Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

γεια σας γλυκα κοριτσακια να εχετε μια υπεροχη μερα. χαθηκα λιγο αλλα γενικα αυτες τις μερες ειμαι αλου νταλου εχω αρκετη δουλεια και προβληματα στη δουλεια, και χθες ο βαβιτσακος επαθε κριση επιληψιας ενω ηταν στη δουλεια και τον ψαχναμε, ειναι επιληπτικος ναι δεν σας το χα αναφαιρει καμια φορα, μη φανταστειται τιποτα πολυ σοβαρό ειχε δυο χρονια να εμφανισει κριση αλλα φοβηθηκε οτι φταινε τα φαρμακα του που αργει να γινει πατερας και τα ελλατωσε μονος του, ουτε εγω δεν το ξερα, και να τα αποτελεσματα, τελος παντων τον βρηκαμε στο νοσοκομειο της κατερινης, τωρα ειναι σπιτι και ειμαστε ολοι καλα, τρομαξαμε βεβαια αλλα τελος καλο ολα καλα.

ναι μομεντακι μου περασαν οι μερες αυριο θα ακουσω το σπορακι μου ευχομαι να ναι καλα και να μην επαθε τιποτα μετα την χθεσινη μου τρομαρα.

ευχομαι να ειστε ολες καλα θα τα πουμε ολα σιγα σιγα

κρισακι μου μολις ηρεμησουν λιγο τα πραγματα στο σπιτι, θα ερθω να σε δω στο υποσχομαι!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια σε ολες!!! Μετα απο αρκετες μερες, παλι, αγωνιω για ολες τι κανετε και μπηκα να δω τα νεα σας. Κριςκρις μου, ευχομαι να πανε ολα καλα, διαβασα πως εισαι στο νοσοκομειο, υπομονη και ολα θα πανε πολυ καλα, ειμαι σιγουρη!!! Λαρακι μου, ευχομαι οι εξετασεις του αντρουλη σου να ειναι καλυτερες!!! Καλο κουραγιο και στη δουλεια σου!!! Μπαμπιτσιακι μου, περαστικα στον αντρουλη σου και με το καλο να δεις το μωρακι σας στον υπερηχο!!! Εννοειτε πως δεν εγινε τιποτα που αγχωθηκες και στεναχωρηθηκες εχθες με τον αντρουλη σου... Δομνινα μου, απο αυτα που διαβασα καταλαβα πως ολα πανε καλα, δεν κανω λαθος ετσι; Καλα καταλαβα...; Με το καλο να κανει ο αντρουλης σου την επεμβαση και να προχωρησετε και στο επομενο βημα με επιτυχια!!! Μομεντακι μου, απο βδομαδα υποδεχεσαι τα παγωτακια μομεντακια; Πολυ χαιρομαι.....και αγωνιω να σου πω την αληθεια....!!! Καλη επιτυχια προκαταβολικα!!!!!

Φιλακια πολλα και σε οσες ξεχναω!!!

καλημερα τσουπρες!! τι εγινε το κλεινουμε το τοπικ???? ηρθε η μεγαλη μερα πλεον μετραω ωρες!! 8 ωρες και 20 λεπτα ακομα ε βαλε και κανα μισαωρο αναμονη στο σαλονακι του γιατρου!! και... τικ τακ τικ τακ!!!

ελανακι μου χρονια πολλα και σε σενα σε ευχαριστω για τις ευχουλες σου!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Ααααααααααααααααααα!!! Εχουμε 13 σήμερα!!!! Βαβιτσιάκι περιμένουμεεεεεεεεεεεεεε!!! Τικ τακ τικ τακ τικ τακ!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γειά σας! Εδέησε ο καλός Θεούλης να μου αφήσει λίγο χρόνο ελεύθερο και είπα να μπω να σας πω τα νέα μου διότι ξέρω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω πάρει πολλές απουσίες.

Εγώ προσωπικά είμαι καλά.. Αντιμετωπίζουμε όμως ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα και δυστυχώς δεν μου αφήνει καθόλου χρονικό περιθώριο για να μπαίνω όσο συχνά θα ήθελα.. Εκτός αυτού .. η εγχείρηση του άνδρα μου για την κιρσοκήλη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 18/1 και έχουμε το άγχος μας και γι' αυτό.

Επίσης χθες πήγα στο ραντεβού με τον Μαντούδη και ύστερα από συζήτηση αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τον Απρίλη (περίπου) με άλλο πρωτόκολλο (τώρα θα κάνω το σύντομο) και άλλο συνδυασμό φαρμάκων.. δηλαδή αντί για Arvecap & Menopur θα πάρω Cyclacur, Puregon kai Orgalutran.. άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε..

