροσαλη...

σας ευχαριστω ολες για την υποστηρηξη σας αγαπω πολυ να προσεχετε τους εαυτους σας!!

φευγω στη μανουλα μου θα τα πουμε κυριακη βραδυ!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...