Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

... και συνεχιζω (τι με εχει πιασει πρωι πρωι)

λαρουκο ααα νομιζες πως θα μου ξεφευγες, δεν μπηκες να μας πεις αν ακουμπησες τον σακη να ανατριχιασω!!! εσυ πουλακι μου σε τι φαση βρισκεσαι με το θεμα σας, περνει βιταμινουλες ο λαρος σου??? δεν θυμαμαι ααα ειναι συμπτωμα της εγκυμοσηνης να ξεχναω!! πλακα πλακα αν εξαιρεσεις οτι γυρω στις 4 το απογευμα με πεθενει στη τσιμπια και στα ψιλοπονακια η κοιλια μου τα οποια δεν ειναι δα και τοσο ενοχλητικα δεν νιωθω ακομα εγκυος αντε και πρηστικε και το στηθος μου καταταλλα τιποτα, και ποιος περιμενει μεχρι τις 13 του μηνα που θα παω στον γιατρο για να ακουσω καρδουλα!! δεν περνανε με τιποτα οι γ@#**νες οι μερες!!

και στη δουλεια δεν περναει η ωρα ουφ ουφ

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bαβιτσιάκι μου μόνη σου σε αφήσαμε να μιλάς οι κακούργες;;) Αχ πλησιάζουνε οι μέρες για να ακούσουμε καρδούλα; Τέλεια! Τώρα συνειδητοποίησα πως σε10 μερούλες θα γίνει αυτό και άρχισα να ανυπομονώ!!! Αντε με το καλό!!!! Τικ τοκ τικ τοκ!!! Καλέ είδες η λάρα; Δεν άγγιξε νομίζω το Σάκη και νομίζω θα πρέπει να σφιχτώ εγώ να ρθω να τον αγγίξω να πάρω το αίμα μας πίσω!!!!:P

Δομνινάκι μου πολύ καλά τα νέα σας κοπέλα μου! Να κάνετε και την επέμβαση να τελειώνει κι αυτό! Μετά πάμε για άλλα καλύτερα!!!

Συμπεθεράκι για δώσε νέα σημεία ζωής!! Σε σκεφτόμαστε!!!

Α καλά μιλάμε βαβιτσιάκι μου δεν είσαι μόνο εσύ που ξεχνάς που είσαι εγκυούλα κι εγώ την ίδια συγκλονιστική μνήμη έχω χωρίς να είμαι έγκυος...Αστα να πάνε!

Προχθές άρχισα τα cyclacur και έπρεπε να πίνω ένα πρωί και ένα βράδυ για 3 μέρες...Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη...Πάω χθες βράδυ να πιω τη νυχτερινή δόση και εντούτοις έλειπαν μόνο 2 απ το κουτί...(θα πρεπε να ήτανε 3 αυτά που έλειπαν, 2 για τη Δευτέρα και ένα την Τρίτη πρωί)...Ποια δόση είχα αφήσει πίσω; ο ε ο;

Με έπιασε ένα άγχος άλλο πράμα...διάβασα και τις οδηγίες ...άστα να πάνε! Μόνο ανακοπή μπορείς να πάθεις όταν διαβάσεις τη δράση των φαρμάκων...

Ντρεπόόόόόμουν πάάάάάρα πολύ αλλά πήρα το γιατρό μου τηλ...μου απάντησε ο καημένος και του πα τι έκανα...και μου πε να πιω δύο χάπια το βράδυ να αναπληρώσω και το χαμένο...και μου είπε να προσπαθήσω να μην τα ξεχνώ! Καλέ θα γεμίσω το σπίτι ποστ ιτ όπως πάμε και το κινητό μου θα κτυπά όλη την ώρα υπενθυμίσεις για όλα αυτά που ξεχνάω! Αλτσχάιμερ να το πω; Αμνημίαση (νέα ορολογία που θα εισηγηθώ στον Μπαμπινιώτη) να το πω;:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αχου!! το κοριτσι το ερωτευμενο!! να ειδες τι κανει ο σακης!! μας αφηνει και η λαρα μες την αγωνια να κανουμε εικασιες αραγε να τραγουδησε το σ εχω ερωτευτει.. και να τη κοιτουσε??? πεθενω!!! ειδες ολο αποριες ειμαστε που μυαλο για χαπια και αηδιες!!