Babitsaki μου ελπίζω τέτοια ώρα να έχεις ακούσει τον πιο υπέροχο ήχο της ζωής σου.. Τον ήχο του μωρού σου! Περιμένουμε εννοείται λεπτομέρειες.. Και πες του Μπαμπίτσου να μη σου κάνει τέτοιες λαχτάρες στην κατάστασή σου.

Μομεντάκι μου σ' ευχαριστώ που με σκέφτεσαι.. Είμαι σίγουρη ότι είσαι σε πολύ σωστό δρόμο και πως σύντομα θα ακούσουμε και για σένα τα ευχάριστα.

Φιλεναδίτσα μου κανένα νέο από τα μωράκια έχουμε; Θα σε πάρω τηλεφωνάκι..

Λαρούκο μου μη χάνεσαι!

Σας αγαπώ όλες πολύ πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μπήκα να δω νέα απ την καρδούλα!!! Τικ τακ τικ τακ!!! Αλλά τίποτα ακόμη!!!!

Όμως τι ευχάριστη έκπληξη! Εμφανίστηκε το Δομνινάκι μας! Αχ βρε Δομνινάκι μας όποτε μπαίνεις και μας λες πως ακόμη είναι δύσκολα τα πράγματα λυπάμαι και πεισμώνω ακόμη περισσότερο και θέλω να πάνε όλα καλά στο οικογενειακό σας πρόβλημα...Υπομονή κοπέλα μου! Θα ρθει μια άσπρη μέρα! Τι στο καλό! Τουλάχιστον ας έρθει μια ΠΙΟ άσπρη μέρα!!!

Απρίλη λοιπόν ε θα φτάσουνε τα Δομνινάκια; Αντε με το καλό! Διαφορετικό σενάριο αυτή τη φορά, νέα προσέγγιση! Αντε να είναι και όλα διαφορετικά μέχρι τέλους!!!

Βαβιτσιάκι περιμένωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Θα πάω για την ενεσούλα μου και θα ξαναμπώ μετά και θέλω να δω νέα σου ε!!! Αντεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Συμπεθεράκι μου έχουμε κανένα νέο; Φιλάκια στα κρισάκια μας!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

δεν εχει τικ τακ μομεντακι μου, δεν βρηκαμε χτυπους, εκανα χωριακη 12900 αλλα παλι... θα κανω και αυριο ετσι οπωσ παει για παλινδρομη το βλεπω εκτος και αν ειχα καθηστερημενη ωορηξια και ειμαι μια βδομαδα πισω αλλα παλι... δεν νομιζω!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

που ειστε να μου πειτε.. κατι.... χθες το βραδυ δε κοιμηθηκα, εχω πρηστει απο το κλαμα!! μεχρι το βραδυ που θα κανω χοριακη θα σκασω. θελουμε μια χοριακη 19 με 20000 μοναδες για να συνεχισουμε να ελπιζουμε.!!!! αχ παναγιτσα μου δεν κανω τιποτα αλλο περα απο το να προσευχομαι!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Tι λες βρε βαβιτσιάκι μου; Τι είπε ο γιατρός;

Αφού η χοριακή προχωράει ανοδικά...Ισως να ήτανε νωρίς και να ακούσετε την επόμενη βδομάδα...Μην κλαις βρε μανουλίτα μου...το μωράκι σου είναι εκεί και μην το στενοχωρείς!!!

Αχ...μπήκα τώρα απ το σχολείο και δεν είσαι μέσα...ουφ...Εγώ πιστεύω πως όλα καλά θα είναι...και θα κάνω και μια προσευχούλα για σένα και το μωράκι σου!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Τι ώρα θα ξέρεις τα αποτελέσματα της χοριακής Ο γιατρός σου είπε πως πρέπει να είναι 19000 με 2000;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Tι λες βρε βαβιτσιάκι μου; Τι είπε ο γιατρός;

Αφού η χοριακή προχωράει ανοδικά...Ισως να ήτανε νωρίς και να ακούσετε την επόμενη βδομάδα...Μην κλαις βρε μανουλίτα μου...το μωράκι σου είναι εκεί και μην το στενοχωρείς!!!

Αχ...μπήκα τώρα απ το σχολείο και δεν είσαι μέσα...ουφ...Εγώ πιστεύω πως όλα καλά θα είναι...και θα κάνω και μια προσευχούλα για σένα και το μωράκι σου!

μπορει η χοριακη να προχωραει κανονικα γιατι υπαρχει ο σακος ακομα και να δινει ανοδικες τιμες για μερες αλλα εφοσον δεν υπαρχει παλμος... δυσκολα και ο σακοσ ειναι σε ικανοποιητικο μεγεθος,

lJiup3.png

M1otp3.png

Αλλά υπάρχει περίπτωση να είχατε πάει νωρίς και να ακούσετε καρδούλα την επόμενη βδομάδα δεν είναι; Ετσι δεν σου είπε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...