εφοσον μπορεις να το αναπληρωσεις και δεν σου πε α! αστο τωρα τον αλλον μηνα να παθουμε ολοι μαζι το εγκεφαλικο παλι καλα!!!

και γω δεν ειμαι καθολου συνεπεις στο να περνω φαρμακα μια αντιβιωση δεν εχω παρει κανονικα στη ζωη μου ολο οτι να ναι κανω!!

lJiup3.png

M1otp3.png

οχι 10 μομεντακι μου 8 και σημερα μη μου προσθέτεις μέρες αααα!! τις μετραω τις ξαναμετραω δεν περνανε, βεβαια θα μπορουσα να κλεισω και πιο μπροστα ραντεβου γιατι ο γιατρος μου ειπε 10 με 14 του μηνα επειδη ομως ολα τα εχω κανει βιαστικά και νωρις ειπα στον εαυτο μου οτι πρεπει να μαθει να κανει υπομονή για να μην εχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις.

lJiup3.png

M1otp3.png

A μ'αρέσει τώρα που θα προσπαθήσουμε να είμαστε υπομονετικές και με εγκράτεια!!! Αααααααααα!! Είμαστε εμείς για τέτοια; χαχαχαχαχ

Τέσπα! 8 και απόψε λοιπόν!!! Και θα είμαστε υπομονετικές και με εγκράτεια!!! Θα το πω πολλές φορές και θα το πιστέψω!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ετσι γλυκο κοριτσακι γιατι οταν γινομαστε μανες συνεχια περιμενουμε κατι απο το παιδι μας χρειαζεται λοιπον να μαθουμε να ειμαστε υπομονετικες!! και ξεκιναμε απο τωρα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλά μιλάμε της διάλυσης είμαστε εδώ μέσα! Πού είστε όλες καλέ;

Βαβιτσιάκι έτσι για να σε ενημερώσω σου λέω πως αύριο έχουμε 10!!! Και 3 μέρες μετά από αύριο 13! Τικ τακ τικ τακ τικ τακ!!! Και όλα αυτά στα λέω με υπομονή και εγκράτεια! Εντάξει;:P

Συμπεθεράκι μου πώς είσαι; Τα κρισάκια μας; Εχουμε κανένα νεότερο;

Λαρούκο κάνεις συχνές απουσίες και θα σε μαλώσω! Εμείς χαιρόμαστε να σε ακούμε βρε...μη χάνεσαι!!!

Δομνινάκι μου ελπίζω να είχες καλό Σαββατοκύριακο...αν μη τι άλλο να ήτανε λιγάκι "χαλαρό"...και να νιώθει καλά η ψυχούλα σου!!!

Ουφ...πάει και η Κυριακή σιγά σιγά...Επισήμως τελειώσανε και οι διακοπές μου! Αύριο επιστρέφω στο σχολείο! Δεν είμαι ούτε χαρούμενη ούτε λυπημένη! Θα πάω με "ουδέτερη" διάθεση! Κάτι είναι κι αυτό! :D Ε να μη λέω και πολλά...3 βδομαδούλες ήτανε οι διακοπές...φτάνει!!! Μην είμαι κι αχάριστη! Σήμερα γύριζα όλη μέρα...είχε ένα υπέέέέρόχο ήλιο...Αχ πολύ μ'αρέσουνε οι ηλιόλουστες Κυριακές!!!

Το ξέρω! Μιλάω μόνη μου! :P

Φιλιά σε όλες τις θεές!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

θεες μου καλη χρονια!!υγεια να εχουμε και αγαπη!χαθηκα γιατι ειμαι αθηνα!περασα πολυ ομορφα στις διακοπες ομως η ενδομητριωση με ταλαιπωρει λιγο αυτες τις μερες!θα δουμε τι θα κανουμε!τωρα εχω διαβασμα για την εξετασικη!σας φιλω ολες και σας σκεφτομαι!

Γεια σας κοπελουες μου..εγω δικαιολογουμαι που χαθηκα παντως..ειμαι ακομα νοσοκομειο,χωρις καμια εξελιξη,με ορο,που οταν τον εβγαλα μια φορα για λιγες ωρες αρχισαν παλι οι συσπασεις,που ετσι κι αλλιως εχω,δεν σταματησαν ποτε εντελως..κ ειμαι εδω κ δεν εχω πια ιντερνετ στομ κινητο κ τωρα που μπηκα,λογικα με καταχρεωνουν..

ηθελα να σας δωσω τα φιλια μου,κ ευχομαι να ειστε ολες καλα..να ακουσουμε τα νεα απο το μπαμπιτσιακι μας κ το μωρουλινακι του..μπαμπω μου τι ομορφη νυφουολα ησουν καλε..πανεμορφη,θεα!!φτου σκορδα!

συμπεθερακι μου πως τα πας εσυ?ποτε θα ξεπαγωσουν τα μωρα?ξεχναω εδω μεσα,εχω χασει την αισθηση του χρονου..να μας τα πεις ολα λεπτομερως,γιατι απο σενα βασιζομαστε να κανεις καλη αρχη για το 11!!εσυ θα μας κανεις ποδαρικο!!!

λαρουκω μου οντως χαθηκες εσυ..για εμφανισου..

δομνινακι μου εμεις τα λεμε που κ που,σου χρωσταω κ ενα τηλ,αλλα οπως βλεπεις,νεα δεν εχω,οποτε δεν εχασες κ τιποτα..κι εσας πλησιαζει η μερα της επεμβασης ε?αντε,ολα να πανε καλα ματια μου!

μικρακι καλη χρονια!ολο βολτες μου εισαι..καντες τωρα που εισαι μικρο,γιατι μετα.........εγω πχ ξεχασα τι θα πει 'βγαινω εξω για ποτα'...καλα εδω που ειμαι τωρα ειδικα...

αντε,μακια σε οοοολες σας....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Αχ βρε συμπεθεράκι μου! Ακόμα μέσα σε έχουνε ε; Δεν μπορώ να φανταστώ να είσαι μέσα τόσο καιρό...Είναι όμως για καλό...Κοίτα που τα κρισάκια μας είναι καλά! Και προφανώς ο ορρός βοηθάει οπότε μείνε εκεί και κάνε υπομονή καλό μου κοριτσάκι!!!

Εγώ πήγα στο γιατρό και όλα καλά για την ώρα...Το ενδομήτριο μου είναι καλό είπε και γενικά όλα καλά...Τα μομεντάκια θα τα βάλουμε από βδομάδας...Πέμπτη ή Παρασκευή μου είπε...Για να δούμε! Θα πάω να με ξαναδεί σε μια βδομάδα τη Δευτέρα και θα αποφασίσουμε τότε...

Βαβιτσιάκι μου άντε και φεύγει και η 10 του μήνα και πλησιάζουμε στις 13! Τικ τακ τικ τακ!!! Δομνινάκι μου κι εσείς προχωράτε όπως στο πρόγραμμα φαντάζομαι και οι 14 είναι κοντά για την επέμβαση! Άντε με το καλό!!! Χάθηκες πάλι...ελπίζω να είσαι καλά! Και να μπεις σύντομα να μας πεις νέα σου...Εχουμε την έγνοια σου βλέπεις!

Μικρολού μου πολύ χαίρομαι που πέρασες ωραία στην Αθήνα! Γιατί σε ταλαιπωρεί η ενδομητρίωση; Τι έχεις; Αχ βρε μικρούλα μας! Πολλές ταλαιπωρίες περνάς κι εσύ!!!

Λαρούκο εμφανίσου!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Λοιπόν, λοιπόοοοοον.........

Και ναι, κάνω κι εγω την εμφάνιση μου επιτελους!

Ποσο μου έχετε λείψει!

Κρισακι, κάνε κουραγιο ρε καρδούλα μου, ειναι για καλό.. Σε επαιρνα και τηλ πριν λίγο αλλα δεν απαντουσες. Ελπιζω μονο να μη σε ξύπνησα!

Μομεντακι, τα σουπερ παγωτάκια ετοιμαζονται για ζεσταμα εεεεε;;; Με το καλό κοριτσαρα μου!

Δομνινα μου, κι εσυ πολλη δουλεια ε; Τουλαχιστον ετσι ξεφευγει λιγο το μυαλο... Περασαν οι μερες κοριτσακι μου και εύχομαι καλή επιτυχία (τα λεω από τωρα γιατι δεν ξέρω ποτε θα ξαναμπω)

Μπαμπιτσιακιιιι!! Τι κάνει το σπορακι; Μια χαρα θα είναι, είμαι σιγουρη! Με το καλο να ακουσετε και την καρδουλα! Πότε σου ειπε ο γιατρός οτι θα πας για να την ακουσετε;

Μικρουλακι, καλη επιτυχια στην εξεταστικη! Και πού θα πάει, θα τη νικησουμε τη ρημαδα την ενδομητριωση!

Ελενα, Μισελ και μακαπουλα, σας στελνω πολλα-πολλα φιλια!

JXFXp3.png

Τα δικά μου νέα δεν είναι αλλα από το σοκ που επαθα οταν ειδα τον ενα και μοναδικο Σακη! Αχ, μου φαινεται περναω την εφηβεια μου τωρα! Περιττο να σας πω οτι μολις με ειδε ηρθε στο τραπεζι και μου αφιερωσε το "σε θέλω σαν τρελός"... Μπουχαχαχαχαχαχα!!! Στον υπνο μου φυσικα! Παντως ηταν καταπληκτικος!

Κατα τ'αλλα, μια απο τα ιδια.... Εγω ειμαι κρυωμενη όσο δεν παιρνει, η δουλεια οσο παει κι αυξάνεται και από το γνωστο θεμα, τζιφος. Σε 2 βδομαδες πρέπει να κανει ο λαρος παλι το σπερμοδιαγραμμα να δουμε αν εκαναν δουλεια οι βιταμινες κι εγω την κολποσκοπηση για να δουμε τι ειναι αυτα τα κ...λοκυτταρα.

Με λιγα λογια, τι ειχες Γιαννη, τι 'χα παντα...

JXFXp3.png

Λαρούκοοοοοοοοοοοοοο μου εμφανίστηκες!!!! Αχ και δεν σε πέτυχα μέσα! Ήμουνα μέσα πριν αλλά έφυγα και μπήκα στο μπάνιο και δεν είχα κάνει αποσύνδεση...Μετά ξαναμπήκα γιατί με έβγαλε έξω αλλά εσύ είχες ήδη βγει!!!! Αααααααααααααααα!!!!

Πολύ χαίρομαι που ήρθες αλλά πρέπει να μιλήσουμε για το Σάκη πολύ σοβαρά!!! Γιατί και μένα όλη μέρα μου στέλνει στο φωνοκιβωτιο αυτό το τραγούδι και προσπαθεί να με κερδίσει!! Λες να το παίζει σε διπλό ταμπλό; ΄Θες να τον μοιραστούμε; Συμβιβάζομαι εγώ!!!:P

Αντε να βγούνε τα αποτελέσματα να δείτε που θα έχει βελτίσωση το σπέρμα και θα πάρετε τα πάνω σας! Είμαι σίγουρη! Και να μπεις να μας πεις τα αποτελέσματα εντάξει; Κάτι πρέπει να κάνανε οι βιταμινούλες!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δομνινάκι μου πού είσαι; Χάθηκες!

Βαβιτσιομανούλα μου σήμερα έχουμε 11! και τελειώνει η μέρα! Αυριο έχουμε 12 και μετά 13! Τα ρα τα ταααααμμμμ!!!!

Καληνύχτα από μένα! Και πολλά φιλάκια στα κρισάκια μας στέλνω!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...